left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

153 Pagini V « < 82 83 84 85 86 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Daca vrei poti!, Aim for the moon, even if you miss you end up among the stars seperator Optiuni V right
julyalina
mesaj 31-01-2008, 08:27 AM
Mesaj #1246

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita
Sex: Feminin

CITAT(ganesha @ 30-01-2008, 03:51 PM) *

Alinus, cartea respectiva e The Complete Book of Running (este si o varianta pentru femei: CBOR for Women). Nu stiu de exista in varianta e-book... unsure.gif Vrei sa-ti transcriu pasajul? biggrin.gif

daaaaaa, daca ai cum hug.gif sau scanata pagina respectiva grin.gif mercic, mercic pupic.gif

CITAT(Maybeline @ 30-01-2008, 11:55 PM) *

Apropo de faza cu chec-ul si cum pentru unii inseamna atat de mult ceva ce pentru altii e normal sau chiar putin. Am fost sa imi iau kebab acum vreo 2 saptamani si, in timp ce asteptam, se baga un mosulica in seama sa ma intrebe daca mananc singura un kebab intreg, dar a zis-o asa ca si cum ar fi fost cat masa de mare si imposibil ca o fiinta sa bage atat in ea. Cand i-am zis ca da, s-a schimbat la fatza si se uita la mine ca la OZN... si cum ma manca undeva sa ma iau de el, i-am zis ca de obicei mananc cate 2-3 dar ca acum nu prea am pofta de mancare devil.gif

lol.gif lol.gif lol.gif may, ai fost tareeeee pupic.gif

amalia, daca te consoleaza cu ceva, si mie imi place sa mananc desertul singura tease.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
May
mesaj 31-01-2008, 01:46 PM
Mesaj #1247

Hiena

Raspunsuri: 4.850
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Trebuia sa ii spun ca nu mananc singura, ca felia de rosie i-o dau iubitului lol.gif

amalia cred ca prietena ta ti-a vrut binele dar, din pacate, e tare dureros pe moment sorry.gif

ganesha astept meniul care intruchipeaza cumintenia naughty.gif hug.gif. O sa ma uit si eu dupa alune crude, dupa cat le-ai laudat )).gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

amalia0701
mesaj 31-01-2008, 05:41 PM
Mesaj #1248

Taz

Raspunsuri: 3.871
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

Adevarurile dor cel mai tare, oricum am vb. cu ea despre asta si e ok.
Chiar ne-a vrut binele.

--------------------
Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/]
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 31-01-2008, 06:11 PM
Mesaj #1249

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Cum stai, esti mai bine?

Ai flush-uit?

--------------------
Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 31-01-2008, 07:26 PM
Mesaj #1250

Koala

Raspunsuri: 2.667
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

Na ca m-am adunat si eu pe acasa.

ZIua de ieri s-a terminat cu bine, dar nu asa de bine cum as fi vrut, pentru ca dupa mintea mea cea neteda daca beau suc sucul pica din cer, nu? Si atunci nu m-am uitat de alaltaieri sa vad ce anume materie prima am prin casa. Drept pentru care am avut putin suc. Asa ca am mai rontait si ceva consistent pe linga (toast, si supa normala ). Ceea ce nu-i bine, pentru ca in chestiile de genul asta important e lichidul cel mult ce te inunda (ce poetica sint). Altfel, se transforma intr-o banala zi hipocalorica si n-ai facut nici o brinza.

Oh well, e si saptamina viitoare compusa din zile lol.gif Oricum ma simt fresh, alerta si curata pe dinauntru. Nu ca saptamina trecuta, da' e bine.

Sper sa n-o las mult pe May sa astepte si sa pun meniuri blum.gif Tare faza cu felia de rosie lol.gif

Up-date despre greutatea mea: cintarul meu fluctueaza, de aia n-am mai zis nimic, si nici ticker-ul nu l-am schimbat. Se tot misca in sus si-n jos, de la 64 pin' la 68, trecind prin tot felul de stari intermediare. De aia am luat si hotarirea cu zilele cu sucuri si lichide, de aia luasem si hotarirea cu mincatul clean&grean. Semn de lichid retinut, prea multa sare, toxine, etc. Acum cintarul digital sta la 65, cel mecanic la 63. Nu-i relevant, dar totusi, bine ca sta si nu se misca in sus si-n jos. DIn partea mea pot sa am si 75 de kile iarasi, atita timp cit sint din fibra si nu din alte tesuturi wink1.gif

pupic.gif fetele!!!

