left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Intalnire Bucuresti, 12 iulie
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

3 Pagini V  1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
left > Ce ne enerveaza seperator Optiuni V right
alex25
mesaj 05-08-2006, 02:46 PM
Mesaj #1

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 811
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12
Sex: Masculin

Mi se-ntampla des sa imi pun fata de morocanos. Stau acum si ma gandesc: oare m-am transformat eu intr-o persoana afurisita, un om caruia cu greu ii faci pe plac, un mofturos? Sau chiar am motive? Daca simti, la fel ca mine, ca zilnic ai 2-3 motive de nervi, e cazul sa le "exorcizezi" aici. Incep eu.

1. Ma enerveaza barmanii care stau prin spatele tejghelei timp de 15 minute pana se hotarasc sa vina sa-ti dea si tie ceva sa-ti potolesti setea. Si din pacate unul din-astia(sunt doi de fapt, la acelasi local) si-a stabilit "taraba" la unul din localurile mele preferate, cel mai apropiat de mine - ca doar de-aia e preferat smile.gif. De fiecare data cand ma duc sa iau ceva, el mananca un sandwich. Sau se uite la tv la nu stiu ce masa. Sau vrajeste cu vreo gagica. Acum, e treaba lui, are si el viata. Dar cand ma duc la tejghea, chiar daca nu e acolo, macar sa se sinchiseasca sa imi dea si mie ceva de baut. De-aia m-am dus acolo. Sau beau ceva, nu sa ma uit la el cum isi pierde timpul. De-aia e platit. Sa serveasca lumea. Bineinteles, apare imediat motivul: la banii cu care e platit... pai daca nu-i convine, sa-si caute alt job, unde se pricepe sa-si faca meseria. Desi asta cu barmanul mi se pare destul de usor. E chiar simplu: iei un desfacator de sticle, il asezi langa dop si tragi. Iei banul, ii dai bautura si gata. Daca te-ai miscat repede, primesti si un bacsis.

2. Ma enerveaza aurolacii stabiliti in Grozavesti, langa panourile alea publicitare. Nu-mi spuneti ca politia nu stie de ei. Ca fac ditamai circul in fiecare zi pe acolo. Atunci, daca "oficialii" stiu de ei, de ce mai sunt oamenii astia acolo?

3. Ma enerveaza barbatii care lovesc femeile. Asta n-am inteles-o niciodata. Si aici sunt multe categorii: tatal isi bate fetita, fratele isi bate sora, fiul isi bata mama/bunica, sotul isi bate sotia, prietenul isi bate prietena. O sa ma iau doar de cazul cel mai frecvent: prietenul isi bate prietena. Eu cred ca in momentul in care ai dat in ea, e imperios necesar sa-ti faci bagajele si s-o stergi. Nu glumesc. Sterge-o! Game over. Daca n-o faci acum, o s-o faci mai tarziu si o sa fie mult mai dureros. Motivul care te-a facut sa dai in ea sigur se va repeta, iar tu vei da din nou in ea, la fel de sigur. A fost sfatul pe care i l-am dat si lui frate-meu. Si n-a vrut sa-l asculte, s-au impacat. Bineinteles, ca certuri au venit din nou, batai au urmat si intr-un final s-au despartit. Dureros rau de tot. El n-a mai fost om timp de o luna si jumatate, ea... nu stiu, ca nu am pastrat legatura, dar banuiesc ca la fel. Asa ca daca simti impulsul sa dai intr-o femeie, ia-ti ceva timp liber: o luna sau cat e nevoie si gandeste-te la asta. Daca dupa aceasta perioada inca mai poti face asta, iti recomand burlacia ca stil de viata. Nu meriti o femeie.

Pe voi ce va enerveaza?

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Nessie
mesaj 05-08-2006, 02:58 PM
Mesaj #2

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.466
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction
Sex: Feminin

Apropos de barmani si servire, pe mine ma enerveaza cand cer ceva ce e in meniu si nu au! Mai incerc inca o data, nici pe aia nu o au! doh.gif
"dar ce aveti?"
"numai d'aia!"
mad.gif Atunci la ce imi mai aduc meniul?

