![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| romanitza |
04-11-2007, 10:05 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 32 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 104 Dispozitie: lenesa..ca mai mereu Sex: Feminin |
Mama ce specimene de babuini Ina, sa ii vezi pe vecinii mei la piscina Revin la colegi. Am o colega Dolores ( Lola) care ma formeaza, e un as in materie, imi e draga rau, si are o rabdare cu mine de nedescris. Pe urma vine Rosa ( o tipa la 60 de ani,) foarte obosita , de cate ori grasesc ceva imi spune ca e ceva normal..... sexy,unde lucrezi? |
| Sexymom |
05-11-2007, 09:45 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.014 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Lucrez la o companie de telefonie mobila numita YOIGO.
Aici poti vedea mai multe detalii: www.yoigo.com, www.yoigo.es Besos fata frumoasa -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| f1cvb |
31-03-2008, 08:44 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 59 Inscris: 19-03-2008 Membrul Nr.: 812 Dispozitie: mai bine Sex: Feminin |
As vrea si eu sa descriu o colega de serviciu,care ,are un vocabular foarte pestrit,care ar trebui dus la reciclat ,vorbeste de-a dreptul vulgar ,si nu ma suporta deloc,eu o verific la o parte din lucrari,si ea este mai veche ,si este si cam "expirata" ,eu am poreclit-o "Cita Cracacita" (scuzati limbajul ,dar fara sa vreau ma cobor la nivelul ei ),astazi a stranutat si a spus ca are alergie la o anumita persoana din birou,adica la mine ! Imi este foarte greu sa o suport,si de obicei sare calul,pt.ca are sustinere (are spate),eu banuiesc ca o pun cei din conducere ....eu sunt o persoana incomoda ....Am sa incerc sa o filmez ,ca sa vedeti si voi ,ce caricatura de colega am .
Acest mesaj a fost editat de f1cvb: 31-03-2008, 08:45 AM -------------------- ![]() [/url] |
| Cherie |
07-04-2008, 03:35 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.066 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Sick and tired! Sex: Feminin |
As vrea si eu sa descriu o colega de serviciu,care ,are un vocabular foarte pestrit,care ar trebui dus la reciclat ,vorbeste de-a dreptul vulgar ,si nu ma suporta deloc,eu o verific la o parte din lucrari,si ea este mai veche ,si este si cam "expirata" ,eu am poreclit-o "Cita Cracacita" (scuzati limbajul ,dar fara sa vreau ma cobor la nivelul ei ),astazi a stranutat si a spus ca are alergie la o anumita persoana din birou,adica la mine ! Imi este foarte greu sa o suport,si de obicei sare calul,pt.ca are sustinere (are spate),eu banuiesc ca o pun cei din conducere ....eu sunt o persoana incomoda ....Am sa incerc sa o filmez ,ca sa vedeti si voi ,ce caricatura de colega am . Chiar ca specimen, fereasca Dumnezeu de asa colegi -------------------- |
| aki |
07-04-2008, 03:47 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.195 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Eu de data aceasta am noroc de cei mai buni colegi si cel mai bun sef.Sunt foarte cumsecade
-------------------- |
| Sexymom |
01-05-2008, 11:56 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.014 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Astazi am facut 6 luni de cand lucrez in aceasta firma, colegii au ramas la fel de super, sefii nu s-au schimbat deloc, raman constanti, ma bucur ca am un colectiv atat de misto.Si cand te gandesti ca suntem cam 30 intr-un birou
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 01:15 PM |