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine
+Quote Post
aki
mesaj 31-01-2008, 07:53 PM
Mesaj #1251

Hiena

Raspunsuri: 4.903
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Tu nu mai faci calculul caloriilor hug.gif
Eu am obostit,mai ales ca ma inervez foarte tare cid merg la calc sa calcul si nu-i net devil.gif
Asa ca incerc ca mininc sanatos fara dulciuri si fara fainoase,dupa 6 nu minninc si in fiecare zi sport.Intr-o zi Pilates,in alta alerg sau si una si alta intr-o zi blum.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-03.09.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 63.00 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
ganesha
mesaj 31-01-2008, 07:59 PM
Mesaj #1252

Koala

CITAT(aki @ 31-01-2008, 07:53 PM) *

Tu nu mai faci calculul caloriilor hug.gif
Eu am obostit,mai ales ca ma inervez foarte tare cid merg la calc sa calcul si nu-i net devil.gif
Asa ca incerc ca mininc sanatos fara dulciuri si fara fainoase,dupa 6 nu minninc si in fiecare zi sport.Intr-o zi Pilates,in alta alerg sau si una si alta intr-o zi blum.gif

Ba da, eu-mi monitorizez caloriile si nutrientii de ani de zile. Si barbatu' si cupilu'. Si intr-un fel sau altul si catelul. pupic.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
stardust
mesaj 31-01-2008, 09:47 PM
Mesaj #1253

Ciocanitoare

Raspunsuri: 362
Inscris: 29-05-2007
Membrul Nr.: 305

G, tu o ora ai stat si te-ai uitat la checul lui Jen? Pai eu l-as fi devorat de mult din farfuria ei doh.gif blushing.gif

Eu sunt o prietena foarte buna, sa stii, ajut omul la nevoie tease.gif

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
ganesha
mesaj 31-01-2008, 11:03 PM
Mesaj #1254

Koala

CITAT(stardust @ 31-01-2008, 09:47 PM) *

G, tu o ora ai stat si te-ai uitat la checul lui Jen? Pai eu l-as fi devorat de mult din farfuria ei doh.gif blushing.gif

Eu sunt o prietena foarte buna, sa stii, ajut omul la nevoie tease.gif

Eu am vorbit intr-una, eram intr-o verva de zile mari lol.gif lol.gif lol.gif

E bine de stiut ca pot conta pe tine tease.gif tocmai am fo' cu bunicul meu si cu crocodilu' la o cafea si am devorat un biscuite mare si pufos cu brinza. Nu arata ca un biscuite, da' asa se cheama wacko.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
aki
mesaj 31-01-2008, 11:39 PM
Mesaj #1255

Hiena

Raspunsuri: 4.903
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Eu l-am servit pe Sergiu cu ceai si crochete.Am pus una in gura si m-am oprit blum.gif
Dar mine nu promit nimic sorry.gif .Mine cinste cu bere si vin si mincare si dupa 6 seara sad.gif .Vin ai mei cheer.gif cheer.gif cheer.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-03.09.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 63.00 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
julyalina
mesaj 01-02-2008, 08:45 AM
Mesaj #1256

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

CITAT(ganesha @ 31-01-2008, 07:59 PM) *

Ba da, eu-mi monitorizez caloriile si nutrientii de ani de zile. Si barbatu' si cupilu'. Si intr-un fel sau altul si catelul. pupic.gif

lol.gif si dihanel e de acord cu monitorizarea caloriilor lui ? tease.gif super tare )).gif m-a bufnuit rasul instantaneu )).gif
te pupic.gif hug.gif

Acest mesaj a fost editat de julyalina: 01-02-2008, 08:46 AM

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
May
mesaj 01-02-2008, 02:29 PM
Mesaj #1257

Hiena

Raspunsuri: 4.850
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Cred ca deja are Dihanel si carnetel in care isi noteaza tot lol.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 01-02-2008, 04:31 PM
Mesaj #1258

Koala

Dihanel e monitorizat de cresacatoarea de ciini de la care l-am luat, si fara sfatul careia nu fac nici un pas (decit daca e documentat bine). Chiar daca e .... un ciine, e totusi un suflet de care prefer sa nu-mi bat joc, sa nu-l aduc in stadiu de obez sau cu alte tulburari... specifice pet-urilor. In plus, oamenii aia sint crescatori profesionisti de 30 de ani, si au avut numai ciini campioni. In momentul asta au 18 ciini in casa, toti campioni, n-au avut nici un ciine obez, subnutrit, cu carente sau cu boli care pot fi prevenite.

