![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
27-12-2007, 07:20 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.010 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Cura cu varza
Reteta de slabit: Luni: consumi supa de varza si multe fructe Marti: supa de varza, fructe, un cartof copt Miercuri: supa de varza, fructe, legume crude sau fierte Joi: supa de varza, fructe, un pahar de lapte degresat, o banana Vineri: supa de varza, 200g carne slaba fiarta sau la gratar, salata de rosii Sambata: supa de varza, 200-250g carne slaba, salata de rosii Duminica: supa de varza, orez, legume si salata de legume Supa de varza - ai nevoie de 8 fire de praz verde, un kg de rosii, varza 2 kg, ardei gras 3 bucati, o telina, patrunjel, usturoi, ceapa, leustean. Tai zarzavatul si il calesti la foc rapid 15 minute, dupa care adaugi usturoiul, leusteanul si patrunjelul. Fierbi totul in 3 litri de apa. Se adauga sare dupa gust. Cu aceasta cura se slabeste sigur! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| danyhoney |
28-12-2007, 12:09 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.227 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Cu aceasta cura se slabeste sigur! Fara suparare : se slabeste sigur darrrrr ...cand renunti pui totul la LOC ...din pacate ...N-am tinut-o personal dar am 2 amice care au trecut prin asta ..... -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
28-12-2007, 05:21 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.176 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
E o dieta periculoasa foc, deja celebra pentru asta.
Se pierde in greutate, fara indoiala. Dar se pierde DOAR din greutate, asta nu inseamna ca s-a diminuat procentul de grasime din corp Asa ca, din punctul de vedere al slabirii, e apa de ploaie. Pardon, de varza. -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| alex25 |
28-12-2007, 09:10 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Sexymom |
28-12-2007, 09:52 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.010 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Asta stiam si eu ca e naspha, eu am mai tinut-o si am slabit dar am pus la loc in scurt timp.
Am postat aici 3 diete noi ca nu ma hotarasc cu ce sa incep de la 1 ianuarie. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| camvalmy |
14-03-2008, 10:05 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 123 Inscris: 14-03-2008 Membrul Nr.: 791 Sex: Feminin |
eu am incercat sa o tin
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMIZxEm/]
![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 07:20 AM |