left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Ce stiti despre SUPER SLIM? seperator Optiuni V right
Sexymom
mesaj 26-09-2008, 07:29 PM
Mesaj #1

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.279
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..
Sex: Feminin

Vb. cu matusa mea si spune ca vrea sa ia Super Slim ca au slabit colegele ei mult.
Are 100 kg si 46 de ani.A mers la medic si i-a dat un regim ca al Ellei, numai ca nu mananca carne de felul ei.
Nu intelege ca trebuie sa o ia treptat cu regimul, vrea sa slabeasca direct 30 de kg, intr-o luna daca se poate. sad.gif
Nu am cu cine sa ma inteleg.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15 Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bibi
mesaj 26-09-2008, 10:05 PM
Mesaj #2

Koala

Grup: Membri
Raspunsuri: 2.605
Inscris: 1-09-2008
Membrul Nr.: 1.382
Dispozitie: increzatoare

CITAT(Sexymom @ 26-09-2008, 08:29 PM) *

Vb. cu matusa mea si spune ca vrea sa ia Super Slim ca au slabit colegele ei mult.
Are 100 kg si 46 de ani.A mers la medic si i-a dat un regim ca al Ellei, numai ca nu mananca carne de felul ei.
Nu intelege ca trebuie sa o ia treptat cu regimul, vrea sa slabeasca direct 30 de kg, intr-o luna daca se poate. sad.gif
Nu am cu cine sa ma inteleg.

Nu am auzit de asta...colegele au slabit de regim nu de pastile, asta o stiu sigur.
Nu s-a inventat pastila de slabit asa, peste noapte.

--------------------
Imagine

Maine promit ca o sa fiu cea mai cuminte!!!

Masuri 04.11.2008
-talie=88cm
-burta(ca la sold sunt mai mica)=107
-torace(nu peste sani)=96
-coapsa=66
-brat=32
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Dumbo
mesaj 27-09-2008, 11:04 AM
Mesaj #3

Marmota

Raspunsuri: 1.003
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

Sexy la noi la lucru este si a fost o manie cu pastilele astea. Si se slabeste frate, de zici ca e la concurs. Da, e o pastila cu care slabesti, nu stiu inca ce se intampla dupa, cand o sa ma intorc la lucru probabil ca o sa vad cu ochii mei.
Cum slabesti, simplu, inhiba pofta de macare pana la nivelul zero. Aveam colege care imi povesteau ca au mancat un mar sau un ardei pe zi, in schimb bei cate 2-3-4-5 litri de apa pe zi. Am avut si 2 colege foarte apropiate care au luat asa ceva, la pranz ma rugam eu de ele sa mergem la masa, de obicei ele se rugau de mine sa mergem la masa. Si imi povesteau ca aia era singura lor masa pe zi.

Sincer, eu am vazut cat e de periculoasa, o pastila cu asemenea efecte nu poate fi decat perioculoasa, deci nu m-as atinge de ea.

+Quote Post
Ella79
mesaj 27-09-2008, 03:17 PM
Mesaj #4

Koala

Raspunsuri: 2.956
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

Sexy, tu stii parerea mea.... nu dau 2 bani pe pastilele minune pt slabit. Chiar daca pe moment ajuta, dupa aia pui la loc si chiar in plus in timp record.
E adevarat ca un regim ca al meu e monoton si nu chiar usor de tinut. Nici eu nu mananc de felul meu carne deloc, dar daca medicul spune ca asta e cea mai sigura metoda de a slabi, atunci asta e, nu cred ca o sa mor daca tin regimul. Eu nu cred ca se poate slabi fara efort. Ca daca s-ar putea, atunci toata lumea ar fi slaba, nu?
Cat despre pastila asta, mama celei mai bune prietene de-a mea a ajuns week-end-ul trecut la spital din cauza ei. A luat una si nu a avut nimic, apoi a mai luat una a doua zi si s-a umplut brusc de bube.
E ilogic sa iti inhibi complet foamea. Nu faci altceva decat sa iti incetinesti metabolismul. Ajungi sa nu mananci nimic iar in momentul in care vei manca ceva ce faci? Iei mai multe pastile din alea? Sau se depune pe tine orice, chit ca ai mancat doar 100 de calorii pe zi. E o prostie! Ca sa slabesti si sa te mentii ideea e sa accelerezi arderile.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Sexymom
mesaj 27-09-2008, 04:08 PM
Mesaj #5

Lama

Aceiasi parere o am si eu despre pastilele minune fetelor, eu care le-am incercat pe toate acum ceva timp.
Ella ieri i-am trimis meniurile tale cu proteine pt ca ei i-a spus medicul sa manance 12 zile numai proteine si sa ia acelesi suplimente de vitamine.
Matusa mea nu intelege asta, crede-ma ca imi vine sa o trimit la tine sa vb. cu ea, pe bune, are 1,60 inaltime si 100 kg in cap, si da vina pe sedentarism, ca sta la birou asezata .Nu vrea nici macar sa mearga pe jos pana la birou (munceste chiar in Unirii ) si pana la ea acasa sunt fix 4 statii.Nu vrea, ca o mananca cainii doh.gif

--------------------
Imagine

IMC .22,15 Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 27-09-2008, 06:00 PM
Mesaj #6

Lama

CITAT(bibi @ 26-09-2008, 10:05 PM) *

Nu am auzit de asta...colegele au slabit de regim nu de pastile, asta o stiu sigur.

Au slabit de la pastile Bibi, fara regim.

