![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Brunette |
30-08-2006, 02:51 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 133 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 14 Sex: Feminin |
Mie parul unei femei mi se pare ca-mi spune multe despre personalitatea ei: daca e o femeie in pas cu moda sau indiferenta la tendinte, daca ii place sa socheze sau sa treaca neobservata, daca pune accent pe feminitatea ei sau nu etc.
Eu de cand ma stiu am avut parul lung cu mici modificari la breton. Asa mi s-a parut cel mai usor de intretinut, pentru ca nu sunt genul care sa mearga la coafor mereu. Ma duc doar cand simt ca nu ma mai suport si vreau ceva fresh; de multe ori ma tund eu insa. Sunt curioasa daca si alte femei sunt asa. Poate imi spuneti cateva trucuri pentru par: cum va coafati, cum vi-l ingrijiti acasa, daca si de ce va vopsiti, cat de des va schimbati look-ul. As vrea sa schimb ceva la parul meu, dar nu ma pot decide ce sa ii fac. |
| allesandra |
10-05-2008, 09:57 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 32 Inscris: 9-05-2008 Membrul Nr.: 958 Dispozitie: increzatoare - Sex: Feminin |
Bun subiectul asta.
Recunisc ca trec printr-o perioada mai mult decat nefasta. Mi-am distrus complet parul . Dupa ce l-am intins zilnic timp de 2 ani ( am placa de ceramica ) am inceput sa ma vopsesc la fiecare 3 saptamani . Ma vopsesc din august 2007 si am mari probleme cu parul. Sincer sunt disperata , imi cade foarte mult , nu mai are nicio forma , si-a pierdut complet elasticitatea, si are un aspect urat ..parca e de plastic. Nu stiu ce sa mai fac. M-am gandit sa ma vopsesc intr-o nuanta cat mai apropiata de cea naturala ( saten ff deschis) si sa ma tund in 1 faza mediu si pe masura ce-mi creste parul sa ma retund . Nu stiu ce sa mai fac...astept sfaturi ed la voi. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
10-05-2008, 10:18 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.058 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Buna, Allesandra!
Pentru a-ti imbunatati aspectul parului ar trebui sa folosesti masti de par si sa il tunzi des. Poti sa incerci chiar o masca facuta in casa. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| allesandra |
10-05-2008, 10:41 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 32 Inscris: 9-05-2008 Membrul Nr.: 958 Dispozitie: increzatoare - Sex: Feminin |
Ms de sugestie.
Eu in fiecare saptamana imi aplic petrol in par si-mi fac si o masca pe baza de ulei ed masline , galbenus de ou, lamaie argila cosmetica si n-a prea avut rezultate. Osa incerc si reteta asta, poate poate.... -------------------- |
| danutza |
12-09-2008, 10:25 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 15 Inscris: 11-09-2008 Membrul Nr.: 1.420 Dispozitie: supi Sex: Feminin |
buna!recunosc k si mie imi pik din par dar nu.mi fac griji pt k am 1 par des!
ultima data m.am tuns prin 8iunie...f scurt si ciopartit |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 11-10-2008 - 11:46 AM |