![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
03-12-2007, 11:43 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Am facut pate de naut:
- se pune o cana de naut 12 ore la inmuiat( daca il lasi peste noapte in bucatarie, sa acoperi vasul, altfel miroase nasol - se fierbe nautul 2-4 ore( asa scrie in carte -cand au fiert, se scurg si se paseaza toate, alaturi de o ceapa cruda( io am pus rosie), sare, piper, o lingura de ulei ( io am pus de masline) si zeama in care au fiert. Iese tare bun, mult mai bun decat orice pate vegetal din comertz. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| Pisik |
03-12-2007, 01:26 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pt azi am avut tocanita de legume cu soia, reteta lenesului evident. Am luat o punga de soia cuburi, le-am fiert; am luat o punga de legume pt tocanita congelate (e super buna, are de toate, si vinete si dovlecei si ciuperci, ardei, etc), am pus legumele cu un pic de ulei de masline in wok, am adaugat soia fiarta si o cutie de rosii decojite taiate, cu tot cu sosul lor, am lasat sa se "imprieteneasca" in wok pana s-au inmuiat toate, am pus sare si gata mancarea pt azi
Acest mesaj a fost editat de Pisik: 03-12-2007, 01:26 PM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
04-12-2007, 08:03 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Am facut fructe de mare cu orez.
Am decongelat fructele de mare, le-am pus in wok in ulei de masline, cu condimente de peste, le-am lasat 10 minute, apoi am pus o cana de orez( fiert). -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
| ganesha |
10-12-2007, 12:29 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.656 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Am facut negresa de post dupa reteta de pe culinar. A iesit faina...
-------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| amalia0701 |
12-12-2007, 07:13 PM
|
Pizza:
-aluat copt pe jumate( pentru lenesi); -sos de rosii si condimente de pizza; - ciuperci; -porumb; -masline; -cascaval vegetal. Super bun. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
| axe10 |
12-12-2007, 10:41 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Amalia, am vazut si eu cascalalul ala de post, cum e la gust?...eu tot am impresia ca-l iau si o sa-mi scartaie in dinti!
Saptamana viitoare as vrea sa tin si eu post...sa vedem daca nu dau gres....mai ales ca trebuie sa bag paine la greu! -------------------- ![]() |
| amalia0701 |
13-12-2007, 09:53 AM
|
Piane integrala e buna, are multe fibre.
Io din lipsa de timp am mancat chiar paine cu margarina si miere Cascavalul ala e de mai multe tipuri, io iau pizza topping. Acu sa nu crezi ca e ca ementalerul -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
| axe10 |
13-12-2007, 07:34 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Piane integrala e buna, are multe fibre. Io din lipsa de timp am mancat chiar paine cu margarina si miere Cascavalul ala e de mai multe tipuri, io iau pizza topping. Acu sa nu crezi ca e ca ementalerul Eu am vazut numai cu ciuperci....hai ca trec mai des pe aici sapataman viitoare daca vreau post! -------------------- ![]() |
| ganesha |
13-12-2007, 08:07 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.656 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Cartofi cu pastai cu ciupe, in wok, cu nitel sos de soia si alte condimente:
![]() Si nelipsita mea (pe timp de iarna/blue sufletesc/stress): supa de rosii (nu mai pun poze SI acuma cu ea -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| axe10 |
15-12-2007, 06:14 PM
|
Am reusit in sfarsit sa fac si eu guacamole!!!
Yummmmmmmmmmyyyyyy.. -------------------- ![]() |
| amalia0701 |
16-12-2007, 10:45 AM
|
Am facut aseara:
- orez cu ciuperci( am tras ciupercile cu 3 catzei de usturoi si patrunjel prin ulei de masline in wok); - inele de calamar in wok; - paste 3 culori cu sos de rosii Heinz si busuioc. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
| axe10 |
17-12-2007, 12:55 PM
|
Am fiert niste linte rosie sa fac o pasta dar pt ca nu am lasat-o la scurs indeajuns mi s-a inmuiat de tot cand am bagat-o la blender. Am dres-o cu niste morcovi, patrunjel si un dovlecel fiert, am pus usturoi, verdeturi si 2 linguritze de ulei si o mananc pe post de crema.
Nu o sa pot tine toata saptamana dar neaparat miercuri si vineri sunt pe felie! -------------------- ![]() |
| ganesha |
18-12-2007, 06:12 AM
|
Na ca am bucatarit si eu nitel azi: supa de linte + vinete indiene cu curry (in care am pus si niste ciupe taiate micut) cu orez in aburi alaturi.
-------------------- Poze multe si marunteeeee
| lucy |
18-12-2007, 09:24 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 414 Inscris: 18-11-2007 Membrul Nr.: 515 Dispozitie: schimbatoare Sex: Feminin |
BUNA! Eu nu ma pricep la mancaruri sofisticate,n-am mancat in viata mea si nici nu stiu cum arata lintea, da vreau sa va dau o reteta de negresa de post care e mai buna decat cea de "dulce".Eu am facut-o si de REVELION si a avut mare succes.
INGREDIENTE: 1 1/2 cana zahar, 3 cani faina, 5 linguri cu varf cacao, 1 1/2cana apa, 5 linguri ulei, amoniac alimentar(sau praf de copt stins,dupa gust),un praf de sare,stafide si/sau rahat. PREPARARE Amesteci toate aceste ingrediente,este bine sa amesteci inainte zaharul si cacaoa si astfel aluatul va fi mai omogen.Torni compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu fainasi o lasi sa se coaca in cuptorul incins, la foc potrivit, aprox.20 min. GLAZURA 5 linguri zahar,1 ligura cu varf cacao,3 linguri apa,o felie de grosimea unui deget de margarina UNIREA. PREPARARE Amesteci ingredientele si le pui la foc mic.Ai grija sa amesteci pana cand zaharul se topeste,iei glazura de pe foc si adaugi o picatura de rom. Torni glazura calda peste blatul copt si cald.Tai prajitura numai dupa ce se raceste. POFTA BUNA |
| butterfly |
16-04-2008, 02:56 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 437 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
Buna fetele!
asa cum am scris si la mine in jurnal, am gatit si eu niste treburi de post 1. mancare de vinete cu suc de rosii : am pus la calit ceapa in ft putin ulei apoi am pus suc de rosii si apoi vinete deja coapte din borcan si usturoi( am gasit unele cu 36 cal/100g)(maxim 400 cal 4 portii cam asa) 2.supa de legume cu taitei integrali :: 1 morcov,un cartof mic,1 dovlecel,1 ardei puse la fiert apoi pus suc de rosii si loboda+spanac+stevie+salata verde taiate fasiute ( am pus cate putin din fiecare..acum fiecare pune cat vrea 3.orez cu legume :pus la fiert 1 morcov si ceapa, pus orezul, suc de rosii, cateva fasiute de loboda si stevie si spanac si voila..a si usturoi 4.spanac : calit ceapa in ft putin ulei, pus suc de rosii, pus spanacul deja curatat,oparit si tocat,pus usturoi (maxim 100 cal pe o portie cu bun simt-3 linguri Acest mesaj a fost editat de butterfly: 16-04-2008, 02:57 PM -------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/] ![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 09:01 AM |