left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

148 Pagini V < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Daca vrei poti!, Aim for the moon, even if you miss you end up among the stars seperator Optiuni V right
ina_ceva
mesaj 15-07-2007, 07:29 PM
Mesaj #16

Hiena

Grup: Membri
Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..
Sex: Feminin

Imagine

Astazi am reusit sa-tzi vad si eu pozele: sunt superbe si tu arati ca o adolescenta w00t.gif .

Spor cu dieta!

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
aki
mesaj 15-07-2007, 10:58 PM
Mesaj #17

Hiena

Raspunsuri: 4.858
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Salut.Ti-am vazut pozele w00t.gif .Foarte frumoasa cascada laugh.gif Si salvele w00t.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-03.06.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.00 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ganesha
mesaj 16-07-2007, 01:28 AM
Mesaj #18

Koala

Raspunsuri: 2.611
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

blushing.gif Multumesc mult, dragelor, va hug.gif mult de tot!

Eu mi-s un pachet de nervi, de fapt nu de nervi, mai mult sint suparata decit nervoasa. N-o sa mai dansam in spectacolul de simbata, repercursiunile sint mari, dar si povestea e urita tare. Oricum, poate e tot raul spre bine, pentru ca si asa nu eram in starea de spirit necesara. Oh well, nimeni n-a zis vreodata ca viata e usoara. Trebuie sa tinem fruntea sus si sa zimbim!

Sa trecem la socoteli acum:

Vineri:

MD: o felie piine de secara cu philadelphia, un iaurtel

Snack - sanatos foc devil.gif 3 gogosele din alea mici mici de tot

Prinz: piine secara cu 80g brinza gruyere - fereasca Dumnezeu ce poa' sa aiba brinza asta in ea (25 grame grasimi pe alea 80g, din care 15 saturate), rosie

Cina: un egg salad sandwich, pe fuga la Toronto, inainte de concert

Total: 1163 calorii, 44% grasimi (bulina albastra), 39% carb, 17% proteine, 25.3% grasimi saturate w00t.gif (bulina albastru-inchis), 6.6 g fibre (bulina), 275 mg colesterol (cam mult), ok la sodiu...Puncte WW: 25.4 w00t.gif

Ceea ce nu e o concluzie buna, pentru ca daca 1163 calorii poate sa rezulte in 25.4 pcte, atunci e f usor de cazut in plasa hipocaloricului!!!!! devil.gif

Sport: 40 de minute, free weights si ceva scripeti - brate, spate, piept si nitel abdomen

De miine incepe o noua saptamina de cucerit lumea!!! cheer.gif

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine
+Quote Post
aki
mesaj 16-07-2007, 08:13 AM
Mesaj #19

Hiena

Aseara ma gindeam ca sunt cea mai intirziata pe oneden,dar se vede ce nu a fost asa.Bintuiai si tu pe aici wink1.gif pupic.gif O saptamina linistita iti doresc hug.gif

--------------------
Imagine
Masuratorile :
+Quote Post
ganesha
mesaj 16-07-2007, 05:24 PM
Mesaj #20

Koala

Da, Akisor, bintuiam si eu, ca la mine nu era nici macar ora de culcare inca. Multumesc de urare floare.gif

Eu sint intr-o stare din aia de mi se despica pamintul sub mine, se pare ca imi e foarte greu sa ... depasesc momentul, senzatia aia ca ma uit la un film prost si nimeresc peste acelasi episod in fiecare zi incepe sa ma aduca la disperare. Poate e si din cauza faptului ca fiind fizic departe nu am vazut cu ochii mei realitatea, inmormintarea si restul, si atunci... e cumva suspendat in aer tot ce s-a intimplat. Si ma trezesc vorbind de sau gindindu-ma la in mod natural si firesc, si apoi... cade iar bomba peste mine: nu mai este, s-a dus!

Si chestia asta cu spectacolul m-a dat peste cap, mai ales modul in care am aflat dedesupturile, mai ales orele de munca in directia asta - ma rog, astea sint tot pentru binele nostru, in fond si la urma urmei. Ma rog, erau nume mari in spectacol, unul de la Hollywood, era o mare onoare numai sa-i vezi, d-apoi sa mai imparti scena si culisele si afisele cu ei.

Nu stiu, se invirte ceva si tre' sa gasesc o cale sa fac sa se opreasca sorry.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
aki
mesaj 16-07-2007, 06:48 PM
Mesaj #21

Hiena

Saraca de tine,lasa ca trece floare.gif .Vin-o la mine sa te hug.gif pupic.gif

--------------------
Imagine
Masuratorile :
+Quote Post
ganesha
mesaj 17-07-2007, 03:52 AM
Mesaj #22

Koala

Akishor, esti un dulcel! pupic.gif

Socoteli:

Duminica:

MD: o felie piine de secara cu feta si o rosie
Snack: pepene
Prinz: o felie piine secara cu brinza de aia pacatoasa gruyere
Cina: tarta cu caise (o patratica), veggie burger pe bbq, o felie de piine integrala, rosie

Total: 1126 calorii, 34% grasimi, 10% saturate (bulina), 48% carb, 18% proteine, 18 g fibre (bulina... bleu), 92 mg colesterol (bulina buna), 1824 mg sodiu, vitamina A la greu (de la pepene), puncte WW - 21.

