left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Intalnire Bucuresti, 12 iulie
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

3 Pagini V < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
left > Ce ne enerveaza seperator Optiuni V right
lliliana
mesaj 31-08-2006, 05:21 PM
Mesaj #31

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!
Sex: Feminin

Am ajuns si acasa...cu 100 de chestii pe cap...Uf. Tre' sa-mi caut un amant, ca sotul meu nu prea mai ajunge acasa smile.gif ...glumesc. Mi-au tras-o aia de la Banca Tiriac...mi-ajunge si asta. Ca am descoperire de card si cica de cand a fuzionat cu HVB tre' sa le dau rapid descoperirea inapoi si...ii rezolv eu naughty.gif numai ca o sa ma lase fara salariul urmator, desi contractul spune altfel. smile.gif...La cafeneaua asta tineti si alcool?...ca mi-as inneca amarul...La ce-mi mai trebuie sot cand ma rezolva Banca Tiriac. Mmm? Ma descurc eu, nu ma asteptam insa....dulce Romanie....si totusi sunt patrioata. OOOOF!

Nota moderatorului: acest mesaj a fost mutat de la subiectul Cafeneau OneDen.

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sexymom
mesaj 02-10-2006, 04:16 PM
Mesaj #32

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.277
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Ma enerveaza ca toate cad in capul meu, ca trebuie sa le fac singura pe toate, sa nu uit nimic, sa fiu super mama, super sotie, super medic, super fericita, super relaxata, super aranjata, ca sotul meu stie ca eu sunt BAZA si se bazeaza numai pe mine, ca ma scol ultima si trebuie sa fac lapte si cafea in timp ce ei se uita la tv, ca eu iau mereu initiativa in casa, in afara casei, in vacante, si numai ce spun eu este aprobat. Parca m-as fii maritat .....CU MINE. bang.gif bang.gif bang.gif bang.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Nessie
mesaj 14-11-2006, 02:57 PM
Mesaj #33

Hiena

Raspunsuri: 4.470
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

trabuie sa ma fac de ras pe undeva, asa ca aleg locul public, in schimbul jurnalului pe unde nu prea intra lumea. dry.gif

Ca sa nu ma abat de la subiect, ma enerveaza rau HVB Bank, dar parca mai rau ma enervez eu! bang.gif
Deci...eu femeie in pas cu moda tease.gif , imi platesc 80% din facturi prin internet banking pentru ca e mai comod si nici nu am timp sa alerg pe la toate ghiseele. Platesc pentru beneficiul asta vreo 10-15 euro pe luna, cu comisioanele de conturi incluse.

In ultima luna 2 dintre cei carora le plateam eu factura pe net si-au schimbat banca si nu au avut bunul simt sa imi comunice acest lucru sau macar sa sublinieze cu ROSU pe factura sa vad si eu. doh.gif Si uite asa eu am platit in vechiul cont facturile care insumeaza ceva bani + comisioanele de transfer. Acum trebuie sa platesc cate 20 de euro pentru fiecare in parte doar ca sa investigheze la banca ce au patit banii mei de nu s-au intors in cont (cum ar fi fost normal in cazul in care numarul contului nu corespunde cu numele lui).

Dupa ce se investigheaza situatia, o sa vad daca am sanse sau nu sa imi recuperez banii! doh.gif Oricum la una din facturi am renuntat sa mi se faca investigatie, pentru suma ei = cu comisionul. mad.gif

--------------------
+Quote Post
julyalina
mesaj 15-11-2006, 10:38 AM
Mesaj #34

Taz

Raspunsuri: 3.182
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

CITAT(Nessie @ 14-11-2006, 04:57 PM) *

trabuie sa ma fac de ras pe undeva, asa ca aleg locul public, in schimbul jurnalului pe unde nu prea intra lumea. dry.gif

adik? eu vad tot blum.gif aproape tot )).gif
gabitza... ce sa spun? ca te pupic.gif si iti doresc sa se rezolve cat mai repede. nu e vina ta! din ce am citit poti sa le faci salata la cele 2 firme care au schimbat banca si nu au anuntat !
am avut si eu probleme cu bancile si stiu cum este devil.gif iti vine sa-i strangi de gat pe toti de acolo mai ales cand zambesc si spun ca nu stiu din ec cauza si ca o s averifice si ca dureaza "n" zile devil.gif
+Quote Post
luchi
mesaj 15-11-2006, 03:36 PM
Mesaj #35

