![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
30-01-2008, 04:36 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.604 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Daca tot veni vorba de carti: la link-ul de la amazon pentru CBOR de l-am pus mai sus, e mai jos sectiunea Customers Who Bought This Item Also Bought, dintre cartile alea am The Runner's Diet, tare faina carte. CBOR-urile amindoua nu le am, dar le-am citit de o gramada de ori luate de la biblioteca.
Maaaaaay, numa' ce-am vazut numele ca ai raspuns la subect, ca deja imi sclipise intrebarea cu salata in fata ochilor, fara sa deschid jurnalul Geanta nu-mi trebuie, si asa am mai multe decit port. Eu-s pe principiul: daca ai mai mult decit ai nevoie stricta, da la altu' care n-are deloc. Si declar pe aceasta cale ca mi-au intrat mintile in cap. Imi vijiie capul ca m-a tinut al meu toata dimineata in Debussy, la ceai, iar eu incercam sa povestesc seminarul de aseara ca sa ma fac ca n-aud. Isi alege niste momente tare ciudate, lui i se par normale. Oi fi eu defecta. -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| May |
30-01-2008, 04:38 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.771 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Daca si-a luat chec, cred ca nu mancase de 2 zile
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
30-01-2008, 04:52 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.848 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Si eu azi as minca nonstop
-------------------- |
| danyhoney |
30-01-2008, 04:53 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.615 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Si declar pe aceasta cale ca mi-au intrat mintile in cap. Salutam revenirea mintilor Boii au venit sau inca ii mai cauti ? Sau sunt in legatura directa cu mintile ? -------------------- ![]() |
| ganesha |
30-01-2008, 04:58 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.604 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Boiiiiiiiii zburda inca. Da' mi-am dat seama cu boiiiiiii sau fara boiiiiiiii, macar mintile sa mi le bag in cap, ca tot mie imi fac rau. Mama, cita logica pe capu' unui singur om
Da Akisor, sigur e de la el. Acest mesaj a fost editat de ganesha: 30-01-2008, 04:59 PM -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| danyhoney |
30-01-2008, 05:04 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.615 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Boiiiiiiiii zburda inca. Da' mi-am dat seama cu boiiiiiii sau fara boiiiiiiii, macar mintile sa mi le bag in cap, ca tot mie imi fac rau. Mama, cita logica pe capu' unui singur om Vezi sa nu te ia durerile de cap -------------------- ![]() |
| ganesha |
30-01-2008, 05:09 PM
|
Ma menajez, ma menajez
In alta ordine de idei, mi-am propus pe azi inca o zi de flush away, ca si asa n-am mai facut asta demult pina saptamina trecuta. Apoi vreau sa-mi intru in normal, 1 sau 2 pe luna, ca-n vremile bune . Dar am sa fac si-un antrenament de forta, ca numa' bine am carbi din sucuri. Am de unde folosi. -------------------- Poze multe si marunteeeee
| danyhoney |
30-01-2008, 05:11 PM
|
Sa-ti traiasca paturica
Spor la flush away-ul ala -------------------- ![]() |
| amalia0701 |
30-01-2008, 10:13 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.848 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Se pare ca mintzile revin in fagasurile lor, dar ce faci cand constati ca nu le-ai avut niciodata?
-------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| May |
30-01-2008, 11:42 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.771 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Se pare ca mintzile revin in fagasurile lor, dar ce faci cand constati ca nu le-ai avut niciodata? Te bucuri pt faptul ca le ai acum, caci de nu le-ai avea nici acum, nu ti-ai da seama ca nu le-ai avut niciodata, nu? -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| ganesha |
30-01-2008, 11:46 PM
|
Deja am filozofat destul azi. Depun armele. Mai ales ca nu mai stiu unde am pus paturica
-------------------- Poze multe si marunteeeee
| May |
30-01-2008, 11:47 PM
|
Cred ca trebuia sa imi iau si eu o paturica
| anca veselie |
30-01-2008, 11:48 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.228 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
ganesha, m-a socat ca a reusit intr-o ora sa termine checul
te pupicesc, cu sau fara paturica -------------------- |
| May |
30-01-2008, 11:55 PM
|
Apropo de faza cu chec-ul si cum pentru unii inseamna atat de mult ceva ce pentru altii e normal sau chiar putin. Am fost sa imi iau kebab acum vreo 2 saptamani si, in timp ce asteptam, se baga un mosulica in seama sa ma intrebe daca mananc singura un kebab intreg, dar a zis-o asa ca si cum ar fi fost cat masa de mare si imposibil ca o fiinta sa bage atat in ea. Cand i-am zis ca da, s-a schimbat la fatza si se uita la mine ca la OZN... si cum ma manca undeva sa ma iau de el, i-am zis ca de obicei mananc cate 2-3 dar ca acum nu prea am pofta de mancare
| amalia0701 |
31-01-2008, 07:31 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.848 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Faza cu chebabul am patit-o si io cu tiramisu.
Eram cu gagicile sa udam masina, ne-am luat toate cate o pizza, am mancat si evident ca io am cerut meniuls a vad ce era dulce Io si cu prietena mea rotunda am cerut cate un tiramisu, iar fetele ( 3) au impartzit unul. Eli vazand cat de hotarate am atacat tiramisu ne-a spus: " Asa nu mai slabiti voi !" Ne-a cazut tavanul in cap, dar ea avea dreptate. Cred ca o sa imi ramana multa vreme imaginea ei spunand asta. O zi faina iti doresc! -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 28-08-2008 - 03:21 AM |