left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

148 Pagini V « < 13 14 15 16 17 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Daca vrei poti!, Aim for the moon, even if you miss you end up among the stars seperator Optiuni V right
nusarich
mesaj 17-08-2007, 01:59 PM
Mesaj #211

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.836
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80
Sex: Feminin

CITAT(ganesha @ 17-08-2007, 02:58 PM) *

Responsabilitatile, maica, responsabilitatile... ar trebui sa ma linistesc ca sa nu imbatrinesc degraba, da' pur si simplu nu-mi tihneste nimic daca nu-s bagat in zeci de proiecte si enshpe chestii si chestioare. Oricum, nejoy cit mai pot ca in 2 saptamini incep si eu semestrul de scoala cheer.gif

Ce scoala faci tu? Scuze, da' io mi-s mai baba, asa... lecitina e scumpa, dom'le, scumpa...

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
aki
mesaj 17-08-2007, 03:33 PM
Mesaj #212

Hiena

Raspunsuri: 4.858
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Salut draguta Ganesha.Ocupata fata,bravo tie,macar nu-ti trece viata pe alaturi. pupic.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-03.06.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.00 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

mirela
mesaj 17-08-2007, 10:34 PM
Mesaj #213

Ciocanitoare

Raspunsuri: 325
Inscris: 20-03-2007
Membrul Nr.: 259

CITAT(aki @ 17-08-2007, 02:33 PM) *

Salut draguta Ganesha.Ocupata fata,bravo tie,macar nu-ti trece viata pe alaturi. pupic.gif

)).gif Ce tare esti Aki! Ganesha salutari!

--------------------
www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE
+Quote Post
ganesha
mesaj 18-08-2007, 12:53 PM
Mesaj #214

Koala

Raspunsuri: 2.611
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

floare.gif Nu-mi trece viata, citeodata mi-e ca trec eu pe linga ea lol.gif

Acu' parca n-ar fi destule, am luat un ciine doh.gif Ce-i drept, ciine fromos, rasa pura, generatii de campioni pina la stra-stra-stra-stra-stra-bunicii din strabuni.... da' cind ma gindesc mai bine ma ia cu lesinu' grin.gif

Nusa, ca activitati scolare sint la un program de se numeste Science Laboratory Technology, un program super tare, intra cine vrea ramine cine poate, eram 120 cind am inceput, acum am ramas 11 care am reusit sa ajungem la ultimul semestru (tare-s curioasa sa vedem citi o sa fim in decembrie cind graduam). Da' am in spate si o facultate de psihologie facuta in RO, iar dupa ce termin asta incerc sa ma introduc prin transfer la un program de Biotehnologie (visul meu de-o viata). Singurul motiv pentru care nu m-am dus din prima ls Biotehnologie a fost ca... pe vremea cind l-am incpeut pe al meu inca nu se oferea la unviersitate. Asa ca... fingers crossed, poate am sa reusesc sa ma transfer direct in ultimul an, ca e prea scump iar eu-s prea... batrina sa-l mai fac de la capat naughty.gif

Ooooof, oare ce mi-a trebuit ciine? tease.gif salut.gif

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
otilici
mesaj 18-08-2007, 03:07 PM
Mesaj #215

Marmota

Raspunsuri: 1.107
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Ganesha,dar ce rasa e catelul?Acum nu vreau sa te pun pe ganduri si mai rau,dar va trebui sa-l scoti cat mai des ca sa nu ai prea mult ce sa curati prin casa dupa el grin.gif si mai sunt unele rase care devin stresate daca nu-i scoti destul la plimbare.Partea buna:muult mai multa miscare pt.tine,vrei nu vrei wink1.gif

