![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Eu. |
24-08-2006, 04:36 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Scrisori (autentice) ale copiilor americani catre Dumnezeu:
> > > > "Draga Dumnezeule! Daca esti atent duminica in biserica, iti arat > pantofii mei cei noi." > > "Dumnezeu! Vreau sa traiesc 900 de ani, ca tipul acela din Biblie." > > "Am invatat la scoala ca Edison a facut lumina. La scoala de duminica > a > spus reverendul ca Tu ai facut. > Edison asta ti-a furat ideea." > > "Niciodata n-as fi crezut ca movul se potriveste cu portocaliul, pana > ce > n-am vazut apusul de soare, ce ai facut marti seara. A fost tare > misto..." > > "La scoala de duminica ni s-a explicat ce si cate faci. Cine-ti face > treaba cand esti in concediu?" > > "De unde ai aflat ca Tu esti Dumnezeu?" > > "Pentru balul mascat vreau sa ma imbrac in drac. Nu-i bai, nu?" > > "Tu chiar asa ai proiectat girafa, sau din greseala a iesit asa?" > > "De ce lasi oamenii sa moara si tot faci altii in loc? > N-ar fi mai simplu sa-i lasi in viata pe astia?" > > "Dumnezeule! Ca ai facut mai multe religii, e OK, dar cum de nu le > incurci intre ele?" > > "Reverendul Coe iti este prieten sau aveti doar o relatie de afaceri?" > > "Tu stii despre lucruri, inainte sa fie inventate?" > > "Bunicul a spus ca Tu deja erai cand a fost el copil. > Cat de vechi esti?" > > "Iti multumesc pentru fratior, dar eu m-am rugat pentru un catel." > > "Cat timp am fost in vacanta, tot timpul a plouat si taticul a fost > tare > nervos si a spus niste lucruri despre Tine... dar te rog sa nu-i faci > rau!" > > "Te rog sa-mi trimiti un ponei. Pana acum nu ti-am cerut nimic. Poti > verifica." > > "Cum se poate ca pe vremuri atatea minuni ai facut si acum nu-i nici > una? Cum se poate, ca in ultima vreme n-ai inventat nici un animal > nou? > Sunt numai acelea vechi." > > "Doamne, te rog sa mai pui o sarbatoare intre Craciun si Paste!" > > "Poate Cain si Abel nu s-ar fi omorit, daca aveau camere separate. La > noi, cu frate-meu functioneaza..." > > "Pun pariu ca e foarte greu sa iubesti pe toti de pe pamant. Noi > suntem > doar patru in familie si nu merge." -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| cristi |
03-09-2006, 05:25 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 48 Inscris: 3-09-2006 Din: ? Membrul Nr.: 127 Dispozitie: fantastic Sex: Masculin |
super
> "Pun pariu ca e foarte greu sa iubesti pe toti de pe pamant. Noi suntem doar patru in familie si nu merge." > "Tu chiar asa ai proiectat girafa, sau din greseala a iesit asa?" Acest mesaj a fost editat de cristi: 03-09-2006, 05:26 AM -------------------- www. semnaturamea . ro
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-08-2008 - 12:55 AM |