![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| nusarich |
09-08-2007, 07:35 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.851 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
La multi si fericiti ani impreuna, Ganesha!
Chestii cu masina... oribile sunt, si eu am trecut prin cateva anul asta in decurs de vreo luna juma'. In ziua de Pasti am descoperit cu stupoare ca aveam o gaura in parbriz, chiar desupra oglinzii. Am pus-o pe seama faptului ca se lucreaza la strazi si sar pietre... Am reparat parbrizul si in saptamana urmatoare motanul meu a facut blocaj renal (asta s-a intercalat intre problemele cu masina). Ei, s-a rezolvat si motanul si dupa o saptamana-doua ne trezim ca gasim masina (in fata blocului, pe trotuar fiind ea) cu luneta sparta facuta tandari. Adica din alea de 1mmx1mm. Si stai pe la politie din nou, ia docomentele la rand ca prima data, mergi si programeaza-te sa-ti schimbe si luneta sparta. Si intre timp omoara masina pe drumurile lu' peste cu pietre si aglomeratie si stres si cel mai mare stres: cauta un garaj unde sa bagi masina, ca a fost intr-o perioada in care ploua la noi in fiecare zi. Chiar si in ziua in care a fost spart. Am uitat sa mentionez, chestia s-a intamplat ziua, adica intre 6.30 (cand plecamd e acasa) si 17.30, cand am venit de la serviciu. Pai sa nu-ti vina sa pleci naibii din tara asta de sa nu-ti mai treaca prin cap sa revii? In fine, s-a rezolvat problema, venim intr-o zi cu masina la serviciu (parcarea e in spatele cladirii) si de dragul nostru sar cateii pe noi si zgarie masina (vopseaua de fapt) de imi venea sa plang cu vorbe... Si uite cum "petrecem" noi din ce in ce mai bine... -------------------- |
| aki |
09-08-2007, 08:54 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut draga.De ce amintiri urite de la cununie?Dar daca nu vreai nu spue nimic,am intrebat si eu asa...
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| butterfly |
09-08-2007, 10:22 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 437 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
Am vazut azi o rochie cu cirese in reduceri mai sa fieeeeee : uite niste ciresele pt tine felicitari pentru cei 8 ani!la cat mai multi si plini de fericire! -------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/] ![]() [/url] |
| otilici |
09-08-2007, 11:12 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Draga mea,am venit si eu sa te felicit
-------------------- |
| ganesha |
09-08-2007, 02:22 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.655 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Fetele, va
Fluturel, degeaba imi fluturi Aki, nu am amintiri urite de la cununia civila, nu s-a intimplat nimic anume, doar ca... cununia CIVILA e ceva oribil (dupa mine) in sinea ei si atit. Cununia religioasa, pentru cine o simte si o vrea, e o chestiune de suflet. Cununia civila a fost o oribilitate pe care oricum nu am vrut sa o fac, am facut-o pentru ca a aparut bebe-ul si pentru ca.... ma rog, nu stiu de ce am facut-o, oricum n-a fost totusi un compromis. Dar e penibil, sa te afisezi acolo, cu catel si purcel, ca sa-si puna o tante cu fata de strecuratoare un tricolor in jurul ei -ca la concursurile de Miss Nu am nevoie de acte ca sa ma iubesc in liniste cu alesul meu, nu am nevoie de una cu tricolor sa-mi zica ce e aia... familie. Nu am nevoie de "livretul de familie" ca sa ma simt in familie. Am nevoie de dragoste, de imbratisari, de caldura, de apropiere. Si nici n-am nevoie de tantea din spatele biroului ca sa-mi zica: treburile casnice se impart la 2 Nu as celebra ziua pentru ca.... analogic vorbind, celebrez ziua in care am nascut copilul, nu ziua in care i-am luat certificatul de nastere de la primarie Singurul motiv pentru care tin totusi la ziua asta e ca .... am fost cu totii. Spre deosebire de cununia regligoasa - un vis frumos care mi-e drag de mor, si unde am fost numai eu, EL, un buchet de flori si ATIT, aici a venit familia. SI cind ma uit la poza de grup... au disparut dintre noi o gramada de persoane, iar golul ramas e mare de tot. Si de aceea nu ne vine sa o trecem neobservata, celebram ziua in care eram cu totii, acum 8 ani, si nu penibilul acela Iar eu acum ma duc la servici, si ploua atit de frumos, si am chef de mers pe plaja sa ma uit la valuri si sa ma uit cum se pierde apa-n nori... Da' de'... ma intreaba cineva? -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Ama.ro |
09-08-2007, 07:56 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 318 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Buna Ganesha!Felicitari pt aniversarea cununiei civile..chiar daca pt tine conteaza doar cea religioasa
Am pus bulinele..sa le vezi. Vroiam sa te intreb..ca sa nu mor proasta: tu cate calorii atribui unui porumb fiert(mediu)si unei lgte de ulei de masline? |
| ganesha |
09-08-2007, 09:44 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.655 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Buna Ganesha!Felicitari pt aniversarea cununiei civile..chiar daca pt tine conteaza doar cea religioasa Am pus bulinele..sa le vezi. Vroiam sa te intreb..ca sa nu mor proasta: tu cate calorii atribui unui porumb fiert(mediu)si unei lgte de ulei de masline? Eh, poate... pina la urma, o sa se scape cu totul de aceasta ramasita de obicei bolsevic... auzi, sa se faca 2 ceremonii, foit de colo-colo cu catel cu purcel Una bucata porumb fiert: calorii 83. Vrei si restul detaliilor? Daca iti tb le pun Ulei de masline: o lingura: 119. DAR: masurile care se tot intilnesc prin site-uri si reviste: o lingura, o lingurita, etc nu se refera la lingura de supa, lingurita de ceai!!!! Adica nu se refera la tacimuri. Se refera la UNITATEA DE MASURA lingura, lingurita, etc (1/2 tbsp, 1/2 tsp s.a.) care arata asa . "lingura" se refera la cit incape intr-un volum de 15 ml, "lingurita" - 5 ml. De exemplu, lingurile mele de supa pe care le am acasa au cam jumate de masura "lingura" de care ziceam. Deci, daca ar fi sa-mi pun o lingura de-a mea de supa de ulei de masline de ex, ar avea 59.5 calorii. Am cazut de comun acord, mergem la restaurantul chinezesc diseara -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| ganesha |
10-08-2007, 05:20 AM
|
Ma freaca din ce in ce mai tare un pitic de pe creier sa iau un fat burner...
