![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
17-01-2008, 07:02 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus draga mea
vezi de ce te iubesc io pe tine? Azi implinesc 3 ani si 7 zile de cand m-am lasat de fumat si tot pe stress m-am apucat dupa ce nu am mai alaptat Vezi cum cei ce se aseamana se aduna? Cultura aia a cafelei e cultura dulciurilor, am lesinat vazand pozele. Esti o fericita cu prietenii tai, io am vreo 2 experiente negative in ultimul timp, cu prietenii de la munca. Io iubindu-i i-am promovat, ajutat si s-a dovedit ca io pentru ei eram doar o investitie, o relatie folositoare pentru un salt inainte. Oricum pacatul lor e, io daca ma indragostesc de un om greu renuntz la el. Iubita sa nu ma certzi, dar am facut o investie proasta. Am cumparat unt de arahide, eram curioasa, stiu ca-i ingrasacios. Dar are un gust infect, alune arse+zahar+sare. Chiar cineva il mananca cu placere? Cum? -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| Nessie |
17-01-2008, 07:07 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Chiar cineva il mananca cu placere? Cum? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
17-01-2008, 07:16 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Chiar cineva il mananca cu placere? Cum? La al tau ii plac si alte otravuri, e primul care aud ca-i place. Daca ii aduc cadou un borcan fara o linguritza se supara Ma gandeam azi ca nu mi-am luat un kg de rosii cu 6,7 lei caci mi s-au parut exagerate dar am dat 6 pe prostia aia -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
| butterfly |
17-01-2008, 08:01 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 437 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
Sport: doar stretching si putina yoga, sint in prima zi de menstruatie si am mers mult pe jos azi, aveam in plan sa alerg dar n-a mai fost sa fie (lenea asta, frate...) si tu?si eu..doar ca eu nici mers pe jos...drept in pat si gata felicitaaari pentru cei 3 ani !!! ![]() -------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/] ![]() [/url] |
| ganesha |
17-01-2008, 08:40 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.656 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ahhh, Amelie, nu-mi mai zi de prieteni din aia, ca eu si-n ziua de azi imi ling niste rani care nu se mai vindeca... of!
Untul de alune? Pai e aur, eu fara unt de alune as muri, serios vorbesc. Dpdv nutritional e aur curat, mai ales inainte/dupa antrenament. Eu il maninc fara piine, cam 2 linguri, e super ca nici nu trebuie sa-mi bat capul, e deja in borcan, preparat... ce-mi pot dori mai mult? Daca vreti un pont: unt de alune cu mar e nebunie curata!!!! -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| bubbles |
17-01-2008, 08:42 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
G.
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 17-01-2008, 08:46 PM -------------------- |
| ganesha |
17-01-2008, 08:45 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.656 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
G. Pai da, vezi??? Exact ce ziceam eu ca e punctul slab al WW: descurajeaza consumul de grasimi bune si nu face diferenta intre grasimile rele si cele bune. Untul de alune e grasime buna. Nu are multe calorii, are 90 de calorii pe lingura. Ma rog, acum depinde si de cit de mult vrei sa maninci, dar o lingura-2 de unt de alune e un snack perfect. -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| bubbles |
17-01-2008, 08:47 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Inseamna ca ar fi numai bun ca sa mai completez din punctele lipsa
-------------------- |
| amalia0701 |
17-01-2008, 09:09 PM
|
-------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
| ganesha |
17-01-2008, 09:26 PM
|
Nu stiu iubita mea suflet pereche ce are ala de-i hidos, da-ti zic cu mina pe inima ca al meu e bun -------------------- Poze multe si marunteeeee
| amalia0701 |
17-01-2008, 09:30 PM
|
aaaaaaaaaaaaaa
pai asta are asa: -arahide prajite; -zahar; -sare; -ulei vegetal hidrogenat; -uleiuri. O avea ulei de motor? -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
| aki |
17-01-2008, 11:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
aaaaaaaaaaaaaa pai asta are asa: -arahide prajite; -zahar; -sare; -ulei vegetal hidrogenat; -uleiuri. O avea ulei de motor? -------------------- |
| ganesha |
18-01-2008, 04:28 PM
|
A-HA Amelie, pai d-aia!!! Eu as zice sa scapi de el, eventual sa cauti unul curat.
Bubule, daca-ti iei si tu, vezi sa nu fie cu ingrediente similare Raport pe ieri: MD: ovaz fiert + 1/2 lingura miere + 1/4 para chinezeasca + 2 smochine Prinz: omleta : 1 ou + 1 albus; o felie piine de secara; un ardei copt Snack: (neprevazut, nu era in program sub forma asta) : 2 cookies la o cafea in oras Cina: 1/2 cup orez + 1 cup mazare + 1/2 cup conopida Sport: o ora forta, tip circuit. Trebuie sa trec la grupe din nou, ca nu-mi prea place circuit. Total: 1061 calorii, 28% grasimi, 9% saturate, 55% carbi, 17% proteine, 25 g fibre, 265 mg colesterol, 994 mg sodiu. Comentarii: cookie-urile n-aveau ce cauta acolo, mi-au dat meniul peste cap. Vine weekendul, cred ca e printre putinele dati cind NU astept deloc weekendul, chiar mi-e groaza ca vine -------------------- Poze multe si marunteeeee
| anca veselie |
18-01-2008, 04:38 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
da' de ce nu astepti wee?
am si eu o intrebare de baraj: dupa cantarul meu smecher, am mai putine cu 1.5 kg decat luni, dar a crescut procentul de grasime din corp. eu m-am gandit ca e datorita faptului ca nu am mancat carne? sau poate am retinut apa? mi se pare cam aiurea. -------------------- |
| ganesha |
18-01-2008, 04:44 PM
|
da' de ce nu astepti wee? am si eu o intrebare de baraj: dupa cantarul meu smecher, am mai putine cu 1.5 kg decat luni, dar a crescut procentul de grasime din corp. eu m-am gandit ca e datorita faptului ca nu am mancat carne? sau poate am retinut apa? mi se pare cam aiurea. Daca ai 1.5 kg mai putin decit luni e cel mai probabil ca nu-s neaparat grasime, ca doar socoteala e: 1 kg = deficit caloric de ~ 7000 calorii. Cam ciudat pentru 5 zile Iar faptul ca n-ai mincat carne.... c'mon, cunosc vegetarieni (si vegani adevarati) care-s numa' fibra, si dintre ei stiu si alergatori de maraton... Daca asta ar fi rationamentul, apai vegetarienii ar trebui sa fie toti niste bile pufoase, si-ti zic ca e cam pe dos W/e-ul nu-l astept din cauza zilei de luni -------------------- Poze multe si marunteeeee
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 09:33 AM |