--------------------
+Quote Post
ganesha
mesaj 18-08-2007, 03:26 PM
Mesaj #216

Koala

CITAT(otilici @ 18-08-2007, 03:07 PM) *

Ganesha,dar ce rasa e catelul?Acum nu vreau sa te pun pe ganduri si mai rau,dar va trebui sa-l scoti cat mai des ca sa nu ai prea mult ce sa curati prin casa dupa el grin.gif si mai sunt unele rase care devin stresate daca nu-i scoti destul la plimbare.Partea buna:muult mai multa miscare pt.tine,vrei nu vrei wink1.gif

pupic.gif

De miscare nuuuu duc lipsa, acum ce speram e sa tina catelul pasul cu noi lol.gif E ciobanesc german, rasa pura, i-am vazut inaintasii prin reviste, showuri tv si cataloage; nu face in casa absolut deloc, nu plinge noaptea, e luat de la crescatori-crescatori, care au 18 ciini in casa, toti campioni, chestii trestii... Stie sa doarma in cusca lui de casa, stie cind ii zicem de "bed time" si se duce in cusca, stingem lumina... Eu oricum ma trezesc in fiecare zi la 5:45, iar in w/e la 7, dar de-acum am sa ma trezesc la 6 si in w/e, ca nu-i foc. E de aur, acum sintem in dilema daca sa-l ducem la competitii ca-i pacat de el, dar n-avem resurse pentru asta, nici financiare si nici... temporale (ahhhh).

E o belea de ciine (in sensul foarte bun), cica ii place sa se uite si la TV, dar noi n-avem cablu, sintem total impotriva TV-ului, deci n-o sa prea aiba distractie din asta, sper sa nu ne urasca prea tare lol.gif lol.gif

Ma duc sa pescuiesc copilu' de la inot si iau si dihania dupa mine cheer.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
amalia0701
mesaj 18-08-2007, 05:27 PM
Mesaj #217

Taz

Raspunsuri: 3.852
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

Servus iubita!
Am reusit sa ajung la zi cu jurnalul.
Felicitari pentru perseverenta.
Am rosit gandindu-ma ca io de o groaza de vreme nu gasesc resurse sa fac sport, ci adica sa includ sportul in programul meu zilnic blushing.gif
Acu daca ti-ai luat caine e musai sa iei si fat burn hug.gif
Te pup draga mea pupic.gif

--------------------
Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/]
Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 18-08-2007, 07:33 PM
Mesaj #218

Iepuras

Ganesha, draga mea, sincer te invidiez! Daca as avea si eu macar o jumatate din energia ta...
Eu iti tin pumnii pentru facultate, sper sa reusesti. pupic.gif

--------------------
+Quote Post
ganesha
mesaj 19-08-2007, 02:57 AM
Mesaj #219

Koala

Amelie, te pupacesc de n-ai aer!!! pupic.gif

Nusa, pupic.gif give_rose.gif Energia mea vine... mincind (bataie la propriul posterior!!!!!!), ca-n proverbu' cu foamea. Am zile in care pur si simplu ma apuca plinsul la propriu cind trebuie sa ma ridic din pat, dar... datoria ma cheama.

Acum sint exctaticaaaaaaaa!

Am scos copilu' si dihania la plimbareeee. I-am zapacit pe amindoi, i-am zapacit, i-am adus acasa.

Catelu' a cazut LAT. Da' lat, s-a trintit in mijlocul bucatariei si a adormit instantaneu lol.gif lol.gif lol.gif

Copilu' A CERUT SALATAAAAAAA!!! Pentru o mama asta e o mare realizare, sa-ti ceara copilu' dintre toate chestiile care exista in casa el a cerut o salata cu de toate (rosii, castravete, varza, ceapa verde si ardei) yahoo.gif cheer.gif Nu ma intelegeti gresit, l-am crescut sa nu fie mofturos la mincare, cu piramida alimentelor pe frigider, cu explicatii despre toate grupele de alimente si despre "de ce le mincam" si ce rol au in organism... da' sa ceara salata de unu' singur... asta n-am mai patit pina acum lol.gif lol.gif Sa nu mi-l autodeochi! lol.gif

Fug sa mai fac una alta... pupic.gif

Acest mesaj a fost editat de ganesha: 19-08-2007, 03:01 AM

--------------------

Imagine

+Quote Post
nusarich
mesaj 19-08-2007, 10:29 AM
Mesaj #220

Iepuras

Ganesha, bravo pentru asa copil! Mai rar, sa nu-l deochi!