Sport: repetitie - o ora de dantzuit

Luni - zi de nota 10!!!! (ar tb sa o printez sa o lipesc pe frigider)

MD: conopida (2 cups) cu putin dip
Snack: cirese
Prinz: salata de naut (naut - 1 cup jumate, ulei de msaline, patrunjel tocat si putin cascaval)
Snack: pastai cu (putina) maioneza si o felie de piine secara
Cina: 100 g brinza de vaci (frecata cu rosie si patrunjel), un cartof fiert

Total: 1300 calorii, 21 % grasimi, 3% saturate, 61% carb, 19% proteine, 46 g fibre ( w00t.gif ), 29 mg colesterol, 765 mg sodiu, ok pt vitamine.

Sport: free weights, ca de altceva n-am avut chef.

--------------------

Imagine

+Quote Post
julyalina
mesaj 17-07-2007, 06:17 PM
Mesaj #23

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

hello ganesha floare.gif
am trecut si eu pe aici sa te pupic.gif si sa-ti urez spor la slabit.

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
ganesha
mesaj 18-07-2007, 01:36 PM
Mesaj #24

Koala

Multumesc de floare.gif si de pupic.gif !

Ieri a fost o zi aiurea, am mincat cam putin ca n-am fost pe acasa, direct de la servici (unde a fost isterie mare si sedinta ca in fiecare marti) am plecat la chiropractor ca aveam app, apoi sa vedem Ratatouille cu cupilu', si ne-am intors la 10. Cica spectacolul e on dar s-a aminat pentru 28. Nu mai fac fata la tot stresul asta, da' na!

So, socoteli pentru marti:

MD: toast (din pachet) cu philadelphia
Prinz: paste integrale (1.5 cup) cu putina feta, ardei galben
Snack: un egg salad sandwich
Cina: un veggie dog, o felie de piine de casa (alba), o lingurita de maioneza light
Snack: pepene

Total:: 100 calorii (bulina), 31% grasimi, 14% saturate (bulina), 51% carbi, 18% proteine, 14.4 g fibre (aghhh), 212 mg colesterol (cam mult), 2000 mg sodiu (cam mult), ok vit. C si A...Puncte WW 20.

Sport: zi de pauza. Planuri pe azi: atac treadmill-ul din nou, spectacol sau ne-spectacol, in toamna vreau sa race. Si face bine si la creieras si la sufletel, mai uitam de realitate.

O zi minunata la toata lumea!

--------------------

Imagine

+Quote Post
ganesha
mesaj 18-07-2007, 10:58 PM
Mesaj #25

Koala

Nervii mei de la pamint au inceput sa faca figuri. Si le merge, ca ma pun sa fac cele mai cretine chestii lol.gif Acasa le fac - probabil pentru ca la servici sint prea in priza sa nu gresesc deloc (pentru ca lucrez cu chestii periculoase, ser de la bolnavi, radioactivitate si alti balauri). Deci, acasa-mi dau in petec: aseara am facut inundatie. A, dat drumul la apa sa curga in cada. Si ea a curs. Si atit de bine a curs ca de la etaj de unde e baia cu cada aferenta a ajuns in subsol, trecind prin living unde a lasat o mare pata central pe tavan. Pata de care dau eu cu ochii ca sa nu uit cit de tembela am fost. Noroc ca nu mi-s genu gospodina-vitrina-lustruita, ca altfel cred ca m-as fi crizat iremediabil. lol.gif lol.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
amalia0701
mesaj 19-07-2007, 06:30 AM
Mesaj #26

Taz

Raspunsuri: 3.852
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

Servus iubita!
Faini mai suntetzi pupic.gif pupic.gif
Copilu crocodilu e bestial, si in pozele cand e la tine in bratze sclipitzi de fericire amandoi hug.gif

--------------------
Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/]
Imagine
+Quote Post
julyalina
mesaj 19-07-2007, 06:52 AM
Mesaj #27

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

w00t.gif )).gif bine ca nu stai la bloc ganesha, altfel te invadau si vecinii pupic.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
ganesha
mesaj 19-07-2007, 01:55 PM
Mesaj #28

Koala

Amelie hug.gif

Tweety wink1.gif , chiar ca am noroc, probabil nici la bloc n-ar fi functionat instinctul de conservare devil.gif

Am trei pete pe tavan de ma uit mai bine.

