![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
14-06-2006, 03:13 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Am cautat pe diferite site-uri si am gasit ca se poarte mult costumele intregi si cele cu sutienul dintr-o bucata, ca acum cativa ani. Uite si cateva poze.
![]() ![]() ![]() Pentru picioarele mele groase asta ar fi perfect... ![]() Si costumele cu sutienul dintr-o bucata: ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| fiona |
14-06-2006, 03:36 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 43 Inscris: 12-06-2006 Membrul Nr.: 28 Dispozitie: Funny :)) Sex: Feminin |
Frumooooos!
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Brunette |
14-06-2006, 03:37 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 133 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 14 Sex: Feminin |
Bai, frate, dar astea nu au pic de sunculita, celulita??
Te fac sa le cumperi pe toate ca te gandesti ca asa o sa iti vina si tie, iar cand le imbraci... |
| Nessie |
14-06-2006, 03:40 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Bai, frate, dar astea nu au pic de sunculita, celulita?? Te fac sa le cumperi pe toate ca te gandesti ca asa o sa iti vina si tie, iar cand le imbraci... -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Nessie |
14-06-2006, 04:06 PM
|
Fiona, poti pune poze in 2 moduri:
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Rino |
17-06-2006, 05:04 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 44 Inscris: 21-05-2006 Membrul Nr.: 7 Sex: Masculin |
Si eu mai vreau costume de baie.
|
| alex25 |
20-06-2006, 01:53 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 842 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Am cautat si eu costume de baie barbatesti pe internet... dar ma simt destul de aiurea sa vad barbati in ... chiloti. Chiar, mereu mi se pare aiurea cand cumpar slipi, pentru ca ai o singura sansa. Nu-ti iei 3 perechi de slipi si vezi care-ti vine. Iei o singura pereche si vrei sa fii sigur ca-s buni. Si cum marimile difera de la producator la producator ( adica tipul marimilor, definitia lor: pentru unii M e de fapt L de ex.) as vrea sa-i probez
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| florin |
20-06-2006, 05:58 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 1 Inscris: 20-06-2006 Membrul Nr.: 43 |
Dupa ce am citit subiectul asta si mai ales ce a spus alex25, imi dau seama ca s-ar putea sa fie multi care nu stiu cum sa aleaga un costum de baie pentru barbati. Si cum lucrez in lumea modei, m-am gandit sa fac un fel de ghid, poate va ajuta pe cativa. L-am scris mai intai in Word si dau copy&paste aici, sper sa ma descurc.
speedo ![]() Stilul speedo ar fi trebuit sa dispara de mult timp, in opinia mea, pentru ca este lipsit de stil si a fost conceput pentru inotatorii profesionisti care folosesc aerodinamica. Inca ceva: orice seamana cu stilul tanga este pur si simplu dezgustator, agresiv si ar trebui eliminat din garderoba unui barbat. Pe langa faptul ca nu sunt deloc atractivi, slipii speedo sunt in general inconfortabili pentru ca se freaca de coapse. Singurul avantaj pe care il vad la ei: sustin bine spandex ![]() Am observat tendinta ascendenta a costumelor de baie spandex in ultimii ani, desi nu o inteleg. Sunt, practic, o extensie a speedo cu ceva mai mult material spandex. Tot se lipesc de corp strans si le lipseste stilul estetic. Daca nu ai un corp perfect, costumele de baie spandex n-au ce cauta in cosul tau de cumparaturi. Nu este o problema de constiinta, ci mai degraba una de bun simt: de ce sa atragi atentia asupra unui lucru care nu este nici atractiv vizual, nici in pas cu moda. Pur si simplu nu se merita. pantaloni scurti clasici - short ![]() De ce nu ai opta pentru niste pantaloni scurti clasici in schimb? Sunt mai siguri, in sensul ca se adapteaza fizicului fiecaruia. Sunt si foarte comfortabili, mai ales ca tehnologia actuala face posibil ca acestia sa se usuce aproape instantaneu. Stie toata lumea cat de neplacut este sa iti ramana costumul de baie ud mult dupa ce ai terminat sa te “balacesti” pantaloni de salvamar ![]() Pentru un look mai tineresc, sugestia mea este sa cumperi pantaloni de salvamar. Au aparut de mult timp si portretizeaza o imagine tinereasca, precum si un stil de viata sanatos. Toti vrem sa aratam ca bodyguarzii aceia bine construiti ce fac parada pe malurile marii cu pantaloni scurti, rosii. Pentru cei care au corpuri mai putin atractive, pantalonii bermude acopera cele mai multe defecte. Si pantalonii scurti clasici, si cei de salvamar au o linie comfortabila. Asigura-te, totusi, ca iti vin cum trebuie si ca au cordonul(firul cu care ii prinzi) rezistent. Cordonul este, de obicei, accesoriul care se trica primul la pantaloni scurti. Se poate rupe foarte repede, sa poate sa ramana in interior, fara sa mai poate fi tras afara. Anul asta, tendinta este imaginea de skater. Cauta costume de baie ce trec putin peste marimea standard, sau panataloni scurti ornamentati in stil tribal sau asiatic, culori gri, albastru deschis sau crem. Sper sa va fie de ajutor. |
| alex25 |
20-06-2006, 07:19 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 842 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Da, pai cum am zis si mai sus, si eu mi-am luat short. E mai fain, te simti mai bine decat in speedo, nu te strange, nu se muleaza pe toate cele
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| DIAbolica |
18-07-2006, 03:37 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 168 Inscris: 22-06-2006 Din: The Land of Laughs Membrul Nr.: 48 Dispozitie: Never Felt Better ! Sex: Feminin |
apropo de costume de baie...
![]() |
| 2peu |
18-07-2006, 03:43 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 58 Inscris: 15-06-2006 Membrul Nr.: 32 Sex: Feminin |
-------------------- |
| DIAbolica |
18-07-2006, 03:47 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 168 Inscris: 22-06-2006 Din: The Land of Laughs Membrul Nr.: 48 Dispozitie: Never Felt Better ! Sex: Feminin |
sper ca nu
nu de alta...dar.. unii cu pectoralii lucrati le-ar face concurenta unor fete cu sanii...mici... muahahaha |
| Nessie |
18-07-2006, 03:51 PM
|
sper ca nu nu de alta...dar.. unii cu pectoralii lucrati le-ar face concurenta unor fete cu sanii...mici... muahahaha -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| DIAbolica |
18-07-2006, 03:55 PM
|
daaaaa
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 08:39 PM |