![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alandana |
11-08-2006, 06:45 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Si dand repede din gene. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| alex25 |
11-08-2006, 06:46 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 852 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Well, imi amintesc prin clasa a treia sau a doua cand era cate o fata care mi se parea atat de frumoasa ca atunci cand o priveam, daca ma privea inapoi nu puteam sa ma abtin sa nu incep a rade si sa rosesc. Inca mai sunt momente (ce-i drept, poate o data pe an, sau o data la doi ani ) cand mergand pe strada imi ridic privirea si "dau nas in nas" cu o femeie atat de frumoasa incat pentru o secunda nu-mi mai bate inima. Rosesc instantaneu, si chiar ma opresc din mers, doar pentru a lasa capul. Se intampla foarte, foarte rar, insa. Dar asa e, apreciez o femeie care roseste. Am scris cam off-topic, dar a trebuit s-o fac.
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| alandana |
11-08-2006, 06:51 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Apropo de aurolacii din Grozavesti - si la Suceava , ca peste tot, e plin de tot felul de cersetori. Cel mai tare ma enerveaza cei care s-au plasat langa stopuri -- si cand vrei sa treci ( pe jos ca pieton) sau cu masina - esti nevoit sa stai 1 min sau chiar mai mult sa se schimbe culoare moment in care tabara pe tine.
Alex - aia nu e timiditate - e emotie. Eu nu sunt o timida - sunt o luptatoare. Dar si eu am momente cand ma emotionez. Oricarei persoane in viata i se intampla. Asat nu ne face timizi. Acest psiholog spunea ca daca vrei sa-ti invingi timiditatea si sa fii o dura trebuie sa fii genul care da o palma peste umar barbatului. Aceste gesturi nu reflecta lipsa de timiditate ci de educatie. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| realista |
11-08-2006, 07:06 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 19 Inscris: 11-08-2006 Membrul Nr.: 110 Dispozitie: optim Sex: Feminin |
eu sunt cand ma enervez ca ploua si mi se increteste parul intins cu chin cu vai
|
| himere2005 |
11-08-2006, 07:19 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
pe mine ma enerveaza ca timiditatea ma cam da de gol si ma cam inrosesc, eu il vad ca pe un semn de slabiciune, uneori se intimpl doar sa simpatizez omul respectiv, sa n-am cine stie ce intentii, insa se intimpla sa ma inrosesc si sa nu stiu cum sa ma ascund de sot
mii de scuze ca m-am repetat -------------------- ![]() |
| alandana |
11-08-2006, 07:25 PM
|
Dupa cum ai vazut asta te face mai atractiva in ochii barbatilor daca e sa ne luam dupa dr Cristian Andrei si ne sta bine timide. Eu o sa incerc sa plec ochii ( chestia cu roseata n-o sa-mi iasa in veci). Eu ma gandeam ca eram timida la scoala cand nu reuseam sa vorbesc in fata clasei dar m-am vindecat vazand cu ce tupeu spuneau unii ineptii. sau cand nu aveam curaj sa ii arat unui baiat ca imi place de el pentru ca ma consideram urata.
