left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

174 Pagini V « < 92 93 94 95 96 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Daca vrei poti!, Aim for the moon, even if you miss you end up among the stars seperator Optiuni V right
ganesha
mesaj 07-03-2008, 10:11 PM
Mesaj #1396

Koala

Grup: Membri
Raspunsuri: 2.859
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))
Sex: Feminin

CITAT
daca erai aici o casa ca a ta era inaccesibila

CITAT
Sa va spun si eu cam cat ar fi o casa de-asta in capitala noastra frumoasa? Hmmmm... mai bine ma abtin

Dragele mele, sa nu comparam mere cu pere. Preturile de le-am zis nu se refera la capitala, si nici la orasele mari (Toronto, Vancouver, Montreal, etc). Se refera la orasul in care locuiesc eu acum.

Locuintele europene sint din piatra, caramida, beton, etc. Aici sint din lemn si placaj, inclusiv blocurile. Ca se vede caramida la unele pe dinafara, aia e pur decorativa...

E greu de comparat...

--------------------

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

ImagineImagine

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 07-03-2008, 11:22 PM
Mesaj #1397

Elefant

Raspunsuri: 9.620
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Ma bag si eu un pic in seama ..... casa noastra a costat 85.000 € + vreo 35.000 € bagati in ea . DAR a fost o casa veche !!!! Din caramida , e adevarat , izolata perfect , cu 800 m patrati de gradina . Costurile suplimentare ( notar , agent imobiliar , etc ) au costat 5 % din cei 85.000 € . DAR si noi suntem intr-un orasel . Deci nu se pot compara preturile cu cele dintr-o capitala europeana .
Noua nu ne-au cerut acont wacko.gif

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

anca veselie
mesaj 07-03-2008, 11:45 PM
Mesaj #1398

Lama

Raspunsuri: 5.340
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

am trecut sa dau un pupic.gif la viitoarea proprietareasa naughty.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
ganesha
mesaj 08-03-2008, 12:05 AM
Mesaj #1399

Koala

CITAT(danyhoney @ 07-03-2008, 11:22 PM) *

Ma bag si eu un pic in seama .....

Baga-te, baga-te )).gif pupic.gif

Ancule pupic.gif si tie!

Mama mea are o suferinta majora ca eu n-am sa am gradina )).gif Se abtine sa nu ma biziie la cap, da' o cunosc eu pe ea grin.gif Ma enerveaza ca si pe ea abia acum vreo citiva (putini) ani a apucat-o gradinaritul si floricitul, cind era ea de virsta mea... mai bine ma abtin, gradina mea de anul trecut era gradina albei ca zapada comparat cu gradina mamei mele de cind avea ea 27 de ani lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------

Imagine

ImagineImagine

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
dany
mesaj 08-03-2008, 12:13 AM
Mesaj #1400

Elefant

Vreau si eu gradina ca a Albei ca zapada !!!!!! Neavand prea multa experienta in ale gradinaritului .... va mai trece ceva timp pana va arata asa cum vreau eu ( daca va arata vreodata ) doh.gif Asa ca .... hai cu subiectul ( bineinteles , cand ai timp ) ca sa fur ceva idei blum.gif

Ce daca nu vei avea gradina mare ? Cele mici le poti face sa arate de sa pice lumea-n curutz ( asta am spus eu pe la vreo 3-4 ani - cred - ( tatalui meu - el fiind din Cluj ) cand mergeam cu telecabina spre Tampa - in Brasov - si am vazut oamenii care mergeau pe jos , pe serpentine : tati , aia au picat in curutz lol.gif

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 08-03-2008, 12:17 AM
Mesaj #1401

Koala

CITAT(danyhoney @ 08-03-2008, 12:13 AM) *

Vreau si eu gradina ca a Albei ca zapada !!!!!! Neavand prea multa experienta in ale gradinaritului .... va mai trece ceva timp pana va arata asa cum vreau eu ( daca va arata vreodata ) doh.gif Asa ca .... hai cu subiectul ( bineinteles , cand ai timp ) ca sa fur ceva idei blum.gif

Ce daca nu vei avea gradina mare ? Cele mici le poti face sa arate de sa pice lumea-n curutz ( asta am spus eu pe la vreo 3-4 ani - cred - ( tatalui meu - el fiind din Cluj ) cand mergeam cu telecabina spre Tampa - in Brasov - si am vazut oamenii care mergeau pe jos , pe serpentine : tati , aia au picat in curutz lol.gif

Uite am sa incep sa pun acum niste pozute. Acum 2 ani am avut flori stil rasaduri, de alea de le iei plantute, le replantezi si ele cresc. Anul trecut am luat flori de cimp, si au aratat senzational. Mie imi plac gradinile... salbatice, cu florile amestecate, am avut niste menta mare si balarioasa care mi-o fo' draga ca ochii din cap, nu-mi plac straturile si si chestiile organizate 'pe caprarii'. A! Si am avut si rosii printre flori, tare dragalase. Si niste buna-dimineata pe gard, care s-a suit in copacul imens de pe partea cealalta a gardului.

Uite ma pun sa pun poze!