-------------------- Poze multe si marunteeeee
| Ama.ro |
10-08-2007, 07:34 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 318 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Neata, Ganesha!Vezi ca e randul meu sa te cert!
Dar de ce vrei sa iei asa ceva?Ce te nemultumeste? |
| ganesha |
10-08-2007, 01:48 PM
|
Neata, Ganesha!Vezi ca e randul meu sa te cert! Dar de ce vrei sa iei asa ceva?Ce te nemultumeste? Stai tu mai nu ma certa, ca fat burner e fat burner, pastila de slabit e pastila de slabit... Fat burner-ul se ia cind lucrezi, iti da energie si-ti sporeste puterea de workout, nu e ca si cind ai chef sa maninci orice si n-ai chef sa-ti misti popoul si vrei sa mai si slabesti pe deasupra si te duci la Herbal Life sau mai stiu eu unde Nu ma nemultumeste nimic, vreau doar sa sporesc efectele workout-urilor si mai ales calitatea lor, pentru ca eu am un timp limitat zilnic in care ma pot ocupa de asa ceva, altele sint grijile mele nebune (am servici, familie, consider ca e oblgiatoriu sa citesc, sa voluntariez, sa aia sa aia, din septembrie iar incepe perioada cu 3 ore de somn pe noapte, toate adunate). Asa e cu slabitul care trebuie sa se produca in aceleasi conditii pe care le ai in perioada de mentinere. La noi in casa se maninca curat si dupa piramida alimentelor si alte norme de la mic la mare, si asta de multisor. Singura diferenta e la aportul caloric, nu la modul de a minca. Asta ramine si o sa ramina oricum mereu acelasi. N-am avut deloc saptamina asta chef de servici... asa ce mi-ar place si mie o vacanta... mama mama -------------------- Poze multe si marunteeeee
| Ama.ro |
10-08-2007, 02:27 PM
|
|
| ganesha |
10-08-2007, 03:45 PM
|
Oamenii aia de au scris prezentarea or fi profesori de filozofia greaca si n-au nici o treaba cu stiintele concrete?
Vreau acasa.... asa de tare cum nici n-am cuvinte sa zic -------------------- Poze multe si marunteeeee
| Nessie |
10-08-2007, 04:04 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Buna, Ganesha!
Am incercat cu L-carnitina cand faceam tae-bo, dar nu am observat schimbari si am renuntat dupa o luna. Sa va simtiti bine deseara si sa va iubiti mult! Mi-am amintit de unde am comandat. Chiar de la magazinul celor de la getfit.ro. Aveam incredere in descrierile lor, dar nu mi-au raspuns la comanda nimic. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Ama.ro |
10-08-2007, 04:11 PM
|
L-carnitina luam si eu intr-o perioada.Faceam sport seara si..stiu ca e bine de facut dimineata pt a arde grasimile acumulate si nu caloriile consumate in plus intr-o zi..asa ca luam L-carnitina.
Sincer, nu prea stiu ce "minuni" vroiam sa obtin, eventual sa vad cum se reduce stratul adipos de pe coapse.. Mie mi-e cam frica de pastile, fie ele naturale sau nu.Acum cativa ani am luat regenon si bine ca m-am oprit la timp.De atunci mi-e o frica de pastile.. Am mai cochetat cu heritaje..care de fapt contine efedrina.I se face reclama...cum ca e naturala!!!! In schimb, ceea ce as vrea sa iau sunt niste vitamine..asa sa ma simt eu mai sanatoasa. |
| ganesha |
10-08-2007, 04:57 PM
|
Vitamine e absolut normal sa iei, mai ales daca vezi ca nu acoperi totul din alimentatie. Si chiar daca se acoepra, nu se asimileaza foarte bine....
Ehe, cu carnitina... aia e dementiala tare. Al meu el mai foloseste, mie mi-e efectiv rau de la ea. Am incercat de citeva ori, si dupa jumate de ora mi-e rau de vad verde (pardon, cacaniu ca verdele imi place Efedrina aici e interzisa prin lege. Mai nou am gasit pe un site o faza de genu' : cum sa pacalim sistemu' legal care interzice efedrina, prin reactii asociate, luam x si y si ne-o producem noi la noi in corp. Ness, ca website de incredere: http://www.sndcanada.com/gc/gc_page.exe . Nu stiu cum e cu comenzile, au puncte de deschidere din colt in col si-n fiecare mall (nu ca as merge eu prea des prin ele), plus mai sint health store-urile. Daca pot sa te ajut cu ceva, sa-mi zici. Ne-am simtit bine aseara -------------------- Poze multe si marunteeeee
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 02:03 AM |