![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
07-11-2006, 02:40 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
1. Mergi la site-ul Imageshack.us
2. "Browse" in calculatorul tau pentru a alege fotografia. 2.a. Daca fotografia este prea mare, bifeaza casuta "resize image" si alege optiunea "640x640(for message boards)". 3. Apasa pe butonul "host it!" 4. Copiaza ultimul cod "Direct link to image". 5. Mergi aici, pe forum, si in fereastra de scriere a mesajului apasa pe iconita "Adauga imagine" , sterge continutul ferestrei care apare si da "paste" codului copiat anterior.6. Apesi pe "ok" si gata. 7. Cum inserez o fotografie de pe un alt site in mesjul meu pe forum? Dati click dreapta pe fotografia dorita ->> click "Properties" ->> dupa care copiati link-ul de la campul "Location" si mergi la site-ul Imageshack.us. Selectati opiunea "upload URL" si dati paste la codul copiat dupa care urmati pasii 3-5 de mai sus. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Nessie |
26-06-2007, 10:03 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Am observat ca inca sunt probleme la postarea fotografiilor pe forum, asa ca am facut un print screen cu ce trebuie sa selectati.
![]() Va rog atunci cand incarcati poze mari, sa fie bifata optiunea din chenarul rosu. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
26-06-2007, 10:34 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.447 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Asta era pentru mine
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 01:27 PM |