left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

153 Pagini V « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Daca vrei poti!, Aim for the moon, even if you miss you end up among the stars seperator Optiuni V right
nusarich
mesaj 09-08-2007, 07:35 AM
Mesaj #121

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.851
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80
Sex: Feminin

La multi si fericiti ani impreuna, Ganesha!

Chestii cu masina... oribile sunt, si eu am trecut prin cateva anul asta in decurs de vreo luna juma'. In ziua de Pasti am descoperit cu stupoare ca aveam o gaura in parbriz, chiar desupra oglinzii. Am pus-o pe seama faptului ca se lucreaza la strazi si sar pietre... Am reparat parbrizul si in saptamana urmatoare motanul meu a facut blocaj renal (asta s-a intercalat intre problemele cu masina). Ei, s-a rezolvat si motanul si dupa o saptamana-doua ne trezim ca gasim masina (in fata blocului, pe trotuar fiind ea) cu luneta sparta facuta tandari. Adica din alea de 1mmx1mm. Si stai pe la politie din nou, ia docomentele la rand ca prima data, mergi si programeaza-te sa-ti schimbe si luneta sparta. Si intre timp omoara masina pe drumurile lu' peste cu pietre si aglomeratie si stres si cel mai mare stres: cauta un garaj unde sa bagi masina, ca a fost intr-o perioada in care ploua la noi in fiecare zi. Chiar si in ziua in care a fost spart. Am uitat sa mentionez, chestia s-a intamplat ziua, adica intre 6.30 (cand plecamd e acasa) si 17.30, cand am venit de la serviciu. Pai sa nu-ti vina sa pleci naibii din tara asta de sa nu-ti mai treaca prin cap sa revii? In fine, s-a rezolvat problema, venim intr-o zi cu masina la serviciu (parcarea e in spatele cladirii) si de dragul nostru sar cateii pe noi si zgarie masina (vopseaua de fapt) de imi venea sa plang cu vorbe... Si uite cum "petrecem" noi din ce in ce mai bine...

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
aki
mesaj 09-08-2007, 08:54 AM
Mesaj #122

Hiena

Raspunsuri: 4.900
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Salut draga.De ce amintiri urite de la cununie?Dar daca nu vreai nu spue nimic,am intrebat si eu asa... blushing.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-03.09.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 63.00 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

butterfly
mesaj 09-08-2007, 10:22 AM
Mesaj #123

Ciocanitoare

Raspunsuri: 437
Inscris: 3-08-2007
Membrul Nr.: 356
Dispozitie: zdranga...zdranga

CITAT(ganesha @ 09-08-2007, 03:21 AM) *

Am vazut azi o rochie cu cirese in reduceri grin.gif

mai sa fieeeeee : grin.gif Imagine uite niste ciresele pt tine

felicitari pentru cei 8 ani!la cat mai multi si plini de fericire!

floare.gif pupic.gif hug.gif

--------------------
Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
otilici
mesaj 09-08-2007, 11:12 AM
Mesaj #124

Marmota

Raspunsuri: 1.109
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Draga mea,am venit si eu sa te felicit floare.gif ...8 ani e ceva vechime rolleyes.gif ... Multi inainte,si numai plini de fericire pupic.gif

--------------------
+Quote Post
ganesha
mesaj 09-08-2007, 02:22 PM
Mesaj #125

Koala

Raspunsuri: 2.655
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

Fetele, va pupic.gif si va mai pupic.gif o data!!! Va multumesc pentru urari! give_rose.gif

Fluturel, degeaba imi fluturi wink1.gif tu cirese pe la nas, rochia nju mi-o iau. Gata, am tot ce-mi tb de imbracat, nu-i frumos sa am... duble sorry.gif

Aki, nu am amintiri urite de la cununia civila, nu s-a intimplat nimic anume, doar ca... cununia CIVILA e ceva oribil (dupa mine) in sinea ei si atit.

Cununia religioasa, pentru cine o simte si o vrea, e o chestiune de suflet. Cununia civila a fost o oribilitate pe care oricum nu am vrut sa o fac, am facut-o pentru ca a aparut bebe-ul si pentru ca.... ma rog, nu stiu de ce am facut-o, oricum n-a fost totusi un compromis. Dar e penibil, sa te afisezi acolo, cu catel si purcel, ca sa-si puna o tante cu fata de strecuratoare un tricolor in jurul ei -ca la concursurile de Miss lol.gif si sa inceapa sa-ti turuie...drepturi si obligatii???? C'mon, give me a brake! Si sa semnezi???? Sa semnezi ca te casatoresti??? Asta depaseste la cote zgirie-norice orice tentativa de acceptare si intelegere a procedurii;... ma rog, cum facea tantea o pauza mai lunga eu intrebam: "gata, putem pleca?" lol.gif PIna la urma mi-a zis "gata", si... pe-aici ti-e drumul.