--------------------
Imagine

IMC .22,15 Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 28-09-2008, 08:57 AM
Mesaj #7

Koala

CITAT(Sexymom @ 27-09-2008, 05:08 PM) *

Aceiasi parere o am si eu despre pastilele minune fetelor, eu care le-am incercat pe toate acum ceva timp.
Ella ieri i-am trimis meniurile tale cu proteine pt ca ei i-a spus medicul sa manance 12 zile numai proteine si sa ia acelesi suplimente de vitamine.
Matusa mea nu intelege asta, crede-ma ca imi vine sa o trimit la tine sa vb. cu ea, pe bune, are 1,60 inaltime si 100 kg in cap, si da vina pe sedentarism, ca sta la birou asezata .Nu vrea nici macar sa mearga pe jos pana la birou (munceste chiar in Unirii ) si pana la ea acasa sunt fix 4 statii.Nu vrea, ca o mananca cainii doh.gif

Explica-i ca eu am slabit 3 kg saptamana asta, trimite-o la mine daca vrei. Ai nr meu de mobil, poti sa i-l dai fara probleme. Frate-miu a slabit 20 de kg din aprilie pana acum. Daca medicul i-a zis sa tina dieta cu proteine, sa-l asculte, ca stie el ce zice, doar e meseria lui.
Miscarea insa e obligatorie. Mie mi-a zis ca daca nu pot sa ajung la sala in fiecare zi, atunci sa devin eu persoana draguta din birou care face comisioanele tuturor. Adica sa fiu eu aia care se duce sa aduca hartie la copiator, sa fiu eu aia care duce lucrarile la secretariat si mapa la sefu, sa fiu eu aia care se duce sa cumpere mancare la pranz, sa fiu eu aia care fac piata pt babele din bloc.
Ieri, de exemplu, m-am dus pana la piata de la Titan ca sa cumpar flori. Agale asa, pe jos, dar am facut vreo 4 km pe jos. )).gif

CITAT(Sexymom @ 27-09-2008, 07:00 PM) *

CITAT(bibi @ 26-09-2008, 10:05 PM) *

Au slabit de la pastile Bibi, fara regim.

Da, da, si de Revelion vor fi obeze. doh.gif Oamenii astia chiar nu judeca!
Daca ar exista pe lumea asta o pastila minune, ar mai fi cineva gras pe planeta? Si-ar mai face cineva lipoaspiratii? Ar mai exista vreun nutritionist? S-ar mai fi chinuit Teo Trandafir si Monica Anghel sa tina diete si sa faca mii de ore de sport? Ca 1 milion de lei sa isi cumpere si ele pastila asta minune sigur au...

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Sexymom
mesaj 29-09-2008, 11:54 AM
Mesaj #8

Lama

Ce contin de fapt pastilele astea? stiu ca sunt naturale 100%, dar ce au inauntru?

--------------------
Imagine

IMC .22,15 Imagine
+Quote Post
romanitza
mesaj 02-10-2008, 11:37 PM
Mesaj #9

Ciocanitoare

Raspunsuri: 409
Inscris: 4-08-2006
Membrul Nr.: 104
Dispozitie: lenesa..ca mai mereu

CITAT(Sexymom @ 29-09-2008, 01:54 PM) *

Ce contin de fapt pastilele astea? stiu ca sunt naturale 100%, dar ce au inauntru?

eu stiu ca au un extract din un cactus care se cheama Hoodia gordoni....o foloseau bosimanii in africa ,ca sa reziste la foame...probabil contine ceva ca un drog,ca si amfetaminele...care iti taie senzatia de foame si da energie,sint contraindicate la cei care sufera de tensiune,la gravide sau copii,precum si la persoanele deshidratate...

cred ca seamana cu reductilul la actiune...nu cunosc efectele....da-ti un search pe google... pupic.gif

--------------------
Imagine

97-93-77-94

daca maninc prostii certati-ma tare de tot!
+Quote Post
any
mesaj 07-10-2008, 01:01 PM
Mesaj #10

Amiba

Raspunsuri: 7
Inscris: 7-10-2008
Membrul Nr.: 1.532

sal all
despre super slim nu stiu nimic dar in legatura cu dieta lui catalin crisan pot sa spun ca da rezultate
eu spre exemplu am slabit 12 kg dupa ce am urmat-o acum 1 an, si culmea nu m-am mai ingrasat deloc si mananc tot ce poftesc, dar cum nu sunt multumita de nr de kg vreau sa ma apuc din nou maine, nu stiu daca alta dieta ar functiona caci de-a lungul timpului am incercat diverse diete.Sper sa slabesc restul de 8 kg pe care vreau sa le dau jos pana la sarbatori.Acum am 1.70 si 58 kg, unii ar spune ca este ok dar eu cred ca aceasta dieta imi va implini visul de a ajunge la 50 kg.
Va pup si bafta tuturor care isi doresc sa slabeasca.
+Quote Post
Sexymom
mesaj 07-10-2008, 01:37 PM
Mesaj #11

Lama

Any bine ai venit printre noi si felicitari pt.kg pierdute.
La inaltimea ta 50 de kg ar fii extrem de putin.58 de kg mi se par ideale.

Intre timp am citit despre Super Slim si am aflat ca la noi in tara sunt multe contrafacute, ca se vand ca painea calda, ca toate femeile cred in miracolul acestor pastile.Sunt 100% naturale si taie pofta de mancare.Insa au si contraindicatii asa cum a scris mai sus Romanitza.
Insa nu am citit ca cele care au slabit cu Super Slim s-au ingrasat la loc.

--------------------
Imagine

IMC .22,15 Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 08-10-2008, 01:15 PM
Mesaj #12

Koala

Tocmai a fost aseara la pro TV la 7 o stire ca au luat unele pastila de slabit si au ajuns prin spital cu hemoragii si alte minuni.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 22-11-2008 - 08:35 AM