![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
29-08-2007, 12:51 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.610 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Stai, tu Amo tu, ca statul la "o cafea" nu te face dependenta. Alea decofeinizate-s nasoale rau, procesul de cofeinizare dauneaza grav sanatatii. O cafea-n aprilie si una-n noiembrie sint safe, no worries
Pup fetele Eu m-am trezit IAR de roua, zbor din pat sa scot catelul afara, mereu ma incalt cu ce gasesc la indemina (adica slapi) si nimeresc cu picioarele pin'la glenza-n roua. Si tare faina mai e senzatia. Acu' sper ca la iarna mi-o da prin cap sa sar in altceva, nu-n slapi Gata, tre' sa ma fac cuminte! DIn pacate n-am nici cea mai vaga idee pe unde s-o apuc azi. N-am chef de servici, n-am chef de gindit la ce maninc, asta ca sa nu zic ca n-am chef sa ma apuc sa fac de mincare in cazul in care mi-ar trasni o idee despre ce sa fac, n-am chef ... de nimic din ce e pe lista. M-a ajuns cumplit lipsa de concediu... Well, pe cai! -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| aki |
29-08-2007, 04:08 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Ce nu ai inteles dulcy? Vreti sa va mutati de tot acolo? Cu catel cu purcel (adica serviciu, tot, tot)? pai zic si eu asa...ne gindim...dar nu cred.Cel mai posibil lucru ca ne putem muta in Iasi,dar de Canada nu stiu... -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
30-08-2007, 12:36 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.610 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Inapoi la rapoarte:
MD (6 am): iaurt Snack: un pachetel de toast Prinz (12 pm)): mazare cu meatless meatballs Snack: felii de mar cu unt de alune (2 linguri) Cina (6 pm): supita minestrone (2 portii) cu smintinica aferenta Snack (8:30): brinza de vaci frecata cu rosie, castravete si patrunjel M-am culcat la 1:30 am. Sport: greutati libere si scripeti - umeri, brate, piept, spate. Mers muuult (la plimbat catel, da' asta nu se pune) Total: 1256 calorii, 27% grasimi din care 7% saturate, 51% carb, 22% proteine, 41 g fibre, 35 mg colesterol. -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| nusarich |
30-08-2007, 01:14 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Ganesha, cum face sotul tau iaurtul? La noi in piata vin destui tarani cu lapte de tara si m-ar tenta, sincera sa fiu, macar sa incerc sa fac iaurt de casa...
-------------------- |
| sirafir |
30-08-2007, 02:46 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 38 Inscris: 12-08-2007 Membrul Nr.: 364 |
Ganesha, tu te-ai saturat din ce ai papat ieri..?
|
| aki |
30-08-2007, 03:01 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Ganesa nu te mai prind pe mess.Eu sunt acasa,ma hodinesc.Am scapat de cosmar...
-------------------- |
| ganesha |
30-08-2007, 03:52 PM
|
Nusa, noi facem iaurtul si chefirul din kit-uri. Sint la magazin pliculete cu starter. Chefirul e mai complicat nitel ca trebuie mentinut la o temperatura constanta, care nu e chiar cea a camerei. Poti sa-l incepi cu iaurt normal, cumparat de la magazin. Se prinde fara probleme (zic eu Amaruloooo, pai de ce sa nu ma satur? Mentionez ca eu ce trec la rapoarte e... mincatul meu normal, il monitorizez doar, nu e mincat cu batzul linga mine. Brinza cu rosii am mincat-o silit, pentru ca cina o luasem la 6, stiam ca am sa ma culc tirziu, intre timp facusem antrenamentl cu greutati si desi nu-mi ardea, am mincat-o ca sa fie. CInd stai cu batzul mult si bine (de ordinul lunilor), pina la urma intra in singe si... vrei nu vrei, maninci ochei (iaca fac si versuri) Te pup cu dor! Akisor, sint la servici, miine e ultima mea zi (s-a prins si sefa, intr-un final Ma duc si eu la inspectie, sa vad ce se mai discuta -------------------- Poze multe si marunteeeee
| sirafir |
30-08-2007, 05:24 PM
|
|
Pentru ca ai avut o zi lunga, dar sunt sigura te-ai obisnuit sa papi asa. Eu mananc multe legume in genul: rosie, castravete, ardei, morcov ca sa ma satur, ca am stomacelul mare. I've just asked, stiu -si stii ca stiu- ca papi organizat&corect &cat trebuie usually
te pup tare again Acest mesaj a fost editat de sirafir: 30-08-2007, 05:26 PM |
| nusarich |
31-08-2007, 07:26 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Buna dimineata!
