![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anca veselie |
18-01-2008, 05:37 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
sunt pe drumul cel bun, de mult n-am mai fost asa hotarata! o sa treaca si cuiul asta. tin pumnii -------------------- |
| aki |
18-01-2008, 11:37 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.096 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Bafta pentru cui
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bubbles |
20-01-2008, 07:27 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.269 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Seara
-------------------- |
| axe10 |
20-01-2008, 07:33 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Iubita sa nu ma certzi, dar am facut o investie proasta. Am cumparat unt de arahide, eram curioasa, stiu ca-i ingrasacios. Dar are un gust infect, alune arse+zahar+sare. Chiar cineva il mananca cu placere? Cum? Mie imi place Nu e bun ala, eu iau unul care-i zice Cinderella, sunt 2 feluri, cu sau fara alune prin el...ala cu bucatele de alune e demential si daca mai pui si o juma de lingurita de miere...are gust de snikers!!! -------------------- ![]() |
| Sexymom |
20-01-2008, 09:11 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.943 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Amalia nici eu nu pot manca asa ceva.Unt de arahide, yach, in schimb daca imi dai o cutie de Dulce de leche , adica caramel mananc un borcan.
Ganesha o saptamana minunata sa ai . Am uitat sa iti spun> a gatit sotul meu cuscus -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| ganesha |
20-01-2008, 11:38 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.859 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Hehe, Sexy, a mamaliga sa aduca? -------------------- |
| amalia0701 |
21-01-2008, 10:50 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.417 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Nu mai caut deloc A plecat soacra care gatea clatite, snitzele si alte porcarii Azi sau maine o sa merg la cumparaturi si voi lua numai mancaruri sanatoase. Bafta la cui -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| ganesha |
21-01-2008, 03:46 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.859 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Na ca a mai inceput o saptamina de cucerit lumea
Eu am ajuns aseara la minunata concluzie cum ca nu se mai poate si ar trebui sa pun piciorul in prag, m-am inarmat cu rabdare pentru un detox de citeva zile, chiar daca o sa fie cam multi carbi, cam mult zahar din fructe, cam putine calorii (deci cam fara sport serios), dar parca nu se mai poate. Toate rahaturile mi se lipesc de mina, si ajung in gura I haaaa, da' ce... nici nu mai zic ce-am facut in weekend, asa... ca n-aveam ce face. Ba da, zic, am facut cookies din simplu motiv ca ma plimbam pe la ei pe website Trebuie sa incep sa ma gindesc la costum pentru spectacolul de la sfirsitul lui martie, sper sa pot sa ajung si sa am destul timp sa repet cum trebuie, coregrafia e a [*****] de grea... Si trebuie sa ma tin cu sfintenie de antrenamentele de forta, ca asa cu 3 zile da, una nu, si una "nu lasa pe miine lasa pe poimiine" parca nu merge. Cred ca mi s-au incrucisat astrele gresit in ultima perioada, nu ma mai recunosc. Gata cu vorbaria! -------------------- |
| Nessie |
21-01-2008, 04:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.102 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ce detox ai in plan? Acum ceva timp ma batea capul si pe mine, ca am mereu probleme cu tranzitul, dar la vremea respectiva nu mi-a placut nimic din ce am gasit, asa ca am renuntat la idee.
Eu te felicit tare pentru sportul care il faci, chiar daca acum ti se pare ca ai putea mai mult. Sa ai o saptamana usoara! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| stardust |
21-01-2008, 04:42 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Azi e luni, deci ziua cu cui (sau cucui?
-------------------- ![]() [/url] |
| ganesha |
21-01-2008, 04:45 PM
|
Programele mele detox pe care mi le fac sint bazate in general pe (logic) alimente in stare pura pe care le prepar eu (adica nimic semipreparat sau preparat din oras), sare pe care sa o adaug eu cu mina mea, in general incerc sa fie organice, etc. Apoi sint la cel mai holistic mod posibil, mind & body, ca una fara alta nu se poate, si in concordanta cu principiile Ayurvedice (ca mai tot ce facem/mincam noi, numai ca uneori ne lasam prinsi de ... cotidian Cam asta in general, oricum am sa scriu ce maninc. Stardust -------------------- |
| Nessie |
21-01-2008, 04:49 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.102 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ce fain suna planul tau! E o vorba in materie de nutritie care imi place, "Nu manca din mana straina", adica ce nu e pregatit de mana ta, dar e tare greu.
Pana si fructele si legumele sunt injectate cu de toate sa stea tepene si frumoase. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| stardust |
21-01-2008, 04:51 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Cum nu indrazneai? Ca nu musc, sa stii
Din punct de vedere al dietei sunt dezamagita. In primul rand ca am tinut ceva total aiurea, haotic, fara a tine cont de nici un principiu. Am zis ca e ok de start, pana-mi intru in forma cu nemancatul. Eu sunt omul extremelor: ori mananc de toate si nu tin cont de nimic, ori nu mananc aproape nimic. Trebuie sa ma invat sa gasesc calea de mijloc. Desi reusisem sa dau jos 3kg (probabil erau partial false), ieri si astazi am observat la cantar ca tot urc in greutate. Daca e sa ma iau dupa ce a aratat cantarul de dimineata, acum am fix greutatea pusa la ticker. Am facut doua seri la rand pe eliptica cate 20 minute si am ramas fara aer -------------------- ![]() [/url] |
| amalia0701 |
21-01-2008, 08:07 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.417 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ce mai face crocodilul? Mi dor de povesti cu el, cu voi -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| otilici |
22-01-2008, 01:17 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Ce mai face crocodilul? Mi dor de povesti cu el, cu voi Si mie,si mie.. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 06:16 AM |