![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
15-07-2007, 07:29 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Astazi am reusit sa-tzi vad si eu pozele: sunt superbe si tu arati ca o adolescenta Spor cu dieta! -------------------- |
| aki |
15-07-2007, 10:58 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut.Ti-am vazut pozele
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
16-07-2007, 01:28 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Eu mi-s un pachet de nervi, de fapt nu de nervi, mai mult sint suparata decit nervoasa. N-o sa mai dansam in spectacolul de simbata, repercursiunile sint mari, dar si povestea e urita tare. Oricum, poate e tot raul spre bine, pentru ca si asa nu eram in starea de spirit necesara. Oh well, nimeni n-a zis vreodata ca viata e usoara. Trebuie sa tinem fruntea sus si sa zimbim! Sa trecem la socoteli acum: Vineri: MD: o felie piine de secara cu philadelphia, un iaurtel Snack - sanatos foc Prinz: piine secara cu 80g brinza gruyere - fereasca Dumnezeu ce poa' sa aiba brinza asta in ea (25 grame grasimi pe alea 80g, din care 15 saturate), rosie Cina: un egg salad sandwich, pe fuga la Toronto, inainte de concert Total: 1163 calorii, 44% grasimi (bulina albastra), 39% carb, 17% proteine, 25.3% grasimi saturate Ceea ce nu e o concluzie buna, pentru ca daca 1163 calorii poate sa rezulte in 25.4 pcte, atunci e f usor de cazut in plasa hipocaloricului!!!!! Sport: 40 de minute, free weights si ceva scripeti - brate, spate, piept si nitel abdomen De miine incepe o noua saptamina de cucerit lumea!!! -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| aki |
16-07-2007, 08:13 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Aseara ma gindeam ca sunt cea mai intirziata pe oneden,dar se vede ce nu a fost asa.Bintuiai si tu pe aici
-------------------- |
| ganesha |
16-07-2007, 05:24 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Da, Akisor, bintuiam si eu, ca la mine nu era nici macar ora de culcare inca. Multumesc de urare
Eu sint intr-o stare din aia de mi se despica pamintul sub mine, se pare ca imi e foarte greu sa ... depasesc momentul, senzatia aia ca ma uit la un film prost si nimeresc peste acelasi episod in fiecare zi incepe sa ma aduca la disperare. Poate e si din cauza faptului ca fiind fizic departe nu am vazut cu ochii mei realitatea, inmormintarea si restul, si atunci... e cumva suspendat in aer tot ce s-a intimplat. Si ma trezesc vorbind de sau gindindu-ma la in mod natural si firesc, si apoi... cade iar bomba peste mine: nu mai este, s-a dus! Si chestia asta cu spectacolul m-a dat peste cap, mai ales modul in care am aflat dedesupturile, mai ales orele de munca in directia asta - ma rog, astea sint tot pentru binele nostru, in fond si la urma urmei. Ma rog, erau nume mari in spectacol, unul de la Hollywood, era o mare onoare numai sa-i vezi, d-apoi sa mai imparti scena si culisele si afisele cu ei. Nu stiu, se invirte ceva si tre' sa gasesc o cale sa fac sa se opreasca -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| aki |
16-07-2007, 06:48 PM
|
Saraca de tine,lasa ca trece
-------------------- |
| ganesha |
17-07-2007, 03:52 AM
|
Akishor, esti un dulcel!
Socoteli: Duminica: MD: o felie piine de secara cu feta si o rosie Snack: pepene Prinz: o felie piine secara cu brinza de aia pacatoasa gruyere Cina: tarta cu caise (o patratica), veggie burger pe bbq, o felie de piine integrala, rosie Total: 1126 calorii, 34% grasimi, 10% saturate (bulina), 48% carb, 18% proteine, 18 g fibre (bulina... bleu), 92 mg colesterol (bulina buna), 1824 mg sodiu, vitamina A la greu (de la pepene), puncte WW - 21. Sport: repetitie - o ora de dantzuit Luni - zi de nota 10!!!! (ar tb sa o printez sa o lipesc pe frigider) MD: conopida (2 cups) cu putin dip Snack: cirese Prinz: salata de naut (naut - 1 cup jumate, ulei de msaline, patrunjel tocat si putin cascaval) Snack: pastai cu (putina) maioneza si o felie de piine secara Cina: 100 g brinza de vaci (frecata cu rosie si patrunjel), un cartof fiert Total: 1300 calorii, 21 % grasimi, 3% saturate, 61% carb, 19% proteine, 46 g fibre ( Sport: free weights, ca de altceva n-am avut chef. -------------------- Poze multe si marunteeeee
| julyalina |
17-07-2007, 06:17 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
hello ganesha
am trecut si eu pe aici sa te -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| ganesha |
18-07-2007, 01:36 PM
|
Multumesc de
Ieri a fost o zi aiurea, am mincat cam putin ca n-am fost pe acasa, direct de la servici (unde a fost isterie mare si sedinta ca in fiecare marti) am plecat la chiropractor ca aveam app, apoi sa vedem Ratatouille cu cupilu', si ne-am intors la 10. Cica spectacolul e on dar s-a aminat pentru 28. Nu mai fac fata la tot stresul asta, da' na! So, socoteli pentru marti: MD: toast (din pachet) cu philadelphia Prinz: paste integrale (1.5 cup) cu putina feta, ardei galben Snack: un egg salad sandwich Cina: un veggie dog, o felie de piine de casa (alba), o lingurita de maioneza light Snack: pepene Total:: 100 calorii (bulina), 31% grasimi, 14% saturate (bulina), 51% carbi, 18% proteine, 14.4 g fibre (aghhh), 212 mg colesterol (cam mult), 2000 mg sodiu (cam mult), ok vit. C si A...Puncte WW 20. Sport: zi de pauza. Planuri pe azi: atac treadmill-ul din nou, spectacol sau ne-spectacol, in toamna vreau sa race. Si face bine si la creieras si la sufletel, mai uitam de realitate. O zi minunata la toata lumea! -------------------- Poze multe si marunteeeee
| ganesha |
18-07-2007, 10:58 PM
|
Nervii mei de la pamint au inceput sa faca figuri. Si le merge, ca ma pun sa fac cele mai cretine chestii
-------------------- Poze multe si marunteeeee
| amalia0701 |
19-07-2007, 06:30 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubita!
