![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Eu. |
27-08-2007, 12:36 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Uite formula lui Harris Benedict . Destul de incredere e My Body Comp, Calorie Count ... E posibil sa primesti valori nitel diferite, dar eu n-am patit niciodata sa dau peste diferente PREA mari, adica mai mari de 100 de calorii intre ele. Oricum nu-i... exact science, exact exact probabil nu prea poti calcula decit la anumite centre de sport, unde iti fac toate masuratorile, etcetcetc. Sper sa-ti fie de folos multumesc, voi calcula sa vad ce iese -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| ganesha |
27-08-2007, 12:58 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.655 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Neata, Ganesha! Ai idee de valorile nutritionale a cafelei inka?(din sfecla de zahar) Tu ce bei pe post de cafea?(adica..nu pt energie..ci asa, pentru placerea de a sta de ex cu cineva si a savura o..cafea Cafea! Acu' serios: eu nu beau cafeaua-de-dimineata-pentru-functionare, am o mare problema cu pitici pe creier despre dependenta Dar beau o cafea buna, o degust, o caut, o savurez, ma duc la cafenele, la ceainarii, sint foarte into it. De cind ma stiu sint foarte into cafea, ceai, tot ce tine de ceremoniile aferente, de soiuri, de tipuri, de finetzuri, de magazine specializate, de aia de aialalta. Am in casa enshpe feluri de ceai, de cafele... asa ca mi-s fascinata de toate culisele lor. In timpul zilei beau ceai, ca asta e durerea mea, imi place de mor. Iar asa... la socializat, de cele mai multe ori tot ceai beau, ca sincera sa fiu, daca e sa aleg intre o cafea si un ceai nu rezist la un ceai, si in prea putine locuri se comercializeaza... cafea. Iar m-am intins pe pereti, da' e punctul meu sesnibil, as filozofa pe tema asta de nu m-as mai opri Eu., Mai am o saptamina de servici full time... Inca nu m-am hotarit daca sa ma bucur sau sa dau cu ceva de pereti -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ama.ro |
28-08-2007, 07:48 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 318 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Neata!
Un cocteil non alcool, ceva? Eu tot la inka Ce-ti mai face cutelu', cupilu'? Acest mesaj a fost editat de Ama.ro: 28-08-2007, 08:02 AM |
| aki |
28-08-2007, 08:27 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Ganesha.Eu ma avut eri zi libera-ziua independentei.Am dormit toata ziua.Azi la servici
La tine cum mai merge? -------------------- |
| amalia0701 |
28-08-2007, 09:36 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubita!
Apropo de cafea si io o ador. Am fixuri, nu imi plac toate cafelele, nu beau decat unele sortimente, iar daca nu imi place aroma nu pun gura pe ea. Eram si io odata dependenta, beam in exces, dar m-am maturizat La Londra m-a invatzat gazda mea sa beau ceai cu lapte. Chiar mi-am cumparat ceai Red Label E super bunnnnnnnnn -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| Nessie |
28-08-2007, 10:37 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Buna Ganesha! Eu inca nu pot renunta la cafea.
Am incercat sa o inlocuiesc cu fresh de portocale, ceai, lapte, dar nu vrea si pace. Te pup si sa ai o zi frumoasa si linistita! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Amazoana |
28-08-2007, 10:39 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Servus iubita! Apropo de cafea si io o ador. Am fixuri, nu imi plac toate cafelele, nu beau decat unele sortimente, iar daca nu imi place aroma nu pun gura pe ea.Eram si io odata dependenta, beam in exces, dar m-am maturizat La Londra m-a invatzat gazda mea sa beau ceai cu lapte. Chiar mi-am cumparat ceai Red Label E super bunnnnnnnnn Neata Amalia Si eu am exact aceleasi fixuri cu cafeaua.Datorita aromei am si inceput sa beau cafea. Acum nu ma pot "lasa" |
| aki |
28-08-2007, 03:56 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Unde esti,fata?Cit e ora la voi?
Avem niste prietnei in Canada.Acum au venit acasa.Ne-au spus ca se incepe acum repopularea Canadei,ne-au spus ca daca avem nevoie de ajutor ne ajuta.Sa ajung,Doamne si pe acolo? -------------------- |
| Amazoana |
28-08-2007, 06:53 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
|
| Ama.ro |
28-08-2007, 09:00 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 318 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Daca Ganeshei ii e dor de tara.. |
| aki |
28-08-2007, 09:18 PM
|
Unde esti,fata?Cit e ora la voi? Avem niste prietnei in Canada.Acum au venit acasa.Ne-au spus ca se incepe acum repopularea Canadei,ne-au spus ca daca avem nevoie de ajutor ne ajuta.Sa ajung,Doamne si pe acolo? Ce nu ai inteles dulcy? -------------------- |
| ganesha |
28-08-2007, 10:28 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.655 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Daca Ganeshei ii e dor de tara.. Draga mea, din pacate(sau din fericire? Nedreptatea ma omoara, si atita timp cit am in biblioteca jurnalele Monicai Lovinescu, sau Memorialul Durerii, sau in minte atitea si atitea exemple, nu are cum, vreodata si sub vreo forma ciudata, sa-mi fie dor de tara. Da' Ama, apropo, ce-ai tu cu cafeaua, ca tot nu mi-ai zis de ce intrebai -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| ganesha |
29-08-2007, 02:06 AM
|
Azi m-am enervat la servici pe mouse in primul rind. In al doilea si al treilea si al patrulea si etc pe alte chestii. Enervindu-ma pe maus am zis ca ma duc la computer store in campus sa cumpar. In drum m-am mai uitat sa vad ce mai trebuie prin lab/birou si am purces. A, si-mi trebuiau mie personal tampoane. Booon, ajung la computer store, erau numai alea wireless, ultra smechere, chestii trestii, mie-mi trebuia unu' normal pentru un jaf de calc pe care analizam noi datele in excel si facem tabele in word. Deci, nimic fancy. N-aveau. La librarie, coada cit China - de', incepe scoala marti, isi iau studenteii caietele, pixulete, creionase, manuale... Ah, urasc sa lucrez in campus cind incepe scoala Acu-i acu'! Am intrat la marmacie si am luat tampoane, apoi... m-a mincat undeva si am intrat fix alaturi, la magazinu' mixt, unde se gasesc de toate - de la haine pina la reviste trecind prin... ta na na... dulciuri. Asa ca m-am agatat de o ciocolata cadbury (my fave) si o inghetata nestle drumstick (may fav again). Am urcat la parter, fromos, m-am asezat pe o canapea linga geam, m-am utiat la pulsul campusului de afara, si am ros linistita la prada. Prada a insumat asa: 888 calorii, 20g grasimi (50% din caloriile astea vin din grasimi), 32% saturate, 96 g carbi -------------------- Poze multe si marunteeeee
| Ama.ro |
29-08-2007, 07:27 AM
|
Neata, Ganesha!Pai ce sa am cu cafeaua..contine cofeina.
Stii de ce te-am intrebat daca ti-e dor de casa?Nu prea am fost eu sensibila si de aia te-am intrebat direct(ca banuiam ca o sa te duci cu gandul la acele LUCRURI/TRAIRI de care ti-e dor)...Am sora in strainatate si...cred ca vroiam sa stiu ce simte. |
| Amazoana |
29-08-2007, 08:37 AM
|
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 01:59 AM |