![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| honey79 |
20-09-2007, 10:37 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.039 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Mersi frumos, Blue pentru raspuns.
Se pare ca ma voi lasa pagubasa, caci nu am o luna la dispozitie, ci doar o saptamana. Noi suntem bine, multumesc de intrebare.Bebe creste frumos si-n grafic. Pupicei. -------------------- http://community.webshots.com/album/562614948rotSrx - POZE ANDREW
|
| BLUELIFE |
21-09-2007, 06:37 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 687 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Mersi frumos, Blue pentru raspuns. Se pare ca ma voi lasa pagubasa, caci nu am o luna la dispozitie, ci doar o saptamana. Noi suntem bine, multumesc de intrebare.Bebe creste frumos si-n grafic. Pupicei. Ai grija de voi doi sau de voi doua pe unde umblati.Iti doresc sanatate si o sarcina usoara si sa ne dai de stire cand vei primi primul piciorus in burtica. -------------------- ![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| BLUELIFE |
27-09-2007, 08:32 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 687 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Gata,m-am hotarat:M-am inscris la Managementu administrarii afacerilor asa numitul "MBA".Sper sa fie intr-un ceas bun.
-------------------- ![]() [/url] |
| buretel |
29-09-2007, 09:35 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.292 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Gata,m-am hotarat:M-am inscris la Managementu administrarii afacerilor asa numitul "MBA".Sper sa fie intr-un ceas bun. Felicitari Blue! Stii cumva daca se mai fac inscrieri pentru Master acum? Sau trebuie sa astept noul an scolar 2008? -------------------- |
| BLUELIFE |
29-09-2007, 11:42 PM
|
Gata,m-am hotarat:M-am inscris la Managementu administrarii afacerilor asa numitul "MBA".Sper sa fie intr-un ceas bun. Felicitari Blue! Stii cumva daca se mai fac inscrieri pentru Master acum? Sau trebuie sa astept noul an scolar 2008? Depinde unde vrei sa te inscrii.teoretic perioada de inscriere a fost pana l a1 octombrie dar practic acolo unde nu s-au ocupat locurile se mai fac inscrieri. Si ar fi foarte indicat sa te inscrii anul acesta ca incepand de anul viitor se schimba multe si s-ar putea sa-ti para rau ca nu te-ai inscris de anul acesta. -------------------- ![]() [/url] |
| buretel |
03-10-2007, 04:26 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.292 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Depinde unde vrei sa te inscrii.teoretic perioada de inscriere a fost pana l a1 octombrie dar practic acolo unde nu s-au ocupat locurile se mai fac inscrieri. Si ar fi foarte indicat sa te inscrii anul acesta ca incepand de anul viitor se schimba multe si s-ar putea sa-ti para rau ca nu te-ai inscris de anul acesta. Anul asta e exclus. Poate incerc totusi anul viitor Adica ce se schimba? -------------------- |
| uka |
03-10-2007, 08:47 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.814 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Si eu tot la anul vreau sa ma inscriu la master....
ce se schimba, k eu nu am auzit nimic -------------------- |
| BLUELIFE |
04-10-2007, 09:02 PM
|
Si eu tot la anul vreau sa ma inscriu la master.... ce se schimba, k eu nu am auzit nimic Nu stiu daca e cazul sa mai astepti... se zvoneste ca vei fi obligat sa faci masterul la acelasi profil pe care l-ai terminat la faculta si e pacat ca doar de la faculta ai deja o specializare de ce sa nu ai doua cu masterul?S-ar putea totusi sa se refere doar la studentii care fac acum facultatea(3 ani) si primesc specializare doar dupa master. Hai si tu de anul acesta inca se mai pot face inscrieri la multe facultati. -------------------- ![]() [/url] |
| uka |
05-10-2007, 11:46 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.814 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
nu ma bag anul asta la master....
Sper sa nu fie valabil si la noi... anul asta e boboc grasul meu...deci eu la anul...om vedea ce o fi... -------------------- |
| BLUELIFE |
05-10-2007, 05:54 PM
|
nu ma bag anul asta la master.... Sper sa nu fie valabil si la noi... anul asta e boboc grasul meu...deci eu la anul...om vedea ce o fi... Am avut aceeasi dilema si cand am inceput facult asi acum la master si chiar daca a fost extrem de greu nu regret nici o clipa ca le-am terminat deodata.Dar nu ma pot pronunta si in cazul vostru pentru ca fiecare are problemele sale si tu stii mai bine daca puteti sau nu sa mergeti deodata.Dar sa nu uiti ca ceea ce economisesti anul acesta se dubleaza anul viitor ca vor creste taxele si nici acum nu e mai accesibil un master daramite daca se scumpeste?Eu iti doresc sa iei decizia cea mai buna pentru tine si te sustin daca pot cu un referat ceva daca vei fi pe profil cu mine cumva Iar bobocului tau:bafta! -------------------- ![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 11:53 PM |