Faini mai suntetzi Copilu crocodilu e bestial, si in pozele cand e la tine in bratze sclipitzi de fericire amandoi -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| julyalina |
19-07-2007, 06:52 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| ganesha |
19-07-2007, 01:55 PM
|
Amelie
Tweety Am trei pete pe tavan de ma uit mai bine. SPectacolul e ON si e simbata acum, am primit email de la directoarea trupei, si s-a hotarit ca lasam discutiile la o parte si participam fromos, ca e de talie prea mare sa-l ratam. Discutiile incepusera de fapt de la faptul ca organizatoarea angajase director de imagine, om la inregistrat, tot tacimul ca sa faca DVD. Pina aici nimic ciudat, dar 1) nu ne anuntase si 2) voia sa foloseasca DVDul pentru distributie, iar tot... profitul intra doar in buzunarul ei. Si e total ilegal pentru ca n-are voie sa pozeze/filmeze atita timp cit toata lumea implicata nu semneaza o hirtie cum ca e de acord. AU fost mai multe, dar asta umpluse paharul. Oricum, making the long story short, asta e: e simbata iar eu mor de frica - abia ma chinuisem sa las asta deoparte si ma gindeam ca simbata fac ceva... relaxant, si hop tzop a aparut din nou pe firmament, cu nervii si stresul implicit. Ieri n-am avut prinzul la servici ca n-am avut chef sa-l fac, am luat pizza veggie si cartofi prajiti -------------------- Poze multe si marunteeeee
| ina_ceva |
22-07-2007, 08:53 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza!
Cum a fost ieri? Stresant, a iesit bine daca tot a fost stresant? Sper ca te-ai tzinut de dieta, altfel -------------------- |
| ganesha |
22-07-2007, 06:59 PM
|
Neatza! Cum a fost ieri? Stresant, a iesit bine daca tot a fost stresant? Sper ca te-ai tzinut de dieta, altfel Ina Am scapat de bataie, sic! Am mincat cum trebuie zilele astea, dar cu tot stresul si repetitiile nu m-am putut aduna sa mai scriu meniu, pentru ca n-am avut stare Ieri a iesit DEMENTIAL!!! Am cunoscut o gramada de lume, a fost fun, a fost super sa impart cabina de proba si culisele cu niste oameni atit de importanti, a fost super sa vina o vedeta de Hollywood sa ne puna alune si snack-uri pe farfuriuta in cabina si sa bata la usa sa ne intrebe daca mai avem sticle de apa sau sa ne aduca el Spectacolul a fost tare fain, am reusit sa tragem putin cu ochiul si chiar sa vedem ultima parte (pentru ca am dansat la mijloc inainte de pauza si am fost primii dupa pauza). Dupa al doilea dans ne-am furisat in public si ne-am uitat si noi. Au fost nume mari si un show super. Si o experienta minunata pentru noi, si mai ales o bafta mare si chioara pentru noi, ca noi nu sintem profesionisti. Dansurile noastre au fost doua, unul arabi-tribal-fusion cu costumatie la 4 ace si baston de bambus (dansu' cu bita cum ii zic, ca nu-mi place de loc - poate si pt ca-s satula de el, il dansam din noiembrie 2006) si celalalt un gypsy-flamenco cu tamburine, care e absolut superb. La petrecerea de dupa nu m-am mai dus pentru ca mi-era atita de rau de nu ma mai puteam tine pe picioare, si am fost cu al meu EL sa luam o felie de pizza si m-am bagat in pat. Acum imi pare tare rau, da' asta e. Oricum, a fost o experienta, si am invatat o gramada aseara! Abia astept sa am pozele, am facut o gramada, ne-am prostit in culise, ne-am pozat pe toate partile, a fost fun. Si abia astept sa iasa dvd-ul, pina la urma am semnat si noi sa fim filmate, iaca putin ma intereseaza daca banii intra in buzunarul aleia sau nu, important e ca sintem printre numele alea mari De miine scriu iar meniuri, promit! Acest mesaj a fost editat de ganesha: 22-07-2007, 07:02 PM -------------------- Poze multe si marunteeeee
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 07:02 AM |