left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

3 Pagini V < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
left > Concubinaj? seperator Optiuni V right
DIAbolica
mesaj 26-07-2006, 04:38 PM
Mesaj #16

Pestisor
**

Grup: Membri
Raspunsuri: 168
Inscris: 22-06-2006
Din: The Land of Laughs
Membrul Nr.: 48
Dispozitie: Never Felt Better !
Sex: Feminin

CITAT(alex25 @ 16-06-2006, 05:24 PM) *

smile.gif Textul citat l-am privit mai mult ca pe o gluma, in ideea in care ce am spus mai sus mi se pare cam exagerat... nu ca ar fi rau smile.gif, dar nu am intalnit pana acum o femeie de genul asta biggrin.gif.

buna gluma ! grin.gif si tare misogin tipul care a scris astfel de ghid (nu ma indoiesc de faptul ca era un el, nu o ea)

hehe,femei de genul asta pot fi intalnite prin manualele de istorie,numite sclave,in secolele trecute,numite sotii devotate si..din pacate.. si in zilele noastre...
blink.gif mama unei colege este asa si..te asigur..n-ai vrea s-o intalnesti doh.gif Jesus,femeia aia este..efectiv.. sclava lu` barba`so.. mad.gif

Acest mesaj a fost editat de DIAbolica: 26-07-2006, 04:38 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Nessie
mesaj 26-07-2006, 05:35 PM
Mesaj #17

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.220
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Referitor acum la mama prietenei tale stii cum se zice: "ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti cu vars si indesat". )).gif

Barbatii vor si "slcava" din citat si sa fie femeie puternica sa se poata mandri cu ea, sa fie catelus mereu pe langa piciorul lor, dar cand au treaba sau nu au chef de ea, sa isi gaseasca singura de lucru si sa nu comenteze. doh.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

DIAbolica
mesaj 26-07-2006, 07:54 PM
Mesaj #18

Pestisor
**

devil.gif barbatii vor cam multe.... si in final ajung sa obtina ceea ce merita,adica:
http://forum.oneden.com/index.php?showtopic=166 asta

huh.gif din ce imi relateaza colega`mea si din ce aud de la niste cunostinte comune (este batuta,jignita, etc in mod regulat,zilnic mai precis, de fata cu familia,cunoscutii sau prietenii)..mai bine moarta decat chinuita in felul asta

blink.gif si cand ma gandesc ca nu-i singular cazul..ca anual,sunt sute,daca nu mii de femei abuzate...in Romania si nu numai

ahhhhh,men mad.gif
+Quote Post
aki
mesaj 27-07-2006, 08:04 AM
Mesaj #19

Hiena

Raspunsuri: 4.199
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

blink.gif
CITAT(alex25 @ 12-06-2006, 07:58 PM) *

smile.gif Tocmai am citit un articol despre Ghidul unei sotii bune... o carte scrisa in 1955. Cateva pasaje:
CITAT

- Trebuie sa ai cina gata! Planifica din timp, chiar cu o noapte inainte, pentru a avea gata cina delicioasa, la momentul sosirii sale. Aceasta este modalitatea in care ii poti comunica faptul ca te-ai gandit la el si la nevoile sale. Majoritatea barbatilor sunt infometati cand ajung acasa (serios???), iar perspectiva unei mese bune (in special felurile sale favorite) face parte din bunul venit calduros.

- Pregateste-te. Ofera-ti 15 minute pentru a te odihni, in asa fel incat sa fii proaspata, atunci cand ajunge. Ingrijeste-te de machiajul tau, prinde-ti parul. El tocmai a fost in preajma unor persoane afectate de munca

- Fii putin mai vesela si mai interesanta, pentru el. Ziua sa plictisitoare cere sa iI se ridice spiritul, aceasta fiind una dintre obligatiile tale.

- Fa curatenie. Mai fa o data turul casei, chiar inainte ca sotul tau sa ajunga.

- Pe perioada racoroasa a anului, ar trebui sa pregatesti si sa aprinzi focul, pentru ca el sa se incalzeasca. Sotul tau va simti ca a ajuns intr-un rai de ordine si liniste, si asta te va incanta si pe tine. Pana la urma, a te ingriji de confortul lui iti va oferi o imensa satisfactie personala.

- Fii fericita sa il vezi.

- Saluta-l cu un zambet calduros, si arata sinceritate, in dorinta de a-l multumi.

- Asculta-l. Poate ai o multime de lucruri importante de spus, dar momentul sosirii sale nu este cel potrivit. Lasa-l sa vorbeasca el primul – adu-ti aminte, subiectele lui de conversatie sunt mai importante decat ale tale.

