![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
20-08-2007, 12:51 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.653 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Na ca e si luni, ora 7 fara 10 dimineata
Am trecut sa pup fetele si sa fug mai departe. Ploua des si perdea - ploua a noiembrie, e rece afara, se ingina noaptea cu ziua, e perfect! Dupa vorba "cine n-are treaba-si face", am scos dihanelul afara azi dimineata, cu ploia cazind de sus, umbrela intr-o mina (pentru dihanel, ca mie nu-mi trebuie asemenea ustensile batrinicioase Si cind ma gindesc ca puteam, saptamina trecuta de exemplu, sa am tupeul sa zic ca nu am timp. Si cind ma gindesc ca la 18 ani aveam tupeul sa zic ca nu am timp Cred ca intru intr-o "faza", ma subtirez da' cintarul se ridica. Poate din cauza... lunii. Ma duc la servici, sint singura pe tot etajul, lumea e plecata la Rio in Brazilia la conferinta, eu imi fac de cap -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| anca veselie |
20-08-2007, 01:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatza! si tu de ce nu esti plecata la conferinta?
imi doresc sa vizitez Brazilia -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
20-08-2007, 01:19 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.653 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
neatza! si tu de ce nu esti plecata la conferinta? imi doresc sa vizitez Brazilia Anculeee, eu-s munca de jos. Departamentu' nu plateste asa... la orishicine sa se destrabalaze cite o saptamina pe tarimuri exotice. A plecat sefa si research associate-ul. Eu sint doar research assistant-ul care-si prostitueaza creierul ca sa produca date pe care research associate-ul sa le foloseasca in publicatii si in postere pentru conferinte Ce-mi plac diminetile cu ploaie deasa, pijamale si sosete! Parca nu m-as mai urni din casa... -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| anca veselie |
20-08-2007, 01:21 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
aaaaaa, inteleg ce vrei sa spui. tu esti... negrishorul
da, si la noi este la fel protocolul de ierarhie, de fapt cred ca in orice firma... lasa, tu enjoy the freedom -------------------- |
| ganesha |
20-08-2007, 01:32 PM
|
aaaaaa, inteleg ce vrei sa spui. tu esti... negrishorul da, si la noi este la fel protocolul de ierarhie, de fapt cred ca in orice firma... lasa, tu enjoy the freedom Acu' nu ca zic, da' spun -------------------- Poze multe si marunteeeee
| amalia0701 |
21-08-2007, 08:27 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Esti fenomenala, dar asta o stiai.
Parca vad scena in care Catzelul si Crocodilul cadeau lati dupa alergare Poate ca asta e modelul sa imi iau si io un caine, m-o alerga si pe mine? Ioana se duce zilnic la scoala si face antrenamente, dar nu face cu profesorul ei de la clasa, iar npua antrenoare le rupe, vine acasa terminata de oboseala dar si satisfacuta de ceea ce fac Mi se pare super fain parcul ala al tau. Vreau si io sa am parc asa, dar la noi e parjol, de azi iar e cod galben de canicula Am vazut harta orasului tau, imi plac la nebunie orasele cu strazi paralele si perpendiculare. Iti doresc o zi minunata -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| ganesha |
21-08-2007, 03:14 PM
|
Nu stiu cum am reusit, dar am ajuns la servici cu juma de h mai devreme decit de obicei, am livrat copilu' la mama si a si avut timp sa manince portie dubla la micul dejun, sa faca si dus, sa se si imbrace tihnit, si sa se si joace cu Dihanel, am avut timp sa pun o tura de rufe la spalat - asta in plus fata de programul meu zilnic de dimineata. Mi-s tare mindraaaaa! Pafnutie-cel-naprasnic (aka Dihanel - sau caninul) a fost alergat ieri in curtea scolii la dealul de are o panta de-a dreptul dreapta, mereu cind il urc pieptis am impresia ca-s perpendiculara pe el si paralela cu nivelul marii Eu de cind cu activitatile canine n-am mai apucat sa fac antrenamentele mele uzuale, da' e ok si asa pentru variatie - oricum ma misc de-mi iese si mie limba de-un cot. Nu mai am cu ce sa ma imbrac, toate hainele-mi curg de pe mine, n-am mai fost atit de subtire nici la 18 ani Cu drag si spor trebuie sa ma apuc de treaba aici la servici, si n-am chef... n-am chef... n-am chef.... sint singura pe tot etajul, noroc ca nu-mi merge mouse-ul la calculator si ca vrind nevrind, de plictiseala, am sa ma apuc de treaba -------------------- Poze multe si marunteeeee
