![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
29-09-2006, 12:18 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
100 ml ulei de masline (de preferat extra-virgin
10ml vitamina A (la farmacie - o sticlutza are exact 10 ml) 3 fiole de vitamina E 3 fiole de vitamina C se pun toate intr-o sticlutza si se amesteca bine inainte de folosire ca vit C - nu este uleioasa vitaminele astea au un usor miros uleios dar nu va speriati ca nu e persistent si dispare daca va dati pe fata masati si apoi stergeti surplusul + ca acum in lumina celor spuse de amalia by the way... amestecul sa-l tineti la rece -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Nessie |
29-09-2006, 12:21 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
29-09-2006, 12:24 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Nu cred ca trebuie sa te speli dupa ce te dai cu ulei, atunci care mai e rolul lui, ca se ia la baie
-------------------- |
| julyalina |
29-09-2006, 12:30 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
cu placere
nope, il folosesti ca un ulei de masaj/ crema de corp. am zis fata si corp pentru ca il poti folosii si pentru fata dupa ce te demachezi in loc de crema de noapte de 2,3 ori pe saptamana. acum depinde ce piele ai. daca ai tenul gras il folosesti mai rar ... adica vezi si tu cum te simti dupa 2, 3 utilizari. de preferat sa-l utilizezi dupa baie -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Nessie |
10-11-2006, 06:56 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Am folosit crema si sunt fooooarte incantata de ea, chair daca nu am gasit Vitamina E la farmacii, iar in loc de vitamina C, am stors o lamaie.
Ca sfat va spun sa nu adaugati toata sticluta de ulei volatil, ca e prea puternic mirosul. Mai bine putin si vedeti apoi. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Tomy |
11-11-2006, 05:21 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 49 Inscris: 10-06-2006 Membrul Nr.: 24 Sex: Feminin |
..uf, azi am reusit sa iau si eu in cele din urma ingredientele
|
| Nessie |
12-11-2006, 12:15 AM
|
Nici eu nu am gasit vitamina C si E. In locul vitaminei C am stors o lamaie, iar de vitamina E m-am lipsit ca ma plictisisem sa intreb in toate farmaciile si sa primesc acelasi raspuns "Nu se mai gaseste".
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| amalia0701 |
23-01-2007, 12:39 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.747 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Am folosit crema si sunt fooooarte incantata de ea, chair daca nu am gasit Vitamina E la farmacii, iar in loc de vitamina C, am stors o lamaie. Ca sfat va spun sa nu adaugati toata sticluta de ulei volatil, ca e prea puternic mirosul. Mai bine putin si vedeti apoi. Ce ulei volatil? Ca in retzeta nu e nici unul .Nu mai intzeleg nimic. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| Nessie |
23-01-2007, 01:07 PM
|
Am scos mesjele de la Jurnale si probabil l-am uitat pe cel cu uleiul volatil.
| julyalina |
24-01-2007, 09:15 AM
|
amalia, pui cateva picaturi dintr-un ulei volatil care iti place tie cum miroase in amestecul uleios
gabitza a pus o sticlutza intreaga de ulei aromat si mirosul era foarte puternic Acest mesaj a fost editat de julyalina: 24-01-2007, 09:18 AM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 10:43 AM |