![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ella79 |
02-10-2006, 08:57 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.436 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
in schimb, am o problema mare: crema de fatza tenul eu e mixt: destul de gras pe nas, tample si frunte, in schimb, se descuameaza, chiar si in zonele grase. nu stiu ce sa ma mai fac cu el. imi puteti recomanda o crema ca lumea? Eu am scapat de o problema similara cu MIERE DE ALBINE. Am in baie o cescuta cu miere si in fiecare seara, dupa ce ma demachiez, imi dau cu miere pe fata. E super hidratanta si nu ingrasa tenul. In plus, e cicatrizanta (in caz ca ai probleme) si ii da o stralucire pielii. Daca ti se descuameaza pielea e semn de deshidratare. In schimb, eu sunt in cautarea unei creme de noapte pentru ten sensibil. La creme anti-rid nu m-as baga inca. N-am riduri deocamdata si pastrez placerea de a le cumpara pentru mai tarziu. In schimb am nevoie de hidratare si regenerare. Acum mi-am luat o crema de noapte de la Garnier. Ieftina si proasta, nu v-o recomand. Nessie, tu zici ca ai una de la Vichy. De care? esti multumita? |
| Nessie |
02-10-2006, 09:38 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Eu am de la Vichy pentru ten uscat Lift Activ Pro si pentru seara si pentru zi. Sunt multumita ca nu sunt grase, dar imi hidrateaza bine tenul plus ca imi place mirosul.
Tocmai mi-am amintit ca mai am o crema mica special pentru zona ochilor de la Oriflame, dar nu sunt multumita. Are 15 ml, costa parca 2-300.000 si nu face nimic. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Tulip |
02-10-2006, 09:43 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.408 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Eu sunt fff. multumita de crema mea...ce hidratanta si cea de noapte...de la Aslavital,cu argila...Anainte s-o gasesc,am incercat de toate...garnier,Nivea,l'oreal,avon,etc....pana s-o gasesc pe asta...ma declar indragostita de aslavital...Avem niste prieteni de familie sasi,traiesc in germania...tipa isi face aprovizionarea in fiecare vara pt. tot anul...
-------------------- |
| Ella79 |
02-10-2006, 09:52 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.436 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Tocmai mi-am amintit ca mai am o crema mica special pentru zona ochilor de la Oriflame, dar nu sunt multumita. Are 15 ml, costa parca 2-300.000 si nu face nimic. Aia in cutiuta roz? Am avut si eu din aia..... Abia bagam degetul in cutie, atat era de mica Tulip, crema de la Aslavital nu usuca tenul? Ca astea cu argila cam usuca, uneori. |
| Tulip |
02-10-2006, 10:29 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.408 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Ella,nu mi-s-a uscat pielea deloc...sunt pt. ten sensibil....
-------------------- |
| Nessie |
02-10-2006, 10:29 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Tocmai mi-am amintit ca mai am o crema mica special pentru zona ochilor de la Oriflame, dar nu sunt multumita. Are 15 ml, costa parca 2-300.000 si nu face nimic. Aia in cutiuta roz? Am avut si eu din aia..... Abia bagam degetul in cutie, atat era de mica Tulip, crema de la Aslavital nu usuca tenul? Ca astea cu argila cam usuca, uneori. Crema mea (pe care nu vi-o recomand ![]() -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Eu. |
03-10-2006, 09:25 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Ella, tenul meu nu suporta nimic pe baza de miere, laptisor de matca, polen,etc
sunt nervoasa....tocmai am incercat de la o colega ce si-a cumparat fondul de ten de la L'Oreal Infaillible -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Ella79 |
03-10-2006, 01:34 PM
|
Inseamna ca tu ai un ten suuuper sensibil.
|
| Ella79 |
03-10-2006, 04:37 PM
|
Pe mine ma bate gandul sa imi fac un peeling chimic. Dar ma tem sa nu raman cu pete pe fata. Si-a facut cineva? Stie cum e?
