![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lyra |
27-06-2007, 02:41 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 348 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
Am trecut si pe la BRD, dar au 3 probleme mari. 1. Teoretic au 70% indatorare, dar practic ajungi pe la 50% 2. Trebuie sa faci dovada a 15% din valoarea imobilului printr-un extras de cont. Deci inainte se incepi nebunia cu creditul ipotecar, trebuie sa ai deja 15% din bani in cont. 3. Ca sa iti dea ei 85% din valoarea apartamentului trebuie sa mai pui ipoteca pe al doilea imobil. Ar mai fi si problema dobanzilor care sunt mai mari ca la Alpha Bank. Problema cu dovedirea veniturilor e complicata daca nu bate cartea de munca cu ce primesti... Daca suma primita in plus, e la mica intelegere Am uitat sa specific faptul ca nimeni nu iti da credit daca nu ai contractul de munca pe perioada nedeterminata si sa ai vechime de 6-12 luni la locul actual de munca, in functie de banca si tipul de venit. nessie ma mir ca brd cere avans. noi am fost la ei si ne-a zis clar ca putem sa nu avem avans. dar pt ca am avut am putut alege banca cu conditiile cele mai avantajoase. nessie bafta multa la credit si asteptam beuturica inainte sa-ti cumperi casa, pt ca dupa aceea vei fi leftera. -------------------- ![]() [/url] |
| Nessie |
27-06-2007, 02:53 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
nessie ma mir ca brd cere avans. noi am fost la ei si ne-a zis clar ca putem sa nu avem avans. dar pt ca am avut am putut alege banca cu conditiile cele mai avantajoase. E posibil sa nu fi stiut tipa de la ghiseu care sunt conditiile exacte ca nu aveau nici o saptamana de cand intrasera in vigoare normele astea noi si se vedea ca nu stie mare lucru. (sunt pline bancile de oameni incapabili la ghisee sa nu uiti sa iei in considerare comisionul de acordare si banii pt notar si evaluare imobiliara, bani ce trebuie dati din buzunarul propriu. Da aste este! Sun cheltuieli suplimentare de care trebuie sa stii inainte. Cheltuielile de acordare au fost 0% la Banc Post. Ar mai fi comisionul de retragere a banilor in numerar care e considerabil si poate fi 1.000 euro. Acum depinde cum te intelegi cu vanzatorul daca vrea banii in cont sau in mana. Cheltuielile notariale sunt undeva la 2-3.000 de euro, asa ca trebuie sa fiti pregatiti. Mai e o cheltuiala cu asigurarea apartamentului, dar care costa in jur de 300 euro/an, dar oricum trebuie facuta inainte de obtinerea banilor efectiv. nessie bafta multa la credit si asteptam beuturica inainte sa-ti cumperi casa, pt ca dupa aceea vei fi leftera. Cu beuturica se rezolva, bineinteles, ca doar e virtual ( -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ramram |
28-06-2007, 11:32 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 23 Inscris: 19-06-2007 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 313 Dispozitie: happy Sex: Feminin |
dati-mi si mie un sfat va rog.... eu si prietenul meu vrem o casuta a noastra... nu conteaza marimea ratei pt ca stiu ca ne permitem... ell castiga 3000 RON lunar. problema e alta... el are contract de colaborare si nimeni nu va crede si nu poate sa dovedeasca salariul pe care il ia.. de strans nu vom strange in veci acei bani pe care ni-i dorim. acuma care banca ma poate ajuta?noi nu avem nici cu ce gira
nici ai mei nu au nici ai lui.. suntem intr o situatie complicata si numai un credit ne ar putea ajuta.. dar din cate stiu io, nu se poate? sau.... poate stiti mai bine ce pot face -------------------- http://ramyram.clicksospadurea.com/
Am un suflet de vanzare. Il vrei?... Ti-l dau... Pret? Nu vreau nimic. Vreau doar sa nu mai simt durerea din el. E doar un troc..[color=#000066] |
| lyra |
28-06-2007, 12:36 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 348 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
dati-mi si mie un sfat va rog.... eu si prietenul meu vrem o casuta a noastra... nu conteaza marimea ratei pt ca stiu ca ne permitem... ell castiga 3000 RON lunar. problema e alta... el are contract de colaborare si nimeni nu va crede si nu poate sa dovedeasca salariul pe care il ia.. de strans nu vom strange in veci acei bani pe care ni-i dorim. acuma care banca ma poate ajuta?noi nu avem nici cu ce gira nici ai mei nu au nici ai lui.. suntem intr o situatie complicata si numai un credit ne ar putea ajuta.. dar din cate stiu io, nu se poate? sau.... poate stiti mai bine ce pot face din pacate daca nu poate dovedi veniturile nici o banca nu-i va acorda credit. sa incerce sa-si reglementeze situatia cu veniturile, asta e singura sansa.bafta multa -------------------- ![]() [/url] |
| maia |
28-06-2007, 12:40 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 15 Inscris: 23-02-2007 Membrul Nr.: 241 |
|
| ramram |