- Rezerva-i lui serile. Nu te plange niciodata daca ajunge acasa tarziu, sau iese la cina in oras, sau in alte locuri de distractie, fara tine. In schimb, incearca sa ii intelegi lumea de presiuni si constrangeri, precum si nevoia sa de a se relaxa.

- Scopul tau: Incerca sa te asiguri ca faci din casavoastra un loc de pace, ordine si liniste, unde sotul tau se va putea reinnoi, trup si spirit.

- Nu il intampina cu probleme.

- Nu te plange daca ajunge tarziu de la cina in oras, sau chiar daca sta in oras toata noaptea. Acestea sunt lucruri minore, pe langa cele cu care s-a confruntat, pe parcursul zilei.

- Asigura-i confortul. Aseaza-l intr-un scaun confortabil, sau lasa-l sa se intinda in dormitor. Trebuie sa ai gata o bautura rece, sau calda, pentru el.

- Aranjeaza-i pernele si ofera-te sa ii scoti pantofii. Vorbeste cu o voce joasa, placuta si linistitoare.

- Nu ii pune intrebari referitoare la actiunile sale si nu pune sub semnul intrebarii judecata sau integritatea sa. Adu-ti aminte, el este stapanul casei, si in aceasta calitate isi va exercita mereu vointa cu fermitate. Nu ai nici un drept sa pui acest lucru sub semnul intrebarii.

- O sotie buna isi cunoaste intotdeauna locul.

Foarte bine spus rolleyes.gif
Imi place tare mult sa fac fericit omul de linga mine.Dar m-am jertfit odata cu trup si suflet si degeaba.Mi-am promis ca nu o sa se mai repete.Dar cu ce este vinovat actualul? blink.gif
O s-o printez si o s-o citesc de fiecare data cind o sa vad ca o iau prin aratura mad.gif
Dar tare as vrea sa fiu platita cu aceiasi moneta sorry.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-06.05.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.500 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
DIAbolica
mesaj 27-07-2006, 02:55 PM
Mesaj #20

Pestisor
**

blink.gif aki tu vb serios ?!
+Quote Post
aki
mesaj 27-07-2006, 03:55 PM
Mesaj #21

Hiena

CITAT(DIAbolica @ 27-07-2006, 03:55 PM) *

blink.gif aki tu vb serios ?!

Da Diabolika as face tot ca sa fie in familia mea liniste si pace.Dar sa primesc inapoi aceliasi ce-mi doersc pentru sotul meu.Dar cred ac aceasta este numai un vis. doh.gif

--------------------
Imagine
Masuratorile :
+Quote Post
DIAbolica
mesaj 27-07-2006, 06:36 PM
Mesaj #22

Pestisor
**

ai zis ca iti place foarte mult sa il faci fericit pe cel de langa tine
dar cu tine cum ramane?esti fericita?
cum poti fi fericita avand ca prioritate fericirea si acceptarea superioritatii sotului/prietenului tau (asa reiese din ghidul ala vechi de juma` de secol blink.gif )
+Quote Post
aki
mesaj 28-07-2006, 02:56 PM
Mesaj #23

Hiena

CITAT(DIAbolica @ 27-07-2006, 07:36 PM) *

ai zis ca iti place foarte mult sa il faci fericit pe cel de langa tine
dar cu tine cum ramane?esti fericita?
cum poti fi fericita avand ca prioritate fericirea si acceptarea superioritatii sotului/prietenului tau (asa reiese din ghidul ala vechi de juma` de secol blink.gif )

Ar trebuie sa prefacem ghidul la genul masculin sa fie reciproc. yahoo.gif

--------------------
Imagine
Masuratorile :
+Quote Post
DIAbolica
mesaj 28-07-2006, 05:35 PM
Mesaj #24

Pestisor
**

ar trebui sa fie egalitate intre femeie si barbat..pe toate planurile huh.gif

Acest mesaj a fost editat de DIAbolica: 28-07-2006, 05:35 PM
+Quote Post
kitzi21
mesaj 12-08-2006, 01:45 PM
Mesaj #25