-------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| ina_ceva |
11-08-2006, 07:36 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Nu stiu ce sa zic de faptul ca te face mai atragatoare in ochii lor. Si eu rosesc, nu cand ma uit dupa vreun mascul feroce
Eu consider asta un gest de slabiciune, incerc oricum sa ma ascund, incerc sa fiu mai indrazneatza. -------------------- |
| May |
12-08-2006, 11:10 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.671 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Ma enervez cand:
- dimineatza ma trezeste vecinul care o bate pe vecina - cobor scarile si fac mult zgomot din cauza slapilor - gasesc pisica pe colivia canarilor si ,daca sunt nervoasa si dau in ea, apoi ma simt ultimul om - babele care se opresc in mijlocul trotoarului la o barfa mica - tzigancile romance ( asta f rar ) care cersesc pe strada si ma striga: fetitza - cand iubitul meu se trezeste si se aseaza direct la Pc - cand mi se demagnetizeaza biletul de metro si ajung mereu la ghiseu cerand explicatii - tot ce este legat de socra-miu Mai sunt dar nu imi vin acum in minte. Cat despre fetele care lasa privirea si rosesc ... not me E si iubi langa mine, ca sa nu ziceti ca fac ceva ``ilegal``, e pur si simplu un joc -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Gigelu |
12-08-2006, 11:35 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 106 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 71 |
pe mine ma enerveaza ca timiditatea ma cam da de gol si ma cam inrosesc, eu il vad ca pe un semn de slabiciune, uneori se intimpl doar sa simpatizez omul respectiv, sa n-am cine stie ce intentii, insa se intimpla sa ma inrosesc si sa nu stiu cum sa ma ascund de sot mii de scuze ca m-am repetat dap, desi dupa zodie sunt leu , ca May, aici ne putem lua de manutza amandoua. sunt regina rositului dupa aproape 6 ani de cand sunt cu al meu, si in ziua de azi, daca imi face un compliment, ma inrosesc pana in varful urechilor. asta sunt, invat sa traiesc asa. nu prea pot minti decat ff rar, ca mi se vede pe fatza -------------------- ![]() |
| Nessie |
18-08-2006, 02:16 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.064 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
In ultima vreme ma enerveaza rau (dar rau de tot
Au monopol pe zona in care stau si isi fac de cap! Am ajuns ca pe timpurile trecute sa stai 30-40 de minute la coada; asta daca te trezesti devreme. Si pentru ce? SA LE DAI BANI! Toata lumea e nervoasa de asteptare, tipa la casierite, lor le sare tandara si se razbuna pe clientul urmator si tot asa! O minute! Daca ai depasit 01 a lunii si nu ti-ai platit cablul in avans, ramai fara el! Fara preaviz, fara batut la usa inainte, fara nimic! Iti pica netul. Buun! Ce faci? Suni la ei ca nu ai alta optiune! Si cum am eu norocul, imi pica netul de obicei vineri seara, exact cand aveam nevoie de el ca de aer in wekendul ce incepe! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| tmanbone |
18-08-2006, 02:26 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 575 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
In ultima vreme ma enerveaza rau (dar rau de tot Mda, cunosc sentimentul. Problema cea mai mare este monopolul pe care il detin furnizorii de astfel de servicii. Mie nu prea mi-a convenit sa-mi trag net de la RDS (pentru ca tot ma amanau) sau de la Astral (desi erau deja in bloc, le cunosteam serviciile). Am preferat un furnizor mai mic... care a crescut insa si a capatat un comportament similar. De fapt, singura problema a lor e ca nu-ti ofera suport decat 8h/zi. Asa ca mi-am mai tras si o conexiune de back-up de la alt furnizor si intr-un an mi s-a intamplat o singura data sa-mi cada ambele conexiuni in acelasi timp. Iar atunci stateam, radeam (ca prostul -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| aki |
18-08-2006, 03:56 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.081 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Ma inervez cind sunt condamnata pe nedrept.Ma inervez pe mine ca nu pot tacea cind trebuie.Mi-i ciuda ca ma pun cu prostii.Daca e prost lasa-l in pace,dar eu vreau cu orice scop sa-l fac sa inteleaga ca-i prost
-------------------- |
| Tomy |
18-08-2006, 04:16 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 49 Inscris: 10-06-2006 Membrul Nr.: 24 Sex: Feminin |
Eu ma enervez pe ...mine
|
| alex25 |
20-08-2006, 09:35 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 852 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Apropos de taximetristi, Brunette, uite de ce ma mai enerveaza pe mine ratatii astia:
Taximetrist in flagrant -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Nessie |
21-08-2006, 10:08 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.064 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Acum ma enerveaza PMS-ul!
Nu exista pastile contra lui? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 12-10-2008 - 03:19 PM |