Nu am nevoie de acte ca sa ma iubesc in liniste cu alesul meu, nu am nevoie de una cu tricolor sa-mi zica ce e aia... familie. Nu am nevoie de "livretul de familie" ca sa ma simt in familie. Am nevoie de dragoste, de imbratisari, de caldura, de apropiere. Si nici n-am nevoie de tantea din spatele biroului ca sa-mi zica: treburile casnice se impart la 2 )).gif

Nu as celebra ziua pentru ca.... analogic vorbind, celebrez ziua in care am nascut copilul, nu ziua in care i-am luat certificatul de nastere de la primarie wink1.gif

Singurul motiv pentru care tin totusi la ziua asta e ca .... am fost cu totii. Spre deosebire de cununia regligoasa - un vis frumos care mi-e drag de mor, si unde am fost numai eu, EL, un buchet de flori si ATIT, aici a venit familia. SI cind ma uit la poza de grup... au disparut dintre noi o gramada de persoane, iar golul ramas e mare de tot. Si de aceea nu ne vine sa o trecem neobservata, celebram ziua in care eram cu totii, acum 8 ani, si nu penibilul acela grin.gif

Iar eu acum ma duc la servici, si ploua atit de frumos, si am chef de mers pe plaja sa ma uit la valuri si sa ma uit cum se pierde apa-n nori... Da' de'... ma intreaba cineva? tease.gif

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 09-08-2007, 07:56 PM
Mesaj #126

Ciocanitoare

Raspunsuri: 318
Inscris: 9-07-2007
Membrul Nr.: 335

Buna Ganesha!Felicitari pt aniversarea cununiei civile..chiar daca pt tine conteaza doar cea religioasa blum.gif ..pana la urma in viata conteaza tot.Si detaliile.. )).gif
Am pus bulinele..sa le vezi. smile.gif
Vroiam sa te intreb..ca sa nu mor proasta: tu cate calorii atribui unui porumb fiert(mediu)si unei lgte de ulei de masline?
+Quote Post
ganesha
mesaj 09-08-2007, 09:44 PM
Mesaj #127

Koala

CITAT(Ama.ro @ 09-08-2007, 09:56 AM) *

Buna Ganesha!Felicitari pt aniversarea cununiei civile..chiar daca pt tine conteaza doar cea religioasa blum.gif ..pana la urma in viata conteaza tot.Si detaliile.. )).gif
Am pus bulinele..sa le vezi. smile.gif
Vroiam sa te intreb..ca sa nu mor proasta: tu cate calorii atribui unui porumb fiert(mediu)si unei lgte de ulei de masline?

Eh, poate... pina la urma, o sa se scape cu totul de aceasta ramasita de obicei bolsevic... auzi, sa se faca 2 ceremonii, foit de colo-colo cu catel cu purcel doh.gif ... si o sa fie ca-n tarile civilizate. Vorba aia, speranta moare ultima... iar happy hippies hope forever cheer.gif

Una bucata porumb fiert: calorii 83. Vrei si restul detaliilor? Daca iti tb le pun biggrin.gif

Ulei de masline: o lingura: 119.

DAR: masurile care se tot intilnesc prin site-uri si reviste: o lingura, o lingurita, etc nu se refera la lingura de supa, lingurita de ceai!!!! Adica nu se refera la tacimuri. Se refera la UNITATEA DE MASURA lingura, lingurita, etc (1/2 tbsp, 1/2 tsp s.a.) care arata asa . "lingura" se refera la cit incape intr-un volum de 15 ml, "lingurita" - 5 ml. De exemplu, lingurile mele de supa pe care le am acasa au cam jumate de masura "lingura" de care ziceam. Deci, daca ar fi sa-mi pun o lingura de-a mea de supa de ulei de masline de ex, ar avea 59.5 calorii.

floare.gif

Am cazut de comun acord, mergem la restaurantul chinezesc diseara tease.gif mai ales ca as-noapte am visat toti disparutii familiei noastre, care acum 8 ani pe vremea asta erau cu noi... acum... sintem doar noi... sorry.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
ganesha
mesaj 10-08-2007, 05:20 AM
Mesaj #128

