![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
04-11-2007, 05:50 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Eu sunt scorpion. Stie cnv c sunt in zodiacul chinezesc? Acolo e dupa ani...deci..anul nasterii? Eu sunt berbec cu ascendent in sagetator si mi se potrivesc ambele zodii. Asa e Himere, si eu stiam ca dupa 30 de ani primeaza ascendentul. In cazul meu nu cred ca va fi vreo mare schimbare, ca tot zodie de foc e. Nu cred in horoscopul zilnic facut de cine stie ce ciudat. In schimb, acum cativa ani un astrolog mi-a facut o astrograma si mi-a spus lucruri pe care la vremea respectiva nu le-am crezut absolut deloc. Mi se pareau imposibile si complet nepotrivite cu firea mea de la momentul respectiv. In timp unele dintre ele s-au dovedit perfect adevarate. Si eu sunt berbec...dar nu stiu ascendentul...cum se calculeaza? Sunt nascuta la 00:15..stiu ca este ceva cu ora... -------------------- ![]() |
| Ella79 |
04-11-2007, 09:38 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.405 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
"Persoana nascuta la data 4.4.1972, ora 00:15 este in zodia Berbec (decada 2), cu ascendent in Sagetator." La nativul cu Ascendent in Sagetator, dorinta de a-si pune mereu fortele la incercare este si mai mare decat la nativul din zodia Sagetatorului. Nativul cu Ascendent in Sagetator este increzator in fortele sale, entuziast si energic, capabil sa ii mobilizeze pe cei din jur. In general este echilibrat, lipsit de prejudecati si are o gandire sanatoasa. Pe de alta parte, tendinta de a se repezi cu capul înainte, fara sa stea prea mult pe gânduri, îl poate împiedica uneori sa îsi fructifice la maximum calitatile. Pentru nativul cu Ascendent in Sagetator, provocarile intelectuale sunt foarte importante, atât in activitatea profesionala cât si in relatiile personale. In plan sentimental, nativul cu Ascendent in Sagetator este pasional si are un apetit sexual debordant. Nativul cu Ascendent in Sagetator se plictiseste repede atunci când ii lipsesc provocarile. Este chiar predispus la depresii, din care cu greu reuseste sa iasa. Acest mesaj a fost editat de Ella79: 04-11-2007, 09:40 PM |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
04-11-2007, 09:40 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.334 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Numai berbeci pe aici. Eu am ascendentul in Varsator.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| michelle |
04-11-2007, 10:05 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.011 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Da, si eu in clubul berbecilor
Ascendent in capricorn sau sagetator.. depinde ce ora se considera. In noaptea aceea s-a schimbat prima data ora -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Sexymom |
04-11-2007, 10:22 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.334 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Si tu esti tot Berbec???? mama mia, a tunat si ne-a adunat, Berbecutele puternice
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| axe10 |
07-11-2007, 08:17 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Acum inteleg de ce ma inteleg asa de bine cu prietena mea sagetatoare!!
-------------------- ![]() |
| nusarich |
07-11-2007, 09:08 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.710 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
'Neata!
Eu sunt leu cu ascendent in leu, dar nimeni nu ma "recunoaste", cel putin asta mi s-a spus. Adica mai si induc lumea in oroare... -------------------- |
| B81YUB |
07-11-2007, 09:53 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 74 Inscris: 28-03-2007 Membrul Nr.: 266 Sex: Feminin |
ce ziceți de o pesticuță cu ascendent în Scorpion ?
-------------------- "Nu pot!" nu a facut niciodata nimic. In schimb "Am sa incerc!" a facut uneori minuni!
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 25-07-2008 - 09:13 PM |