![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
20-08-2008, 07:11 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ganesha, ce mananci la japonez (in general, nu neaparat azi
Felicitari pentru compliment, cu siguranta il meriti -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| nusarich |
20-08-2008, 07:33 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.962 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Felicitari pentru compliment, Ganesha!
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ironmissy |
20-08-2008, 01:46 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 358 Inscris: 22-01-2008 Membrul Nr.: 637 Dispozitie: hardcore Sex: Feminin |
eu inca sunt uimita de cat de putin poti sa papi tu. eu si cand tin dieta pap mai mult de 1200 calorii/zi iar cand mai fac si antrenamente pap si mai mult. si chiar daca nu imi e foame, imi impun sa mananc, pentru ca stiu ca asa trebuie si ca e pacat de antrenamente otherwise. oricum, ideea e sa-ti activezi metabolismul, nu sa-l lenevesti. iar dupa workout, eu stiu ca pentru refacere e mai important sa consumi carbohidrati decat proteine. imi dau si eu cu parerea, nu da cu -------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
| ganesha |
20-08-2008, 03:00 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.005 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Aki, Nusa
Miha, la japonez maninc sushi cu ciuperci, sushi cu acovado, sushi cu castravete, tempura veggie, citeodata miso, citeodata (adica intotdeauna Ironmiss, mincatul prea putin e o mare problema de a mea ce tine de ani de zile... Asta e, fiecare cu viiciile lui, unii nu se pot opri din mincat, altii beau, altii fumeaza, altii consuma cola... eu maninc putin. Oricum, cind alerg serios sa vreau si nu pot minca putin Shake-ul de proteina cum am mai zis nu-l beau ca trebuie, il beau ca poftesc la cana lu' al meu, si de aia. Era post w/o ca atunci se nimerise el sa-si faca, nu pentru ca a fost programat. Dar dupa antrenament e ok si proteina, si carbii, si combinatie de cele 2, atita timp cit is de calitate, se servesc la timpul optim, etc. -------------------- |
| ironmissy |
20-08-2008, 04:11 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 358 Inscris: 22-01-2008 Membrul Nr.: 637 Dispozitie: hardcore Sex: Feminin |
sa nu te superi pe mine, dar nu pot sa inteleg asta. cand stii ca nu e un lucru bun, ba mai mult e un lucru care poate fi tinut sub control, de ce il accepti?
stii foarte bine ca organizarea e cheia. -------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
| ganesha |
20-08-2008, 05:16 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.005 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
sa nu te superi pe mine, dar nu pot sa inteleg asta. cand stii ca nu e un lucru bun, ba mai mult e un lucru care poate fi tinut sub control, de ce il accepti? stii foarte bine ca organizarea e cheia. N-am zis ca il accept, am zis ca ma chinui de nu mai pot sa-l schimb. Crede-ma ca daca n-as fi organizata pe toate planurile n-as fi unde sint acum (personal si profesional). E usor de dat sfaturi... mai vorbim noi cind ai sa ai un copil, o casa de tinut, un ciine de scos afara, aproape 9 ani in spate fara concediu, cu media de somn de 3-5 ore pe noapte, job full-time si scoala full-time in acelasi timp Nu ma supar, da' na... eu nu mai stau la mama acasa de 10 ani, timp in care... vezi propozitia de mai sus, am tras pentru excelenta pe toate planurile.. iaca asta alimentar n-a iesit si a trebuit lasat la coada -------------------- |
| dany |
20-08-2008, 10:21 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.120 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Da cu rosii ca merit
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| ganesha |
21-08-2008, 03:17 AM
|
Da cu rosii ca merit Foarte rau ai facut Sint prea obosita sa mai transcriu/traduc meniul de azi cu tot ce trebuie, dar la japonezi a fost super, n-am mincat prea mult pentru ca am vorbit in continuu M1: supa miso, sushi cu avocado, sushi cu castravete si avocado, sushi cu ciuperci, vinata pe grill, tempura veggie, inghetata de ceai verde (o bila doar) M2: piine de secara cu brinza de vaci M3: 0.5 cup de zmeura cu smintina M4: migdale De miine back on track Sport: zi de pauza binemeritata! -------------------- |
| aki |
21-08-2008, 08:07 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Buna dimineata la toata lumea si gazdei un pup
-------------------- |
| amalia0701 |
21-08-2008, 04:03 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.747 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Pup doamna cuminte si oragnizata.
