![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
03-10-2006, 04:14 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Stiu ca nu e suficient 1 ou, dar m-am gandit ca am 8 in frigider cand m-am apucat de treaba. S-au dovedit 7 verzi
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
04-10-2006, 08:31 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
E foarte usor de facut si foarte slab calorica. Eu fac piure de cartofi in care pun lapte degresat, unt si sare, separat calesc bucatele din piept de pui cu ceapa si suc de rosii, cand se raceste compozitia adaug 2 oua batute deasupra sa se lege, apoi intr-o cratita rotunda pun un strat de piure, unul de carnita, altul de piure si asa mai departe. O mai bag la cuptor inca 20 de minute si gata. cand o scot de la cuptor o rastorn pe un platou si arata exact ca un tort, atat e de aspectoasa, iar copii o mananca cu ketchup. Incerc si eu aceasta la casa noua.A laudat si Gabita,inseamna ca e ceva bun -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lliliana |
01-11-2006, 10:59 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
E foarte usor de facut si foarte slab calorica. Eu fac piure de cartofi in care pun lapte degresat, unt si sare, separat calesc bucatele din piept de pui cu ceapa si suc de rosii, cand se raceste compozitia adaug 2 oua batute deasupra sa se lege, apoi intr-o cratita rotunda pun un strat de piure, unul de carnita, altul de piure si asa mai departe. O mai bag la cuptor inca 20 de minute si gata. cand o scot de la cuptor o rastorn pe un platou si arata exact ca un tort, atat e de aspectoasa, iar copii o mananca cu ketchup. Eu fac acelashi lucru cu cartofi fierti in coaja, curatzati shi taiatzi rondele. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
09-11-2006, 10:43 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
E foarte usor de facut si foarte slab calorica. Eu fac piure de cartofi in care pun lapte degresat, unt si sare, separat calesc bucatele din piept de pui cu ceapa si suc de rosii, cand se raceste compozitia adaug 2 oua batute deasupra sa se lege, apoi intr-o cratita rotunda pun un strat de piure, unul de carnita, altul de piure si asa mai departe. O mai bag la cuptor inca 20 de minute si gata. cand o scot de la cuptor o rastorn pe un platou si arata exact ca un tort, atat e de aspectoasa, iar copii o mananca cu ketchup. Incerc si eu aceasta la casa noua.A laudat si Gabita,inseamna ca e ceva bun Daca pun carne de porc nu-i bai? -------------------- |
| himere2005 |
09-11-2006, 10:49 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
azi cred ca o sa fac eclere. ma intereseaza in special aluatul, ca vreau sa le umplu cu ceva sarat in special.
-------------------- ![]() |
| Nessie |
09-11-2006, 10:51 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Daca pun carne de porc nu-i bai? Aki, nu merge cu carne de porc. E prea grasa si o sa isi lasa multa zeama. Plus ca e mult mai gustoasa si sanatoasa carnea de pui.-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
09-11-2006, 10:57 AM
|
Ok facem cu carne de pui,dar nu azi ca n-am piept de pui .Azi fac carne de pui din banca cu
crochete de cartof -------------------- |
| emu |
10-11-2006, 03:05 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Asta-i ce-am gatit eu azi noapte: Curcan la cuptor
-------------------- |
| himere2005 |
11-11-2006, 02:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
Eclere
500 ml apa 1 pachet margarina 400 gr faina 8 oua 1 praf sare Se pune la foc apa cu putina sare si cu margarina taiata cubuletze. Cand fierbe, se adauga toata faina si se amesteca continuu pana se omogenizeaza. Se da la rece. Cand s-a racit un pic se adauga cele 8 oua, treptat, unul cate unul. ai grija sa inglobezi treptat si faina si oualele, apoi dai 20 de minute la foc iute si 20 la foc mic. -------------------- ![]() |
| aki |
15-08-2007, 01:39 PM
|
E foarte usor de facut si foarte slab calorica. Eu fac piure de cartofi in care pun lapte degresat, unt si sare, separat calesc bucatele din piept de pui cu ceapa si suc de rosii, cand se raceste compozitia adaug 2 oua batute deasupra sa se lege, apoi intr-o cratita rotunda pun un strat de piure, unul de carnita, altul de piure si asa mai departe. O mai bag la cuptor inca 20 de minute si gata. cand o scot de la cuptor o rastorn pe un platou si arata exact ca un tort, atat e de aspectoasa, iar copii o mananca cu ketchup. Am facut deci si eu mincarea Ta,Sexy.Si mi s-a primit si mie moale ca la Gabit -------------------- |
| Nessie |
15-08-2007, 03:08 PM
|
Aki, eu m-am prins ce era gresit. Trebuie sa lasi in castron sa se raceasca pentru ca piureul se intareste si sta mai bine.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
15-08-2007, 03:11 PM
|
Cred ca da
Ca mai nu o luam cu lingura din vas.Oricum Sergiu a mncat pina s-a spart -------------------- |
| aki |
16-08-2007, 04:24 PM
|
M-a sunat acum Sergiu si mi-a spus ca vrea fileu de pui cu pireu de cartofi.Dar eu sa vrea alt ceva sa gatesc,dar nu stiu ce.In jumate de ora poate reusiti sa-mi dati vre-un sfat
-------------------- |
| aki |
17-08-2007, 04:06 PM
|
Deci aseara am facut iarasi pireu de cartofi cu carne de porc, deacum.Foarte bine a esit,am pus vre-o 6 oua si s-a prins.Sergiu mininca chestia acesata,ii place mult.Eu deacum m-am saturat, as vrea sa fac altceva,dar el tine una si buna pireu cu fileu.
Azi am luat peste.Dar nu prea stiu ce sa fac din el.Vreau sa fac ''Peste beat" de care facea Michesina,dar am uitat receta -------------------- |
| May |
17-08-2007, 04:56 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.699 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Eu fac mereu musacaua cu piure si carne tocata de porc si va asigur ca toata zeama pe care o lasa carnea este absorbita de piure. Noua ne place f mult si oricat de moale mi-ar iesi piureul, tot imi ramane teapan cand tai musacaua. Secretul este ca o las sa se raceasca complet, astfel piureul se face mai solid si are timp sa traga toata zeama.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 08:11 AM |