left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce stiti despre SUPER SLIM?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Cum sa slabesc seperator Optiuni V right
adriana_lee
mesaj 19-10-2007, 01:12 PM
Mesaj #1

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 2
Inscris: 19-10-2007
Membrul Nr.: 453

buna! ma numesc Adriana,sunt noua pe aici biggrin.gif am aproape 19 ani si am o problema...kg in plus..am 56 de kg la 1,63m si ma simt grasa..as dori sa mai slabesc 6 kg in 5 saptamani..poate voi reusi..cred ca asta e motivul ptr care m-am inscris aici..banuiesc ca voi avea mai multa ambitie,vointa ... grin.gif desi mi se pare putin cam dificil ptr ca sunt la liceu in clasa a 12a si anul acesta am bacu' si nu vreau sa ma infometez sa nu ma mai pot concentra sau sa ma imbolnavesc...imi poate da si mie cineva un sfat cu privire la la o dieta echilibrata???
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Nessie
mesaj 19-10-2007, 02:32 PM
Mesaj #2

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.043
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction
Sex: Feminin

Bine ai venit, Adriana! floare.gif
Sa stii ca "grasimea" asta nu e decat psihologica. Adica judecand dupa standarde ar trebui sa ai minim 53, deci nu e cazul sa te consideri grasa. La tine sunt sigura ca problema este lipsa sportului! Daca ai aveam muschi formati, ar sta mai bine hainele pe tine, nu ai mai fi "pufoasa". Scopul tau ar trebuie sa fie acum sa pui masa musculara, nu sa slabesti.

Ce activitati fizice ai zilnic? Stiu ca in clasa a 12-a e mult mai greu sa gasesti timp liber de mers la sala, dar cateva gantere si un filmulet cu exercitii ar trebuie sa te aranjeze si acasa. wink1.gif

Ia o hotarare, fa-ti un jurnal si fetele te vor sfatui cum stiu ele mai bine, din proprie experienta.
Bafta!

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ganesha
mesaj 19-10-2007, 04:07 PM
Mesaj #3

Koala

Raspunsuri: 2.819
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

Draga mea, nu-ti impune combinatii de cifre (gen 6 kg in 5 saptamini), pentru ca organismul nu e robot, el uneori merge mai tare, alte ori mai incet, citeodata se opreste la platou.

In plus, 6 kg in 5 saptamini suna putin... deplasat. E mult prea mult pentru sanatatea ta, si e putin chiar imposibil sa dai jos 6 kg DE GRASIME in cele 5 saptamini.

Un kg de grasime cere arderea a 7000 de calorii ca sa dispara.

Dupa un calcul simplu, 6 kg de grasime necesita per total un deficit caloric de

6 X 7000 = 42 000 calorii in cele 5 saptamini

Impartit la 35 de zile: ajungi la un DEFICIT zilnic de 1200 calorii!!!! Deci asta inseamna ce... sa maninci 500-600 calorii pe zi! Ceea ce e inuman, si are repercursiuni foarte grave. Nu zic ca nu se poate, dar pretul e prea mare, si n-are nici un rost sa-l platesti, mai ales ca ai bac-ul si scoala. Iar daca ai reusit sa dai jos 6 kile in 5 saptamini, acele 6 kile ar fi mai mult apa si tesut muscular pierdut.

Si nu esti grasa, fii pe pace! Tu esti cea din poza de la avatar? floare.gif

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
adriana_lee
mesaj 20-10-2007, 07:38 AM
Mesaj #4

Amiba

Raspunsuri: 2
Inscris: 19-10-2007
Membrul Nr.: 453

CITAT(ganesha @ 19-10-2007, 05:07 PM) *

Draga mea, nu-ti impune combinatii de cifre (gen 6 kg in 5 saptamini), pentru ca organismul nu e robot, el uneori merge mai tare, alte ori mai incet, citeodata se opreste la platou.

In plus, 6 kg in 5 saptamini suna putin... deplasat. E mult prea mult pentru sanatatea ta, si e putin chiar imposibil sa dai jos 6 kg DE GRASIME in cele 5 saptamini.

Un kg de grasime cere arderea a 7000 de calorii ca sa dispara.

Dupa un calcul simplu, 6 kg de grasime necesita per total un deficit caloric de

6 X 7000 = 42 000 calorii in cele 5 saptamini

Impartit la 35 de zile: ajungi la un DEFICIT zilnic de 1200 calorii!!!! Deci asta inseamna ce... sa maninci 500-600 calorii pe zi! Ceea ce e inuman, si are repercursiuni foarte grave. Nu zic ca nu se poate, dar pretul e prea mare, si n-are nici un rost sa-l platesti, mai ales ca ai bac-ul si scoala. Iar daca ai reusit sa dai jos 6 kile in 5 saptamini, acele 6 kile ar fi mai mult apa si tesut muscular pierdut.

Si nu esti grasa, fii pe pace! Tu esti cea din poza de la avatar? floare.gif

+Quote Post
nicoleta
mesaj 30-10-2007, 10:15 PM
Mesaj #5

Furnica
*

Raspunsuri: 77
Inscris: 23-10-2007
Membrul Nr.: 463
Dispozitie: zupper bene k intotdeauna

Oriqm ar fi kred k ai pute slabi reducand grasimile din mancare. Cel putin 2 fructe p zi. De preferat portocalele. Dimineata ai putea sa mananci ceva usor dar fara sa te fortezi, dupa amiaza ai putea manca aproape orice dar fara carne. Sau cu grasimi reduse..., iar seara de preferat doar fructe. Apropo, nu uita de exercitiile fizice. Nu kred ca o dieta e completa fara exercitii fizice. Si carne de preferat doar de doua ori pe saptamana...
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 8-10-2008 - 01:01 PM