Modelul meu in viatza, energica mereu. Ma tot gandesc de ce sport sa ma apuc, trebuie ca altfel ruginesc. Fiemeam merge in clasa a VIII a Ai grija cu anii aia fara concedii, io dupa 5 am facut buba mare la cap Ai grija de tine! -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| bubbles |
22-08-2008, 09:42 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.886 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata Personal Trainer in training
-------------------- |
| ganesha |
22-08-2008, 09:02 PM
|
Aki, Bubule
Amelie, apuca orice, numa' apuca!!! Sint restanta la transcris meniuri -------------------- |
| Panda |
23-08-2008, 02:29 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.542 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
credeam ca am postat un mesaj aici pt genesha... dar nu-l mai gasesc... pe unde l-oi fii postat?
am gasit... cred ca eram beata la ora aia? postasem la mamaruta in jurnal CITAT CITAT(lilianab @ 22-08-2008, 08:05 PM) Lilicule am zis eu aia ce-ai citat acolo? Cit de tare e faza asta Eu zisesem chestia respectiva, dar o zisesem la alt subiect, in alt subforum, la "sa incepem dimineata jucindu-ne" Super tare, dom'le! deci ... intrebarea ramane -------------------- |
| ganesha |
23-08-2008, 03:08 PM
|
deci ... intrebarea ramane Sursele mele de motivatie sint multe... dar in orice caz sint femei NORMALE, nu vedete sau maistiueuce. Sint femei de diferite virste, pe care le-am cunoscut pe forumuri de discutii, si de care m-am indragostit ori imediat, ori in timp. Pe unele le stiu din faza "before", si acum nu-mi vine a crede ca tot ele sint. Alte surse de motivatie, tot oameni normali dar cu teluri inalte le gasesc in Runner's World... cum ar fi o tipa care alearga maratoane, are 3 copii si n-are un picior (alerga si inainte sal piarda, si dupa ce l-a pierdu). Am sa pun mai jos citeva linkuri spre povestile lor, toate au in galerie poze before/after... Pun doar vreo 2-3, pentru ca forumul respectiv e public, majoritatea le stiu de pe un forum ne-public si deci nu-mi permit sa le copii pozele si povestile aici. 1) Tipa asta are 4 copii, Chicana_peach pe numele ei de scena 2) Karen... care are 54 de ani 3) Tipa asta, tot 50, care este absolut senzationala!!!! 4) Si... the one and only, pagina la care fug tot timpul cind sint in pana de motivatie Ar mai fi o gramada... mare gramada de persoane minunate. Unele dintre ele, dupa cum se vede, took it to the next level si au participat la competitii. -------------------- |
| Panda |
23-08-2008, 05:29 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.542 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
Doamne am ramas muta de uimire,,,, nu am avut timp decat sa ma uit putin.... am sa citesc tot pe acolo...dar acum nu pot.
nu am crezut ca se poate elimina atata grasime... mereu am crezut ca dupa ce ai facut un strat de sunca pe burta/ in alta parte... you're stuck with it for life. nu pot sa cred... nu stiu ce sa spun...iar ma uit... si ma intreb daca pe vreun astfel de drum voi calca si eu vreodata.. si iubi... un astfel de vis s-a nascut in mine dupa ce am vazut si eu o astfel de mamica de 3 copii pe un site de calculat BF pe care mi l-a dat nessie mai demult... dar n-am apucat sa citesc prea mult ca se schimba imaginea des. oricum nu prea indraznesc sa visez prea mult in directia asta...pur si simplu pare imposibil pt mine, pt viata pe care o am, pt finantele noastre..... si multe altele. la chicana_peach diferenta este ENORMA int-un an de zile!! si toate sunt super... am sa le studiez si eu mersi mult ca ai postat astea... am vazut ca sunt trimiteri catre multe linkuri la subiect.... eu nu prea reuseam sa gasesc astfel de pagini. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 11:11 AM |