![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| nusarich |
14-03-2008, 10:25 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.851 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Ganesha, sincera sa fiu pe mine tu m-ai inspirat absolut de cand cu postul. Adica mi-ai dat zvacul ala de care chiar aveam nevoie. Ca sa ma mai pun la punct cu organismul asta al meu propriu si ciudat de numa... Mai am eu ceva una-alta de rezolvat (in primul rand dependenta de cafea, dar asta se va rezolva, am mai reusit s-o rezolv pentru vreun an asa ca stiu si ce ma asteapta). Asa ca nu pot decat sa-ti multumesc pentru zvac si sa ma inspir din cand in cand din meniurile voastre.
Nu mai zic ca te invidiez de nu mai pot ca poti sa faci cursuri de pt si alte chestii interesante. Parca la voi trece timpul altfel, al meu timp nu-mi ajunge nici sa mor... Ce afacere pui la cale? In alta ordine de idei, iti urez sa nu va afecteze vestea deloc, sau cat mai putin posibil si sa treaca supararile asa cum au venit! -------------------- |
| ganesha |
14-03-2008, 10:36 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.655 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Nusa
Imi doresc din tot sufletul sa revin si eu la normalul... sentimentelor mele, simt ca am nevoie de postul asta, altfel n-ar avea atita magie sarbatoarea Invierii... pe care oricum o simt cite o bucatica in fiecare zi, dar totusi Pastele e special... Afacerea va fi ceva foarte ... holistic, planul e pe termen lung - se va intimpla undeva in urmatorii 2-3 ani. Vreau un studio yoga, plus o clinica de reiki, acupunctura, homeopatie, etcetc. Vreau sa iau certificarea de yoga teacher, dar cursul dureaza un an de zile, si incepe doar in septembrie. Pentru acupunctura, homeopatie si altele ce mi-ar veni prin cap ar trebui sa gasesc angajati, pentru ca oricit de tare mi-as dori sa stiu sa fac asa ceva, facultatea pt fiecare din ele dureaza cite 4 ani Oricum, asta e schita generala rezumatica a planului, care plan e si el in stadiu de... embrion. Nu ma grabesc cu el, toate la timpul lor -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
14-03-2008, 10:53 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.737 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Iubita , sa dea Doamne-Doamne sa reusesti tot ce ti-ai propus !!!!!!! Sper ca vestea primita sa nu te afecteze atat de tare incat sa nu mai poti fii asa cum esti tu de fapt ( chiar si pentru scurt timp ) !!!
-------------------- ![]() |
| lucy |
15-03-2008, 08:23 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 414 Inscris: 18-11-2007 Membrul Nr.: 515 Dispozitie: schimbatoare Sex: Feminin |
Buna Ganesha
|
| anca veselie |
15-03-2008, 12:45 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
-------------------- |
| Sexymom |
15-03-2008, 12:53 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.609 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ganesha, fa o lista de prioritati si ia-le pe rand, cum te stiu eu ambitioasa o sa reusesti sa faci ce ti-ai propus, mult succes.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| ganesha |
15-03-2008, 04:32 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.655 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Dany,
Lucy, bineinteles ca poti veni Un Sexy Am dormit ca un purcelus as-noapte.... dupa ce in prealabil, la 11 noaptea, eu mincam piine calda abia scoasa din cuptor, cu unt muuuult si iaurt (ce sa-i fac daca al meu atunci si-a gasit sa faca piine). Azi probabil am sa ies cu mama prin oras mai diseara! Tocmai mi-am dat seama ca nu dansez nici spectacolul urmator!!!!!!!!!!!!!!! E chiar de pastele catolic... nu-s catolica, da' totusi, ideea de a ma dantui de paste ma cam ia cu fiori. Abia aseara am realizat, l-am itnrebat si pe al meu daca sint zuza ca simt asa, al meu a zis ca e foarte frumos ca simt asa si ca indiferent daca sint zuza sau nu, trebuie sa ma conduc dupa ce simt eu, nu dupa altceva. Asa ca.... Oricum, o sa avem o gramada de spectacole la vara, si street dancing ca anul trecut (mama ce-mi plaaaace)... -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| amalia0701 |
15-03-2008, 09:47 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Un weekend minunat si tie si familiei tale Ce a facut crocodilul la patinuar? Super ca mergi de luni de la job, stiu ca de abia asteptai Ce o sa faci ? -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| nusarich |
15-03-2008, 10:19 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.851 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Ganesha, are mare dreptate sotul tau. Mie mi-a zis un nene care se ocupa cu chestii alternative ca daca voi reusi sa pastrez echilibrul si armonia intre instinct si ratiune voi avea de castigat si voi reusi sa-i ajut (direct sau indirect) si pe cei din jurul meu sa castige. Pana la urma in tot ce faci trebuie sa fii impacata cu tine si sa incerci sa nu faci compromisuri. Cel putin nu atat de mari incat sa-ti schimbe sistemul de valori.
O sa mai vorbim despre afacerea pe care o gandesti. E super si cred ca e ceea ce ti s-ar potrivi cel mai bine. -------------------- |
| ganesha |
17-03-2008, 03:31 AM
|
Amalia, Nusa
La patinoar a fost asa: era o mare balta, astfel incit el si prietenii lui s-au batut cu zapada. Era cald afara, vreo 5 grade, da' zapada fiind multa inca salasluia in parc. Cu jobul... nu e my dream job, nici pe de parte, e super shitty, e job de office, pentru o companie de marketing... dar pe moment aduce niste banuti, are orar onorabil (9-5, w/e libere, sarbatorile libere, etc), asa ca... eu sint in continuare in cautarea jobului MEU, care stiu ca e undeva... out there si ma asteapta! Speranta moare ultima! Am fost cu mama la mall simbata seara, mi-a luat mama O fata pe care o admir eu tare (sueeeerba, talentata... o minune) o sa tina niste ore de hula, asa ca ne-a bagat microbul, eu, Jen si Larissa ... ne apucam si de hula! Gata, de miine sint in training De miine tin post. Iti multumesc, Nusa, pentru cuvintele tale care mi-au mers la inima si care au apasat butonul magic si m-au facut sa vad cit de mult pierd. Asa ca... m-am scuturat fromos si incep cu dreptul! Sper sa apuc sa pun si meniuri! Si sper sa alung si astea 5-6 kile care s-au abatut in zbor. -------------------- Poze multe si marunteeeee
| amalia0701 |
17-03-2008, 08:33 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
-------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| Nessie |
17-03-2008, 08:44 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Hello, fata frumoasa si ambitioasa!
In Europa inca nu am gasit ceva asemanator, doar o groaza de traininguri de cateva ore, care nu prea imi inspira incredere... In fine... asta e alta boala de-a mea. Felicitari pentru jobul de moment si mult succes sa gasesti ceva pe sufletul tau. Succes la hula-uit. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
17-03-2008, 08:51 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Ganesha,si eu am mincat aseara pe la 10 tort si am baut bere
-------------------- |
| nusarich |
17-03-2008, 11:37 AM
|
|
Ganesha, spor in toate, si la job si la dans si la ... visuri, sa mearga repede si cu spor din plin!
-------------------- |
| bubbles |
17-03-2008, 11:43 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
G. imi ploua in gura dupa paine calda Acest mesaj a fost editat de bubbles: 17-03-2008, 11:43 AM -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 02:13 AM |