left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Intalnire Bucuresti, 12 iulie
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Crema anticelulitica - mit sau realitate seperator Optiuni V right
aki
mesaj 03-07-2007, 03:14 PM
Mesaj #1

Hiena

Grup: Membri
Raspunsuri: 4.447
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...
Sex: Feminin

Ce geluri de slabit ati folosit si daca ajuta.
Am un gel de la Faberlic si ma gandesc sa-l incerc.Asa ca vreau sa aud pareri.Metodele de folosire unsure.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-03.06.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.00 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
May
mesaj 02-10-2007, 02:09 PM
Mesaj #2

Hiena

Raspunsuri: 4.574
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)
Sex: Feminin

Mi-am cumparat de curand gama Cellulight de la Elmiplant: gel de drenaj, crema anticelulita si uleiul pt masaj anticelulitic. Am inceput cu gelul pt drenaj cu care m-am dat aseara pt prima data. A avut efectul prezis, adica mi s-a incalzit pielea ingrozitor de mult, parca ma ardea si ma pisca putin. Acum nu stiu cat sunt de bune, dar macar imbunatatesc aspectul pielii si circulatia.

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

A minute of chocolate on the lips, a lifetime of pudgy on the hips!
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

last word
mesaj 02-12-2007, 11:39 AM
Mesaj #3

Neinregistrat

nu vreau sa dezamagesc pe nimeni....dar cea mai buna prietena a mamei e medic nutritionist...si mi-a spus foarte clar k aceste creme nu slabesc pe nimeni nici un gram...si nici tinutul dietelor drastice nu este solutia....important este sa mancam sanatos(asta nu presupune o dieta),ponderat si sa miscam funduletzu la alergat, exercitii fizice etc. ,,cremele magice" sunt ca oricare alta crema de piele...o mentin frumoasa,catifelata...dar cam atat:((si vorbesc din experienta proprie)

app aky...sunt reprezentant faberlyc de multa vreme si am cam folosit toate produsele din brosura...nu te iluziona aiurea cu crema aia....nu e buna de nimic...dar kiar de nimic...sad.gif
+Quote Post
Elexa
mesaj 02-03-2008, 01:06 AM
Mesaj #4

Amiba

Raspunsuri: 4
Inscris: 2-03-2008
Membrul Nr.: 746

Last word, apreciez sinceritatea, de obicei nu auzi astfel de remarce de la un reprezentant..wink1.gif
Sunt de acord ca sportul si dieta sunt cele mai importante, pentru rezultate considerabile. M-ar tenta si o crema pentru intretinerea aspectului pielii, tonifiere, dar chiar nu stiu spre ce sa ma orientez.. blink.gif Am avut mai demult un Supliform, auzisem pareri bune si am vrut sa acord credit si produselor romanesti smile.gif, dar din pacate nu prea m-am tinut de el si nu mi-am putut forma o parere relevanta..
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-07-2008 - 01:59 PM