Stiu ca tot pentru peeling mai exista niste creme - tratament cu acid hialuronic sau asa ceva. Voi ati incercat? |
| Eu. |
03-10-2006, 04:56 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Ella
a propos de tenul meu tampit....daca-ti spun ce crema am descoperit de cateva zile ca merge binisor -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Ella79 |
03-10-2006, 05:13 PM
|
[color=#660000]Ella Mie mi se pare ca am neaparata nevoie, am un ten vai mama lui, cu urme, cicatrici, semne.... In afara de o acnee nasoala in tinererea mea am fost spalata pe fata (traditionala bataie cu zapada) cu zapada in care erau niste cioburi. Eram copil, a fost din gresala, dar.... semne am. Am mai rezolvat eu din ele cu laser, dar tot arat nasol. Acum am constatat ca parca se vad mai rau. Ori pentru ca mi se lasa pielea de la varsta, ori pentru ca am slabit... nu stiu. Cert e ca tenul meu parca nu mai are fermitate. Apropo, voi creme de fermitate folositi? Si sunt bune de ceva? |
| Eu. |
03-10-2006, 08:15 PM
|
esti sigura insa ca nu e mai mult o tendinta de a-ti accentua defectele sau a le vedea acolo unde altii nu observa nimic? stii bine ca noi toate, femeile, avem inclinatie spre treburi de genul asta. sunt convinsa ca esti si in realitate esti la fel de frumoasa ca in poze Acest mesaj a fost editat de Eu.: 03-10-2006, 08:15 PM -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Ella79 |
03-10-2006, 09:04 PM
|
Multumesc eu, chiar esti o scumpa!
Eu sunt foarte frustrata din cauza tenului, si asta de multa vreme. Am facut si corectii cu laser si cicatricele cele mai mari au disparit. Dar acum au ramas semne mici si multe. Folosesc mereu fond de ten cu putere mare de acoperire si arat relativ OK, dar eu vreau sa arat OK si fara machiaj. Nu te gandi acum ca arat ca un monstru, dar nici ten ca al tau nu am. In poze arat bine pentru ca: 1. in majoritatea pozelor sunt frumos machiata, cu iluminator, fond de ten, pudra 2. in pozele in care nu sunt machiata, nu sunt pozata de aproape 3. eu am fata bronzata tot timpul anului (solar sau crema autobronzanta). Am observat ca bronzul ascunde micile defecte. 4. pozele in care mi se vad defectele tenului le sterg Peelingul chimic ar fi o solutie definitiva. E adevarat ca e si cam riscant. Mi s-a spus ca recuperarea dureaza 3 saptamani, timp in care n-ai in cotro si trebuie sa stai inchisa in casa pentru ca tenul tau va fi, pe rand, grena - mov - rosu inchis - roz. Nu doare dar riscul cel mai mare e sa suferi depigmentari definitive. Mi-am propus sa ma documentez bine - bine si sa ma decid in februarie 2007. |
| Deea |
05-10-2006, 08:25 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.470 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
AM o cunostinta care avea probleme mari cu tenul si isi facea peeling chimic 1 data pe an. Stiu ca in primele 2 zile nu prea iesea afara, dupa aceste 2 zile putea s aiasa din casa, nu arata tocmai bine dar avea voie sa se dea cu fond de ten. Oricum de la an la an tenul arata mult mai bine, ea chiar avea urme urate pe fata.
Despre blush mie imi place cel de la Burjois. in schimb sunt pregatita sufleteste (nu si financiar) pentru operatia de reducere a sanilor eu sunt pregatita sufleteste pt. una de marire -------------------- ![]() |
| Tulip |
06-10-2006, 12:41 PM
|
ma tenteaza si pe mine crema iluminatoare...dar atunci inseamna sa renunt la crema mea de zi?hmmm
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 07:21 AM |