![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
09-01-2008, 01:42 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.096 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Ganesha
-------------------- |
| dany |
09-01-2008, 01:44 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.649 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Cam de mult n-am mai trecut pe aici ....Sa-mi fie rusine
Eh... cre'ca cifra de pe eticheta conteaza cel mai putin, cel mai mult conteaza cum te simti tu personal in hainele alea, oricare ar fi ele. Ca bine zici .... Am visat as-noapte ca era sa ma inec in Niagara Ha , si la noi a fost furtuna ca am zis ca ne ia cu tot cu , casa Tine-o tot asa , fara zapada , si te las in viata pi.es. ce-mi place de tine cum papi si cum treci sarguincioasa meniurile aici .....Si mai si alergi pe deasupra ... " emoticon care isi scoate palaria " -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
10-01-2008, 01:48 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.859 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Akisor, Dany
Daca tot am dat de poza asta, s-o pun si aici, sa-mi ramina marturie cind m-oi intoarce sa-mi citesc memoriile ![]() Tamisa e maaaaare, sper sa nu iasa-n strada de imensa ce e. Am avut azi o zi ciudata (pe linga belele cu inundatia de afara, inundatia din beci, si alte distractii), incep incetul cu incetul sa-mi pun ordine in viata si sa-mi dau seama ce-mi trebuie ca... proaspat absolvent -------------------- |
| ganesha |
10-01-2008, 06:18 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.859 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Raport 9 Ianuarie:
Hrana: MD: piine de secara (3 felii) cu philadelphia Prinz: supa minestrone (2 portii), omleta - 1 ou, piine de secara Snack: ciocolata alba de menaj, cereale cu scortisoara (sweets crave Cina: 1 cup paste + 5 pirjolute veggie + 2 linguri sos de rosii Sport: 1/2 ora forta - circuit; 3km alergat -> total = 450 calorii Total: 1750 calorii, 26% grasimi, 8% saturate, 57% carbi, 17% proteine, 31 g fibre, 3600 mg sodiu, 235 colesterol. Concluzii: nr net calorii ok, ok fibre, GS, colesterol; ne-ok: prea multi carbi rai (snack-ul buclucas mai ales), sodiu prea mult cu 50% cam. _______ Un lucru super care s-a intimplat azi (printre cele rele): am primit o felicitare de la copilul din Nepal pe care il sponsorizam, desenata de el... tare mi-a mers la inima. -------------------- |
| ina_ceva |
10-01-2008, 06:54 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
O zi minunata si plina si fructuoasa sa aveti!!! Un lucru super care s-a intimplat azi (printre cele rele): am primit o felicitare de la copilul din Nepal pe care il sponsorizam, desenata de el... tare mi-a mers la inima. -------------------- |
| nusarich |
10-01-2008, 10:13 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.922 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Ganesha, spor la treburi, sper sa termini repede "reparatiile" de dupa inundatie.
Sanatate multa si tie si Dihanelului. Cum a fost intalnirea de ieri de 4 ace? -------------------- |
| axe10 |
10-01-2008, 05:36 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Inundatie...nasol...parca vad ca or sa fie si pe la noi de la atata zapada, cand se topeste!
-------------------- ![]() |
| Amazoana |
10-01-2008, 11:04 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
La multi ani G!
|
| aki |
11-01-2008, 03:04 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.096 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Ganesha, unde alergi?Pe banda?
-------------------- |
| julyalina |
11-01-2008, 09:15 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Inundatie...nasol...parca vad ca or sa fie si pe la noi de la atata zapada, cand se topeste! aoleo, lavinia sa spunem Doamne Fereste ! desi... prevad ca asa o sa se intample G -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| axe10 |
11-01-2008, 10:16 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
JUli, nu stii ca asa e la noi!!...daca nu ploua e rau, daca ninge vin inundatiile in primavara cand se dezgheata raurile, daca ploua iar e rau....cum o dai tot "surprinse" sunt autoritatile...nu se uita deloc la meteo.
Pana si fii-mea se uita la meteo si-mi face rezumat!! -------------------- ![]() |
| ganesha |
11-01-2008, 02:46 PM
|
O alta poza din ziar, edificatoare
![]() Acum in oras e super ok, doar pe linga Tamisa e apa cit vezi cu ochii, adica Tamisa, care si asa e mare si lata si adinca, acum a cucerit teren muuuult. Ina, Nusa, Aki, Axe, ma bucur ca ai trecut pe aici. Sper din tot sufletul sa fie ok la voi, stiu si eu cum e. Ultima data cind am fost acolo aveam avion sa ma intorc acasa si era totul inzapezit, pentru ca autoritatile au fost LUATE PRIN SURPRINDERE de zapada, pe 5 ianuarie. Pai da... poate ei asteapta zapada in iulie de fapt, si sintem noi neintelegatori Alinus Dulci, La Multi Ani si tie!!!! Eu bolesc nitel, de aia m-am dat la fund cu meniurile. Toate bune si frumoase, dar ma apuca noua mea ciudatenie - ciocolata de menaj -------------------- |
| Nessie |
11-01-2008, 03:06 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.102 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
'Neata!
Ma gandeam la programul tau ca ar trebui sa fie mai liber ca ai treminat scoala, nu? Ma bucur ca poti sta acasa acum cu virusul si cu inundatiile. Cu dansurile ce mai faci? Nu ne-ai mai povestit in ultima perioada. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| bubbles |
11-01-2008, 03:09 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.269 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
G.
-------------------- |
| ganesha |
11-01-2008, 04:04 PM
|
Hihi, pai hai sa raspund la interogatoriu atunci, Nessisor
Acum, fix acum pe moment da, programul meu e mai liber, tot am una alta de facut, dar s-a terminat scoala si asta mi-a luat un maaaare pietroi de pe inima. Si cit de cit am putut boli acasa Cu dansurile: cursuri n-au fost de la sfirsitul lui noiembrie si pina saptamina viitoare. Si nici repetitii n-am mai organizat in perioada asta. Sper sa reusesc sa ajung iar la cursuri, iar de repetitii mi-e dor de mor. Mi-e cam ciuda ca sint niste workshop-uri fenomenale tinute de niste dansatori pe care ii admir foarte tare, si la care nu-mi permit sa merg... Bubule, pe treadmill-a am chinuit-o chiar in seara de dupa inundatie, dupa ce am strins galeti de apa din beci, aveam nevoie de-un factor relaxant si-am tras o tura pe ea, ca mi-ar fi pocnit nervii daca nu -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 15-10-2008 - 11:56 PM |