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

DIAbolica
mesaj 06-08-2006, 02:43 AM
Mesaj #3

Pestisor
**

Raspunsuri: 168
Inscris: 22-06-2006
Din: The Land of Laughs
Membrul Nr.: 48
Dispozitie: Never Felt Better !

alex tata, nu doar barmanii freaca menta in timpu serviciului,din pacate in Ro chestia asta e general valabila

bravo !!!! pentru punctul 3)... !!!
sunt total in asentimentul tau !
si 10+ pt modul cum ai formulat ideile..

pe mine ma enerveaza muuuuuuuuuuuuuuulte lucruri si muuuuuuuuulte persoane

nu numai chelnerii care indeparteaza potentialii clienti prin indolenta lor sau politistii pe care ii doare in bulan (ca sa nu zic alt cuvant) de cersetori sau barbatii care bat femei (sau si mai rau,femei care se lasa batute de barbati,resemnate,privind asta ca pe o normalitate)

..ca sa generalizez...ma enerveaza mentalitatea asta inapoiata a romanilor, mocirla in care toti ne plangem ca suntem,dar prea putini fac ceva ca sa iasa din ea..
+Quote Post
Brunette
mesaj 07-08-2006, 05:32 PM
Mesaj #4

Pestisor
**

Raspunsuri: 133
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 14

Ma enerveaza taximetristii care se cred mai destepti decat toti ceilalti! Dupa ce incerci 2-3 taxiuri pentru ca nu au chef sa te duca unde vrei tu (just because... nu ca ar exista un motiv bine intemeiat) te urci intr-unul, care te pleasantry.gif binedispune cu manele. Bineinteles ca boxele care urla de se zguduie masina sunt chiar la urechea ta daca ai avut neinspiratia se te urci in spate. mad.gif Daca mai are tupeul sa fumeze, te-ai aranjat, ce mai! doh.gif

Eu am facut greseala sa-i atrag atentia asupra tigarii si asupra muzicii asa ca mi-a facut o plimbare cu ocol de toata frumusetea! Norocul lui ca nu avem de unde sa iau alt taxi si ma grabeam ca daca nu coboram imediat! mad.gif Cand am ajuns finaly la destinatie i-am dat banii fix, inclusiv o moneda de 5.000 sa se invete minte!!
M-am simtit razbunata cand i-am vazut fata! w00t.gif
+Quote Post
DIAbolica
mesaj 07-08-2006, 07:21 PM
Mesaj #5

Pestisor
**

moneda de 5.000? a fost un norocos taximetristu` ala

spre deosebire de altii devil.gif

eu i-am platit unuia odata 25.000 in monede de 500 si 1000 lei (le aveam intr-o punguta,stransesem nush pentru ce la scoala )... si i-am mai cerut si bon d`ala,dup-aia... devil.gif
+Quote Post
Nessie
mesaj 07-08-2006, 07:46 PM
Mesaj #6

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.466
Inscris: 25-05-2006
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

lol.gif lol.gif Parca imi pare rau de taximetristul ala! (not devil.gif )

--------------------
+Quote Post
DIAbolica
mesaj 07-08-2006, 07:58 PM
Mesaj #7

Pestisor
**

aa,uitai sa mentionez...am insistat sa numere moneda cu moneda,ca eu mi-s fata cinstita,sa nu Doamne fereste sa il insel cu 500lei in minus... devil.gif

mie nu mi-a parut rau decat de numarul de pacate acumulate intr-un interval atat de scurt de timp (la cate zeci de injuraturi o fi zis la adresa mea...saracul Sf Petru,a avut multe de notat in condica aia cu pacate lol.gif )

dar dracu l-a pus sa asculte muzica populara si sa refuze sa schimbe postul sau sa inchida muzica,atunci cand l-am rugat? (de obicei ies din taxi imediat,dar daca tot aveam banetul ala la mine,am zis,what the hell.. sa ratez o ocazie de a-mi lua revansa si a-l enerva? grin.gif )neveeer
+Quote Post
himere2005
mesaj 08-08-2006, 07:09 AM
Mesaj #8

Lama

Raspunsuri: 5.826
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

- si pe mine ma enerveaza mentalitatea apropiatilor, ca doar de ei dau in fiecare saptamina. sunt tot timpul nemultumiti, obositi, nu vor sa faca nimic altceva decit sa stea in casa si sa se odihneasca, la tv eventual
- faptul ca nu am suficienti bani sa pot pleca si eu macar un we la munte sau la mare, nu pot sa arat asa cum as vrea, sa fac ceea ce-mi place
- mi-e ciuda pe mine ca nu sunt suficient de puternica sa razbesc singura, sunt timida si nu am incredere in mine

altfel, eu sunt putin mai intelegatoare fata de restul, nu sunt de acord cu ceea ce se intimpla, dar nu ma afecteaza atit de mult

