![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
26-08-2008, 07:13 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Buna draga
Vizionare placuta la concert -------------------- |
| Nessie |
26-08-2008, 10:02 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Simt un low carb la tine in meniu sau e doar coincidenta? Sa ai o zi frumoasa! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
26-08-2008, 11:07 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.699 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza! Am venit sa arunci si in mine cu rosii ca pe dany ai aranjat-o
Imi place f mult cum mananci Rezisti pana la Craciun sa nu spui nimic? Acest mesaj a fost editat de May: 26-08-2008, 11:07 AM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ganesha |
26-08-2008, 01:25 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.005 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Aki,
Ness, carbii am zis ca-i tin ACUM mai jos din motiv de six-pack si alte cucuri. Dar nu pentru weight loss. Las' ca termini tu cu nebunia cu apartamentul si revii tu May, ce i-am facut eu lu' Dany? Nu stiu cum rezist eu pina la Craciun... da' nu stiu cum o sa reziste crocodilu'!!!!! Ca i-am zis sa nu sufle o vorba. Nici lui nu i-as fi zis, da' a vazut plicul cu biletele -------------------- |
| LadyEowin |
26-08-2008, 05:47 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 63 Inscris: 18-10-2007 Membrul Nr.: 452 Dispozitie: un vulcan de energie :P Sex: Feminin |
Buna,
Fain, cu concertul...chiar daca mai e pana atunci, eu iti(va) urez sa va distrati In alta ordine de idei, am niste intrebari: ce sunt gruyerele, nucile macadamia si rosenborg?...suna asa exotic! tot la capitolul intrebari, calorii brute sunt tot ce mananci si nete, din care scazi sportul? Pup si imi place la nebunie de tine, eu inca nu am motivatie necesara sa imi organizez alimentatia.... -------------------- ![]() [/url] |
| Nessie |
26-08-2008, 05:53 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
ce sunt gruyerele, nucile macadamia si rosenborg? Uite aici niste linkuri de ajutor: gruyere macadamia rosenborg -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ganesha |
27-08-2008, 05:25 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.005 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Lady, ma bucur sa te vad! Tu ce mai faci? Da, caloriile brute sint cele totale, cele nete sint cele cu care ramin. Exact ca la salar.... brut pe hirtie si net e cu cit ramii in mina Ness, Imi pica ochii in gura de somn, meniul de azi fu ca cel de ieri, singura diferenta e ca fu jumate de avocado la prinz, si jumate de ardei (pe linga celelalte chestii). Si 2 felii de piine de secara in plus. Si mai putine calorii per total, vreo 1500, sigur mai e o diferenta pe undeva Azi am luat pauza de la sport, am facut o plimbare lunga cu al meu si catelul (bun, am alergat cu catze, am sarit, da' asta nu se pune). Am facut planuri pentru spectacolul viitor (in vreo 2 saptamini dansez Am mai facut planuri de decorat prin casa, ca de cind ne-am mutat, din motive de servici si alte responsabilitati abia de am apucat sa scoatem lucrurile din cutii, d-apoi sa ne mai gindim la briz brizuri -------------------- |
| May |
27-08-2008, 12:53 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.699 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Deci, de azi am renuntat la fenomenalul meu mic dejun ( lapte+cereale ) pt totdeauna (sper
Si daca e ok sa le dau prin rasnita, oare e ok sa rasnesc o cantatitate mai mare odata si sa mananc in zilele urmatoare sau trebuiesc proaspat sparte? P.S.: remy a crezut ca semintele sunt pt canari, era sa fac infarct cand am vazut ca vrea sa le toarne in cutiuta Acest mesaj a fost editat de May: 27-08-2008, 12:54 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Panda |
27-08-2008, 01:00 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.537 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
BUNA INTREBARE... ma intereseaza si pe mine asta... eu le-am pus in apa sa se desfaca cu intentia de a le desface...si au devenit mucilaginoase... au fost yaky la gust... mi s-a facut rau
m-am gandit si eu sa le dau prin rasnita de cafea... dar n-am apucat sa pun in parctica -------------------- |
| Nessie |
27-08-2008, 01:09 PM
|
Rasnita de cafea mi se pare cea mai buna metode sa le spargi. De ce nu ar fi ok?
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| michelle |
27-08-2008, 01:14 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Care sunt proportiile pe care le folositi? Cate grame de seminte la suta de grame de iaurt?
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ganesha |
27-08-2008, 01:27 PM
|
May, iaca ce veste buna Semintele de in le servesc intreg pentru ca-mi place de mor sa le sparg intre dinti. Daca le lasi putin in iaurt se inmoaie de la sine. In apa se pot lasa, dar se fac ca [*****]. Daca le las in apa le clatesc intr-o risnita de ceai, le spal bine sub jet de apa si le sterg cu un prosop de hirtie!!! CITAT Care sunt proportiile pe care le folositi? Cate grame de seminte la suta de grame de iaurt? Of, Mihule, eu nu maninc grame, eu maninc papica, daca as gindi in grame as ajunge la nebuni! Si nici proportii/retete nu folosesc, depinde de cheful de moment si de imaginatie. Am scris in meniuri de fiecare data cind am mincat seminte de in cite am pus (pun pina arata yummy -------------------- |
| LadyEowin |
27-08-2008, 01:45 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 63 Inscris: 18-10-2007 Membrul Nr.: 452 Dispozitie: un vulcan de energie :P Sex: Feminin |
Sunt aici...citesc...ieri am simtit nevoia sa comentez
Pup... -------------------- ![]() [/url] |
| May |
27-08-2008, 02:02 PM
|
|
Si eu sunt multumita de ``vestea buna``
Eu azi am mancat fix 5 g de seminte ( E super ca pot sa le sparg in rasnita si sa le folosesc mai multe zile ca ar fi fost un chin sa le sparg in fiecare zi, nu de alta, dar rasnita aia trebuie si spalata Multumesc fetele Rasnita de cafea mi se pare cea mai buna metode sa le spargi. De ce nu ar fi ok? Ma gandeam ca o parte din uleiul lor ramane in rasnita -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ganesha |
28-08-2008, 01:30 PM
|
Meniu de ieri:
m1: 1 cup iaurt (integral) + 3 linguri seminte de in + 0.25 cup seminte crude de floarea soarelui m2: 2 dovlecei galbeni prajiti + 1.4 cup feta + 1 ardei copt + 0.25 cup inghetata Haagen Dazs m3: 1 wrap din faina integrala + brinza (cumparat) m4: o felie piine de secara m5: brinza de vaci Total: 1512 calorii, 44% grasimi, 14% saturate, 38% carb, 29g fibre, 18% proteine, 138 mg colesterol Sport: am abandonat antrenamentul spate+triceps pt ca aveam nervi organici (ooof, carbii inghetatei, mama lor de carbi Azi am nervi pe inghetata aia de nu ma vad, m-am trezit fara umbrele de la abdomenul superior Miine era programata inca de demult pizza day, nu stiu daca o mai tin. In seara asta ar trebui sa vina prietena mea la mine sa repetam coreografiile -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 08:54 AM |