--------------------

Imagine

ImagineImagine

+Quote Post
dany
mesaj 08-03-2008, 12:23 AM
Mesaj #1402

Elefant

In primul rand astept sa vad florile " buna dimineata " .... Nu cred ca le stiu ....Sau poate le stiu sub alt nume ...

Scumpa , pui pozele doar daca ai timp , da ?????????? Nu vreau sa te stresez ! hug.gif

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 08-03-2008, 12:36 AM
Mesaj #1403

Koala

CITAT(danyhoney @ 08-03-2008, 12:23 AM) *

In primul rand astept sa vad florile " buna dimineata " .... Nu cred ca le stiu ....Sau poate le stiu sub alt nume ...

Scumpa , pui pozele doar daca ai timp , da ?????????? Nu vreau sa te stresez ! hug.gif

Posibil sa le stii sub denumirea de zorele!

Gata, facut subiectul! Imi trag sufletul si mai pun )).gif

--------------------

Imagine

ImagineImagine

+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 08-03-2008, 10:23 AM
Mesaj #1404

Iepuras

Raspunsuri: 1.879
Inscris: 7-07-2006
Membrul Nr.: 59

Imagine

--------------------
Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare,
mai mult decat calatoria mea in oglinda,
ma tulbura si ma doare
batranetea prietenilor mei,
pe care nu-i vazusem si-i vad brusc.
+Quote Post
crissy
mesaj 08-03-2008, 12:08 PM
Mesaj #1405

Marmota

Raspunsuri: 1.381
Inscris: 10-10-2006
Membrul Nr.: 142

La multi ani! pupic.gif

--------------------
In stand by...
+Quote Post
bubbles
mesaj 08-03-2008, 12:14 PM
Mesaj #1406

Panda

Raspunsuri: 8.226
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

La multi ani !! pupic.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
ganesha
mesaj 10-03-2008, 05:17 AM
Mesaj #1407

Koala

pupic.gif fetele!!!

A trecut si marea zi cu party-ul, a fost super bestial. A blast! yahoo.gif

Sarbatorita n-a avut nici un indiciu despre ce urma sa se intimple, repetitiile au mers super si ele, cind am ajuns la locul cu pricina toate s-au derulat ca pe roate, parca era zina cea buna si ne veghea. Iar la momentul cu "surprise, surprise", sarbatorita era sa lesine cheer.gif A fost demential.

Si a fost demential sa stam cu toatele, camera plina de luminari aprinse, semineu, sotul gazdei a fost tare calumea, a avut grija sa nu ne lipseasca nimic, dar nici nu l-am simtit prin preajma. Am pus tara la cale, am ris, am vorbit in dodii... si... planuim un weekend spa cu toatele, in care sa ne pamper una pe alta yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

In rest... fetele aproape m-au convins sa dansez la spectacolul de vineri si la cel mare de simbata viitoare. Parca nu-mi vine inca sa zic da, dar au fost atit de convingatoare fara sa fie pushy... incit cred ca am sa dansez. Asa ca... saptamina asta probabil am sa ma intilnesc cu Jen sa repetam, ca ele m-au convins pe mine, iar eu pe Jen... lantul slabiciunilor )).gif

Sper sa fac rost de poze!

Tre' sa-mi aduc abdomenul in shape ca s-a pufosit de la tort de bezea, pizze, prajituri, etcetcetc pina simbata viitoaaareeeeeeeeee, costumatia e cu vedere la talie si nu vreau sa port body stocking, vreau sa-l arat tease.gif

pupic.gif fetele si le urez o zi si o saptamina minunata!

--------------------

Imagine

ImagineImagine

+Quote Post
amalia0701
mesaj 10-03-2008, 09:09 AM
Mesaj #1408

Hiena

Raspunsuri: 4.368
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

pupic.gif
Ma bucur ca a fost fumos pupic.gif

--------------------
Imagine

OBEZITATEA UCIDE !
Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !
Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :)
+Quote Post
anca veselie
mesaj 10-03-2008, 10:57 AM
Mesaj #1409

Lama

Raspunsuri: 5.340
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

neatza!
dar de ce nu voiai sa dansezi? daca esti cumintica, ai timp sa-ti aduci abdomenul la forma dorita naughty.gif
pupici!

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
ganesha
mesaj 10-03-2008, 02:16 PM
Mesaj #1410

Koala

CITAT(anca veselie @ 10-03-2008, 10:57 AM) *

neatza!
dar de ce nu voiai sa dansezi? daca esti cumintica, ai timp sa-ti aduci abdomenul la forma dorita naughty.gif
pupici!

pupic.gif Pentru ca sint cu corabiile inecate, si nu prea-mi sta mintea la asta... inca n-a trecut, situatia e aceeasi sorry.gif Ieri cred ca ma prinsese euforia de a fi cu prietenele si m-a luat gura pe dinainte... azi deja vad la loc lucrurile sorry.gif Oh well, probabil am s-o fac! rolleyes.gif

--------------------

Imagine

ImagineImagine

+Quote Post

174 Pagini V « < 92 93 94 95 96 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 14-10-2008 - 02:24 AM