![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ada |
19-12-2006, 05:29 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 1 Inscris: 19-12-2006 Membrul Nr.: 197 |
Pt cei din cluj...daca sunteti din cluj. mi-am pierdut catelusa in Zorilor. are 4 ani, ii roscata si posibil acuma murdara. am pierdut-o duminica, am tot cautat-o si nu stiu unde e. fiul ei, cu care a mers la plimbare s-a intors lovit si abia umbla....daca ati vazut-o imi spuneti va rog?
|
| Nessie |
19-12-2006, 05:55 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.575 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Pt cei din cluj...daca sunteti din cluj. mi-am pierdut catelusa in Zorilor. are 4 ani, ii roscata si posibil acuma murdara. am pierdut-o duminica, am tot cautat-o si nu stiu unde e. fiul ei, cu care a mers la plimbare s-a intors lovit si abia umbla....daca ati vazut-o imi spuneti va rog? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
20-12-2006, 01:29 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.524 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Am anunatat-o pe sora mea care e in Cluj,daca aude ceva iti spun.Imi pare rau,sper sa se gaseasca
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-07-2008 - 04:35 AM |