Cit despre noi, la fel, prevention is the key, ca a preveni e mai usor decit a trata. Si, ca o mama ce sint, cred ca as inebuni sa ies de la analize si sa-mi zica doctorul ca al meu copil e anemic, sau are lipsa de calciu. doh.gif Astea sint din vina parintilor. Stiu ca unii le trateaza cu oarecare indiferenta, dar eu nu. Citesc tot timpul pe forumuri "vai, am venit de la doctor si asta micu/asta mica are lipsa de calciu, are anemie... oare cum de? " Ei oare lol.gif

Si mi-as da cu pumnul in cap sa ne zica si noua, pentru ca vorba aia... practice what you preach, cu m-as putea duce la copil sa-l invat sa fie sanatos atita timp cit eu am lipsa de x, de y, sau ma imbolnavesc de tot felul de boli care se pot preveni cu putin atentie? Cum m-as simti la menopauza daca as iesi din cabinetu' lu' nenea si mi-ar zice si mie, ca celor 25% dintre femei, ca am osteoporoza. doh.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
bubbles
mesaj 01-02-2008, 04:35 PM
Mesaj #1259

Crocodil

Raspunsuri: 7.463
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

G. pupic.gif Imi place ca ai grija de dihanel ca de un om si ca il tratati ca pe egalul vostru wink1.gif .Eu am carente de calciu blum.gif si crede-ma ca mananc iaurturi,branzeturi etc dar se pare ca nu se stabilizeaza in oase bang.gif .Oricum cand voi avea un mic strumf voi manca cat mai sanatos ca nu mi-ar place ca eu sa bag numai prostii iar la copil sa ii interzic si sa il pun ce nu mananc eu .. Daca intelegi ce vreau sa zic wink1.gif

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 01-02-2008, 04:35 PM

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
ganesha
mesaj 01-02-2008, 04:49 PM
Mesaj #1260

Koala

CITAT(bubbles @ 01-02-2008, 04:35 PM) *

G. pupic.gif Imi place ca ai grija de dihanel ca de un om si ca il tratati ca pe egalul vostru wink1.gif .Eu am carente de calciu blum.gif si crede-ma ca mananc iaurturi,branzeturi etc dar se pare ca nu se stabilizeaza in oase bang.gif .Oricum cand voi avea un mic strumf voi manca cat mai sanatos ca nu mi-ar place ca eu sa bag numai prostii iar la copil sa ii interzic si sa il pun ce nu mananc eu .. Daca intelegi ce vreau sa zic wink1.gif

Calciul din lactate nu se asimileaza din cauza proteinelor animale care il impiedica. In plus, e un calciu adaugat de fabrici, pentru ca laptele din care se face ramine fara in timpul procesului. Am mai zis asta in citeva locuri. Sursele de calciu sint cerealele integrale, legumele cu frinze verzi, brocoli, nuci/alune, unele fasole.

In plus, mai sint si alti factori, alte minerale si vitamine care fac absorptia posibila, si fara ele... cam greu. Asa cum sint si unele alimente care o impiedica, asa ca daca le maninci pe alea, n-are cum sa se fixeze.

Hai mai, pe dihanel nu-l tratez ca pe un om lol.gif lol.gif lol.gif ci doar ca pe un sufletel lasat pe pamint care e la mina mea si are dreptul sa fie sanatos. Atit. Un om e un om, un ciine e un ciine, fiecare are locul lui sub soare. lol.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post

153 Pagini V « < 82 83 84 85 86 > » 
Reply to this topic
2 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
1 membri: Panda

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 8-09-2008 - 05:41 PM