A propos, cand am citit postarea ta (ultima de ieri) am zis ca nu vad bine. Abia dupa am vazut ca scrisese Amalia si am priceput. (numele meu mic este Amelia, dar aici toata lumea ma stie de nusa wink1.gif ...)

--------------------
+Quote Post
butterfly
mesaj 19-08-2007, 10:57 AM
Mesaj #221

Ciocanitoare

Raspunsuri: 422
Inscris: 3-08-2007
Membrul Nr.: 356
Dispozitie: zdranga...zdranga

ce crocodil tare!copil sa fi si sa ceri salata..asta e o treaba smile.gif

ti-ai luat caine...waaaa cat de fain :x !

pup! pupic.gif

--------------------
Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
otilici
mesaj 19-08-2007, 02:25 PM
Mesaj #222

Marmota

Asta inseamna ca al meu copil abia peste 8 ani sau mai bine va binevoi sa ceara sa manace ca la carte,pana atunci ioc? blum.gif
Felicitari mamicii in primul rand pt. educatia ce i-o da copilului wink1.gif
Pupici pupic.gif

--------------------
+Quote Post
ganesha
mesaj 19-08-2007, 02:59 PM
Mesaj #223

Koala

Feteleeeee pupic.gif hug.gif , azi am trisat, am scos dihanelul afara si cind ne-am intors in casa, dupa ce l-am hranit, m-am intins pe canapea si am motzait cu un ochi la el, cu un ochi la vise. cool.gif

Otilici tease.gif abia peste 8 ani o sa CEARA cu ochii cit cepele de pofta lol.gif ca de mincat n-are incotro... o sa manince cuminte de cind vrei tu grin.gif

As vrea sa scot dihanelul in parc, cam la 3 minute de casa noastra e un parc fenomenal, Springbank park, de-a lungul malului Tamisei... e demential, are o pista de vreo 18 km cu asfalt moale pentru alergat, role si bicicleta, toti profesionistii zonei alearga/roleaza/bicicleaza prin zona, e o feerie de animale in lesa si vietuitoare salbatice (giste, rate, lebede, ratoni, sconsi, veverite, bursuci, hirciogi)... Singurul lucru de ma tine e ca dihanel e cam timid inca la masini, iar ca sa ajung acolo trebuie sa traversez 2 strazi de cite 4 benzi fiecare, pe care se circula cu optzeci la ora... Bine, este semafor, da' mi-e frica sa nu-l intimideze prea tare, pe aici pe strada noastra atita se mai codeste si se frasuie cind vede masini... Il mai las oleaca si saptamina viitoare in parc cu el!

E o duminica frumoasa, sta a ploaie si face a toamna... am repetitie, trebuie sa fac niscaiva cumparaturi, am sa gatesc ceva bun cu arome de copilarie si am sa sportez nitel...

--------------------

Imagine

+Quote Post
otilici
mesaj 19-08-2007, 03:03 PM
Mesaj #224

Marmota

Fata,imi place la nebunie toata poezia asta din viata si din sufletul tau! Citesc cu nesat tot ce scrii,ai un talent de ma faci sa traiesc in mare parte ce simti si tu.Toata admiratia mea give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

--------------------
+Quote Post
nusarich
mesaj 19-08-2007, 04:17 PM
Mesaj #225

Iepuras

Ganesha, da, iesi cu catelul afara, el trebuie sa se obisnuiasca si cu masini galagioase si "viteze". Adica trebuie invatat. Cu cat e mai mic cand invata, cu atat se invata mai bine.

--------------------
+Quote Post

148 Pagini V « < 13 14 15 16 17 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 29-08-2008 - 11:04 PM