Amiba

Raspunsuri: 1
Inscris: 12-08-2006
Membrul Nr.: 111

Nu cred ca bucuria unei femei este printre altele....placerea barbatului ...sau mai bine spus "hai ca fac tot ce vrei dar lasa nu-mi multumi azi ca n-ai timp".
Asta poate exista la tara si poate mai exista ....dar acum...cand singure ne putem intretine...pentru ce sa crestem barbatii..ca si cand am creste un animal...ca in fond in afara de sex ce poate oferi?
Daca el accepta ca ea sa faca tot si ...pardon...el sta cu aia in pat...pai sa stii ca nu a fost niciodata al tau.
Vrea menajera?Sa si-o plateasca.Si atunci o sa se schimbe.Depinde numai de noi...noi ii educam.Noi i-am facut la noi se vor intoarce.E firea naturii...oricat ar incerca sa iubeasca un barbat...toti la inceput au iubit femeia.
+Quote Post
realista
mesaj 13-08-2006, 05:54 PM
Mesaj #26

Amiba

Raspunsuri: 19
Inscris: 11-08-2006
Membrul Nr.: 110
Dispozitie: optim

m-am convins ca barbatii oricat de mult s-ar stradui dupa un timp fac la fel ceea ce au vazut acasa!............este zicala uita-te la masa si ia-o pe fisa...heheheeh adica daca ea e urata la batraneti si ea va fi ......dar eu prefer cealalta.....uita-te de unde vine el si ce a vazut ...asa va face dupa un timp oricat vrea sa se schimbe!ma contraziceti?
+Quote Post
alex25
mesaj 23-08-2006, 06:30 PM
Mesaj #27

Nevastuica

Raspunsuri: 794
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12
Sex: Masculin

CITAT(alex25 @ 12-06-2006, 07:58 PM) *

smile.gif Tocmai am citit un articol despre Ghidul unei sotii bune... o carte scrisa in 1955. Cateva pasaje:

Si originalul:
Imagine

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
+Quote Post
alandana
mesaj 23-08-2006, 08:10 PM
Mesaj #28

Nevastuica

Raspunsuri: 818
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

As vrea eu ca barbatii sa faca exact ce vad acasa. Socrul meu a avut o viata intreaga munca de raspundere - aducea o gramada de bani acasa si totusi soacra-mea nu a gatit aproape niciodata, piata au facut-o impreuna, el facea curatenie iar ea umbla cu carpa de praf in urma lui. iar sotul meu nici un pahar de apa nu-si lua singur.

Cat a tinut iubirea mea a tinut si casnicia, cand m-am saturat - am plecat. Acum se lupta sa ma convinga sa vreau din nou ( jurandu-se ca s-a schimbat).

--------------------
Am exact greutatea pe care vreau s-o am. Arat super si din acest punct de vedere sunt foarte fericita. :)
+Quote Post
alandana
mesaj 23-08-2006, 08:52 PM
Mesaj #29

Nevastuica

Raspunsuri: 818
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

Eu cred ca daca doi oameni se iubesc suficient ca sa stea impreuna ( in concubinaj) atunci pot la fel de bine sa stea impreuna casatoriti. Daca decid sa nu se casatoreasca este pentru ca stau impreuna fara sa se iubeasca suficient - e doar o situatie agreabila de ambele parti. Daca iubesti pe celalat nu poti sa te gandesti ca va urma divortul, tribunalul samd. Ii auzi - nu avem casa, nu avem o situatie materiala stabila. Dar asa cum stai fara a fi casatorit cu chirie poti sta si casatorit cu chirie.

Pentru mine casatoria este ca o declaratie de dragoste si devotament. E ca si cum ai spune ca partenerul e alesul tau in fata oamenilor si a lui Dumnezeu. Nu inteleg rostul unei convietuiri in afara casatoriei. Ca sa nu fiu atat de dura ( desi eu nu as fi locuit nicioata cu cineva fara a fi casatoriti) concubinajul e OK pe perioada cat incerci sa te cunosti - dar dupa un an de zile chiar nu-i mai vad rostul.

Acest mesaj a fost editat de alandana: 23-08-2006, 09:14 PM

--------------------
Am exact greutatea pe care vreau s-o am. Arat super si din acest punct de vedere sunt foarte fericita. :)
+Quote Post
tmanbone
mesaj 23-08-2006, 10:03 PM
Mesaj #30

Veverita

Raspunsuri: 571
Inscris: 16-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 34
Dispozitie: Higher State of Consciousness.
Sex: Masculin

CITAT(alandana @ 23-08-2006, 09:52 PM) *

... casatoria este ca o declaratie de dragoste si devotament...

True. True. Nu mai am ce sa adaug. salut.gif

--------------------
Pietricele, pietricele...
+Quote Post

3 Pagini V < 1 2 3 >
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 12-05-2008 - 11:47 PM