left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

3 Pagini V < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
left > Concubinaj? seperator Optiuni V right
lliliana
mesaj 30-08-2006, 09:02 AM
Mesaj #31

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!
Sex: Feminin

CITAT(DIAbolica @ 28-07-2006, 06:35 PM) *

ar trebui sa fie egalitate intre femeie si barbat..pe toate planurile huh.gif

Este egalitate intre femeie si barbat. Doar ca unii au nevoie de dioptrii serioase ca sa vada asta.

Citeam pe undeva mai demult de ce nu se inteleg cainele si pisica...si raspunsul era atat de simplu. Pentru ca au limbaj corporal diferit (era una din explicatii). Pisica da din coada cand nu-i convine ceva, cainele, din contra, da din coada cand se bucura, nu? La fel e si cu femeile si barbatii...Totusi, desi suntem diferiti, putem sa avem o viata super interesanta impreuna. Vorbesc ca o veterana a casniciei. Poate ca e adevarat ce se spune, ca femeile sunt de pe Venus si barbatii de pe Marte:)...Banuiam eu ca sunteti extraterestrii...prea aveti aere se sefi:)...dar noi suntem mai tari la tehnologie...ne stim la niste chestii pe care voi, barbatii, nici nu le banuiti inca:)... cool.gif

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
maia
mesaj 24-02-2007, 10:23 AM
Mesaj #32

Amiba

Raspunsuri: 15
Inscris: 23-02-2007
Membrul Nr.: 241

CITAT(Bubble @ 25-05-2006, 05:34 PM) *

Ce urat mi se pare ca suna! De ce tot mai multi oameni au principiul "eu nu ma voi casatori niciodata", dar prefera convietuirea?? Chiar nu inteleg! Am discutat cu un tip aceasta problema si singurele argumente pe care le-a putut scoate au fost:
1. hartia aia nu reprezinta nimic, asa ca de ce sa o ia?
2. de obicei relatia se schimba dupa casatorie si el nu vrea asta. ii place asa cum e.
3. de ce sa se lege unul de altul, cand nu se stie niciodata ce se va intampla? :blink: (adica? zic eu)

Eu vad traducerea cam asa:
1.a. i se pare pierdere de timp/bani sa te duci pe la diferite institutii sa faci demersurile necesare si
b. nu inseaman nimic pentru el casatoria religioasa (care chiar daca are importanta mai mare pentru mine, fara hartia aia nu se poate realiza)
2. ii e teama ca or sa ii creasca responsabilitatile si implicit isi contrazice singur punctul 1 ca daca nu are valoare hartia aia inseamna ca nici nu poate schimba nimic tata.gif
3. la ce sa aiba partenera motiv legal de divort cand mai apare cate o floricica la orizont ? mad.gif

Nici mie nu mi se pare corect modul in care gandesc aceste persoane. Nu fac altceva decat sa se gandeasca la ei si sentimentele lor de teama, si pe tine te lasa sa suferi fara sa le pese si de parerea ta. Eu am patit ceva de genul asta si sincera sa fiu nu e prea placut sa iubesti pe cineva atat de mult incat sa vrei sa te casatoresti cu acea persoana iar daca el nu e de acord sa faca pasul asta nu se gandeste ca refuzand ideea de a-si lua viata in piept te ranesc foarte tare lasandu-te sa crezi ca poate nu esti indeajuns de buna pt. el. sad.gif
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ramram
mesaj 28-06-2007, 02:24 PM
Mesaj #33

Amiba

Raspunsuri: 23
Inscris: 19-06-2007
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 313
Dispozitie: happy

incercati sa nu mai judecati la prima vedere... v-ati gandit ca unii traiesc in concubinaj pt ca nu se poate altfel?am doar 18 ani dar va spun ca am o poveste incredibila.. mult prea lunga.. cert este ca eu sunt cu logodnicul meu de 3 ani... ne ascundem de o persoana... e foarte greu... vrem sa ne casatorim sa scapam de corvoada dar asta ar insemna nenorocirea altor persoane si anume a parintilor mei, care nu vor mai avea unde sa stea.... daca vreti sa mi stiti povestea... v-o spun cu placere dar stiu ca nici mie nu-mi place sa vad posturi lungi...

--------------------
http://ramyram.clicksospadurea.com/

Am un suflet de vanzare. Il vrei?...
Ti-l dau...
Pret?
Nu vreau nimic. Vreau doar sa nu mai simt durerea din el.
E doar un troc..
[color=#000066]
+Quote Post
Nessie
mesaj 04-07-2007, 02:39 PM
Mesaj #34

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.220
Inscris: 25-05-2006
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

CITAT(ramram @ 28-06-2007, 03:24 PM) *

incercati sa nu mai judecati la prima vedere... v-ati gandit ca unii traiesc in concubinaj pt ca nu se poate altfel?am doar 18 ani dar va spun ca am o poveste incredibila.. mult prea lunga.. cert este ca eu sunt cu logodnicul meu de 3 ani... ne ascundem de o persoana... e foarte greu... vrem sa ne casatorim sa scapam de corvoada dar asta ar insemna nenorocirea altor persoane si anume a parintilor mei, care nu vor mai avea unde sa stea.... daca vreti sa mi stiti povestea... v-o spun cu placere dar stiu ca nici mie nu-mi place sa vad posturi lungi...

