![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
15-08-2007, 01:47 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.571 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Va
Io-te ca-ncepe o noua zi, ultima zi fara sefi on site. Sa rid sau sa pling? Lilish, fac prostii, dara iubirea de mosie e un zid! Nusa, fier eu am in plus. Iti dau de la mine daca vrei, ca am prea mult. Proteina animala impiedica absoprtia de fier, iar cerealele integrale si fasolele au fier cit sa ajunga la tot poporul. Iar la mine combinatia asta a cladit asa rezerve de fier, incit am itnerdictie de la doctor pentru orice suplimente cu multivitamine si minerale care contin fier. Crom nu se gaseste asa ca restul micronutrientilor, in vreo mincare anume. Ceapa, salata verde, rosiile.... dar nu la o cantitate asa, dementa (ceapa cruda, de ex, pe un cup are cam 20% din necesarul zilnic). Probabil e mai simplu de luat suplimente cind e vorba de crom, ca-ti prinzi urechile mincind... salata si ceapa Ancule, Akisor, Fuuug la servici, n-am furculite curate, m-am trezit tirziu, n-am chef sa fac mincare pt prinz, n-am de fapt deloc vase curate Cu voiosie fug la servici, sa-mi savurez ultima zi fara sefi!!! Si sa visez la saptamina viitoare cind voi fi SINGURA cuc, si fara coleg -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| butterfly |
15-08-2007, 02:01 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 422 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
ultima zi fara sefi...profita de ea
-------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/] ![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
15-08-2007, 02:26 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.822 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Oau dar la mine nu vrea sa plece nimeni
Ai vre-un remediu pentru plecarea colegilor?Ca sa rimin eu singura -------------------- |
| nusarich |
15-08-2007, 02:41 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Mersic mult de tot, Ganesha, deci pana la urma voi lua chestia aia pe care mi-a scris-o nenea doctorul, ca vrea sa-mi mai faca analiza si peste o luna si macar pana atunci sa ajunga la limita normalului.
-------------------- |
| anca veselie |
15-08-2007, 03:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.226 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
foarte fain ca sunteti toti cuminti! am observat ca faci sport la program, am dat de ceva timp cate-un ochi periodic pe la tine!
-------------------- |
| julyalina |
15-08-2007, 06:19 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.220 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
anca, G este foarte cumintica
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| ganesha |
16-08-2007, 04:16 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.571 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Bre, m-ati deochiat! Am scapat la o dezlegare cam dezlegata la brinza, am urcat grasimile-n pod, amd at cu fiberle de pamint
Ashe dara: MD: piine de casa cu rosie si 62 g ( Prinz: o felie de pizza veggie si suc de portocale (din comertz) Snack: o felie de piine de casa cu o felie stravezie (15 g sa tot fi avut) de roquefort Cina: budinca de cartofi (am sa postez reteta cit de repede), portie dubla Desert: o lingurita de nutella Acu' ne ascundem in ciresh: total 1649 calorii, 27% grasimi, 13.5% saturate!!!!!!!, 57% carb, 15% proteine, 14g fibre (f@%k), 107mg colesterol, 1700 sodiu, chestii trestii. No dara, myfooddiary-u' e destul de optimist, cica "If every day were like today ... * You would lose 0.67 kg per week. * In one month, you would weigh 64.7 kg. * In three months, you would weigh 59 kg.", da' ma trage de urechi cu fete rosii incruntate ca am prea multe grasimi saturate si n-am fibree, si n-am aia, si n-am aialalta. Sport: s-a desfasurat dupa urmatorul model: aseara eu am citiiiiit si doar 5 ore-am dormiiiit shai di ri di ri di daaam prea tirziu eu m-am culcaaat asa ca n-am alergaat shai di ri di ri di daaam incline-ul l-am ridicaaaaat si-un mers voios am bagaaaat shai di ri di ri di daaam dupa treij´de minuteeee calorii s-au dus trei suteee ma maaaaai -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| mirela |
16-08-2007, 09:06 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 305 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
Buna dimineata! Am trecut sa-ti urez o zi minunata!
-------------------- www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE
|
| May |
16-08-2007, 11:30 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.719 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Compozitoare te face mama
Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 16-08-2007, 11:40 PM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| nusarich |
17-08-2007, 10:56 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
-------------------- |
| May |
17-08-2007, 10:59 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.719 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
N-am vazut ``poiata`` care sa incheie strofa cu ``shai di ri di ri di daaam``, dar poate ea e o controversata
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| nusarich |
17-08-2007, 11:28 AM
|
|
N-am vazut ``poiata`` care sa incheie strofa cu ``shai di ri di ri di daaam``, dar poate ea e o controversata sau o avangardista, mai stii? -------------------- |
| ganesha |
17-08-2007, 01:17 PM
|
Madam poiata-componista vine cu rosh in obrajori, fara meniu, fara raporturi, si incearca sa se scuze: a intrat as-noapte la 12 in casa, plecata fiind de dimineata. Adica pardon, a intrat odata la 4 jumate, si inca odata la 8, si cam atit. Nici la repetitii n-a fost, si doar are 3 dantuiri publice batute-n cuie in septembrie. Da' ma credeti pe cuvint ca-i de bine? -------------------- Poze multe si marunteeeee
| nusarich |
17-08-2007, 01:56 PM
|
|
Noi te credem ca-i de bine, da' pe unde ai umblat?
-------------------- |
| ganesha |
17-08-2007, 01:58 PM
|
Noi te credem ca-i de bine, da' pe unde ai umblat? Responsabilitatile, maica, responsabilitatile... ar trebui sa ma linistesc ca sa nu imbatrinesc degraba, da' pur si simplu nu-mi tihneste nimic daca nu-s bagat in zeci de proiecte si enshpe chestii si chestioare. Oricum, nejoy cit mai pot ca in 2 saptamini incep si eu semestrul de scoala -------------------- Poze multe si marunteeeee
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-08-2008 - 01:15 AM |