left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

3 Pagini V < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
left > Ce ne enerveaza seperator Optiuni V right
alandana
mesaj 11-08-2006, 06:45 PM
Mesaj #16

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 826
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita
Sex: Feminin

CITAT(ina_ceva @ 11-08-2006, 07:39 PM) *

)).gif, sa vad eu un barbat rosind cand se uita la tine... lol.gif

Si dand repede din gene. lol.gif

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
alex25
mesaj 11-08-2006, 06:46 PM
Mesaj #17

Nevastuica

Raspunsuri: 852
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12
Sex: Masculin

Well, imi amintesc prin clasa a treia sau a doua cand era cate o fata care mi se parea atat de frumoasa ca atunci cand o priveam, daca ma privea inapoi nu puteam sa ma abtin sa nu incep a rade si sa rosesc. Inca mai sunt momente (ce-i drept, poate o data pe an, sau o data la doi ani ) cand mergand pe strada imi ridic privirea si "dau nas in nas" cu o femeie atat de frumoasa incat pentru o secunda nu-mi mai bate inima. Rosesc instantaneu, si chiar ma opresc din mers, doar pentru a lasa capul. Se intampla foarte, foarte rar, insa. Dar asa e, apreciez o femeie care roseste. Am scris cam off-topic, dar a trebuit s-o fac.

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

alandana
mesaj 11-08-2006, 06:51 PM
Mesaj #18

Nevastuica

Apropo de aurolacii din Grozavesti - si la Suceava , ca peste tot, e plin de tot felul de cersetori. Cel mai tare ma enerveaza cei care s-au plasat langa stopuri -- si cand vrei sa treci ( pe jos ca pieton) sau cu masina - esti nevoit sa stai 1 min sau chiar mai mult sa se schimbe culoare moment in care tabara pe tine.

Alex - aia nu e timiditate - e emotie.

Eu nu sunt o timida - sunt o luptatoare. Dar si eu am momente cand ma emotionez. Oricarei persoane in viata i se intampla. Asat nu ne face timizi.

Acest psiholog spunea ca daca vrei sa-ti invingi timiditatea si sa fii o dura trebuie sa fii genul care da o palma peste umar barbatului. Aceste gesturi nu reflecta lipsa de timiditate ci de educatie.

--------------------
+Quote Post
realista
mesaj 11-08-2006, 07:06 PM
Mesaj #19

Amiba

Raspunsuri: 19
Inscris: 11-08-2006
Membrul Nr.: 110
Dispozitie: optim

eu sunt cand ma enervez ca ploua si mi se increteste parul intins cu chin cu vai )).gif apoi cand sa sar in masina umbrela ramane pe dinafara si nu pot s-o inchid dar trece o masina si din cauza unui canal ma stropeste din cap pana in picioare si eu ma chinui cu umbrela dara macar de o tineam in fata mea nu ma stropea toata stand in masina )).gif sa mai continui??? acum rad bine mersi dar atunci l-as fi ucis!!!!! devil.gif
+Quote Post
himere2005
mesaj 11-08-2006, 07:19 PM
Mesaj #20

Lama

Raspunsuri: 5.845
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

pe mine ma enerveaza ca timiditatea ma cam da de gol si ma cam inrosesc, eu il vad ca pe un semn de slabiciune, uneori se intimpl doar sa simpatizez omul respectiv, sa n-am cine stie ce intentii, insa se intimpla sa ma inrosesc si sa nu stiu cum sa ma ascund de sot lol.gif

mii de scuze ca m-am repetat

--------------------
Imagine
+Quote Post
alandana
mesaj 11-08-2006, 07:25 PM
Mesaj #21

Nevastuica

Dupa cum ai vazut asta te face mai atractiva in ochii barbatilor daca e sa ne luam dupa dr Cristian Andrei si ne sta bine timide. Eu o sa incerc sa plec ochii ( chestia cu roseata n-o sa-mi iasa in veci). Eu ma gandeam ca eram timida la scoala cand nu reuseam sa vorbesc in fata clasei dar m-am vindecat vazand cu ce tupeu spuneau unii ineptii. sau cand nu aveam curaj sa ii arat unui baiat ca imi place de el pentru ca ma consideram urata.

--------------------
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 11-08-2006, 07:36 PM
Mesaj #22

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Nu stiu ce sa zic de faptul ca te face mai atragatoare in ochii lor. Si eu rosesc, nu cand ma uit dupa vreun mascul feroce doh.gif grin.gif ( rar mi se intampla sa ma uit), ci atunci cand vine vb de s... si de alte lucruri care uneori ma jenez sa le impartasesc cu ceilalti, chiar daca imi sunt prieteni(e).
Eu consider asta un gest de slabiciune, incerc oricum sa ma ascund, incerc sa fiu mai indrazneatza.