blink.gif Nu am inteles nimic din ce ai incercat sa povestesti... Si nu inteleg de ce o cununie civila si religioasa ar lasa pe cineva pe drumuri? Fizic inteleg ca nu s-ar schimba nimic pentru ca deja locuiti impreuna...sau nu? huh.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
aki
mesaj 04-07-2007, 02:52 PM
Mesaj #35

Hiena

Raspunsuri: 4.199
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Chiar asteptam postarea ta draga.Iubesc cazurile din viata.Te asteptam cu povestirea ta hug.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-06.05.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.500 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
ramram
mesaj 04-07-2007, 11:10 PM
Mesaj #36

Amiba

CITAT(aki @ 04-07-2007, 03:52 PM) *

Chiar asteptam postarea ta draga.Iubesc cazurile din viata.Te asteptam cu povestirea ta hug.gif

e mult de povestit... sa incepem cu inceputul... ai mei s-au mutat acum 18 ani intr o casa de la icral... io aveam vreo 5 luni... dupa ceva ani.. casa a fost retrocedata vecinei noastre... ea... nu a fost maritata niciodata si nu a avut copii.. in schimb are impresia ca io sunt fii-sa.. nu ne a luat chirie niciodata, ba chiar ne-a ajutat.. intre timp io am crescut am inceput scoala si au inceput si pretentiile si anume sa stau numai cu cartea in mana, sa nu port fuste, sa nu port tocuri, sa nu ma machiez, sa nu ma vopsesc si multe altele... acum 3 ani... tata si-a invitat un coleg acasa.. dintr o intamplare am ajuns sa fim impreuna... el nu e cel mai citit om din lume si nici cel mai frumos... si e si cu 11 ani mai mare decat mine... dar are minte, e matur, ma intelege si sunt cu el de 3 ani si avem ganduri de casatorie numai ca nu se poate... sa va spun de ce:
propietareasa are 61 de ani, e sanatoasa tun si inca munceste... va dati seama... ai mei o pupa n fund, iar ea nu l suporta pe prietenul meu.. si de cate ori l a vazut l a tratat in cele mai urate moduri... astfel ca ea de 2 ani nu mai stie nimic de el.. iar eu ma ascund cum pot de ea... el nu poate sa vina la mine acasa... acuma.. ai mei nu au nicio posibilitate de a ne lua o casa, mama e femeie de serviciu iar tata e bolnav grav.. prietenul meu ma intretine de cand sunt cu el deci nu am mai vazut bani de la ai mei de 3 ani.. io inca mai sunt la scoala.. nici el nu are casa ci serviciul i a asigurat cazare.. el e de la tara... acuma daca eu ma marit cu el si plec de acasa, propietareasa i-ar da pe ai mei afara... si i-ar condamna ca mi-am ditrus viata ca nu mi-au dat nicio educatie etc... iar ei nu pot sa i reproseze nimic pt ca nu-si permit... eu stau in centrul bucurestiului si o chirie la curte ar sari de 1000 de euro... si ea nu ne cere niciun ban..
si atunci ce-am face?
acuma ma intelegeti?

--------------------

Ti-l dau...
Pret?
E doar un troc..
[color=#000066]
+Quote Post
aki
mesaj 05-07-2007, 08:41 AM
Mesaj #37

Hiena

Raspunsuri: 4.199
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Da,complicat unsure.gif .Dar nu o stai toata viata cu minile in sin si ea o sa-ti aleaga sotul.Inseamna ca acum trebuie sa faceti ceva si sa va luati casa (ca la tara nu-s asa de scumpe) si sa luati parintii la voi. Nu stiu eu asa gindesc. Alta iesire din situtie vezi? Daca prietenul e mai mare ca tine, el trebuie sa si gindeasca altfel, asa ca trebuie sa gasiti o iesire din situatie ambii hug.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-06.05.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.500 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
ramram
mesaj 10-07-2007, 11:19 PM
Mesaj #38

Amiba

CITAT(aki @ 05-07-2007, 09:41 AM) *

Da,complicat unsure.gif .Dar nu o stai toata viata cu minile in sin si ea o sa-ti aleaga sotul.Inseamna ca acum trebuie sa faceti ceva si sa va luati casa (ca la tara nu-s asa de scumpe) si sa luati parintii la voi. Nu stiu eu asa gindesc. Alta iesire din situtie vezi? Daca prietenul e mai mare ca tine, el trebuie sa si gindeasca altfel, asa ca trebuie sa gasiti o iesire din situatie ambii hug.gif

astA incercAM sa facem...

--------------------

Ti-l dau...
Pret?
E doar un troc..
[color=#000066]
+Quote Post
Nessie
mesaj 11-07-2007, 09:27 AM
Mesaj #39

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.220
Inscris: 25-05-2006
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Mult succes in ceea ce v-ati propus! floare.gif

Subiectul era putin diferit pentru ca se refera la cei ce locuiesc deja impreuna si inteleg ca nu este cazul vostru.

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post

3 Pagini V < 1 2 3
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 12-05-2008 - 06:31 PM