![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| albert |
18-07-2006, 01:15 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 19 Inscris: 12-06-2006 Membrul Nr.: 29 |
Un studiu realizat de niste studenti a aratat ca la betie e greu de spus:
|
| tmanbone |
18-07-2006, 02:01 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Dar lista nu era mai lunga? Parca... -------------------- Pietricele, pietricele...
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| DIAbolica |
19-07-2006, 07:33 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 168 Inscris: 22-06-2006 Din: The Land of Laughs Membrul Nr.: 48 Dispozitie: Never Felt Better ! Sex: Feminin |
tot din categoria IMPOSIBIL de spus:
-draga,du-te tu cu prietenele in oras ,raman eu sa gatesc si sa spal -ia si cartile mele de credit...ai grija sa cheltuiesti cat mai mult la shopping,daca nu ne suparam,sa stii ! -nimic nu m-ar face mai fericit decat sa vina mama-soacra sa locuiasca o perioada cu noi -cum?vine si tata-socru? vai,deja sunt in Rai -scumpo,arunca-mi te rog toate sticlele cu bautura ascunse prin casa..iti zic si locatia ! -si ce daca e meci important la tv? trebuie sa-ti fac masaj,scumpo...renunt cu placere la el -nu!!!! cum sa ma supar ca ma inseli ?! -as vrea sa-mi petrec restul vietii alaturi de tine inventate de moi |
| tmanbone |
20-07-2006, 09:53 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Uite, am gasit eu o lista mai lunga:
Things that are difficult to say when you're drunk... a) Innovative b) Preliminary c) Proliferation d) Cinnamon Things that are VERY difficult to say when you're drunk... a) Specificity b) British Constitution c) Passive-aggressive disorder d) Transubstantiate Things that are ABSOLUTELY IMPOSSIBLE to say when you're drunk... a) Thanks, but I don't want to sleep with you. b) Nope, no more booze for me. c) Sorry, but you're not really my type. d) No kebab for me, thank you. e) Good evening officer, isn't it lovely out tonight? f) I'm not interested in fighting you. g) Oh, I just couldn't - no one wants to hear me sing. h) Thank you, but I won't make any attempt to dance, I have no co-ordination. I'd hate to look like a fool. i) Where is the nearest toilet? I refuse to vomit in the street. j) I must be going home now as I have work in the morning. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| lliliana |
01-09-2006, 06:08 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
In aproape 20 de ani de casnicie, sotul meu s-a troznit de vreo 3-4 ori mai serios...si repeta obsesiv..."Iubito, n-am baut pe banii mei!"
Acest mesaj a fost editat de lliliana: 01-09-2006, 06:20 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 01:43 PM |