![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| otilici |
11-08-2007, 04:29 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Se muta maica-mea. Statea linga noi si se muta la naiba-n praznic -------------------- |
| ganesha |
11-08-2007, 04:51 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.656 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Se muta maica-mea. Statea linga noi si se muta la naiba-n praznic Rizi tu, rizi Deocamdata azi.... mutam (da' nu ca-n bancul cu marmacia ) -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| otilici |
11-08-2007, 05:07 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Am ras cu lacrimi la faza cu marmacia,tocmai mi-am amintit de acel banc care in copilarie numai nu puteam sa-l inteleg,ma uitam mirata de ce rad restul
Ei lasa ca ai sa rezolvi tu cu copilul.Dar mama ta nu ar putea merge ea sa-l ia de la scoala? Copiii astia,ce nu facem noi pt. ei,mereu ne gandim intai "dar cu copilul ce fac?","dar copilului cum fac sa-i fie bine?"... -------------------- |
| ganesha |
11-08-2007, 07:53 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.656 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Am ras cu lacrimi la faza cu marmacia,tocmai mi-am amintit de acel banc care in copilarie numai nu puteam sa-l inteleg,ma uitam mirata de ce rad restul Ei lasa ca ai sa rezolvi tu cu copilul.Dar mama ta nu ar putea merge ea sa-l ia de la scoala? Copiii astia,ce nu facem noi pt. ei,mereu ne gandim intai "dar cu copilul ce fac?","dar copilului cum fac sa-i fie bine?"... Pai nu, ca si ea e la servici, si-asa are bataie de cap cu copilu' ei - pe care il luam NOI de la scoala, ca scoala lui e mai aproape de scoala lu' al nostru, si ideea era ca impreuna puteau sta - frate-miu are 14 ani. Asa... o sa-i luam pe amindoi, si-o sa-i ducem fromoshel acolo departe unde stau acu', si... o sa se intoarca si al meu sotz la servici, intr-un final.... -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| sirafir |
12-08-2007, 01:58 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 38 Inscris: 12-08-2007 Membrul Nr.: 364 |
Taree
Pentru cele care nu ma cunosc, sau nu ma mai tin minte, sunt icecream de pe idieta. O sa apar si eu pe aici, cred. La cat mai multi ani (pe)trecuti pe nesimtite, Ganesha! |
| ganesha |
12-08-2007, 02:07 AM
|
Taree Pentru cele care nu ma cunosc, sau nu ma mai tin minte, sunt icecream de pe idieta. O sa apar si eu pe aici, cred. La cat mai multi ani (pe)trecuti pe nesimtite, Ganesha! Mergem acasa la ei... adica departeeee, ca sa avem de unde ne intoarcem cind mergem sa luam copilu' iarasi, de data asta DUPA servici -------------------- Poze multe si marunteeeee
| sirafir |
12-08-2007, 02:16 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 38 Inscris: 12-08-2007 Membrul Nr.: 364 |
Of, tare spus, in aparenta, dar.. O s-o dobanditi voi si p'asta, sunt sigura!
Credeam ca te-am pupat, dar am vazut ca nu, si am vrut! |
| Ama.ro |
12-08-2007, 08:41 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 318 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Neata, Ganesha!
Eu tot iti zic "neata" la ora asta desi stiu ca doar in Ro e neata.. Sa stii ca m-am apucat sa citesc de pe Get fit..o sa te intreb una, alta..cand am nelamuriri. |
| May |
12-08-2007, 10:34 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Ziceti si voi bancul caci eu nu il stiu
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| ganesha |
12-08-2007, 03:49 PM
|
Ziceti si voi bancul caci eu nu il stiu Pai erau doi vecini, si intr-o noapte unul aude zgomot mare la celalalt in casa, care nu se mai termina si incepea sa-l deranjeze de-acum. Se duce si-l intreaba: - Vecine, ce-i cu zgomotul asta? - Ma mut vecine. -Da' noaptea te muti tu? -Pai noaptea.... A doua noapte la fel. -Ce tot faci zgomot? -Pai ma mut. A treia noapte, nemaisuportand galagia, se duce iar la ala unde se auzeau zgomote ciudate. Il vede iesind din casa. -Acu' unde te duci? -Pai pina la marmacie. -------------------- Poze multe si marunteeeee
| May |
12-08-2007, 05:35 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| lliliana |
13-08-2007, 12:58 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
[ Rizi tu, rizi Deocamdata azi.... mutam (da' nu ca-n bancul cu marmacia ) -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| ganesha |
13-08-2007, 01:36 PM
|
Hello, Lilish!
Eu am mutat. 2 zile, zi de vara pina-n seara. Profesionist, nu ca-n banc, dupa cum ziceam. De aia raportez cum ca simbata am intrat in casa la 12 jumate ale noptii, ca-n "mama lui Stefan cel Mare", cu singura diferenta ca eu, spre deosebire de el, am avut cheie si am putut sa intru singura Duminica am purces la spalat geamurile din tavan si pina-n podea, vreo 5 seturi, si pe fata si pe dos, am facut pauza cit sa ma duc la repetitie, si cam atit. Am luat micul dejun la ora 8 jumate, urmat de snack la care am servit nimic, si de prinz la care am servit acelasi nimic, apopi iar de snack la care am mai servit o tura de nimic, asta pina la cina unde am servit salata de morcovi, telina si cartofei. Am aterziat in pat pe la 1, am petrecut vreo 2 ore incercind sa storc din putul gindirii o coreografie pentru un solo. Am visat-o pe Isidora vreo jumate de noapte, si apoi un cocker negru pe care mi-l cumparasem de la service-ul de masini. Ca se apropie orele opt ale diminetii, ma indrept vioaie spre servici! -------------------- Poze multe si marunteeeee
| julyalina |
13-08-2007, 01:42 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Pai nu, ca si ea e la servici, si-asa are bataie de cap cu copilu' ei - pe care il luam NOI de la scoala, ca scoala lui e mai aproape de scoala lu' al nostru, si ideea era ca impreuna puteau sta - frate-miu are 14 ani. Asa... o sa-i luam pe amindoi, si-o sa-i ducem fromoshel acolo departe unde stau acu', si... o sa se intoarca si al meu sotz la servici, intr-un final.... de aia nu ai avut vacantza delok vara asta ! serviciu usor -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| ganesha |
13-08-2007, 02:26 PM
|
Am mintiiiiit! Prin omisiune. La povestea de mai sus am uitat sa raportez 2 felii de pepene la prinzul cu nimic, si simbata o intrerupere a procesului mutativ pentru un antrenament cu greutati libere. Cer juriului sa-mi dea circumstante atenuate
-------------------- Poze multe si marunteeeee
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 08:44 AM |