Marmota

Raspunsuri: 1.442
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

CITAT(Nessie @ 14-11-2006, 04:57 PM) *

pupic.gif pupic.gif Nu e adevarat, de ce spui asta? hug.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 15-11-2006, 03:40 PM
Mesaj #36

Hiena

Raspunsuri: 4.470
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

CITAT(luchi @ 15-11-2006, 03:36 PM) *
pupic.gif pupic.gif Nu e adevarat, de ce spui asta? hug.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
pai asa este, nu am zis cu rautate sau sa supar pe cineva. smile.gif La jurnale intra doar fetele care ne stim de prin alte parti, dar baietii sau membrii noi nu intra, ca li se pare ametitor sa gaseasca discutii despre de toate intr-un singur loc. wink1.gif

--------------------
+Quote Post
julyalina
mesaj 21-11-2006, 12:53 PM
Mesaj #37

Taz

ma enerveaza melodiile pe care le aud de 10-15-20 de ori/ zi la toate posturile de radio devil.gif zici ca e o conspiratie si cum scoate unul/una o melodie trebuie sa ne intoxice cu ea pana nu mai putem. indiferent ca e frumoasa sau nu, o difuzeaza de nenumarate ori pe zi devil.gif
+Quote Post
buretel
mesaj 21-11-2006, 05:11 PM
Mesaj #38

Iepuras

Raspunsuri: 1.795
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

ma enerveaza, in ordine aleatorie:

-spalatorii de parbrize din ro devil.gif am sarit la gatul catorva, ca deh, sunt o doamna yahoo.gif
-diverse persoane care suna la birou pt diverse oferte, donatii, cauze caritabile, pe care nu le poti verifica
-soferii nesimtiti si mai ales inconstienti
-cand imi uit ochelarii acasa si sunt ca o curca beata la servici blink.gif
-hainele care-mi raman mici cand ma ingras devil.gif
-ketchupul si maioneza
-vecinul de la etajul 1, pe care-l deranjeaza scartaitul scaunelor mele din bucatarie, dar care nu e deranjat de faptul ca foloseste apa blocului pt a-si spala masina personala devil.gif
-ora de inchidere a magazinelor, atunci cand desi scrie program pana la 6.30, la 6.25 iti inchid in nas mad.gif
-faptul ca-mi pica satelitul/cablul cand mi-e lumea mai draga
-opririle neanuntate de apa, si de care aflu peste 3 zile mad.gif

deocamdata atat, pe ziua de azi )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
julyalina
mesaj 28-12-2007, 09:27 AM
Mesaj #39

Taz

am cautat subiectul asta pentru ca stiam de el si in ultimul timp s-au cam strans sad.gif dar in acest moment ma enerveaza enorm de mult, mai bine spus ma deranjeaza. imi plac foarte mult brazii de craciun si imi place mirosul lor dar anul asta am cumparat unul artificial pentu ca nu am avut bani sa iau unul natural ... ca au fost super scumpi bradutzii. ca vanzatorii au tinut la pret, si in final i-au lasat sa putrezeasca in piete sad.gif acum sunt sute de brazi abandonati prin piete devil.gif asta ma face sa ma simt de parca mi-au furat mie ceva sad.gif

in final cred ca as prefera sa nu mai taie deloc brazi blushing.gif sa se gaseasca numai artificiali sau din aia in ghivece. Unui brad ii trebuie cam 10 -20 de ani ca sa creasca la marimea unui pom de Craciun si noi , oamenii ii taiem ca besmetcii si nici macar nu ne bucuram de ei sad.gif am ajuns sa cred ca suntem ca o ciuma pentru pamantul asta si stiu ca toate uraganele,inundatiil , seceta si toate calamitatile naturale se intampla din cauza noastra sad.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post

3 Pagini V < 1 2 3
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-07-2008 - 02:16 PM