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 12-08-2006, 11:10 AM
Mesaj #23

Lama

Raspunsuri: 5.671
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Ma enervez cand:

- dimineatza ma trezeste vecinul care o bate pe vecina dry.gif
- cobor scarile si fac mult zgomot din cauza slapilor
- gasesc pisica pe colivia canarilor si ,daca sunt nervoasa si dau in ea, apoi ma simt ultimul om
- babele care se opresc in mijlocul trotoarului la o barfa mica
- tzigancile romance ( asta f rar ) care cersesc pe strada si ma striga: fetitza
- cand iubitul meu se trezeste si se aseaza direct la Pc dry.gif
- cand mi se demagnetizeaza biletul de metro si ajung mereu la ghiseu cerand explicatii
- tot ce este legat de socra-miu mad.gif

Mai sunt dar nu imi vin acum in minte. Cat despre fetele care lasa privirea si rosesc ... not me grin.gif . Am o boala: cand sunt pe scarile rulante si eu urc, iar pe partea cealalta un baiat coboara ( nu orice baiat grin.gif ) si il observ ca ma priveste, ma uit direct in ochii lui si ii sustin privirea pana o lasa el in jos. E ca un fel de victorie, nu are nici o treaba cu o atractie catre el sau ceva. Ok, e simpatic, sa vedem, cine cedeaza primul? In 99% din cazuri cedeaza baiatul, lasa privirea si zambeste yahoo.gif

E si iubi langa mine, ca sa nu ziceti ca fac ceva ``ilegal``, e pur si simplu un joc tease.gif

--------------------
Imagine

ImagineImagineImagineImagineImagine

Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Gigelu
mesaj 12-08-2006, 11:35 PM
Mesaj #24

Pestisor
**

Raspunsuri: 106
Membrul Nr.: 71

CITAT(himere2005 @ 11-08-2006, 08:19 PM) *

pe mine ma enerveaza ca timiditatea ma cam da de gol si ma cam inrosesc, eu il vad ca pe un semn de slabiciune, uneori se intimpl doar sa simpatizez omul respectiv, sa n-am cine stie ce intentii, insa se intimpla sa ma inrosesc si sa nu stiu cum sa ma ascund de sot lol.gif

mii de scuze ca m-am repetat

dap, desi dupa zodie sunt leu , ca May, aici ne putem lua de manutza amandoua.
sunt regina rositului blushing.gif
dupa aproape 6 ani de cand sunt cu al meu, si in ziua de azi, daca imi face un compliment, ma inrosesc pana in varful urechilor. doh.gif iar el are "sadica" placere sa imi atraga atentia zambind/razand (nu rautacios, fiindca ii face placere).....atunci sa te tii, frate, toate culorile curcubeului pe fatza mea biggrin.gif

asta sunt, invat sa traiesc asa.
nu prea pot minti decat ff rar, ca mi se vede pe fatza blink.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 18-08-2006, 02:16 PM
Mesaj #25

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.064
Inscris: 25-05-2006
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

In ultima vreme ma enerveaza rau (dar rau de tot angry2.gif ) RDS-ul lu' peste!!!

Au monopol pe zona in care stau si isi fac de cap! Am ajuns ca pe timpurile trecute sa stai 30-40 de minute la coada; asta daca te trezesti devreme. Si pentru ce? SA LE DAI BANI! Toata lumea e nervoasa de asteptare, tipa la casierite, lor le sare tandara si se razbuna pe clientul urmator si tot asa! O minute!
Daca ai depasit 01 a lunii si nu ti-ai platit cablul in avans, ramai fara el! Fara preaviz, fara batut la usa inainte, fara nimic! doh.gif Ti-l taie si vezi tu ca nu mai merge cand te inorci de la coada aia! Apoi stai iar si cearta-te cu ei ca tocmai ai platit, sa ti-l puna la loc. Dar, normal, asta se intampla dupa inca 3 zile si 10 telefoane date!

