![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
01-02-2008, 04:52 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.765 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Da, dar Dihanel imbratiseaza ca un om
Vroiam sa te intreb cam cate grame de alune crude ar fi bine sa mananc pe zi ( adica sa stiu sa nu mananc toata punga -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ganesha |
01-02-2008, 04:56 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.859 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Stafidele sint foare bune - in placinta cu brinza... mmmm, si vanilie
Eu alune/migdale/ nuci maninc in jur de 10-15 migdale dupa sport si/sau in loc de snack. Vezi si tu cite calorii ai de consumat, eu in functie de asta le dozez, ca asa au destule calorii, dar is pline de tot felul de chestii bune. Daca maninci mai multe tre' sa ai grija la ce altceva MAI maninci pe linga, ca e inselator -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
01-02-2008, 05:16 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.765 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Si eu care ma gandeam ca stafidele sunt bune ca atare.... dar daca tu zici ca numai in placinta cu branza le pot manca...
Ma gandeam sa mananc in jur de 8 bucati de alune ca snack ( avand in vedere ca asta inseamna 2 puncte, incep sa simt pe pielea mea ce ziceai tu de WW ca nu face diferenta intre grasimile rele si bune)... acum mai ramane sa le caut si sper sa le si gasesc -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Nessie |
01-02-2008, 05:29 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.102 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Si eu care ma gandeam ca stafidele sunt bune ca atare.... dar daca tu zici ca numai in placinta cu branza le pot manca... Ma gandeam sa mananc in jur de 8 bucati de alune ca snack ( avand in vedere ca asta inseamna 2 puncte, incep sa simt pe pielea mea ce ziceai tu de WW ca nu face diferenta intre grasimile rele si bune)... acum mai ramane sa le caut si sper sa le si gasesc Mie imi place mai mult sa mananc ( -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| aki |
01-02-2008, 05:52 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.096 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Si mie imi plac toate semintele dar prajite
-------------------- |
| May |
01-02-2008, 05:59 PM
|
Mie imi place mai mult sa mananc ( Pe caju il ador, dar l-am mancat numai prajit.... o sa ma uit dupa toate cele enumerate de voi, desi simt ca prin preajma nu le gasesc crude, poate in Carrefour, cine stie.. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ganesha |
01-02-2008, 06:20 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.859 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Mie imi place mai mult sa mananc ( Pe caju il ador, dar l-am mancat numai prajit.... o sa ma uit dupa toate cele enumerate de voi, desi simt ca prin preajma nu le gasesc crude, poate in Carrefour, cine stie.. In piata, in health store-uri, in alimentare. Eu de acolo imi fac aprovizionarea cu lemnoase crude si nesarate. Caju imi plac de mor, dar maninc rar ca-s dulcege si mi-e sete de mor dupa. Migdale consum cel mai des. Nuci pe locul 2. Alune atit de rar ca abia de tin minte ultima oara cind fuse. Dar cumpar din alea mai cheap-o pentru Costel-veverel. -------------------- |
| amalia0701 |
01-02-2008, 10:18 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.417 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Cit despre noi, la fel, prevention is the key, ca a preveni e mai usor decit a trata. Si, ca o mama ce sint, cred ca as inebuni sa ies de la analize si sa-mi zica doctorul ca al meu copil e anemic, sau are lipsa de calciu. Si mi-as da cu pumnul in cap sa ne zica si noua, pentru ca vorba aia... practice what you preach, cu m-as putea duce la copil sa-l invat sa fie sanatos atita timp cit eu am lipsa de x, de y, sau ma imbolnavesc de tot felul de boli care se pot preveni cu putin atentie? Cum m-as simti la menopauza daca as iesi din cabinetu' lu' nenea si mi-ar zice si mie, ca celor 25% dintre femei, ca am osteoporoza. Io am facut gaura in cap deja de atatia pumni. Iar mandra mea acu are acese de personalitate inclusiv la mancare -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| ganesha |
04-02-2008, 06:51 AM
|
Am avut un weekend ciudat si agitat, printre ideile de baza se numara: - vineri tot poporul a fost liber => pizza, film, etc - simbata a trebuit sa-mi iau blugi, luat, bucurat: miteti foc, size zero here I come!!!!! - sarbatorit blugii cei mititei cu inghetata gourmet - duminica la repetitii am simtit ca ies prin acoperis: o ora si ceva am repetetat intratul in scena si pozitionatul la piesa cea noua pe care o pregatim. Greu si total ne-glamorous. - tot duminica prietena mea Jen si-a luat Reiki gradul I, iar eu mi-am luat ultimul nivel: Reiki Master/Teacher. Sint foarte fericita si am si bifat un punct important din planul pe 2008. Way to go, ca abia e februarie!!!! In rest, simt ca am nevoie de o pauza mentala de la sport, modelare si dieta-in-directia-six-pack-&-co. Cred ca am sa o iau, pentru ca mi-a obosit prihicul si nu dau randament. -------------------- |
| amalia0701 |
04-02-2008, 09:17 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.417 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Felicitari iubita!
Pentru blugi si mai ales pentru Reiki Master/Teacher Ma bucur mult. Lectii pe net nu dai? Ma inscriu si io in clasa ta -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| butterfly |
04-02-2008, 10:56 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 454 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
felicitaaaari!
si pt reiki master si pt blugi mici mici mici -------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
|
| julyalina |
04-02-2008, 11:19 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
esti tare cu size zero felicitari pentru reiki master! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| ironmissy |
04-02-2008, 11:20 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 358 Inscris: 22-01-2008 Membrul Nr.: 637 Dispozitie: hardcore Sex: Feminin |
iiiiii, ce tare esti!!! felicitari!!!
iar in legatura cu -------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
| stardust |
04-02-2008, 01:33 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Incaltari, blugi... cica ei nu-i place la shopping
Felicitari pentru ca ai devenit master (yes, maaaaaster - una din replicile mele preferate, acum in sfarsit am cui sa i-o spun pe buna dreptate)! Eu oricum cred ca si daca ai vrea sa mananci aiurea nu ai reusi. Prea ai prea multe-n cap ca sa o dai in laturi pentru prea multa vreme. Plus ca eu sunt ferm convinsa ca te-ai plictisi dupa maxim o saptamana si ti-ar lipsi "dieta". Asa ca, go on si fa-ti de cap -------------------- ![]() [/url] |
| anca veselie |
04-02-2008, 03:13 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
felicitari pt blugi!!
si... daca simti nevoia de pauza, ia-o. mai ales daca nu dai randament. acum cateva luni citeam de toata lumea ca-i la dieta si mie mi se rupea. acum am un spor de numa numa! imi incrucisez degetele sa nu fiu de deochi. si o pofta de inghetataaaa Acest mesaj a fost editat de anca veselie: 04-02-2008, 03:14 PM -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 15-10-2008 - 11:49 PM |