left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Ce-si doreste barbatul sa gaseasca acasa seperator Optiuni V right
Bindy
mesaj 16-05-2008, 10:34 AM
Mesaj #1

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 41
Inscris: 9-06-2006
Membrul Nr.: 22

Ma uitat la o emisiune tv azi, dar invitatii nu erau tocmai oameni de rand ca sa fie relevant raspunsul lor: erau niste stipperi. grin.gif

Ma gandesc din perspectiva unui om normal, care munceste 8-10 ore pe zi, cu o sotie/iubita care munceste la fel de mult. Ce asteptari are cand ajunge acasa? Sa fie mancarea aburinda, casa aranjata si ea mirosind "a flori de primavara"? laugh.gif Cum se poate mentine o relatie fericita cand cei doi se vad 3 ore pe zi inainte de culcare, cand sunt obositi si preocupati de greutatile zilei ce ii asteapta maine?

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
alandana
mesaj 17-05-2008, 06:38 AM
Mesaj #2

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita
Sex: Feminin

CITAT(Bindy @ 16-05-2008, 11:34 AM) *

Ma uitat la o emisiune tv azi, dar invitatii nu erau tocmai oameni de rand ca sa fie relevant raspunsul lor: erau niste stipperi. grin.gif

Ma gandesc din perspectiva unui om normal, care munceste 8-10 ore pe zi, cu o sotie/iubita care munceste la fel de mult. Ce asteptari are cand ajunge acasa? Sa fie mancarea aburinda, casa aranjata si ea mirosind "a flori de primavara"? laugh.gif Cum se poate mentine o relatie fericita cand cei doi se vad 3 ore pe zi inainte de culcare, cand sunt obositi si preocupati de greutatile zilei ce ii asteapta maine?

Cum in ultima vreme femeile muncesc la fel de mult ca barbatii - se pune problema ce gaseste partenerul - de sex masculin sau feminin?
Cred ca e important sa gaseasca intelegere - amandoi - fie pentru programul prelungit de lucru, fie pentru faptul ca nu are timp sa gateasca 3 feluri de mancare, sau pentru faptul ca nu are casa aranjata 24 ore din 24.
Obositi - pot gasi impreuna o solutie ca cele 3 ore petrecute impreuna sa fie placute - fie ca gatesc, fac ordine sau lectii cu copiii. smile.gif Parerea mea.

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Sexymom
mesaj 17-05-2008, 03:12 PM
Mesaj #3

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.279
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Eu nu stiu ce vrea sotul meu sa gaseasca acasa, dar stiu ce vreau eu sa gasesc acasa. Un sot care ma strange in brate si ma intreaba cum a fost ziua mea, vad copiii si facem absolut tot impreuna.
Gatim, asezam masa, spalam impreuna, calcam impreuna, si ce e mai iportant radem mult si comunicam.
Facem ca o problema majora sa devina nesemnificativa si mergem mai departe.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15 Imagine
+Quote Post
Bogdan_515
mesaj 20-05-2008, 08:18 AM
Mesaj #4

Amiba

Raspunsuri: 31
Inscris: 30-03-2008
Membrul Nr.: 836
Sex: Masculin

CITAT(Sexymom @ 17-05-2008, 04:12 PM) *

Un sot care ma strange in brate si ma intreaba cum a fost ziua mea, vad copiii si facem absolut tot impreuna.
Gatim, asezam masa, spalam impreuna, calcam impreuna, si ce e mai iportant radem mult si comunicam.
Facem ca o problema majora sa devina nesemnificativa si mergem mai departe.

Sexymom ai foarte mare dreptate. salut.gif
Poate ca asta e si ideea: ambii parteneri sa faca treburile casei impreuna, sa-si creasca copiii impreuna, sa traiasca viata impreuna ! In fond si la urma urmei .... nu asta conteaza? Nu pentru a TRAI impreuna se formeaza un cuplu ? hug.gif

+Quote Post
flori
mesaj 31-07-2008, 11:41 AM
Mesaj #5

Amiba

Raspunsuri: 15
Inscris: 25-02-2008
Membrul Nr.: 728

si la mine e ok cind ajung acas!am un sot care ma asteapta cu masa pusa!k el ajunge primu!si cind ajung eu(rar)il astept la fel!dar mu asta e imp. imp e sa fie intelegere si comunicare.ca doar amandoi sunt la lucru peste zi!si cind ajungi acas ar trebui sa fie o atmosfera placuta !
chear ma gandeam intr-o zi:ce m-as face eu daca el ar veni acas si s-ar aseza pe scaun si dami sa manc dami aia si dami aialalta ca eu am fost la lucru si sunt obo!(cunosc asemenea oameni)?eu una nu as "rezista" la asta in fiecare zi!taca toti barbatii ar fi la fel(adica asa)eu una sunt de parerea mai bine fara el! lol.gif

Acest mesaj a fost editat de flori: 31-07-2008, 11:44 AM
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 22-11-2008 - 11:30 AM