Iti pica netul. Buun! Ce faci? Suni la ei ca nu ai alta optiune! unsure.gif Astepti batand din picior pe o melodie stresanta sa se elibereze un operator, iar cand iti raspunde si ii spui probleme, aproape invariabil primesti raspuns "o sa trimitem o echipa sa investigheze". "cand?" intreb eu ca omul. "Cat mai curand" vine raspunsul. Si stai, si stai, si mai suni de 5 ori pe zi si fiecare operator are propria lui varianta, ba ca nu te-a gasit echipa acasa (really? crazy.gif ), ba ca la ei arata ca merge, ba ca e pe drum nu cumva sa parasesti locuinta, ba ca nu apari in sistem la ei ca ai reclamat defectiunea etc.; e o lista fara sfarsit!!!
Si cum am eu norocul, imi pica netul de obicei vineri seara, exact cand aveam nevoie de el ca de aer in wekendul ce incepe! doh.gif

--------------------
Imagine

Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase

Te-ai apucat de numarat calorii?

Din 08.10.2008 viata fara abateri
+Quote Post
tmanbone
mesaj 18-08-2006, 02:26 PM
Mesaj #26

Veverita

Raspunsuri: 575
Inscris: 16-06-2006
Membrul Nr.: 34
Dispozitie: Higher State of Consciousness.

CITAT(Nessie @ 18-08-2006, 03:16 PM) *

In ultima vreme ma enerveaza rau (dar rau de tot angry2.gif ) RDS-ul lu' peste!!!...

Mda, cunosc sentimentul. Problema cea mai mare este monopolul pe care il detin furnizorii de astfel de servicii. Mie nu prea mi-a convenit sa-mi trag net de la RDS (pentru ca tot ma amanau) sau de la Astral (desi erau deja in bloc, le cunosteam serviciile). Am preferat un furnizor mai mic... care a crescut insa si a capatat un comportament similar. De fapt, singura problema a lor e ca nu-ti ofera suport decat 8h/zi.
Asa ca mi-am mai tras si o conexiune de back-up de la alt furnizor si intr-un an mi s-a intamplat o singura data sa-mi cada ambele conexiuni in acelasi timp. Iar atunci stateam, radeam (ca prostul blink.gif) si ma gandeam daca sa-mi trag si a 3-a conexiune. naughty.gif In rest, sunt bine, sanatos. salut.gif

--------------------
Pietricele, pietricele...
+Quote Post
aki
mesaj 18-08-2006, 03:56 PM
Mesaj #27

Lama

Raspunsuri: 5.081
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Ma inervez cind sunt condamnata pe nedrept.Ma inervez pe mine ca nu pot tacea cind trebuie.Mi-i ciuda ca ma pun cu prostii.Daca e prost lasa-l in pace,dar eu vreau cu orice scop sa-l fac sa inteleaga ca-i prost blink.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-22.09.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.400 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
Tomy
mesaj 18-08-2006, 04:16 PM
Mesaj #28

Amiba

Raspunsuri: 49
Inscris: 10-06-2006
Membrul Nr.: 24

Eu ma enervez pe ...mine ohmy.gif Da, este adevarat, simt cum imi plezneste capul cand la serviciu "mana dreapta" a sefului (da, despre el e vorba: pupi-n curistul!) este luat ca cel mai bun din birou numai ca stie sa dea cu papagalul, ca e cu "ciripitul" , "perie" toata ziua la sef si ca si eu la randul meu accept prostia acelei persoane , nu am curajul sa ma impotrivesc ei si uite asa ajung acasa un car de nervi pe care ii descarci prin casa... Tot pe mine ma enervez cand imi propun sa mananc mai moderat si cand ma ridic de la masa constat ca-mi plezneste burta bang.gif Asta-s eu! Nu ma supar decat pe mine caci vad ca sunt lucruri care nu-mi plac dar nu fac nimic sa le schimb si le accept ca atare sau stiu ca nu trebuiesc facute si totusi...sorry.gif
+Quote Post
alex25
mesaj 20-08-2006, 09:35 PM
Mesaj #29

Nevastuica

Raspunsuri: 852
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12

Apropos de taximetristi, Brunette, uite de ce ma mai enerveaza pe mine ratatii astia:

Taximetrist in flagrant

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
+Quote Post
Nessie
mesaj 21-08-2006, 10:08 AM
Mesaj #30

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.064
Inscris: 25-05-2006
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Acum ma enerveaza PMS-ul! bang.gif Imi da numai idei tampite, sentimente aiurea si stari ciudate da imi vine sa ma inchid in sifonier si sa nu mai ies vreo cateva zile! bag.gif

Nu exista pastile contra lui? cry.gif Please help! unsure.gif

--------------------
Imagine

Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase

Te-ai apucat de numarat calorii?

Din 08.10.2008 viata fara abateri
+Quote Post

3 Pagini V < 1 2 3 >
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 12-10-2008 - 03:19 PM