left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Intalnire Bucuresti, 12 iulie
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

4 Pagini V < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
left > Ce gatim azi... de post?, retete si idei seperator Optiuni V right
amalia0701
mesaj 24-11-2007, 03:25 PM
Mesaj #31

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.589
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13
Sex: Feminin

Asta e mai mult salata de fructe )).gif , dar merita incercat.

--------------------
Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wfsFXO6/]
Imagine
[/url]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sexymom
mesaj 24-11-2007, 04:41 PM
Mesaj #32

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.277
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Amalia , o sa te surprinda combinatia asta de fructe dulci cu porumb , bulion si otet.E super buna.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

lucy
mesaj 27-11-2007, 06:12 PM
Mesaj #33

Ciocanitoare

Raspunsuri: 406
Inscris: 18-11-2007
Membrul Nr.: 515
Dispozitie: schimbatoare

Este super ca puteti sa tineti post. Spre rusinea mea blushing.gif eu niciodata nu am putut sa tin post mai mult de o saptamana naughty.gif . azi am facut o mancarica de cartofi,am pus fel de fel de legume in ea,si spre rusinea mea,am facut-o cu puiut blum.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif
+Quote Post
ganesha
mesaj 27-11-2007, 06:18 PM
Mesaj #34

Koala

Raspunsuri: 2.366
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

Eu (inca) tin post dar... sint cam stresata si ma depasesc evenimentele, asa ca mai rarut prin bucatarie. Dar mai gateste EL al meu. In ultima vreme a avut unda verde la falafel cu orez si salata de telina sau morcov (una din mincarurile lui preferate) si orez cu legume (alta mincare de-a lui preferata). A! si a mai facut o mincare de fasole dintr-o punga din aia de "13 beans mix".

Eu... mai mult tartine si halva lol.gif ca n-aveam rabdare sa ma asez la masa. Dar am sa pun piciorul in prag.

Azi dimineata: salata de naut cu putin oregano, patrunjel, rozmarin, ulei de masline si sos de rosii.

Sper la o supa de rosii pentru prinz, dar cum nu se face singura, cred ca sper degeaba lol.gif

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
lucy
mesaj 27-11-2007, 06:19 PM
Mesaj #35

Ciocanitoare

Raspunsuri: 406
Inscris: 18-11-2007
Membrul Nr.: 515
Dispozitie: schimbatoare

Este super ca puteti sa tineti post. Spre rusinea mea blushing.gif eu niciodata nu am putut sa tin post mai mult de o saptamana naughty.gif . azi am facut o mancarica de cartofi,am pus fel de fel de legume in ea,si spre rusinea mea,am facut-o cu puiut blum.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif
+Quote Post
Sexymom
mesaj 27-11-2007, 08:01 PM
Mesaj #36

Hiena

Eu nu am tinut post niciodata, dar cred ca e o ocazie sa purifici organismul de toxine, din pacate eu bag in gura tot ce prind si sunt dezordonata ( alimentar vb.), cred ca daca as avea o persoana langa mine care ar tine post as face-o foarte usor.dar cum la mine in familie ( si suntem din neam de popi lol.gif ) nu a tinut nimeni post ...e mai greu.Mancarurile de post imi plac la nebunie, mai ales sarmalele cu orez, legume si ciuperci, as manca tot anul .

--------------------
Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 28-11-2007, 09:28 AM
Mesaj #37

Iepuras

Raspunsuri: 1.676
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

Eu mai am azi niste ciorbita de legume (asta e la ordinea zilei la noi) si as vrea sa fac niste legume la cuptor. Mi-am luat vinete, ardei, dovlecei din piata, aveam cartofi si ceapa. Sa vad daca si reusesc. Ma mai bate un gand de orez cu legume, sa vad daca il reusesc si pe asta.

--------------------
+Quote Post
ganesha
mesaj 29-11-2007, 04:37 AM
Mesaj #38

Koala

Cum faci legumele la cuptor? Eu n-am facut niciodata... legume la cuptor si de cite ori am auzit de el nu m-a prea dus capul la ce ar insemna de fapt baby.gif )).gif La cuptor fac chestii gen dovlecei umpluti sau vinete umplute (pe lungime), coc vinete... da' cam atit. (cam atit leguminos, ca asa... eheee, mai fac eu si prajituri citeodata tease.gif )

--------------------

Imagine

+Quote Post
nusarich
mesaj 29-11-2007, 09:00 AM
Mesaj #39

Iepuras

Raspunsuri: 1.676
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

CITAT(ganesha @ 29-11-2007, 06:37 AM) *

Cum faci legumele la cuptor? Eu n-am facut niciodata... legume la cuptor si de cite ori am auzit de el nu m-a prea dus capul la ce ar insemna de fapt baby.gif )).gif La cuptor fac chestii gen dovlecei umpluti sau vinete umplute (pe lungime), coc vinete... da' cam atit. (cam atit leguminos, ca asa... eheee, mai fac eu si prajituri citeodata tease.gif )

Pai fac un soi de garnitura, nu stiu cum sa explic. Tai vinetele, cartofii, ardeii, dovleceii, rosiile decojite ... "rondele" (ca n-or sa fie niciodata rondele la mine, mai degraba patratele, in fine, feliute), le asez in tava straturi-straturi, pun printre ele condimente si un strop de apa si mai dau un spray de ulei peste ele. Le bag la cuptor si uit de ele pana se inmoaie (40-60min, depinde cat de mare e focul).