Ganesha, merci mult de raspuns. La noi nu se gasesc kit-uri din astea, ma gandeam ca exista o metoda "naturala" de a face iaurt. Cu laptele de tara eu pot sa fac maxim lapte batut, pana la iaurt nu stiu... iar pentru kefir am avut intr-o perioada o cultura "de la mama ei" de kefir de-ala adevarat, numai ca nu m-am mai interesat, asa ca am dat-o cuiva care a cultivat-o in continuare. Nu stiu daca acum mai are... -------------------- |
| sirafir |
31-08-2007, 10:54 AM
|
|
By the way, aici am alt nume
|
| Nessie |
31-08-2007, 11:31 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Nusarich, nu e greu sa faci iaurt de casa. Iti spun cum face bunica la tara:
- iei putin iaurt mai vechi (ideal ar fi sa fie facut tot in casa - adaugi lapte dulce nefiert si acoperi cu o folie - din 12 in 12 ore mai agiti borcanul ca sa se prinda peste tot si il vezi tu cand e gata. Depinde de temperatura la care este. In mod normal in 1-2 zile e gata. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| sirafir |
31-08-2007, 12:00 PM
|
|
Nessie, ma bag si eu musca-n..iaurt
|
| Nessie |
31-08-2007, 12:38 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Pai asta inseamna iaurt, un lapte stricat. Singura chestie e ca cele din comert au tot felul de potentiatori de aroma si aditivi... Prefer laptele facut in casa, dar eu nu am de unde sa iau lapte de tara din pacate. Conteaza mult si maiaua din care e facut.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ganesha |
31-08-2007, 12:41 PM
|
By the way, aici am alt nume Please accept my apologies. CIt se poate de TEHNIC si deloc filozofic (dar si filozofic, da' asta e alta poveste) toate produsele lactate sint... lapte stricat. Diferenta dintre ele consta in animalul cu care este stricat respectivul lapte... Raport: MD: 1.5 ou fiert cu piine si rosie Snack: un pachetel de toast Prinz: o felie de pizza veggie Snack: un mar Cina: piine cu feta si cu rosii Snack care nu era in plan: o felie de pizza (care s-a intimplat la 11 seara cind s-a trezit al meu sa opreasca masina la drive through ca avea pofta de pizza mediteraneana cu dovlecei si masline) Total: 1439 calorii, 22% grasimi, 9% saturate, 60% carb, 18% proteine, am primit notificare negativa la: fibre - 13 g, colesterol - 357mg si sodiu - 2800 mg. Sport: nimic organizat, mers de colo colo, n-am fost chiar parazit, dar nu se pune. Ma duc la servici sa-mi enjoy ce-a mai ramas din el -------------------- Poze multe si marunteeeee
| nusarich |
31-08-2007, 02:06 PM
|
|
Merci mult, nessie! Mie imi place iaurtul in general (de preferat cel de capra, daca ar fi de tara ar fi si mai bine, dar din pacate ... nu se poate). la mine in piata vin multi tarani sambata, duminica dimineata cu lapte de vaca si e foarte bun. Adica e proaspat, il pot fierbe fara probleme.
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 09:18 PM |