![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| nusarich |
17-08-2007, 01:59 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Responsabilitatile, maica, responsabilitatile... ar trebui sa ma linistesc ca sa nu imbatrinesc degraba, da' pur si simplu nu-mi tihneste nimic daca nu-s bagat in zeci de proiecte si enshpe chestii si chestioare. Oricum, nejoy cit mai pot ca in 2 saptamini incep si eu semestrul de scoala Ce scoala faci tu? Scuze, da' io mi-s mai baba, asa... lecitina e scumpa, dom'le, scumpa... -------------------- |
| aki |
17-08-2007, 03:33 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut draguta Ganesha.Ocupata fata,bravo tie,macar nu-ti trece viata pe alaturi.
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| mirela |
17-08-2007, 10:34 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 325 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
Salut draguta Ganesha.Ocupata fata,bravo tie,macar nu-ti trece viata pe alaturi. -------------------- www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE
|
| ganesha |
18-08-2007, 12:53 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Acu' parca n-ar fi destule, am luat un ciine Nusa, ca activitati scolare sint la un program de se numeste Science Laboratory Technology, un program super tare, intra cine vrea ramine cine poate, eram 120 cind am inceput, acum am ramas 11 care am reusit sa ajungem la ultimul semestru (tare-s curioasa sa vedem citi o sa fim in decembrie cind graduam). Da' am in spate si o facultate de psihologie facuta in RO, iar dupa ce termin asta incerc sa ma introduc prin transfer la un program de Biotehnologie (visul meu de-o viata). Singurul motiv pentru care nu m-am dus din prima ls Biotehnologie a fost ca... pe vremea cind l-am incpeut pe al meu inca nu se oferea la unviersitate. Asa ca... fingers crossed, poate am sa reusesc sa ma transfer direct in ultimul an, ca e prea scump iar eu-s prea... batrina sa-l mai fac de la capat Ooooof, oare ce mi-a trebuit ciine? -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| otilici |
18-08-2007, 03:07 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.107 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Ganesha,dar ce rasa e catelul?Acum nu vreau sa te pun pe ganduri si mai rau,dar va trebui sa-l scoti cat mai des ca sa nu ai prea mult ce sa curati prin casa dupa el
-------------------- |
| ganesha |
18-08-2007, 03:26 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ganesha,dar ce rasa e catelul?Acum nu vreau sa te pun pe ganduri si mai rau,dar va trebui sa-l scoti cat mai des ca sa nu ai prea mult ce sa curati prin casa dupa el De miscare nuuuu duc lipsa, acum ce speram e sa tina catelul pasul cu noi E o belea de ciine (in sensul foarte bun), cica ii place sa se uite si la TV, dar noi n-avem cablu, sintem total impotriva TV-ului, deci n-o sa prea aiba distractie din asta, sper sa nu ne urasca prea tare Ma duc sa pescuiesc copilu' de la inot si iau si dihania dupa mine -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| amalia0701 |
18-08-2007, 05:27 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubita!
Am reusit sa ajung la zi cu jurnalul. Felicitari pentru perseverenta. Am rosit gandindu-ma ca io de o groaza de vreme nu gasesc resurse sa fac sport, ci adica sa includ sportul in programul meu zilnic Acu daca ti-ai luat caine e musai sa iei si fat burn Te pup draga mea -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| nusarich |
18-08-2007, 07:33 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Ganesha, draga mea, sincer te invidiez! Daca as avea si eu macar o jumatate din energia ta...
Eu iti tin pumnii pentru facultate, sper sa reusesti. -------------------- |
| ganesha |
19-08-2007, 02:57 AM
|
Amelie, te pupacesc de n-ai aer!!!
Nusa, Acum sint exctaticaaaaaaaa! Am scos copilu' si dihania la plimbareeee. I-am zapacit pe amindoi, i-am zapacit, i-am adus acasa. Catelu' a cazut LAT. Da' lat, s-a trintit in mijlocul bucatariei si a adormit instantaneu Copilu' A CERUT SALATAAAAAAA!!! Pentru o mama asta e o mare realizare, sa-ti ceara copilu' dintre toate chestiile care exista in casa el a cerut o salata cu de toate (rosii, castravete, varza, ceapa verde si ardei) Fug sa mai fac una alta... Acest mesaj a fost editat de ganesha: 19-08-2007, 03:01 AM -------------------- Poze multe si marunteeeee
| nusarich |
19-08-2007, 10:29 AM
|
|
Ganesha, bravo pentru asa copil! Mai rar, sa nu-l deochi!
A propos, cand am citit postarea ta (ultima de ieri) am zis ca nu vad bine. Abia dupa am vazut ca scrisese Amalia si am priceput. (numele meu mic este Amelia, dar aici toata lumea ma stie de nusa -------------------- |
| butterfly |
19-08-2007, 10:57 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 422 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
ce crocodil tare!copil sa fi si sa ceri salata..asta e o treaba
ti-ai luat caine...waaaa cat de fain :x ! pup! -------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/] ![]() [/url] |
| otilici |
19-08-2007, 02:25 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.107 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Asta inseamna ca al meu copil abia peste 8 ani sau mai bine va binevoi sa ceara sa manace ca la carte,pana atunci ioc?
Felicitari mamicii in primul rand pt. educatia ce i-o da copilului Pupici -------------------- |
| ganesha |
19-08-2007, 02:59 PM
|
Feteleeeee
Otilici As vrea sa scot dihanelul in parc, cam la 3 minute de casa noastra e un parc fenomenal, Springbank park, de-a lungul malului Tamisei... e demential, are o pista de vreo 18 km cu asfalt moale pentru alergat, role si bicicleta, toti profesionistii zonei alearga/roleaza/bicicleaza prin zona, e o feerie de animale in lesa si vietuitoare salbatice (giste, rate, lebede, ratoni, sconsi, veverite, bursuci, hirciogi)... Singurul lucru de ma tine e ca dihanel e cam timid inca la masini, iar ca sa ajung acolo trebuie sa traversez 2 strazi de cite 4 benzi fiecare, pe care se circula cu optzeci la ora... Bine, este semafor, da' mi-e frica sa nu-l intimideze prea tare, pe aici pe strada noastra atita se mai codeste si se frasuie cind vede masini... Il mai las oleaca si saptamina viitoare in parc cu el! E o duminica frumoasa, sta a ploaie si face a toamna... am repetitie, trebuie sa fac niscaiva cumparaturi, am sa gatesc ceva bun cu arome de copilarie si am sa sportez nitel... -------------------- Poze multe si marunteeeee
| otilici |
19-08-2007, 03:03 PM
|
Fata,imi place la nebunie toata poezia asta din viata si din sufletul tau! Citesc cu nesat tot ce scrii,ai un talent de ma faci sa traiesc in mare parte ce simti si tu.Toata admiratia mea
-------------------- |
| nusarich |
19-08-2007, 04:17 PM
|
|
Ganesha, da, iesi cu catelul afara, el trebuie sa se obisnuiasca si cu masini galagioase si "viteze". Adica trebuie invatat. Cu cat e mai mic cand invata, cu atat se invata mai bine.
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 11:04 PM |