![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lliliana |
31-08-2006, 05:21 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Am ajuns si acasa...cu 100 de chestii pe cap...Uf. Tre' sa-mi caut un amant, ca sotul meu nu prea mai ajunge acasa
Nota moderatorului: acest mesaj a fost mutat de la subiectul Cafeneau OneDen. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Sexymom |
02-10-2006, 04:16 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.277 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ma enerveaza ca toate cad in capul meu, ca trebuie sa le fac singura pe toate, sa nu uit nimic, sa fiu super mama, super sotie, super medic, super fericita, super relaxata, super aranjata, ca sotul meu stie ca eu sunt BAZA si se bazeaza numai pe mine, ca ma scol ultima si trebuie sa fac lapte si cafea in timp ce ei se uita la tv, ca eu iau mereu initiativa in casa, in afara casei, in vacante, si numai ce spun eu este aprobat. Parca m-as fii maritat .....CU MINE.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
14-11-2006, 02:57 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
trabuie sa ma fac de ras pe undeva, asa ca aleg locul public, in schimbul jurnalului pe unde nu prea intra lumea.
Ca sa nu ma abat de la subiect, ma enerveaza rau HVB Bank, dar parca mai rau ma enervez eu! Deci...eu femeie in pas cu moda In ultima luna 2 dintre cei carora le plateam eu factura pe net si-au schimbat banca si nu au avut bunul simt sa imi comunice acest lucru sau macar sa sublinieze cu ROSU pe factura sa vad si eu. Dupa ce se investigheaza situatia, o sa vad daca am sanse sau nu sa imi recuperez banii! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| julyalina |
15-11-2006, 10:38 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.182 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
trabuie sa ma fac de ras pe undeva, asa ca aleg locul public, in schimbul jurnalului pe unde nu prea intra lumea. adik? eu vad tot gabitza... ce sa spun? ca te am avut si eu probleme cu bancile si stiu cum este |
| luchi |
15-11-2006, 03:36 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.442 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
trabuie sa ma fac de ras pe undeva, asa ca aleg locul public, in schimbul jurnalului pe unde nu prea intra lumea. -------------------- Hate being fat
![]() |
| Nessie |
15-11-2006, 03:40 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| julyalina |
21-11-2006, 12:53 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.182 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
ma enerveaza melodiile pe care le aud de 10-15-20 de ori/ zi la toate posturile de radio
|
| buretel |
21-11-2006, 05:11 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.795 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
ma enerveaza, in ordine aleatorie:
-spalatorii de parbrize din ro -diverse persoane care suna la birou pt diverse oferte, donatii, cauze caritabile, pe care nu le poti verifica -soferii nesimtiti si mai ales inconstienti -cand imi uit ochelarii acasa si sunt ca o curca beata la servici -hainele care-mi raman mici cand ma ingras -ketchupul si maioneza -vecinul de la etajul 1, pe care-l deranjeaza scartaitul scaunelor mele din bucatarie, dar care nu e deranjat de faptul ca foloseste apa blocului pt a-si spala masina personala -ora de inchidere a magazinelor, atunci cand desi scrie program pana la 6.30, la 6.25 iti inchid in nas -faptul ca-mi pica satelitul/cablul cand mi-e lumea mai draga -opririle neanuntate de apa, si de care aflu peste 3 zile deocamdata atat, pe ziua de azi -------------------- |
| julyalina |
28-12-2007, 09:27 AM
|
am cautat subiectul asta pentru ca stiam de el si in ultimul timp s-au cam strans
in final cred ca as prefera sa nu mai taie deloc brazi -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 02:16 PM |