left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce stiti despre SUPER SLIM?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Ceaiuri de slabit seperator Optiuni V right
Lady
mesaj 12-10-2007, 02:48 PM
Mesaj #1

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 6
Inscris: 21-11-2006
Membrul Nr.: 169

Salut!
Vreau si eu sa dau jos cateva kilograme, dar nu prea am timp de sport sau dieta si ma gandeam sa incerc cu ceaiuri de slabit. O sa imi fac o sticla de 2l sa o consum intr-o zi si in rest sa mananc normal. Ce ziceti? M-ar ajuta?
Am auzit ca ceaiul verde ar fi cel mai bun.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
aki
mesaj 12-10-2007, 07:03 PM
Mesaj #2

Lama

Raspunsuri: 5.057
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...
Sex: Feminin

Nu vreau sa te supar,dar ceaiurile de slabit sunt zero.In fiecare zi apar persoane care vor sa slabeasca dar nu stiu cum.Ca sa slabesti trebuie sa te alimentezi corect dupa o dieta sanatoasa si sa faci mult-mult sport.Alege o dieta pe care crezi ca o s-o poti tine si fa-ti un program pentru sport.Numai asa vei putea slabi frumos si corect.Bafta floare.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-22.09.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.400 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

nicoleta
mesaj 30-10-2007, 10:21 PM
Mesaj #3

Furnica
*

Raspunsuri: 77
Inscris: 23-10-2007
Membrul Nr.: 463
Dispozitie: zupper bene k intotdeauna
Sex: Feminin

Eu nu am incercat dar a incercat sora mea si parerea mea e ca nu a mers. Parerea mea... sad.gif
+Quote Post
stressyannie
mesaj 12-11-2007, 10:50 PM
Mesaj #4

Amiba

Raspunsuri: 5
Inscris: 12-11-2007
Membrul Nr.: 504

CITAT(Lady @ 12-10-2007, 02:48 PM) *

Salut!
Vreau si eu sa dau jos cateva kilograme, dar nu prea am timp de sport sau dieta si ma gandeam sa incerc cu ceaiuri de slabit. O sa imi fac o sticla de 2l sa o consum intr-o zi si in rest sa mananc normal. Ce ziceti? M-ar ajuta?
Am auzit ca ceaiul verde ar fi cel mai bun.

Daca ar fi sa contabilizez banii dati pe ceaiuri, pastilute care ar fi avut efect in accelerarea arderilor etc...in ultimii trei ani s-ar face de un abonament la o sala smekera pe sase luni..

din amintiri:
ceaiul antiadipos - ala in cutie verde, kinezesc - o cana seara - daca treci de crampele primelor trei dimineti...inseamna ca mai rezisti inca 2 saptamani. Ideea e sa ai destule fructe si legume in dieta, altfel, la un regim proteic, s-ar putea sa ai probleme cu stomacul...
ceaiurile Figura - sunt ieftine, au gust bun, nu lupta pentru arderile tale, ci pentru golirea intestinului tau... deci daca n-ai probleme cu asta, limiteaza-te la o cana pe stomacul gol, dimineata, cu 10 mi inainte de masa
ceaiul Fitomagra - nu mi-a placut gustul, mi-a dat dureri de cap

nu mai continuu, ca ar fi mai multe si fara sens...

poti apela la combinatii sanatoase de ceaiuri din plante si ceai verde, toate, insa, trebuie sa insoteasca un regim echilibrat..

de ex: 2l de ceai tei+soc+lemn dulce in 2 zile, ceai verde + ceai lamaie 2 zile, ceai de salcie+afin 2 zile, ceai zmeura+soc 2 zile, ceai ginseng +brusture+afin 2 zile, ceai macese+tei+salcam 2 zile...

ceaiurile nu se indulcesc, se servesc obligatoriu cu o felie de lamaie...

+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-10-2008 - 01:13 AM