--------------------
+Quote Post
axe10
mesaj 29-11-2007, 09:20 AM
Mesaj #40

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Eu nu am intentionat sa iasa de post dar am facut ciuperci umplute . Adica am pus coditzele cu usturoi si un pic de ulei intr-o tigaie, le-am lasat 5 minute sa se inmoaie, am taiat 3 rosii cubuletze si am turnat deasupra si le-am mai lasat vreo 10 min. Am luat cu lingura si am pus in ciuperci si le-am pus intr-o tava si gata, cu ele la cuptor 25 min. Am mai pus niste usturoi praf, am avut intentia sa pun si parmezan, dar m-am razgandit...

--------------------
Imagine
+Quote Post
amalia0701
mesaj 30-11-2007, 09:27 AM
Mesaj #41

Taz

Raspunsuri: 3.589
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

Mie mi-a facut Ioana ciuperci umplute cu cascaval vegetal( le-a copt la microunde 10 minute, apoi a pus in fiecare un cubuletz de cascaval), am presarat niste piper in 3 culori pe ele si le-am mancat cu 2 de rosii( doar cu sare si o picatura de ulei de masline).
Mergea si niste patrunjel verde, dar nu am avut decat uscat.
Am facut iar taitzei cu nuci, Gabi_C sa stii ca am luat si io taiztai de la Dobrogea, scrie pe ei ca se fierb 5-6 minute si se amesteca din cand in cand. Au iesit super fain.
Am mai facut pentru mic dejun orez( nu am avut rabdare sa fac integral, asa ca am fiert o pungutza normal), l-am amestecat cu 2 mere mari tocate, o manutza de stafide si l-am aromatizat cu scortzisoara si ghimbir.
Zilele trecute am fost la un restaurant unde nu aveau nimic de post wacko.gif , asa ca mi-am comandat o pizza vegetala si am rugat chelnerul sa mi-o faca fara cascaval si a iesit de post grin.gif , a fost buna, avea masline, ciuperci, ardei, rosie si porumb.

Au trecut 2 saptamani de post, totusi trebuie sa recunosc ca as manca un ou si niste carnitza blushing.gif
Noroc ca maine iar se mananca peste cheer.gif cheer.gif cheer.gif

--------------------
Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wfsFXO6/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Pisik
mesaj 30-11-2007, 03:52 PM
Mesaj #42

Taz

Raspunsuri: 3.335
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Eu am tinut post prima saptamana, acum tin post lunea, miercurea si vinerea si in rest mananc fara carne.

Azi am facut orez integral cu un sos de ciuperci si rosii
+Quote Post
axe10
mesaj 30-11-2007, 08:06 PM
Mesaj #43

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Azi am aruncat niste ceapa rosie intr-o tigaie cu o linguritza ulei. Am adaugat un dovlecel ras mare, orez spalat si am aromatizat cu sare, piper, un cub knor si verdeata (marar si patrunjel).

E adevarat ca eu am mancat cu gratar de pui....

--------------------
Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 30-11-2007, 08:32 PM
Mesaj #44

Koala

Guacamole la micul dejun (poza de mai jos nu e de-a mea, e de pe Kraft Canada website)

Imagine

2 avocazi (ca erau mici si un avocado ar fi fost prea putin), o rosie taiata cu semintele scoase si taiata cuburele, patrunjel, piper, ceapa verde tocata.

CousCous la prinz (poza de mai jos, in schimb, este de-a mea )).gif ):

Imagine

CousCousul l-am amestecat cu nitel ulei, patrunjel verde, ciupe taiate cuburele, rosii desemintate taiate si ele, ceapa verde, piper. Alaturi a fost salata verde cu oregano si otet balsamic.

Acest mesaj a fost editat de ganesha: 30-11-2007, 08:33 PM

--------------------

Imagine

+Quote Post
Sexymom
mesaj 01-12-2007, 03:57 PM
Mesaj #45

Hiena

Mor dupa Guacamole si nachos .Ma innebuneste in general salsa mexicana, mai ales aia picanta cu ardei verde, rosu si ananas.
Eu mananc zi de zi ( marturisesc acum in direct), o cutie de nachos cu branza calda, se vand la mine in coltul strazii si pt.1 euro imi dau 100 g de nachos din malai neprelucrat si branza fierbinte de la robinet, curge branza si se intinde, YAMIIIII, un deliciu, e momentul cel mai fericit cand ies de la munca. )).gif pacat ca nu vand si bere la cutie , ca mergea la fix lol.gif

Salata de post
Fasole mexicana boabe rosii ( 50 g)
salata verde
ceapa
usturoi pisat
sos de iaurt
otet , sare si oregano.

Se amesteca si se mananca .

--------------------
Imagine
+Quote Post

4 Pagini V < 1 2 3 4 >
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 6-07-2008 - 01:34 AM