![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
07-03-2008, 10:11 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.859 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
CITAT daca erai aici o casa ca a ta era inaccesibila CITAT Sa va spun si eu cam cat ar fi o casa de-asta in capitala noastra frumoasa? Hmmmm... mai bine ma abtin Dragele mele, sa nu comparam mere cu pere. Preturile de le-am zis nu se refera la capitala, si nici la orasele mari (Toronto, Vancouver, Montreal, etc). Se refera la orasul in care locuiesc eu acum. Locuintele europene sint din piatra, caramida, beton, etc. Aici sint din lemn si placaj, inclusiv blocurile. Ca se vede caramida la unele pe dinafara, aia e pur decorativa... E greu de comparat... -------------------- |
| dany |
07-03-2008, 11:22 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.620 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ma bag si eu un pic in seama ..... casa noastra a costat 85.000 € + vreo 35.000 € bagati in ea . DAR a fost o casa veche !!!! Din caramida , e adevarat , izolata perfect , cu 800 m patrati de gradina . Costurile suplimentare ( notar , agent imobiliar , etc ) au costat 5 % din cei 85.000 € . DAR si noi suntem intr-un orasel . Deci nu se pot compara preturile cu cele dintr-o capitala europeana .
Noua nu ne-au cerut acont -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anca veselie |
07-03-2008, 11:45 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
am trecut sa dau un
-------------------- |
| ganesha |
08-03-2008, 12:05 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.859 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ma bag si eu un pic in seama ..... Baga-te, baga-te Ancule Mama mea are o suferinta majora ca eu n-am sa am gradina -------------------- |
| dany |
08-03-2008, 12:13 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.620 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Vreau si eu gradina ca a Albei ca zapada !!!!!! Neavand prea multa experienta in ale gradinaritului .... va mai trece ceva timp pana va arata asa cum vreau eu ( daca va arata vreodata )
Ce daca nu vei avea gradina mare ? Cele mici le poti face sa arate de sa pice lumea-n curutz ( asta am spus eu pe la vreo 3-4 ani - cred - ( tatalui meu - el fiind din Cluj ) cand mergeam cu telecabina spre Tampa - in Brasov - si am vazut oamenii care mergeau pe jos , pe serpentine : tati , aia au picat in curutz -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| ganesha |
08-03-2008, 12:17 AM
|
Vreau si eu gradina ca a Albei ca zapada !!!!!! Neavand prea multa experienta in ale gradinaritului .... va mai trece ceva timp pana va arata asa cum vreau eu ( daca va arata vreodata ) Ce daca nu vei avea gradina mare ? Cele mici le poti face sa arate de sa pice lumea-n curutz ( asta am spus eu pe la vreo 3-4 ani - cred - ( tatalui meu - el fiind din Cluj ) cand mergeam cu telecabina spre Tampa - in Brasov - si am vazut oamenii care mergeau pe jos , pe serpentine : tati , aia au picat in curutz Uite am sa incep sa pun acum niste pozute. Acum 2 ani am avut flori stil rasaduri, de alea de le iei plantute, le replantezi si ele cresc. Anul trecut am luat flori de cimp, si au aratat senzational. Mie imi plac gradinile... salbatice, cu florile amestecate, am avut niste menta mare si balarioasa care mi-o fo' draga ca ochii din cap, nu-mi plac straturile si si chestiile organizate 'pe caprarii'. A! Si am avut si rosii printre flori, tare dragalase. Si niste buna-dimineata pe gard, care s-a suit in copacul imens de pe partea cealalta a gardului. Uite ma pun sa pun poze! -------------------- |
| dany |
08-03-2008, 12:23 AM
|
In primul rand astept sa vad florile " buna dimineata " .... Nu cred ca le stiu ....Sau poate le stiu sub alt nume ...
Scumpa , pui pozele doar daca ai timp , da ?????????? Nu vreau sa te stresez ! -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| ganesha |
08-03-2008, 12:36 AM
|
In primul rand astept sa vad florile " buna dimineata " .... Nu cred ca le stiu ....Sau poate le stiu sub alt nume ... Scumpa , pui pozele doar daca ai timp , da ?????????? Nu vreau sa te stresez ! Posibil sa le stii sub denumirea de zorele! Gata, facut subiectul! Imi trag sufletul si mai pun -------------------- |
| Andreea-Rodica |
08-03-2008, 10:23 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.879 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
![]() -------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| crissy |
08-03-2008, 12:08 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.381 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
La multi ani!
-------------------- In stand by...
|
| bubbles |
08-03-2008, 12:14 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.226 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
La multi ani !!
-------------------- |
| ganesha |
10-03-2008, 05:17 AM
|
A trecut si marea zi cu party-ul, a fost super bestial. A blast! Sarbatorita n-a avut nici un indiciu despre ce urma sa se intimple, repetitiile au mers super si ele, cind am ajuns la locul cu pricina toate s-au derulat ca pe roate, parca era zina cea buna si ne veghea. Iar la momentul cu "surprise, surprise", sarbatorita era sa lesine Si a fost demential sa stam cu toatele, camera plina de luminari aprinse, semineu, sotul gazdei a fost tare calumea, a avut grija sa nu ne lipseasca nimic, dar nici nu l-am simtit prin preajma. Am pus tara la cale, am ris, am vorbit in dodii... si... planuim un weekend spa cu toatele, in care sa ne pamper una pe alta In rest... fetele aproape m-au convins sa dansez la spectacolul de vineri si la cel mare de simbata viitoare. Parca nu-mi vine inca sa zic da, dar au fost atit de convingatoare fara sa fie pushy... incit cred ca am sa dansez. Asa ca... saptamina asta probabil am sa ma intilnesc cu Jen sa repetam, ca ele m-au convins pe mine, iar eu pe Jen... lantul slabiciunilor Sper sa fac rost de poze! Tre' sa-mi aduc abdomenul in shape ca s-a pufosit de la tort de bezea, pizze, prajituri, etcetcetc pina simbata viitoaaareeeeeeeeee, costumatia e cu vedere la talie si nu vreau sa port body stocking, vreau sa-l arat -------------------- |
| amalia0701 |
10-03-2008, 09:09 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.368 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ma bucur ca a fost fumos -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| anca veselie |
10-03-2008, 10:57 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatza!
dar de ce nu voiai sa dansezi? daca esti cumintica, ai timp sa-ti aduci abdomenul la forma dorita pupici! -------------------- |
| ganesha |
10-03-2008, 02:16 PM
|
neatza! dar de ce nu voiai sa dansezi? daca esti cumintica, ai timp sa-ti aduci abdomenul la forma dorita pupici! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 02:24 AM |