![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
21-08-2007, 11:31 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Secretul este ca o las sa se raceasca complet, astfel piureul se face mai solid si are timp sa traga toata zeama. Asta-i toata problema,ca pireul la mine nu prea are cind sa stea sa se raceasca,Sergiu da navala pe el cind e fierbinte. -------------------- |
| luchi |
22-08-2007, 09:37 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luchi |
24-08-2007, 04:26 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Azi am gatit o musaca de vara, reteta luata de pe culinar -asta
Modificare: am pus si ciupe, si cascaval vegetal (e unul "Forma", galbui si patratos), si oregano uscat, pentru aroma Se face simplu si repede, nu are multe calorii, si e taaare bun! Aici proaspat scoasa din cuptor: ![]() si in farfurie: ![]() -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| ganesha |
26-08-2007, 02:40 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.005 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ieri, adica simbata:
Supita de rosii (morcovi, patrunjel, ceapa, telina, o lingura de ulei de masline, rosii pasate, piper negru si patrunjel verde) - hipocalorica pina la Ceruri si-napoi (dar eu am adaugat fidea ![]() Si cartofi (fierti) cu smintina si marar (smintina degresata Acest mesaj a fost editat de ganesha: 26-08-2007, 02:41 PM -------------------- |
| aki |
21-09-2007, 12:37 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Azi vreau sa fac niste chestii din aluat.Nu stiu cum se numesc la voi.Se spune Poncici
Trebuie de pus drojdie in aluat,dar nu gasesc nicaeri,daca pun praf de copt e bai? -------------------- |
| aki |
21-09-2007, 05:22 PM
|
Gata...am cumparat drojdie,am facut poncici si am mincat din ei.Foarte buni
Am facut doua castroane mari.Mai avem inca unul -------------------- |
| ganesha |
22-09-2007, 03:15 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.005 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Gata...am cumparat drojdie,am facut poncici si am mincat din ei.Foarte buni Fa-le niste poze edificatoare data viitoare Am facut doua castroane mari.Mai avem inca unul Deci pe unul dintre ele l-ati spart? Azi: Ciuperci pane si salata (rosii, castraveti, ceapa, varza toaca, menta, busuioc, patrunjel, ulei de masline) Acest mesaj a fost editat de ganesha: 22-09-2007, 03:16 PM -------------------- |
| axe10 |
23-09-2007, 01:50 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Cel mai cool e cand nu gatesc eu si o face soacra-mea....adica odata pe luna, maxim doua...ieri de ex a gatit pt ca eu lucrez in we si nu am cand:supa crema de legume, o mancarica gasita in "practic in bucatarie" ceva cu carnita pui, sos si niste bucati de coca(lace parca a zis ca erau numite) care vad ca-i place Alexiei tare mult si o tocanita de ciuperci dreasa in final cu ceva smantana!
Deci, e buna mancare cand trebuie numai s-o incalzesti! Probabil ca o sa mai fac si eu ceva maine pt ca nu prea pot manca din ce a gatit ea din cauza de dieta! -------------------- ![]() |
| ganesha |
24-09-2007, 12:56 AM
|
CITAT Cel mai cool e cand nu gatesc eu si o face soacra-mea....adica odata pe luna, maxim doua... Chiar ca e cool, noi gatim impreuna (adica ma rog, pe rind), ca nu ni s-a intimplat sa ne gateasca careva de prin primavara lui 2000 (inafara de mersul in vizite, normal). Iar soacra-mea... mai bine lasa Gata, nu mai sint rea Azi trebuia: rosii umplute, dar n-a mai fost sa fie. Mi-e pofta de mor de: orez cu falafel si cu salata de gulii. -------------------- |
| Sexymom |
25-09-2007, 06:09 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
CITAT Cel mai cool e cand nu gatesc eu si o face soacra-mea....adica odata pe luna, maxim doua... Chiar ca e cool, noi gatim impreuna (adica ma rog, pe rind), ca nu ni s-a intimplat sa ne gateasca careva de prin primavara lui 2000 (inafara de mersul in vizite, normal). Iar soacra-mea... mai bine lasa . ERONAT FETELOR mancarea asta numai mama stie sa o gateasca . -------------------- |
| ganesha |
25-09-2007, 06:11 PM
|
CITAT Cel mai cool e cand nu gatesc eu si o face soacra-mea....adica odata pe luna, maxim doua... Chiar ca e cool, noi gatim impreuna (adica ma rog, pe rind), ca nu ni s-a intimplat sa ne gateasca careva de prin primavara lui 2000 (inafara de mersul in vizite, normal). Iar soacra-mea... mai bine lasa . ERONAT FETELOR mancarea asta numai mama stie sa o gateasca . Esti cumva cumnata mea si nu stim noi? -------------------- |
| Eu. |
25-09-2007, 07:53 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Am gatit si eu in week-end pentru al meu
N-am gustat nimic din ele ca m-am enervat: am doua arsuri pe mana dreapta si 3 mici sub barbie .....a explodat o chiftea in tigaie ma las pagubasa - cred ca ma apuc de crosetat -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| michelle |
26-09-2007, 08:46 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Am gatit si eu in week-end pentru al meu N-am gustat nimic din ele ca m-am enervat: am doua arsuri pe mana dreapta si 3 mici sub barbie .....a explodat o chiftea in tigaie ma las pagubasa - cred ca ma apuc de crosetat off topic: gigelu, pe arsura pune repede sare, se retrage repede rana si nu se umfla.. Cred ca a explodat din cauza ca erau apoase? Altceva nu stiu.... Refacere grabnica! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Eu. |
26-09-2007, 09:45 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Am gatit si eu in week-end pentru al meu N-am gustat nimic din ele ca m-am enervat: am doua arsuri pe mana dreapta si 3 mici sub barbie .....a explodat o chiftea in tigaie ma las pagubasa - cred ca ma apuc de crosetat off topic: gigelu, pe arsura pune repede sare, se retrage repede rana si nu se umfla.. Cred ca a explodat din cauza ca erau apoase? Altceva nu stiu.... Refacere grabnica! nu s-a umflat, doar ca s-au facut pete rosii-rosii nu au explodat pt ca erau apoase, ci fiindca era carne combinata (porc+vita) si cred ca era prea multa vita zgarcioasa in ea, pt ca din ce modelam eu chiftele cat palma, dupa ce le puneam in ulei sa faceau cat o moneda de 5 bani dar am sa tin minte pe viitor faza cu sarea. la ai mei acasa se pune repede o lama rece de cutit -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Sexymom |
26-09-2007, 11:19 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Am gatit si eu in week-end pentru al meu N-am gustat nimic din ele ca m-am enervat: am doua arsuri pe mana dreapta si 3 mici sub barbie .....a explodat o chiftea in tigaie ma las pagubasa - cred ca ma apuc de crosetat Vrei o adresa de catering? ca de cand am mana beteaga sunt clienta fidela Acum vb. pe bune: eu ador sa gatesc, si chiar ma pricep. Azi am 2 colege de-ale Biancai si Mirunei la masa si le fac pizza, pachetele de ton si crokete de cascaval cu sunca si branza. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 10:34 AM |