![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| DIAbolica |
26-07-2006, 04:38 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 168 Inscris: 22-06-2006 Din: The Land of Laughs Membrul Nr.: 48 Dispozitie: Never Felt Better ! Sex: Feminin |
buna gluma ! hehe,femei de genul asta pot fi intalnite prin manualele de istorie,numite sclave,in secolele trecute,numite sotii devotate si..din pacate.. si in zilele noastre... Acest mesaj a fost editat de DIAbolica: 26-07-2006, 04:38 PM |
| Nessie |
26-07-2006, 05:35 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.220 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Referitor acum la mama prietenei tale stii cum se zice: "ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti cu vars si indesat".
Barbatii vor si "slcava" din citat si sa fie femeie puternica sa se poata mandri cu ea, sa fie catelus mereu pe langa piciorul lor, dar cand au treaba sau nu au chef de ea, sa isi gaseasca singura de lucru si sa nu comenteze. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| DIAbolica |
26-07-2006, 07:54 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 168 Inscris: 22-06-2006 Din: The Land of Laughs Membrul Nr.: 48 Dispozitie: Never Felt Better ! Sex: Feminin |
http://forum.oneden.com/index.php?showtopic=166 asta ahhhhh,men |
| aki |
27-07-2006, 08:04 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.199 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
CITAT - Trebuie sa ai cina gata! Planifica din timp, chiar cu o noapte inainte, pentru a avea gata cina delicioasa, la momentul sosirii sale. Aceasta este modalitatea in care ii poti comunica faptul ca te-ai gandit la el si la nevoile sale. Majoritatea barbatilor sunt infometati cand ajung acasa (serios???), iar perspectiva unei mese bune (in special felurile sale favorite) face parte din bunul venit calduros. - Pregateste-te. Ofera-ti 15 minute pentru a te odihni, in asa fel incat sa fii proaspata, atunci cand ajunge. Ingrijeste-te de machiajul tau, prinde-ti parul. El tocmai a fost in preajma unor persoane afectate de munca - Fii putin mai vesela si mai interesanta, pentru el. Ziua sa plictisitoare cere sa iI se ridice spiritul, aceasta fiind una dintre obligatiile tale. - Fa curatenie. Mai fa o data turul casei, chiar inainte ca sotul tau sa ajunga. - Pe perioada racoroasa a anului, ar trebui sa pregatesti si sa aprinzi focul, pentru ca el sa se incalzeasca. Sotul tau va simti ca a ajuns intr-un rai de ordine si liniste, si asta te va incanta si pe tine. Pana la urma, a te ingriji de confortul lui iti va oferi o imensa satisfactie personala. - Fii fericita sa il vezi. - Saluta-l cu un zambet calduros, si arata sinceritate, in dorinta de a-l multumi. - Asculta-l. Poate ai o multime de lucruri importante de spus, dar momentul sosirii sale nu este cel potrivit. Lasa-l sa vorbeasca el primul – adu-ti aminte, subiectele lui de conversatie sunt mai importante decat ale tale. - Rezerva-i lui serile. Nu te plange niciodata daca ajunge acasa tarziu, sau iese la cina in oras, sau in alte locuri de distractie, fara tine. In schimb, incearca sa ii intelegi lumea de presiuni si constrangeri, precum si nevoia sa de a se relaxa. - Scopul tau: Incerca sa te asiguri ca faci din casavoastra un loc de pace, ordine si liniste, unde sotul tau se va putea reinnoi, trup si spirit. - Nu il intampina cu probleme. - Nu te plange daca ajunge tarziu de la cina in oras, sau chiar daca sta in oras toata noaptea. Acestea sunt lucruri minore, pe langa cele cu care s-a confruntat, pe parcursul zilei. - Asigura-i confortul. Aseaza-l intr-un scaun confortabil, sau lasa-l sa se intinda in dormitor. Trebuie sa ai gata o bautura rece, sau calda, pentru el. - Aranjeaza-i pernele si ofera-te sa ii scoti pantofii. Vorbeste cu o voce joasa, placuta si linistitoare. - Nu ii pune intrebari referitoare la actiunile sale si nu pune sub semnul intrebarii judecata sau integritatea sa. Adu-ti aminte, el este stapanul casei, si in aceasta calitate isi va exercita mereu vointa cu fermitate. Nu ai nici un drept sa pui acest lucru sub semnul intrebarii. - O sotie buna isi cunoaste intotdeauna locul. Foarte bine spus Imi place tare mult sa fac fericit omul de linga mine.Dar m-am jertfit odata cu trup si suflet si degeaba.Mi-am promis ca nu o sa se mai repete.Dar cu ce este vinovat actualul? O s-o printez si o s-o citesc de fiecare data cind o sa vad ca o iau prin aratura Dar tare as vrea sa fiu platita cu aceiasi moneta -------------------- |
| DIAbolica |
27-07-2006, 02:55 PM
|
|
| aki |
27-07-2006, 03:55 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.199 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Da Diabolika as face tot ca sa fie in familia mea liniste si pace.Dar sa primesc inapoi aceliasi ce-mi doersc pentru sotul meu.Dar cred ac aceasta este numai un vis. -------------------- |
| DIAbolica |
27-07-2006, 06:36 PM
|
ai zis ca iti place foarte mult sa il faci fericit pe cel de langa tine
dar cu tine cum ramane?esti fericita? cum poti fi fericita avand ca prioritate fericirea si acceptarea superioritatii sotului/prietenului tau (asa reiese din ghidul ala vechi de juma` de secol |
| aki |
28-07-2006, 02:56 PM
|
ai zis ca iti place foarte mult sa il faci fericit pe cel de langa tine dar cu tine cum ramane?esti fericita? cum poti fi fericita avand ca prioritate fericirea si acceptarea superioritatii sotului/prietenului tau (asa reiese din ghidul ala vechi de juma` de secol Ar trebuie sa prefacem ghidul la genul masculin sa fie reciproc. -------------------- |
| DIAbolica |
28-07-2006, 05:35 PM
|
ar trebui sa fie egalitate intre femeie si barbat..pe toate planurile
Acest mesaj a fost editat de DIAbolica: 28-07-2006, 05:35 PM |
| kitzi21 |
12-08-2006, 01:45 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 1 Inscris: 12-08-2006 Membrul Nr.: 111 |
Nu cred ca bucuria unei femei este printre altele....placerea barbatului ...sau mai bine spus "hai ca fac tot ce vrei dar lasa nu-mi multumi azi ca n-ai timp".
