![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
29-01-2008, 10:54 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
G
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| anca veselie |
29-01-2008, 10:57 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.241 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
ce conteaza rapoartele cand ai asa catel?
faine si cizmele, sa le porti iubita -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
29-01-2008, 02:55 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Iubitele, ma bucur ca v-a placut catelu'
Alinus, si tu l-ai ascultat? Pe instructor, ma refer. Stiu ca era o moda prin ro-ul anilor XXXX sa se alerge pe virfuri, si al meu EL ma convingea (ca el alerga pe vreumuri) ca cica asa se alearga, pina i-am pus biblia alergatorului sub nas, si de-atunci m-a lasat in pace. Talpa se ruleaza. Da' de-acu' asta e, nu poti decit sa astepti sa treaca. Eu am avut o noapte absolut cretina, n-am putut dormi deloc, am prins vreo ora jumate de somn, iar atunci am visat urit. Dupa ce pleaca ai mei ma duc sa ma intind iar. Acu' e 8 dimi si eu-s zombie prin casa. Deja mi-a inceput saptamina bine: ieri am avut o zi oribila, azi se preconizeaza la fel -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| bubbles |
29-01-2008, 08:08 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Tare scump e dihanel
-------------------- |
| stardust |
29-01-2008, 11:07 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Ce frumoooooooooos e!! Cand il vad asa de mare si totusi cumintel ma topesc.
Ai mai avut problema asta cu insomniile? E ceva anume ce te tine treaza sau pur si simplu nu ti-e somn/nu poti adormi? P.S. : Cred ca am vazut cana cu Mos Craciun pe birou -------------------- ![]() [/url] |
| ganesha |
29-01-2008, 11:31 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Am reusit sa dorm o ora juma', da' iar am visat urit. Sint stresata si suparata in ultima vreme, cre'ca de aia. Si da Sorana, de asta-vara cind a murit bunica mea mi s-a intors lumea cu fundul in sus, o iau pe ulei foarte foarte usor, mai ales in ceea ce priveste functiile organismului Fix cind ma pregaeam de antrenamentul meu de forta de azi am primit o veste proasta, am lasat-o balta si nu mi-a mai ars de nimic. De obicei ma descarcam prin sport, acu' e invers. Sper ca dupa ce ma intilnesc in seara asta cu o prietena de-a mea trasa prin inel sa-mi vina mintile in cap si sa ma intorc la calea cea buna. -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| aki |
30-01-2008, 01:34 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut draguta
Am vrut sa te intreb,ce faci tu cu sportul cind esti pe stop?Mie ceva nu-mi ajunge, ca nu ma pot intinde cu Pilates si alerga pe teren -------------------- |
| ganesha |
30-01-2008, 06:33 AM
|
Aki draga eu fac sport cind sint pe stop. Nu fac doar daca mi-e rau intr-un anume fel, da' nu stiu cum sa-l explic, ca sint mai multe feluri
Iar n-am meniu. Adica as avea (MD: 2 double chocolte chip cookies, Prinz: omleta cu piine de secara si ardei copt, Cina: supa de rosii cu paste) da' e way coo-coo. Am fost seara asta cu prietena mea la un seminar frumos de tot, Energy Medicine Explained, tare fain, iar tipul care l-a tinut a fost absolut super. Parca mi-am mai bagat mintile in cap, cind ma vad cu fata asta - care bytheway are cel mai lean si mai fat free corp pe care l-am vazut vreodata - mereu ramin pe ginduri Imi place de ea ca i se rupe, ca nu incearca sa para, sa fie, sa aia, sa aialalta. E la fel de fermecatoare si-n pantalonii ei largi si ciubote cum e atunci cind e machiata gata sa iasa pe scena. E exact intruchiparea zicalei "frumusetea e inauntru" si tare-mi place sa vad ca mai sint si oameni ca ea. Putini, dar mai sint. Speranta moare ultima. -------------------- Poze multe si marunteeeee
| julyalina |
30-01-2008, 08:54 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Alinus, si tu l-ai ascultat? Pe instructor, ma refer. Stiu ca era o moda prin ro-ul anilor XXXX sa se alerge pe virfuri, si al meu EL ma convingea (ca el alerga pe vreumuri) ca cica asa se alearga, pina i-am pus biblia alergatorului sub nas, si de-atunci m-a lasat in pace. Talpa se ruleaza. Da' de-acu' asta e, nu poti decit sa astepti sa treaca. mercic de raspuns G uite a rasarit soarele ![]() -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| ironmissy |
30-01-2008, 09:53 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 358 Inscris: 22-01-2008 Membrul Nr.: 637 Dispozitie: hardcore Sex: Feminin |
piatra ceri, piatra vei avea!
si desi stiu ca nu se poate sa fie asa grav, vin cu cheerleading team-u sa facem galerie sa get back on track ca doar trebuie sa fi model la cupil, si vrei sa fi excellent in orice, nu? uite si dedicatie: kt tunstall multi -------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
| amalia0701 |
30-01-2008, 10:01 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
-------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| aki |
30-01-2008, 01:58 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Cred ca trec si eu azi la sport,ca nu mai am rabdare
-------------------- |
| ganesha |
30-01-2008, 03:51 PM
|
Io-te ce-mi stie ironmissy punctele sensibile, stie unde sa loveasca Alinus, cartea respectiva e The Complete Book of Running (este si o varianta pentru femei: CBOR for Women). Nu stiu de exista in varianta e-book... Aki, Amelie -------------------- Poze multe si marunteeeee
| Nessie |
30-01-2008, 04:01 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Am gasit-o si pe aia de femei.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| May |
30-01-2008, 04:22 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.804 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Hei, ai impartit salata sau iti era atat de foame incat ai reusit sa o mananci pe toata?
Daca ti-ai luat cizmele alea, musai sa iei si genta, nu merge fara -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 10:38 PM |