28-06-2007, 01:11 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 23 Inscris: 19-06-2007 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 313 Dispozitie: happy Sex: Feminin |
maia crede-ma ca mi-ai luminat viata... pe bune acum am vorbit cu el.. si mai ca nu ne venea sa credem.. insa tot mai e o problema... ca idiotul nu si-a platit cartea de munca... asa ca daca incepe de luna asta... cate luni iti cere banca?plus ca el e de la tara.. inca nu are buletin de bucuresti, si nici io nu pot sa-i fac decat daca ma marit cu el... e complicat... mai stiti ceva ? sorry daca e offtopic -------------------- http://ramyram.clicksospadurea.com/
Am un suflet de vanzare. Il vrei?... Ti-l dau... Pret? Nu vreau nimic. Vreau doar sa nu mai simt durerea din el. E doar un troc..[color=#000066] |
| michelle |
28-06-2007, 02:34 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
inca nu are buletin de bucuresti, si nici io nu pot sa-i fac decat daca ma marit cu el... e complicat... mai stiti ceva ? sorry daca e offtopic Eu am facut un credit (dar nu imobiliar) in alt oras/judet decat cel care e trecut in buletin si nu au fost probleme. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| uka |
28-06-2007, 03:10 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
[nu are buletin de bucuresti, si nici io nu pot sa-i fac decat daca ma marit cu el... e complicat... mai stiti ceva ? sorry daca e offtopic stiu ca poti sa il iei in spatiu, nu e nevoie sa t mariti cu el ptr asta... -------------------- |
| ramram |
28-06-2007, 03:19 PM
|
[nu are buletin de bucuresti, si nici io nu pot sa-i fac decat daca ma marit cu el... e complicat... mai stiti ceva ? sorry daca e offtopic stiu ca poti sa il iei in spatiu, nu e nevoie sa t mariti cu el ptr asta... -------------------- http://ramyram.clicksospadurea.com/
| Nessie |
28-06-2007, 03:41 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ramram, nu e nevoie sa aiba locuinta in Bucuresti. Si noi am luat la fel creditul, cu domiciliul in alt judet, dar locul de munca in Bucuresti. Singura chestie e ca o sa il scada la scoring, dar ceva-ceva tot ia.
Pe salariul lui, la o indatorare de 35% sa stii ca ia cam 60-70.000 euro. Daca mergeti la o banca care accepta indatorare mai mare, luati mai mult. Inca o chestie, nu trebuie sa aiba carte de munca neaparat. Merge si contractul de colaborare, cu conditia sa fie pe perioada nedeterminata, iar cel care il plateste sa ii dea adeverinta de salariu. In orice caz, pentru a obtine un credit imobiliar iti trebuie 3-6 luni de activitate la ultimul loc de munca, in functie de banca. Deci daca ati merge pe varianta cu carte de munca, trebuie sa mai asteptati perioada asta. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| lyra |
28-06-2007, 03:51 PM
|
ramram inca un lucru. tu ce venituri ai? daca nu ai servici si nu poti lua credit sa contribui la apartament banca nu o sa fie de acord sa fii trecuta ca si coproprietar deoarece nu sunteti casatoriti, deci tehnic va fi doar casa lui, inclusiv dupa casatorie deoarece este bun dobandit inainte de casatorie. ai grija. bafta
-------------------- ![]() [/url] |
| ramram |
28-06-2007, 04:36 PM
|
Ramram, nu e nevoie sa aiba locuinta in Bucuresti. Si noi am luat la fel creditul, cu domiciliul in alt judet, dar locul de munca in Bucuresti. Singura chestie e ca o sa il scada la scoring, dar ceva-ceva tot ea. Pe salariul lui, la o indatorare de 35% sa stii ca ia cam 60-70.000 euro. Daca mergeti la o banca care accepta indatorare mai mare, luati mai mult. Inca o chestie, nu trebuie sa aiba carte de munca neaparat. Merge si contractul de colaborare, cu conditia sa fie pe perioada neterminata, iar cel care il plateste sa ii dea adeverinta de salariu. In orice caz, pentru a obtine un credit imobiliar iti trebuie 3-6 luni de activitate la ultimul loc de munca, in functie de banca. Deci daca ati merge pe varianta cu carte de munca, trebuie sa mai asteptati perioada asta. nici nu avem nevoie de mai mult...macar de am putea sa luam... avem si noi vreo 2000 de euro stransi.. ramram inca un lucru. tu ce venituri ai? daca nu ai servici si nu poti lua credit sa contribui la apartament banca nu o sa fie de acord sa fii trecuta ca si coproprietar deoarece nu sunteti casatoriti, deci tehnic va fi doar casa lui, inclusiv dupa casatorie deoarece este bun dobandit inainte de casatorie. ai grija. bafta asta nu este o problema... atat timp cat eu nu pot contribui, nici nu am pretentii.. eu inca sunt eleva... stiu poate credeti ca nu am minte ... el e om cu capul pe umeri are 29 de ani, a fost coleg cu tata si ma cunoaste de vrea 10 ani... .. vreau sa va spun ca am incredere in el... da eu ma bucur ca totusi se poate.... -------------------- http://ramyram.clicksospadurea.com/
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 04:08 AM |