pupici

--------------------
Imagine
+Quote Post
aki
mesaj 08-08-2006, 07:36 AM
Mesaj #9

Hiena

Raspunsuri: 4.447
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Salut.Sunt zile cind ma inerveaza tot doh.gif .Dar mai ales cind ma duc la magazin sa fac ceva cumparaturi.De exemplu cind vreau sa-mi iau ceva de imbracat.Mai caut si eu ceva poate mai eftin,adica acel lucru,dar in dieferite locuri preturi diferite.Mi-i ciuda ca nu sunt preturile pe marfa si la fiecare lucru care te intereseaza trebuie sa intrebi cit costa.Intrii intr-un magazin dar vinzatoarea se machiaza sau dracul stie ce mai face pe acolo.O intrebi ceva dar ea se uita asa la tine de-i vine sa te inghita ca de ce o deranjezi.In asa caz nici nu mai vreau sa mai stau in magazinul dat.Nici nu mai am chef sa cumpar ceva de acolo.Imi vine sa stau la usa si sa previn toti cumparatorii ce desrevire e in magazinul asta.
Sau alt caz te duci sa-ti iai ceva si nu-ti convine culoarea sau modelul.Pe manechin sade frumos dar cind te imbarci tu,parca" ai vazut lupul" blushing.gif si ceri altceva,sau poate ea sa te sfatuiasca ce sa iai.Dar de unde sade ca impelitata si se uita la tine cu un aer"Te rog fa ce vrei numai nu ma deranja pe mine"
Oare trebuie deacum sa le dam si la astea bacsisi ca sa ne deserveasca normal doh.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-03.06.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.00 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
julyalina
mesaj 08-08-2006, 07:36 AM
Mesaj #10

Taz

Raspunsuri: 3.182
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

CITAT(DIAbolica @ 07-08-2006, 08:21 PM) *

moneda de 5.000? a fost un norocos taximetristu` ala

spre deosebire de altii devil.gif

eu i-am platit unuia odata 25.000 in monede de 500 si 1000 lei (le aveam intr-o punguta,stransesem nush pentru ce la scoala )... si i-am mai cerut si bon d`ala,dup-aia... devil.gif

lol.gif lol.gif lol.gif cea mai tare faza !!!! am ras de ma doare stomacul lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
himere2005
mesaj 08-08-2006, 07:58 AM
Mesaj #11

Lama

Raspunsuri: 5.826
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

da aki, parca ne-ar face o favoare mad.gif cel mai recent exemplu a fost cind m-am dus sa-mi iau margele. la primul magazin nu m-a bagat deloc in seama, la al doilea m-am simtit ca o printesa

--------------------
Imagine
+Quote Post
aki
mesaj 08-08-2006, 08:07 AM
Mesaj #12

Hiena

Raspunsuri: 4.447
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Mai erau odata pe la magazine cartea pentru reclamatii .Ar fi bine sa ne mai lasam pe acolo cite un autograf.dar cind vinzatorul e chiar patronul magazinului ce ne facem? doh.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-03.06.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.00 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
Gigelu
mesaj 08-08-2006, 09:33 AM
Mesaj #13

Pestisor
**

Raspunsuri: 106
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 71

-vanzatoarele/taximetristii si, in general, toti cei care-si permit sa ma tutuiasca fara a-mi cere acordul in prealabil; nu e vba ca tin la eticheta, insa eu una, nu-mi permit sa tutuiesc un necunoscut daca acesta nu mi-a cerut-o in mod expres
-mirosul de transpiratie oriunde, oricand swoon.gif
-fumatul in spatii inchise, fara a tine cont de nefumatori nono.gif (sunt fumatoare, dar nu-mi permit sa fac asa ceva. nici in casa mea nu fumez din respect fata de nefumatorul cu care imi impart viata)
-mitocania bucurestenilor oops.gif
-caldura infioratoare din ultimele saptamani

--------------------
Imagine
+Quote Post
alandana
mesaj 11-08-2006, 06:31 PM
Mesaj #14

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

Azi am fost toata ziua nervoasa din diferite motive dar in drum spre casa - perioada in care de obicei ma relaxez ascultand radioul am reusit sa ma enervez mai tare. Este o emisiune pe Magc FM cu Dr Cristian nu stiu cum - psiholog - barbuta care apare si la televizor Andrei - mi-am amintit. Si o femeie draguta dupa voce il intreaba - cum sa scap de timiditate. ce-i raspunde psihologul:

Timiditatea ii sta bine unei femei pentru ca arata respectul pe care il are fata de barbatii din jur. O femeie care roseste si pleaca privirea este privita de barbati ca fiind mai atractiva. Ca si cum singurul scop al unei femei in viata este sa placa barbatilor. Geee... Si asta e psiholog. Exista oare psihologi pentru femei si psihologi pentru barbati? Deci daca un barbat ma respecta trebuie sa roseasca si sa plece privirea? Sau asta e valabil numai pentru femei?

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 11-08-2006, 06:39 PM
Mesaj #15

Hiena

Raspunsuri: 4.732
Inscris: 9-06-2006
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

)).gif, sa vad eu un barbat rosind cand se uita la tine... lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

3 Pagini V  1 2 3 >
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-07-2008 - 04:52 AM