![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
26-02-2008, 04:16 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Numai de bine iti doresc! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| bubbles |
26-02-2008, 04:44 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Bubule, caprioarele alea 2 is 3, daca nu ma crezi numara picioarele la cea din dreapta La mine ningeeeee, iar eu ma chinui sa-mi adun boii acasa... si ei nu prea vin, da' sper sa-i conving pina la urma. Nici nu-mi vine a crede ca deja au trecut aproape 2 luni din anul asta... nou. Inca nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma isterizez -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
26-02-2008, 04:48 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Bubule, caprioarele alea 2 is 3, daca nu ma crezi numara picioarele la cea din dreapta La mine ningeeeee, iar eu ma chinui sa-mi adun boii acasa... si ei nu prea vin, da' sper sa-i conving pina la urma. Nici nu-mi vine a crede ca deja au trecut aproape 2 luni din anul asta... nou. Inca nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma isterizez Eu am vazut toate picioarele alea si daca m-ai fi vazut cum numaram cu pixul pe monitor Concluzia: me dashteapta!!!m-am prins ca e 3 caprioare. |
| ganesha |
27-02-2008, 04:24 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.657 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
No bine ca s-o rezolvat misterul picioarelor de caprioara, iera cam multe prelungiri pentru o singura exemplara
Nessie, nu ma fac ca uit, da' pun poza dupa ce se declara cistigatoarea. Pe 8 martie e ziua directoarei noastre de trupa si profei noastre, muza si inspiratia noastra eterna In rest, ninge ca-n povesti, crocodilu' a aced toate testele pina acum, e stresat tare totusi ca in clasa a 3a e un mare test pt a absolvi si a trece intr-a 4a, e cindva in vara, da' el e stresat de pe acum. -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| anca veselie |
27-02-2008, 01:33 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
-------------------- |
| ganesha |
27-02-2008, 04:59 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.657 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Tre' sa ma apuc azi miine de facut martisoare -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Nessie |
27-02-2008, 05:07 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Tre' sa ma apuc azi miine de facut martisoare -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ganesha |
27-02-2008, 05:14 PM
|
Tre' sa ma apuc azi miine de facut martisoare Le fac din argila sau din polymer clay, depinde de moment. Astea au fo' o parte din cele de anul trecut, dar au fost date cu luciu deasupra si au iesit total ciudate in poza, ideea de baza se observa, dar in realitate arata cu totul si cu totul altfel (culorile, desenele de pe ele, tot) ![]() In RO nu cumparam martisoare DECIT de la Fondul Plastic, si dintr-un loc unde aveau figurine din acealea micute micute din metal sau din sticla. Atit. Faze gen brose, pandative, pufi, pene, rahatisuri, chinezarii ma lasa rece. Obiceiul imi place, si desi prima zi de primavara nu e 1 martie, am celebrat intotdeauna 1 martie... cu cit mai multe celebrari, cu atit mai roza pare viata -------------------- Poze multe si marunteeeee
| bubbles |
27-02-2008, 05:47 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Mie de 1 Martie imi place sa dau sau sa primesc ghiocei .. Mai bine decat primavara pt ca pt mine ghioceii inseamna inceputul primaverii
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 27-02-2008, 05:47 PM -------------------- |
| anca veselie |
27-02-2008, 11:33 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
sunt foarte faine martisoarele!
eu anul trecut am purtat cateva zile martisor, imi place ideea, dar trebuie sa fie ceva tare dragutz sa-l port. -------------------- |
| amalia0701 |
01-03-2008, 07:34 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
O imbratzisare ghiocel Te pupicesc si astept pozele Felicitari Crocodilului -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| bubbles |
02-03-2008, 08:58 AM
|
![]() -------------------- |
| ironmissy |
02-03-2008, 01:48 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 358 Inscris: 22-01-2008 Membrul Nr.: 637 Dispozitie: hardcore Sex: Feminin |
sa te bucuri de primavara asa cum stii tu cel mai bine! -------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
| ganesha |
03-03-2008, 04:40 AM
|
Va
Eu am fo' la ai mei azi si... mama, ce muschi are fratele meu Vreau si eu muschi asa Azi am baut prima (si sper eu, ultima) bere pe anul asta, a avut mama musafiri ieri si cind am plecat de la ea mi-a strecurat doo sticle (de alea de 300 ml) in sacosa cu goodies (ca de, cu sacosa se pleaca de la mama In rest... am mincat in w/e asta toate prostiile pe care le-am vazut in fata ochilor, chiar daca nu mi-a fost deloc pofta de ele, nici nu-mi trebuiau, nici... nimic. Le-am mincat din oficiu, sper ca de miine sa ma linistesc. Martisoare n-am mai apucat sa fac, am picat intr-un mare butoi de deznadejde si despair in ultimele zile din saptamina trecuta, din care n-am iesit prea bine nici pina acum, asa ca am si uitat de ele. Oricum nu m-am vazut cu nimeni, Jen e bolnava... Am fo' simbata in padure, am vazut iar caprioare... Gata, nu mai bat cimpii, o saptamina minunata si plina urez la toata lumea! -------------------- Poze multe si marunteeeee
| Nessie |
03-03-2008, 11:29 AM
|
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 04:27 PM |