![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ella79 |
06-10-2006, 01:14 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.439 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Nu, eu o folosesc in loc de crema de zi, doar ca da stralucire tenului.
|
| Nessie |
06-10-2006, 01:23 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Mi-am luat si eu crema iluminatoare de la Avon, dar nu vad diferenta.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ella79 |
06-10-2006, 04:31 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.439 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Tulip, ca sa nu patesti ca Nessie, mai bine cere unui reprezentant Avon sa te lase sa incerci crema inainte sa o cumperi. Ei au mostre si nu cred sa fie vreo problema.
Nessie, imi pare rau ca ai patit asa. Dar nu poti returna crema daca nu esti multumita de ea? Mi se pare ca exista posibilitatea asta, dar nu sunt foarte sigura. |
| Nessie |
06-10-2006, 04:53 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Nu asta e problema, ca pana la urma e o crema de fata. O folsesc, dar nu ma vad stralucitoare.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| dany |
06-10-2006, 11:20 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Maamaaa, ce de-a sfaturi !!!
Ella...eram convinsa ca vei intra aici si ne vei impartasi din experientele tale.Am o intrebare....acea crema iluminatoare exista doar de la Avon ?????????? Offf, ce rau e sa fii nestiutor !! -------------------- ![]() |
| Ella79 |
09-10-2006, 11:17 AM
|
Dany, crema iluminatoare se poate folosi fie ca o crema de fata obisnuita, pt zi, fie ca baza de machiaj. Nu e doar de la Avon, cam toate brandurile mari au astfel de creme. Inainte de Avon eu am avut una de la Estee Lauder si era foarte buna.
|
| honey79 |
10-10-2006, 10:30 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.088 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Stii, Ella... dupa ce ai pomenit tu prima data de crema iluminatoare.... am fost sa-mi caut si eu. La Avon nu gasisem...asa ca am cautat de la Estee Lauder si mi-am luat-o ..... 20 $. Intr-adevar, e buna..dar..tubul e asa micut!!!
Mai tarziu... am gasit-o si pe cea de la Avon...si mi-am comandat-o. Acum..le am pe amandoua si le folosesc cu placere. Am mai gasit la Lancome.. insa mi s-a parut extraordinar de scumpa:60 $. Cat despre fond de ten, eu mi-am luat de la Margaret Astor...de care sunt multumita. Pudra nu folosesc..iar blush... din cand in cand.. tot de la Margaret Astor. Intrebare: a incercat cineva produsele de la Fresh Line??? Sunt naturale...eu am avut ocazia sa incerc doar un fard de pleoape si un blush...dar imi plac la nebunie. Acest mesaj a fost editat de honey79: 10-10-2006, 10:30 AM -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| Eu. |
10-10-2006, 12:22 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
ca tot veni vorba de marci..
a folosit cineva produsele Koress? eu am incercat un unt de corp si mi-a placut la nebunie; colega mea foloseste de la ei un sampon pentru par slab si rar si cica e bunicel. -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Ella79 |
10-10-2006, 05:37 PM
|
Honey79, ma bucur ca ti-au fost de folos sfaturile mele. Ia zi, la tine crema iluminatoare de la Avon are fect? Vezi diferenta? Produse Fresh Line nu am vazut pana acum.
Eu, n-am folosit pana acum produse Kores, dar am auzit de ele. Cat costa untul de corp pe care l-ai incercat tu? Si ce aroma are? Eu sunt innebunita dupa cremele de corp, mai ales iarna imi trebuie sa fie grase, ca mi se usuca rau pielea de la ger. Cand ajung la Plaza am de gand sa imi iau un fond de ten de la Clinique care cica ascunde bine imperfectiunile si se adapteaza culorii tenului. E cam scumpicel dar sper sa merite. O sa va zic cum e. Foloseste cineva tratament pt unghii casante? As vrea sa imi iau si eu unul, dar chiar ca habar n-am de care. |
| violett |
16-10-2006, 02:22 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 25 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 99 Dispozitie: OK Sex: Feminin |
Fetelor, eu folosesc crema cu spirulina. Nu retin de unde, gerocosen..._??!!... nu sunt sigura... este foarte ieftina si eu sunt multumita de ea. Folosesc si pentru seara si dimineata. Depinde de ten... Va pup.
-------------------- |
| Tulip |
23-10-2006, 12:48 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.408 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Mi-am cumparat crema de zi de la garnier....de noapte si contur ochi mai am,cand se termina,o sa iau tot de la garnier....sunt fff. multumita
-------------------- |
| irinush |
07-11-2006, 09:51 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
eu folosesc pt zi crema decontract rides de la l`oreal (sper ca am scris corect, ca mi-e lene acum sa ma duc sa citesc de pe cutie); mi se pare chiar eficienta impotriva ridurilor de expresie, trebuie sa imi cumpar si pt noapte si pt conturul ochilor.
-------------------- |
| Nessie |
08-11-2006, 11:03 AM
|
eu folosesc pt zi crema decontract rides de la l`oreal (sper ca am scris corect, ca mi-e lene acum sa ma duc sa citesc de pe cutie); mi se pare chiar eficienta impotriva ridurilor de expresie, trebuie sa imi cumpar si pt noapte si pt conturul ochilor. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| julyalina |
03-02-2007, 09:18 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
haideti sa va spun ce folosec eu cele mai bune pentru mine sunt produsele skincode ![]() le folosesc de vreo 10 ani si sunt super multumita de ele sunt cam scumpe dar merita toti banii se gasesc in farmaciile help net (ei sunt imporatorii autorizati in Romania) aici sunt cel mai ieftine pentru ca in celelalte farmacii sunt mai scumpe. am incercat si vichi dar tot skincode sunt cele mai bune dar... atunci cand nu mi le-am mai permis am fost multumita si de produsele Aslavital -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Tulip |
08-02-2007, 10:40 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.408 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
am trecut si eu din nou la vechea mea iubire,Aslavital.......mi se pare cea mai buna si eficienta crema pe care am folosit-o si chiar sunt multuita de ea
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 08:23 PM |