![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
03-07-2007, 03:14 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.447 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Ce geluri de slabit ati folosit si daca ajuta.
Am un gel de la Faberlic si ma gandesc sa-l incerc.Asa ca vreau sa aud pareri.Metodele de folosire -------------------- |
| May |
02-10-2007, 02:09 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.574 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Mi-am cumparat de curand gama Cellulight de la Elmiplant: gel de drenaj, crema anticelulita si uleiul pt masaj anticelulitic. Am inceput cu gelul pt drenaj cu care m-am dat aseara pt prima data. A avut efectul prezis, adica mi s-a incalzit pielea ingrozitor de mult, parca ma ardea si ma pisca putin. Acum nu stiu cat sunt de bune, dar macar imbunatatesc aspectul pielii si circulatia.
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! A minute of chocolate on the lips, a lifetime of pudgy on the hips! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| last word |
02-12-2007, 11:39 AM
|
|
Neinregistrat |
nu vreau sa dezamagesc pe nimeni....dar cea mai buna prietena a mamei e medic nutritionist...si mi-a spus foarte clar k aceste creme nu slabesc pe nimeni nici un gram...si nici tinutul dietelor drastice nu este solutia....important este sa mancam sanatos(asta nu presupune o dieta),ponderat si sa miscam funduletzu la alergat, exercitii fizice etc. ,,cremele magice" sunt ca oricare alta crema de piele...o mentin frumoasa,catifelata...dar cam atat:((si vorbesc din experienta proprie)
app aky...sunt reprezentant faberlyc de multa vreme si am cam folosit toate produsele din brosura...nu te iluziona aiurea cu crema aia....nu e buna de nimic...dar kiar de nimic... |
| Elexa |
02-03-2008, 01:06 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 4 Inscris: 2-03-2008 Membrul Nr.: 746 |
Last word, apreciez sinceritatea, de obicei nu auzi astfel de remarce de la un reprezentant..
Sunt de acord ca sportul si dieta sunt cele mai importante, pentru rezultate considerabile. M-ar tenta si o crema pentru intretinerea aspectului pielii, tonifiere, dar chiar nu stiu spre ce sa ma orientez.. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 01:59 PM |