Koala

Ma freaca din ce in ce mai tare un pitic de pe creier sa iau un fat burner... grin.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
Ama.ro
mesaj 10-08-2007, 07:34 AM
Mesaj #129

Ciocanitoare

Neata, Ganesha!Vezi ca e randul meu sa te cert! mad.gif Sunt total impotriva pastilelor si iti zic si de ce: trebuie sa slabesti in aceleasi conditii pe care le vei avea si in per de mentinere, ori nu vei lua fat burner for ever.Cu cat slabirea e mai grea, cu atat in faza de mentinere vei stii mai bine ce ai de facut si vei pretui mai bine greutatea pe care ai dobandit-o.
Dar de ce vrei sa iei asa ceva?Ce te nemultumeste?
+Quote Post
ganesha
mesaj 10-08-2007, 01:48 PM
Mesaj #130

Koala

CITAT(Ama.ro @ 09-08-2007, 09:34 PM) *

Neata, Ganesha!Vezi ca e randul meu sa te cert! mad.gif Sunt total impotriva pastilelor si iti zic si de ce: trebuie sa slabesti in aceleasi conditii pe care le vei avea si in per de mentinere, ori nu vei lua fat burner for ever.Cu cat slabirea e mai grea, cu atat in faza de mentinere vei stii mai bine ce ai de facut si vei pretui mai bine greutatea pe care ai dobandit-o.
Dar de ce vrei sa iei asa ceva?Ce te nemultumeste?

Stai tu mai nu ma certa, ca fat burner e fat burner, pastila de slabit e pastila de slabit... Fat burner-ul se ia cind lucrezi, iti da energie si-ti sporeste puterea de workout, nu e ca si cind ai chef sa maninci orice si n-ai chef sa-ti misti popoul si vrei sa mai si slabesti pe deasupra si te duci la Herbal Life sau mai stiu eu unde )).gif )).gif E nenea care te face lean&cut&sharp cind deja muncesti de-ti sar capacele, nu nenea la care de la care speri luna de pe cer cind n-ai dispozitie interioara sa faci TOT ce trebuie (nutritie, sport, aia, aia )).gif ).

Nu ma nemultumeste nimic, vreau doar sa sporesc efectele workout-urilor si mai ales calitatea lor, pentru ca eu am un timp limitat zilnic in care ma pot ocupa de asa ceva, altele sint grijile mele nebune (am servici, familie, consider ca e oblgiatoriu sa citesc, sa voluntariez, sa aia sa aia, din septembrie iar incepe perioada cu 3 ore de somn pe noapte, toate adunate).

Asa e cu slabitul care trebuie sa se produca in aceleasi conditii pe care le ai in perioada de mentinere. La noi in casa se maninca curat si dupa piramida alimentelor si alte norme de la mic la mare, si asta de multisor. Singura diferenta e la aportul caloric, nu la modul de a minca. Asta ramine si o sa ramina oricum mereu acelasi.

N-am avut deloc saptamina asta chef de servici... asa ce mi-ar place si mie o vacanta... mama mama tease.gif Miine mutam, hiim, mutam, hiim - mobile, chestii...

--------------------

Imagine

+Quote Post
Ama.ro
mesaj 10-08-2007, 02:27 PM
Mesaj #131

Ciocanitoare

Ganesha..tradu.. )).gif
Eu ma refeream la http://www.terapii-naturiste.com/calivita/...fat-burners.htm .
+Quote Post
ganesha
mesaj 10-08-2007, 03:45 PM
Mesaj #132

Koala

Oamenii aia de au scris prezentarea or fi profesori de filozofia greaca si n-au nici o treaba cu stiintele concrete? )).gif Cromul nici in visele cele mai roz nu "ajuta la eliminarea grasimilor din organism, fara a avea efecte secundare negative". El face parte din micronutrientii necesari noua, dar el doar regleaza nivelul zaharului din singe (de unde si celalalt scam cum ca cromul ajuta la slabit pentru ca taie poftele de dulce). E bine sa nu fie in deficit, dar daca se ia "in plus" nu face nimic. Ma rog, du-te pe www.getfit.ro (asta daca vrei un website in lb romana), gasesti o gramada de info, si pe site si pe forum. Acum... sint o gramada de cucuri si pe acolo, daca vrei link-uri in engleza pun cu cea mai mare placere.

