![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
31-01-2008, 08:27 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Alinus, cartea respectiva e The Complete Book of Running (este si o varianta pentru femei: CBOR for Women). Nu stiu de exista in varianta e-book... daaaaaa, daca ai cum Apropo de faza cu chec-ul si cum pentru unii inseamna atat de mult ceva ce pentru altii e normal sau chiar putin. Am fost sa imi iau kebab acum vreo 2 saptamani si, in timp ce asteptam, se baga un mosulica in seama sa ma intrebe daca mananc singura un kebab intreg, dar a zis-o asa ca si cum ar fi fost cat masa de mare si imposibil ca o fiinta sa bage atat in ea. Cand i-am zis ca da, s-a schimbat la fatza si se uita la mine ca la OZN... si cum ma manca undeva sa ma iau de el, i-am zis ca de obicei mananc cate 2-3 dar ca acum nu prea am pofta de mancare amalia, daca te consoleaza cu ceva, si mie imi place sa mananc desertul singura -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| May |
31-01-2008, 01:46 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Trebuia sa ii spun ca nu mananc singura, ca felia de rosie i-o dau iubitului
amalia cred ca prietena ta ti-a vrut binele dar, din pacate, e tare dureros pe moment ganesha astept meniul care intruchipeaza cumintenia -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
31-01-2008, 05:41 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Adevarurile dor cel mai tare, oricum am vb. cu ea despre asta si e ok.
Chiar ne-a vrut binele. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| axe10 |
31-01-2008, 06:11 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Cum stai, esti mai bine?
Ai flush-uit? -------------------- ![]() |
| ganesha |
31-01-2008, 07:26 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.667 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Na ca m-am adunat si eu pe acasa.
ZIua de ieri s-a terminat cu bine, dar nu asa de bine cum as fi vrut, pentru ca dupa mintea mea cea neteda daca beau suc sucul pica din cer, nu? Si atunci nu m-am uitat de alaltaieri sa vad ce anume materie prima am prin casa. Drept pentru care am avut putin suc. Asa ca am mai rontait si ceva consistent pe linga (toast, si supa normala ). Ceea ce nu-i bine, pentru ca in chestiile de genul asta important e lichidul cel mult ce te inunda (ce poetica sint). Altfel, se transforma intr-o banala zi hipocalorica si n-ai facut nici o brinza. Oh well, e si saptamina viitoare compusa din zile Sper sa n-o las mult pe May sa astepte si sa pun meniuri Up-date despre greutatea mea: cintarul meu fluctueaza, de aia n-am mai zis nimic, si nici ticker-ul nu l-am schimbat. Se tot misca in sus si-n jos, de la 64 pin' la 68, trecind prin tot felul de stari intermediare. De aia am luat si hotarirea cu zilele cu sucuri si lichide, de aia luasem si hotarirea cu mincatul clean&grean. Semn de lichid retinut, prea multa sare, toxine, etc. Acum cintarul digital sta la 65, cel mecanic la 63. Nu-i relevant, dar totusi, bine ca sta si nu se misca in sus si-n jos. DIn partea mea pot sa am si 75 de kile iarasi, atita timp cit sint din fibra si nu din alte tesuturi -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| aki |
31-01-2008, 07:53 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.903 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Tu nu mai faci calculul caloriilor
Eu am obostit,mai ales ca ma inervez foarte tare cid merg la calc sa calcul si nu-i net Asa ca incerc ca mininc sanatos fara dulciuri si fara fainoase,dupa 6 nu minninc si in fiecare zi sport.Intr-o zi Pilates,in alta alerg sau si una si alta intr-o zi -------------------- |
| ganesha |