Asta poate exista la tara si poate mai exista ....dar acum...cand singure ne putem intretine...pentru ce sa crestem barbatii..ca si cand am creste un animal...ca in fond in afara de sex ce poate oferi? Daca el accepta ca ea sa faca tot si ...pardon...el sta cu aia in pat...pai sa stii ca nu a fost niciodata al tau. Vrea menajera?Sa si-o plateasca.Si atunci o sa se schimbe.Depinde numai de noi...noi ii educam.Noi i-am facut la noi se vor intoarce.E firea naturii...oricat ar incerca sa iubeasca un barbat...toti la inceput au iubit femeia. |
| realista |
13-08-2006, 05:54 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 19 Inscris: 11-08-2006 Membrul Nr.: 110 Dispozitie: optim Sex: Feminin |
m-am convins ca barbatii oricat de mult s-ar stradui dupa un timp fac la fel ceea ce au vazut acasa!............este zicala uita-te la masa si ia-o pe fisa...heheheeh adica daca ea e urata la batraneti si ea va fi ......dar eu prefer cealalta.....uita-te de unde vine el si ce a vazut ...asa va face dupa un timp oricat vrea sa se schimbe!ma contraziceti?
|
| alex25 |
23-08-2006, 06:30 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Si originalul: ![]() -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| alandana |
23-08-2006, 08:10 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 818 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
As vrea eu ca barbatii sa faca exact ce vad acasa. Socrul meu a avut o viata intreaga munca de raspundere - aducea o gramada de bani acasa si totusi soacra-mea nu a gatit aproape niciodata, piata au facut-o impreuna, el facea curatenie iar ea umbla cu carpa de praf in urma lui. iar sotul meu nici un pahar de apa nu-si lua singur.
Cat a tinut iubirea mea a tinut si casnicia, cand m-am saturat - am plecat. Acum se lupta sa ma convinga sa vreau din nou ( jurandu-se ca s-a schimbat). -------------------- Am exact greutatea pe care vreau s-o am. Arat super si din acest punct de vedere sunt foarte fericita. :)
|
| alandana |
23-08-2006, 08:52 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 818 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Eu cred ca daca doi oameni se iubesc suficient ca sa stea impreuna ( in concubinaj) atunci pot la fel de bine sa stea impreuna casatoriti. Daca decid sa nu se casatoreasca este pentru ca stau impreuna fara sa se iubeasca suficient - e doar o situatie agreabila de ambele parti. Daca iubesti pe celalat nu poti sa te gandesti ca va urma divortul, tribunalul samd. Ii auzi - nu avem casa, nu avem o situatie materiala stabila. Dar asa cum stai fara a fi casatorit cu chirie poti sta si casatorit cu chirie.
Pentru mine casatoria este ca o declaratie de dragoste si devotament. E ca si cum ai spune ca partenerul e alesul tau in fata oamenilor si a lui Dumnezeu. Nu inteleg rostul unei convietuiri in afara casatoriei. Ca sa nu fiu atat de dura ( desi eu nu as fi locuit nicioata cu cineva fara a fi casatoriti) concubinajul e OK pe perioada cat incerci sa te cunosti - dar dupa un an de zile chiar nu-i mai vad rostul. Acest mesaj a fost editat de alandana: 23-08-2006, 09:14 PM -------------------- Am exact greutatea pe care vreau s-o am. Arat super si din acest punct de vedere sunt foarte fericita. :)
|
| tmanbone |
23-08-2006, 10:03 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
... casatoria este ca o declaratie de dragoste si devotament... True. True. Nu mai am ce sa adaug. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 11:47 PM |