left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Varsta! Are importanta ce varsta ai cand vrei sa slabesti?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Cea mai mare greseala seperator Optiuni V right
Brunette
mesaj 10-07-2006, 12:22 PM
Mesaj #1

Pestisor
**

Grup: Membri
Raspunsuri: 133
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 14
Sex: Feminin

Hai sa va spun o povestioara! Pentru usurinta, sa presupunem ca eu sunt barbatul despre care se vorbeste, iar tu, cel care citesti, femeia.

Ne intalnim, ne placem, amandoi simtim ca exista o legatura puternica (emotionala, fizica, sociala), tu incerci sa fii rabdatoare, si sa nu ceri nimic, sa nu iti exprimi sentimentele si nu vorbim niciodata despre ce vrea fiecare de la aceasta relatie si daca are vreun viitor.

Si uite asa, timpul trece, eventual tu iti dai seama ca nu primesti ce ti-ai dori de la mine in aceasta relatie, nu vrei sa strici ce avem deja, dar vrei mai mult, iti e teama sa o spui, pentru ca nu stii unde ma aflu eu si ce/daca simt ceva pentru tine si evident, fiind barbat nici eu nu zic nimic.

Tu devii frustrata si confuza ca nu mai sunt cum eram, nu iti mai aduc flori sau micul dejun la pat, cand vin de la serviciu sunt mereu obosit, te sun din ce in ce mai rar, poate chiar te gandesti ca am alta relatie( ohmy.gif ), ca urmare esti si tu din ce in ce mai distanta si ... ce se intampla in continuare? eusa_think.gif

Te gandesti ca asa nu se mai poate si trebuie sa avem o conversatie serioasa, dar deja esti frustrata si toate gandurile, dorintele neimplinite si emotiile imi explodeaza in fata! Acum indiferent daca trecem peste asta sau nu, in mintea mea vei ramane o isterica ce tipa si plange la cel mai mic hop si nu voi putea uita asta NICIODATA!! doh.gif

Da, stiu ca nu e corect, e un lucru egoist si imatur, dar asa este mintea barbatilor! :mellow:

Deci, cum evitam situatia asta? Sunt sigura ca ati trecut prin asta si mereu v-ati gandit unde ati gresit? Ce puteam face ca situatia sa fie alta? unsure.gif
Asteptam indicatii si de la barbati! Chiar va rugam!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Roxxa
mesaj 10-07-2006, 02:41 PM
Mesaj #2

Amiba

Raspunsuri: 21
Inscris: 5-07-2006
Membrul Nr.: 58

pooai eu cred k in primul rand, barbatii habar n-au cum sa reactioneze in anumite situatii, kare pentru femei sunt lucruri "evidente". :blink: dak vrei sa stie ceva, mai bine spune-o pe direct, dar intr-o maniera pozitiva! wink1.gif adik sa nu te apuce isterikalele pentru k nu ai facut nimik.
sfat: asteapta-te la orice; si la iubareli si la un spate si un plecat de-acasa ( wacko.gif )!
apoi nu te culk pe o ureche cu ideea "eu am deschis discutia ultima data, aku e randul lui!" natz! natz! tine minte k randul lui sa spuna ce simte nu vine niciodata din proprie initiativa. baby.gif
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

tmanbone
mesaj 12-07-2006, 02:48 PM
Mesaj #3

Veverita

Raspunsuri: 571
Inscris: 16-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 34
Dispozitie: Higher State of Consciousness.
Sex: Masculin

CITAT(Roxxa @ 10-07-2006, 03:41 PM) *

pooai eu cred k in primul rand, barbatii habar n-au cum sa reactioneze in anumite situatii, kare pentru femei sunt lucruri "evidente". :blink: dak vrei sa stie ceva, mai bine spune-o pe direct, dar intr-o maniera pozitiva! wink1.gif

lol.gif Afirmatia asta e geniala! Mai, noi am mai reactiona pe ici pe acolo daca am reusi sa ghicim ce va trece prin cap. Cu riscul de a prea nashpa blushing.gif , lucrurile care voi ziceti ca sunt evidente pentru noi nu au logica.

Acest post este 81% serios. grin.gif

--------------------
Pietricele, pietricele...
+Quote Post
Nessie
mesaj 12-07-2006, 03:51 PM
Mesaj #4

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.785
Inscris: 25-05-2006
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction
Sex: Feminin

E geniala si e adevarata! :mellow: Si eu am invatat-o pe pielea mea! blushing.gif Am avut cateva rabufniri in trecut pana sa imi dau seamaca de fapt, bietul baiat chiar nu era vinovat! Tot eu eram de vina ca nu spuneam ce ma deranja! unsure.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
alex25
mesaj 12-07-2006, 04:14 PM
Mesaj #5

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12

Femeile sunt de vina intotdeauna, oricum. smile.gif

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
+Quote Post
tmanbone
mesaj 12-07-2006, 05:34 PM
Mesaj #6

Veverita

Raspunsuri: 571
Inscris: 16-06-2006
Membrul Nr.: 34
Dispozitie: Higher State of Consciousness.

Eu n-am vrut sa spun ca femeile sunt intodeauna de vina, ci doar ca Roxxa a confirmat de ce 81% din totalul neintelegerilor au drept cauza lucruri "evidente". biggrin.gif

--------------------
Pietricele, pietricele...
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 22-08-2008 - 01:26 AM