![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Amazoana |
04-09-2007, 08:47 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.663 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Neata Ganesha
First of all: voi stati pe unde are firma unde lucrez eu, sediul principal Secondly: pozele sunt superbe, mi-au placut valurile, florile...dar nimic nu i-a egalat pe gupil si Dihanila. Sunt asa simpatici in jocul lor....iar cainele cu urechile si coada lui asa de lungi e tare haios. |
| ganesha |
04-09-2007, 12:04 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Dulci, unde lucrezi matale? Gata, eu fuuuuuug, ma cheama datoria, mai am 50 de minute sa reusesc sa conving catelul sa faca ce are de facut, sa pun rufe la uscat, sa termin de impachetat lunch-u' la toata trupa, sa ma imbrac si sa fug la autobuz, ca nu sta el dupa mine Acest mesaj a fost editat de ganesha: 04-09-2007, 12:04 PM -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
04-09-2007, 01:01 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.663 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
LA O FIRMA DE CREWING..
|
| anca veselie |
04-09-2007, 02:57 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.241 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
vaaaaaaaaaaai, cat de scump poate sa fie catelul!!!!!!!!!!!!!!!!!! bestial! iar voi 3 sunteti toti niste frumosi
-------------------- |
| ganesha |
05-09-2007, 03:14 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Fetele,
Lansarea Dihanelului la apa a fost un adevarat spectacol. Nu erau valuri prea mari, adica foarte mici si calme fate de cum e de obicei, da' latra la ele de ziceai ca cine stie ce-i fac. Si fugea dupa ele cind se retrageau, si sarea inapoi cind veneau inspumate inspre mal si latra de mama focului. Apoi s-a obisnuit si a inceput sa roada scoici. Adica sa aiba tentative de ros scoici, ca nu-l lasam noi Ar trebuie sa scriu meniu de ieri, da' n-apuc sa-l scriu amanuntit. In mare am avut vreo 1600 de calorii: cereale integrale dimineata, nitel iaurt, meatless meatballs la prinz cu paste, supita de linte cu leustean si simintina; apoi vreo 2 tartine ca aveam o foame de lup. Niste suc de mere... am uitat AU inceput zilele nebune cu alergat de colo-colo: dus copil la scoala, luat copil de la scoala, mers la scoala mea, prins autobuzul de 7 fara 5 dimineata, scos ciinele la 5 la nevoi, intors la prinz acasa la scos ciinele si mincat in autobuz pe fuga, intrat in casa seara tirziu, mai spalt o haina, mai gatit o mincare, citit cu copilu', facut activitati de familie, mai pus si noi adultii mina pe o carte sa nu raminem prosti Da' nu ies eu la pensie??? Atunci sa ma vad cum am sa huzureeeeesc, pe-o insula pustie, departe de toti si de toaaate, si mai ales fara ceasuri Trebuie sa revizuiesc programul de somn ca vad ca 12-5 nu ma mai tine, imbatrineeeeeeeeeeeesc!!!! Gata fug! -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Amazoana |
05-09-2007, 03:24 PM
|
Uaaaaaaauuuuuuuuuuu, ce program aglomerat aaai!!!! Eu in 3 zile as fi moartaaaa
Multa forta si..putere iti doresc! |
| amalia0701 |
05-09-2007, 07:47 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Trebuie sa revizuiesc programul de somn ca vad ca 12-5 nu ma mai tine, imbatrineeeeeeeeeeeesc!!!! Asa ma gandeam si io -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| anca veselie |
06-09-2007, 10:17 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.241 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
pai draga mea, pe langa tine sunt o lenesa incurabila
-------------------- |
| nusarich |
06-09-2007, 01:49 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
pai draga mea, pe langa tine sunt o lenesa incurabila Eu as zice ca mai rezist un pic, e drept ca programul e 12-5.25 in general, dar se intampla (destul de des in ultima vreme) sa fie programul 1/2/3-5.25, asa ca... sper sa recuperez in we, ca altfel uit sa ma mai trezesc intr-o zi... Oricum, la un program din asta iti trebuie suplimente de vitamine deja, ca sa faci fata continuu... -------------------- |
| aki |
06-09-2007, 01:56 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut ,draguta.Frumos catel.Al meu ea asa de mare, ca cind ii vad pozele cind era mic ma apuca plinsul.
Acum e mare si nu prea mai are chef de joaca cu noi,sade prin colturi si ne priveste ce facem -------------------- |
| ganesha |
06-09-2007, 04:37 PM
|
[color=#009900]Uaaaaaaauuuuuuuuuuu, ce program aglomerat aaai!!!! Eu in 3 zile as fi moartaaaa Nu cred ca se moare din asta, au trecut vreo 7 ani si inca nu s-a intimplat... da' mai perseverez Pup fetele! Azi m-a trezit dihania la 4 dimineata, ii trebuia la afara urgent de tot. Abia astept sa creasca mai mare, sa se... tina si el peste noapte ca un animal normal ce ar trebui sa fie Abia astept sa ma sui pe cintar, tre' sa prind o dimineata in care sa o fac, pentru ca sint sigura ca e de bine. Mereu dimineata ajung in dreptul lui prea tirziu, ori sint deja imbracata, ori bauta, ori iesita din dus, orioriori... Acu's la scoala, ma abtin eroic de la facebooking, trebuie sa rezist tentatiei; am observat ca se construieste un nou Oasis intr-un corp de cladire pe unde umblu eu mult, si asta e foarte bine, ca la celalalt au mereu sushi dar e prea departe si ma seaca sa merg pina acolo... Gata, nu ma mai pling Meniu de ieri (necalculat): piine prajita cu feta si rosie, pizza veggie, snack: morcovei si castravete, brinza de vaci cu rosie seara... Sint sigura ca mai e ceva, dar pur si simplu nu-mi mai aduc aminte. Sport: free weights si scripeti - spate, brate, umeri. Fug la chestii! -------------------- Poze multe si marunteeeee
| Ama.ro |
06-09-2007, 07:19 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 316 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Wow..ce s-a schimbat forumul de cand n-am mai intrat pe el!!Da' mi se pare mai greu de citit.
Ganesha, am intrat cu o intrebare la tine: m-am reintors la ww(dupa o mica tentativa de a tine dieta ketogenica |
| Amazoana |
07-09-2007, 08:29 AM
|
Neata Ganesha
Creste el, dihanenia mare si sa vezi ce mandrii veti fii....Question: de ce te trezeste numai pe tine dimineata si nu pe sot??? Ama, in ce sens s-a schimbat forumul? |
| honey79 |
07-09-2007, 11:51 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.087 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Am trecut sa las un pupic si sa-ti urez o zi frumoasa, relaxanta si insorita.
Puuuupppiiicccciii. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| Ama.ro |
07-09-2007, 12:49 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 316 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
OOOOf, calculasem eu gresit.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 06:59 AM |