31-01-2008, 07:59 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.667 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Tu nu mai faci calculul caloriilor Eu am obostit,mai ales ca ma inervez foarte tare cid merg la calc sa calcul si nu-i net Asa ca incerc ca mininc sanatos fara dulciuri si fara fainoase,dupa 6 nu minninc si in fiecare zi sport.Intr-o zi Pilates,in alta alerg sau si una si alta intr-o zi Ba da, eu-mi monitorizez caloriile si nutrientii de ani de zile. Si barbatu' si cupilu'. Si intr-un fel sau altul si catelul. -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| stardust |
31-01-2008, 09:47 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
G, tu o ora ai stat si te-ai uitat la checul lui Jen? Pai eu l-as fi devorat de mult din farfuria ei
Eu sunt o prietena foarte buna, sa stii, ajut omul la nevoie -------------------- ![]() [/url] |
| ganesha |
31-01-2008, 11:03 PM
|
G, tu o ora ai stat si te-ai uitat la checul lui Jen? Pai eu l-as fi devorat de mult din farfuria ei Eu sunt o prietena foarte buna, sa stii, ajut omul la nevoie Eu am vorbit intr-una, eram intr-o verva de zile mari E bine de stiut ca pot conta pe tine -------------------- Poze multe si marunteeeee
| aki |
31-01-2008, 11:39 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.903 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Eu l-am servit pe Sergiu cu ceai si crochete.Am pus una in gura si m-am oprit
Dar mine nu promit nimic -------------------- |
| julyalina |
01-02-2008, 08:45 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Ba da, eu-mi monitorizez caloriile si nutrientii de ani de zile. Si barbatu' si cupilu'. Si intr-un fel sau altul si catelul. te Acest mesaj a fost editat de julyalina: 01-02-2008, 08:46 AM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| May |
01-02-2008, 02:29 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Cred ca deja are Dihanel si carnetel in care isi noteaza tot
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| ganesha |
01-02-2008, 04:31 PM
|
Dihanel e monitorizat de cresacatoarea de ciini de la care l-am luat, si fara sfatul careia nu fac nici un pas (decit daca e documentat bine). Chiar daca e .... un ciine, e totusi un suflet de care prefer sa nu-mi bat joc, sa nu-l aduc in stadiu de obez sau cu alte tulburari... specifice pet-urilor. In plus, oamenii aia sint crescatori profesionisti de 30 de ani, si au avut numai ciini campioni. In momentul asta au 18 ciini in casa, toti campioni, n-au avut nici un ciine obez, subnutrit, cu carente sau cu boli care pot fi prevenite.
Cit despre noi, la fel, prevention is the key, ca a preveni e mai usor decit a trata. Si, ca o mama ce sint, cred ca as inebuni sa ies de la analize si sa-mi zica doctorul ca al meu copil e anemic, sau are lipsa de calciu. Si mi-as da cu pumnul in cap sa ne zica si noua, pentru ca vorba aia... practice what you preach, cu m-as putea duce la copil sa-l invat sa fie sanatos atita timp cit eu am lipsa de x, de y, sau ma imbolnavesc de tot felul de boli care se pot preveni cu putin atentie? Cum m-as simti la menopauza daca as iesi din cabinetu' lu' nenea si mi-ar zice si mie, ca celor 25% dintre femei, ca am osteoporoza. -------------------- Poze multe si marunteeeee
| bubbles |
01-02-2008, 04:35 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
G.
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 01-02-2008, 04:35 PM -------------------- |
| ganesha |
01-02-2008, 04:49 PM
|
G. Calciul din lactate nu se asimileaza din cauza proteinelor animale care il impiedica. In plus, e un calciu adaugat de fabrici, pentru ca laptele din care se face ramine fara in timpul procesului. Am mai zis asta in citeva locuri. Sursele de calciu sint cerealele integrale, legumele cu frinze verzi, brocoli, nuci/alune, unele fasole. In plus, mai sint si alti factori, alte minerale si vitamine care fac absorptia posibila, si fara ele... cam greu. Asa cum sint si unele alimente care o impiedica, asa ca daca le maninci pe alea, n-are cum sa se fixeze. Hai mai, pe dihanel nu-l tratez ca pe un om -------------------- Poze multe si marunteeeee
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 05:41 PM |