| sirafir |
21-08-2007, 08:23 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 38 Inscris: 12-08-2007 Membrul Nr.: 364 |
Singura pe tot etajul, sinistruu si funny
Sa pice dihanelul inaintea ta, you're a heroine, sau, am trait s-o vad si p'asta Pup my guru family! |
| luchi |
22-08-2007, 10:43 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.454 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Pafnutie-cel-naprasnic Pafnutie? Pot pen' ca sa intreb de unde vine numele? Cumva din "Minunile Sfantului Sisoe" a lui Toparceanu? Pupam fata ambitioasa imbracata-n haine largi Aaa, si salutam aiscrimu' Acest mesaj a fost editat de luchi: 22-08-2007, 10:45 AM -------------------- Hate being fat
![]() |
| amalia0701 |
22-08-2007, 11:19 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Trimite-mi si mie o doza de energie, pe mine m-au toropit caldurile.
Nu mai functionez normal Iar despre haine largi ....... Problema e ca desi am toate cunostiintele teoretice necesare unui trai sanatos, nu gasesc resurse in mine sa le aplic -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| ganesha |
22-08-2007, 12:43 PM
|
In acest caz Pafnutie e totally random, dupe caz se poate inlocui cu Pazvanti, Temistocle sau alte nume cu rezonanta
M-am trezit cu niste idei fixe-n cap: telemea cu rosii si patrunjel tocat, cascaval pane cu piure aburitor, musaca, salata de vinete cu piine cu coaja crocanta si miezul aburind (acelasi printzip de abur ca la piure), macedonii, gogsi calbe cu zahar pudra... Sper doar ca stadiul de idee sa nu se transforme in stadiul de realitate Azi DIhanel m-a trezit la 5 in loc de 6, mi-a furat alea 5 minute din ora aia magica de somn fara de care poti sa dormi si 10 ore dar nut e simti implinit. Da' eu tot il iubeeeeeesc! Iar la servici, iar singura pe tot etajul, am sa ma obisnuiesc si cred ca o sa-mi trebuiasca camasa de forta cind se intoarce poporul. Ieri am facut ciorbita de linte si dovlecei gratinati la cuptor cu mozzarella... Tre' sa scornesc ceva apetisant, hipocaloric si nutritiv si pentru azi. Pup fetele si ma fug! -------------------- Poze multe si marunteeeee
| aki |
22-08-2007, 02:20 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Ganesa.Si eu am un cine,asa de tare m-am deprins ca nu mai pot fara el.A fost plecat de acasa aproape 2 luni.Il visam si noaptea.Eu membru al familiei noastre
Asta cind era mic ![]() Acum e asa ![]() Asa doarme ![]() Acest mesaj a fost editat de aki: 22-08-2007, 02:35 PM -------------------- |
| otilici |
22-08-2007, 03:41 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Aki,taare frumos catelul tau
Ganesha,poate ne pui si tu poze sa vedem catelul cel nazdravan -------------------- |
| Didi |
22-08-2007, 03:45 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 63 Inscris: 21-08-2007 Membrul Nr.: 374 Dispozitie: Hm... optimista? Sex: Feminin |
-------------------- ![]() |
| aki |
22-08-2007, 03:56 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Aki,taare frumos catelul tau Ganesha,poate ne pui si tu poze sa vedem catelul cel nazdravan Si eu sunt ca tine,dezenfectez de zeci de ori podelele prin casa.Cred ca am cheltuit deacum tone de dezinfectant de cind e Graph la noi -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-09-2008 - 11:30 PM |