SPectacolul e ON si e simbata acum, am primit email de la directoarea trupei, si s-a hotarit ca lasam discutiile la o parte si participam fromos, ca e de talie prea mare sa-l ratam. Discutiile incepusera de fapt de la faptul ca organizatoarea angajase director de imagine, om la inregistrat, tot tacimul ca sa faca DVD. Pina aici nimic ciudat, dar 1) nu ne anuntase si 2) voia sa foloseasca DVDul pentru distributie, iar tot... profitul intra doar in buzunarul ei. Si e total ilegal pentru ca n-are voie sa pozeze/filmeze atita timp cit toata lumea implicata nu semneaza o hirtie cum ca e de acord. AU fost mai multe, dar asta umpluse paharul.
Oricum, making the long story short, asta e: e simbata iar eu mor de frica - abia ma chinuisem sa las asta deoparte si ma gindeam ca simbata fac ceva... relaxant, si hop tzop a aparut din nou pe firmament, cu nervii si stresul implicit.

Ieri n-am avut prinzul la servici ca n-am avut chef sa-l fac, am luat pizza veggie si cartofi prajiti devil.gif Oricum, meniul a iesit relativ ok dpdv al socotelilor, dar am sa-l postez... mai tirziu.

pupic.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
ina_ceva
mesaj 22-07-2007, 08:53 AM
Mesaj #29

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Neatza! give_rose.gif pupic.gif

Cum a fost ieri? Stresant, a iesit bine daca tot a fost stresant?
Sper ca te-ai tzinut de dieta, altfel bataita.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 22-07-2007, 06:59 PM
Mesaj #30

Koala

CITAT(ina_ceva @ 21-07-2007, 10:53 PM) *

Neatza! give_rose.gif pupic.gif

Cum a fost ieri? Stresant, a iesit bine daca tot a fost stresant?
Sper ca te-ai tzinut de dieta, altfel bataita.gif

Ina
floare.gif

Am scapat de bataie, sic! Am mincat cum trebuie zilele astea, dar cu tot stresul si repetitiile nu m-am putut aduna sa mai scriu meniu, pentru ca n-am avut stare lol.gif Adica am socotit si calculat tot ca de obicei, da' am avut prea multi miscorici ca sa-l transcriu. Oricum: bilant=1 kil 600 in astea 2 saptamini.

Ieri a iesit DEMENTIAL!!! yahoo.gif A fost stresant, a fost... aiurea de tot ce mi-era rau de picam din picioare (a doua zi de probleme lunare), am stat acolo de la 3 la prinz pina la 11:30 seara (spectacolul a inceput la 7:30 si s-a terminat la 11). A fost criminal dar a meritat.

Am cunoscut o gramada de lume, a fost fun, a fost super sa impart cabina de proba si culisele cu niste oameni atit de importanti, a fost super sa vina o vedeta de Hollywood sa ne puna alune si snack-uri pe farfuriuta in cabina si sa bata la usa sa ne intrebe daca mai avem sticle de apa sau sa ne aduca el naughty.gif

Spectacolul a fost tare fain, am reusit sa tragem putin cu ochiul si chiar sa vedem ultima parte (pentru ca am dansat la mijloc inainte de pauza si am fost primii dupa pauza). Dupa al doilea dans ne-am furisat in public si ne-am uitat si noi. Au fost nume mari si un show super. Si o experienta minunata pentru noi, si mai ales o bafta mare si chioara pentru noi, ca noi nu sintem profesionisti. Dansurile noastre au fost doua, unul arabi-tribal-fusion cu costumatie la 4 ace si baston de bambus (dansu' cu bita cum ii zic, ca nu-mi place de loc - poate si pt ca-s satula de el, il dansam din noiembrie 2006) si celalalt un gypsy-flamenco cu tamburine, care e absolut superb.

La petrecerea de dupa nu m-am mai dus pentru ca mi-era atita de rau de nu ma mai puteam tine pe picioare, si am fost cu al meu EL sa luam o felie de pizza si m-am bagat in pat. Acum imi pare tare rau, da' asta e. Oricum, a fost o experienta, si am invatat o gramada aseara! Abia astept sa am pozele, am facut o gramada, ne-am prostit in culise, ne-am pozat pe toate partile, a fost fun. Si abia astept sa iasa dvd-ul, pina la urma am semnat si noi sa fim filmate, iaca putin ma intereseaza daca banii intra in buzunarul aleia sau nu, important e ca sintem printre numele alea mari lol.gif yahoo.gif

De miine scriu iar meniuri, promit!

Acest mesaj a fost editat de ganesha: 22-07-2007, 07:02 PM

--------------------

Imagine

+Quote Post

148 Pagini V < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 30-08-2008 - 07:02 AM