![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
24-11-2007, 03:25 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.589 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Asta e mai mult salata de fructe
-------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wfsFXO6/] ![]() [/url] |
| Sexymom |
24-11-2007, 04:41 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.277 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Amalia , o sa te surprinda combinatia asta de fructe dulci cu porumb , bulion si otet.E super buna.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lucy |
27-11-2007, 06:12 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 406 Inscris: 18-11-2007 Membrul Nr.: 515 Dispozitie: schimbatoare Sex: Feminin |
Este super ca puteti sa tineti post. Spre rusinea mea
|
| ganesha |
27-11-2007, 06:18 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.366 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Eu (inca) tin post dar... sint cam stresata si ma depasesc evenimentele, asa ca mai rarut prin bucatarie. Dar mai gateste EL al meu. In ultima vreme a avut unda verde la falafel cu orez si salata de telina sau morcov (una din mincarurile lui preferate) si orez cu legume (alta mincare de-a lui preferata). A! si a mai facut o mincare de fasole dintr-o punga din aia de "13 beans mix".
Eu... mai mult tartine si halva Azi dimineata: salata de naut cu putin oregano, patrunjel, rozmarin, ulei de masline si sos de rosii. Sper la o supa de rosii pentru prinz, dar cum nu se face singura, cred ca sper degeaba -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| lucy |
27-11-2007, 06:19 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 406 Inscris: 18-11-2007 Membrul Nr.: 515 Dispozitie: schimbatoare Sex: Feminin |
Este super ca puteti sa tineti post. Spre rusinea mea
|
| Sexymom |
27-11-2007, 08:01 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.277 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Eu nu am tinut post niciodata, dar cred ca e o ocazie sa purifici organismul de toxine, din pacate eu bag in gura tot ce prind si sunt dezordonata ( alimentar vb.), cred ca daca as avea o persoana langa mine care ar tine post as face-o foarte usor.dar cum la mine in familie ( si suntem din neam de popi
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| nusarich |
28-11-2007, 09:28 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.676 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Eu mai am azi niste ciorbita de legume (asta e la ordinea zilei la noi) si as vrea sa fac niste legume la cuptor. Mi-am luat vinete, ardei, dovlecei din piata, aveam cartofi si ceapa. Sa vad daca si reusesc. Ma mai bate un gand de orez cu legume, sa vad daca il reusesc si pe asta.
-------------------- |
| ganesha |
29-11-2007, 04:37 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.366 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Cum faci legumele la cuptor? Eu n-am facut niciodata... legume la cuptor si de cite ori am auzit de el nu m-a prea dus capul la ce ar insemna de fapt
-------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| nusarich |
29-11-2007, 09:00 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.676 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Cum faci legumele la cuptor? Eu n-am facut niciodata... legume la cuptor si de cite ori am auzit de el nu m-a prea dus capul la ce ar insemna de fapt Pai fac un soi de garnitura, nu stiu cum sa explic. Tai vinetele, cartofii, ardeii, dovleceii, rosiile decojite ... "rondele" (ca n-or sa fie niciodata rondele la mine, mai degraba patratele, in fine, feliute), le asez in tava straturi-straturi, pun printre ele condimente si un strop de apa si mai dau un spray de ulei peste ele. Le bag la cuptor si uit de ele pana se inmoaie (40-60min, depinde cat de mare e focul). -------------------- |
| axe10 |
29-11-2007, 09:20 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Eu nu am intentionat sa iasa de post dar am facut ciuperci umplute . Adica am pus coditzele cu usturoi si un pic de ulei intr-o tigaie, le-am lasat 5 minute sa se inmoaie, am taiat 3 rosii cubuletze si am turnat deasupra si le-am mai lasat vreo 10 min. Am luat cu lingura si am pus in ciuperci si le-am pus intr-o tava si gata, cu ele la cuptor 25 min. Am mai pus niste usturoi praf, am avut intentia sa pun si parmezan, dar m-am razgandit...
-------------------- ![]() |
| amalia0701 |
30-11-2007, 09:27 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.589 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Mie mi-a facut Ioana ciuperci umplute cu cascaval vegetal( le-a copt la microunde 10 minute, apoi a pus in fiecare un cubuletz de cascaval), am presarat niste piper in 3 culori pe ele si le-am mancat cu 2 de rosii( doar cu sare si o picatura de ulei de masline).
Mergea si niste patrunjel verde, dar nu am avut decat uscat. Am facut iar taitzei cu nuci, Gabi_C sa stii ca am luat si io taiztai de la Dobrogea, scrie pe ei ca se fierb 5-6 minute si se amesteca din cand in cand. Au iesit super fain. Am mai facut pentru mic dejun orez( nu am avut rabdare sa fac integral, asa ca am fiert o pungutza normal), l-am amestecat cu 2 mere mari tocate, o manutza de stafide si l-am aromatizat cu scortzisoara si ghimbir. Zilele trecute am fost la un restaurant unde nu aveau nimic de post Au trecut 2 saptamani de post, totusi trebuie sa recunosc ca as manca un ou si niste carnitza Noroc ca maine iar se mananca peste -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wfsFXO6/] ![]() [/url] |
| Pisik |
30-11-2007, 03:52 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.335 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Eu am tinut post prima saptamana, acum tin post lunea, miercurea si vinerea si in rest mananc fara carne.
Azi am facut orez integral cu un sos de ciuperci si rosii |
| axe10 |
30-11-2007, 08:06 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Azi am aruncat niste ceapa rosie intr-o tigaie cu o linguritza ulei. Am adaugat un dovlecel ras mare, orez spalat si am aromatizat cu sare, piper, un cub knor si verdeata (marar si patrunjel).
E adevarat ca eu am mancat cu gratar de pui.... -------------------- ![]() |
| ganesha |
30-11-2007, 08:32 PM
|
Guacamole la micul dejun (poza de mai jos nu e de-a mea, e de pe Kraft Canada website)
![]() 2 avocazi (ca erau mici si un avocado ar fi fost prea putin), o rosie taiata cu semintele scoase si taiata cuburele, patrunjel, piper, ceapa verde tocata. CousCous la prinz (poza de mai jos, in schimb, este de-a mea ![]() CousCousul l-am amestecat cu nitel ulei, patrunjel verde, ciupe taiate cuburele, rosii desemintate taiate si ele, ceapa verde, piper. Alaturi a fost salata verde cu oregano si otet balsamic. Acest mesaj a fost editat de ganesha: 30-11-2007, 08:33 PM -------------------- Poze multe si marunteeeee
| Sexymom |
01-12-2007, 03:57 PM
|
Mor dupa Guacamole si nachos .Ma innebuneste in general salsa mexicana, mai ales aia picanta cu ardei verde, rosu si ananas.
Eu mananc zi de zi ( marturisesc acum in direct), o cutie de nachos cu branza calda, se vand la mine in coltul strazii si pt.1 euro imi dau 100 g de nachos din malai neprelucrat si branza fierbinte de la robinet, curge branza si se intinde, YAMIIIII, un deliciu, e momentul cel mai fericit cand ies de la munca. Salata de post Fasole mexicana boabe rosii ( 50 g) salata verde ceapa usturoi pisat sos de iaurt otet , sare si oregano. Se amesteca si se mananca . -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-07-2008 - 01:34 AM |