Vreau acasa.... asa de tare cum nici n-am cuvinte sa zic lol.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
Nessie
mesaj 10-08-2007, 04:04 PM
Mesaj #133

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.908
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Buna, Ganesha! pupic.gif Ai zis cuvantul magic cu "fat burner". grin.gif Ma lovise boala asta si pe mine, chiar imi comandasem nu mai stiu de unde (de pe un site) dar, n-au dorit sa onoreze comanda, asa ca am ramas fara. tease.gif

Am incercat cu L-carnitina cand faceam tae-bo, dar nu am observat schimbari si am renuntat dupa o luna. dry.gif De cand fac fiare si alergaturi nu am mai incercat. Eu mi-as dori ceva sa-mi creasca rata metabolismului, pentru ca am un sistem tare lenes. Simt ca si cu sport doar tonific, nu slabesc. Daca recomanzi vreun produs ti-as fi tare recunoscatoare. floare.gif Pe la voi ce se gaseste, ca pe la noi sunt multe facaturi de imi e si frica. huh.gif

Sa va simtiti bine deseara si sa va iubiti mult! hug.gif

Mi-am amintit de unde am comandat. Chiar de la magazinul celor de la getfit.ro. Aveam incredere in descrierile lor, dar nu mi-au raspuns la comanda nimic. blink.gif

--------------------
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 10-08-2007, 04:11 PM
Mesaj #134

Ciocanitoare

L-carnitina luam si eu intr-o perioada.Faceam sport seara si..stiu ca e bine de facut dimineata pt a arde grasimile acumulate si nu caloriile consumate in plus intr-o zi..asa ca luam L-carnitina. )).gif
Sincer, nu prea stiu ce "minuni" vroiam sa obtin, eventual sa vad cum se reduce stratul adipos de pe coapse.. )).gif Binenteles ca tot uniform am dat jos..adica m-am schilodit in partea de sus a corpului.
Mie mi-e cam frica de pastile, fie ele naturale sau nu.Acum cativa ani am luat regenon si bine ca m-am oprit la timp.De atunci mi-e o frica de pastile..
Am mai cochetat cu heritaje..care de fapt contine efedrina.I se face reclama...cum ca e naturala!!!! doh.gif
In schimb, ceea ce as vrea sa iau sunt niste vitamine..asa sa ma simt eu mai sanatoasa. )).gif Problema e ca-mi creste pofta de mancare..
+Quote Post
ganesha
mesaj 10-08-2007, 04:57 PM
Mesaj #135

Koala

Vitamine e absolut normal sa iei, mai ales daca vezi ca nu acoperi totul din alimentatie. Si chiar daca se acoepra, nu se asimileaza foarte bine....

Ehe, cu carnitina... aia e dementiala tare. Al meu el mai foloseste, mie mi-e efectiv rau de la ea. Am incercat de citeva ori, si dupa jumate de ora mi-e rau de vad verde (pardon, cacaniu ca verdele imi place grin.gif ). Nu pentru slabit se ia, am citit articole peste articole (stiintifice, nu vocea presei libere) si cica n-are nici o treaba. In schimb are cu randamentul (de multe ori de aici apare asociatia cu slabitul - ca se lucreaza mai mult, timpu' zboara, energia debordeaza) si cu masa musculara. Al meu EL a despicat subiectu'n paispe si a gasit mai peste tot cum ca carnitina nu se recomanda ca supliment pentru femei, ci pentru barbati. La femei are ca efect acumularea apei in tesutul muscular.

Efedrina aici e interzisa prin lege. Mai nou am gasit pe un site o faza de genu' : cum sa pacalim sistemu' legal care interzice efedrina, prin reactii asociate, luam x si y si ne-o producem noi la noi in corp. grin.gif lol.gif Era o turma de dependenti probabil lol.gif

Ness, ca website de incredere: http://www.sndcanada.com/gc/gc_page.exe . Nu stiu cum e cu comenzile, au puncte de deschidere din colt in col si-n fiecare mall (nu ca as merge eu prea des prin ele), plus mai sint health store-urile. Daca pot sa te ajut cu ceva, sa-mi zici.

Ne-am simtit bine aseara wink1.gif , diseara e ziua de cumparaturi saptaminale (detestabila zi lol.gif ). Am fost la restaurantul chinezesc... a fost... copios ca sa zic asa lol.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post

153 Pagini V « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-09-2008 - 02:03 AM